Dodaj do ulubionych

Teraz "Twój Ruch".

06.10.13, 21:50
Mamy nową partię. Na rok przed wyborami Ruch Palikota i kilkunastu polityków lewicowych utworzyło nowa partię. Życzę jej sukcesów.
Obserwuj wątek
    • bun-dy Re: Teraz "Twój Ruch". 06.10.13, 21:59
      Ojej, znam wspaniałą fundację "Twój Ruch", zrzeszającą studentów...ale, myślę, że niewiele mają wspólnego z Palikotem...
      I jakoś jeszcze skojarzyło mi się z kioskiem Ruchu, nie wiem dlaczegowink
    • proszenieregulowacodbiornikow Re: Teraz "Twój Ruch". 06.10.13, 22:38
      A Daewoo Matiz został chevroletem Sparkiem.
      • djmixer1 Re: Teraz "Twój Ruch". 07.10.13, 15:10
        PO już pokazało jak rządzi. Wydłużenie pracy do 67 roku życia, skandal z OFE, drogie stadiony. PiS to pomyłka na całej linii, interesuje ich tylko zamach w Smoleńsku i Powstanie Warszawskie, PSL interesują tylko stołki. Nowa partia Palikota ma dobry program. Trzeba ograniczyć koszty państwa, zmniejszyć liczbę urzędników, koszty wojska - dość już okupacji zamorskich krajów i co ważne ograniczyć kasę dla kościoła. Jak to zrobią to będzie kasa na służbę zdrowia o inwestycje.
    • kat_jakub Re: Teraz "Twój Ruch". 07.10.13, 09:07
      PO - Platformersi
      PiS - Pisowcy
      SLD- Eseldowcy
      PSL - Peeseldowcy

Twój Ruch - Ruchowcy? Ruchacze? Ruchnięci?

Do boju! za rodinu Grodzka z przodu, Biedroń z tyłu
    • okioko Re: Teraz "Twój Ruch". 07.10.13, 19:34
      Niech ludzie dalej głosują na socjalistów to ciągle będziemy nic nie liczącym się w świecie krajem smutnych ludzi.
      • makler4 Re: Teraz "Twój Ruch". 07.10.13, 19:56
        Gdzie można się zapisać do tej partii?
        • 1.karol7777 Re: Teraz "Twój Ruch". 07.10.13, 20:13
          Nazwa niczym fanklub Ruchu Chorzów.

Grając w szachy mówi się do kolegi twój ruch.
          Nazwa śmieszna, właściwie jakie mają poglądy?

Socjalne czy liberalne?

socialu z liberalizmem połączyć się nie da.

• librys Re: Teraz "Twój Ruch". 07.10.13, 21:06
            Jakie mają poglądy każdy wie. Nie zapisze się do tej partii ale podoba mi się to co mówią i planują. Lubię słuchać w Trójce Rozenka. Gość wie co mówi i nazywa wszystko po imieniu.
            • proszenieregulowacodbiornikow Re: Teraz "Twój Ruch". 07.10.13, 21:57
              Gość wie co mówi i nazywa wszystko po imieniu
              Nie zgodzę się. Jak słucham Rozenka to myślę sobie o nim "idiota". A on wciąż przedstawia się jako Rozenek, a nie "idiota". Nie nazywa rzeczy po imieniu.
              • petit7 Re: Teraz "Twój Ruch". 07.10.13, 22:21
                Dziwne. Ja mam takie odczucie ale jak słyszę np. Macierewicza. Rozenek to bystry i inteligentny facet.
                • hersst Re: Teraz "Twój Ruch". 08.10.13, 07:40
                  petit7 napisał:

> Dziwne. Ja mam takie odczucie ale jak słyszę np. Macierewicza. Rozenek to bystr
                  > y i inteligentny facet.
                  kompromitujesz się - chyba, że odnosisz jego cechy do swoich -gratuluję.
                  • 3plastek3 Re: Teraz "Twój Ruch". 08.10.13, 11:30
                    Ty się kompromitujesz preze siku. Patrz w papiery a nie na forum bo znowu umoczysz nasze pieniądze!!!
                    • stereo160 Re: Teraz "Twój Ruch". 08.10.13, 11:51
                      3plastek3 napisał(a):

> Ty się kompromitujesz preze siku. Patrz w papiery a nie na forum bo znowu umoc
                      > zysz nasze pieniądze!!!

prezesik jakby zapłacił z własnej kieszeni, to nie zajmowałby się zastępczymi tematami. Najwyraźniej nudzi się i bredzi.
                      • 3plastek3 Re: Teraz "Twój Ruch". 08.10.13, 12:09
                        Ciekawe czy swoja grafomanie popełnia w godzinach pracy? Bo jeśli tak to nie wypełnia swoich obowiązków i tylko czekać następnych kar
                        • stereo160 Re: Teraz "Twój Ruch". 08.10.13, 12:22
                          wszystko wskazuje na to, że robi to w godzinach pracy. Po południu to pewnie odpoczywa po "wytężonym" służbowym wysiłku. Żadna kara nie jest mu groźna, w końcu jego szef na Witosa to jego kumpel
                          • 3plastek3 Re: Teraz "Twój Ruch". 08.10.13, 12:52
                            Zaraz będzie poszukiwany kierowca auta służbowego.Po wzmożonym wysiłku intelektualnym aby zapobiec dalszym wyczerpującym czynnościom (przyspieszyć regenerację) musi ciało prezesowskie zostać odwiezione do domu.
                            • stereo160 Re: Teraz "Twój Ruch". 08.10.13, 13:14
                              co by nie mówić, to nie jest lekko być prezesikiem Zespołu Gminnych Kombinacji /ZGK/. Tak dobrze żarło, a tu pojawił się "bezczelny" prezesunio UOKiK i tyle namieszał. Prezesiku, może warto by wrócić ponownie na poczte?
                              • hersst Re: Teraz "Twój Ruch". 08.10.13, 19:19
                                stereo160 napisała:

> co by nie mówić, to nie jest lekko być prezesikiem Zespołu Gminny
                                > ch Kombinacji /ZGK/. Tak dobrze żarło, a tu pojawił się "bezczelny" prez
                                > esunio UOKiK i tyle namieszał. Prezesiku, może warto by wrócić ponownie na pocz
                                > te?
                                dla mnie zachowujesz się jak zwykły gówniarz a z takimi nie mam zwyczaju rozmawiać.
                                • 3plastek3 Re: Teraz "Twój Ruch". 09.10.13, 07:59
                                  Na temat Palikota,PO i wiary piszesz setki postów.może napiszesz coś o swojej nieudolności? O najdroższej w województwie wodzie, o przyroście zatrudnienia, o karze UOKiK itd.
                                • stereo160 Re: Teraz "Twój Ruch". 09.10.13, 08:56
                                  hersst napisał:
                                  "dla mnie zachowujesz się jak zwykły gówniarz a z takimi nie mam zwyczaju rozmawiać."

nie przypominam sobie, aby zapraszano cię do rozmowy. Takie gnojki nie zasługują na to.
                                  Jednakże staram się zrozumieć twoje niezadowolenie. Prezes UOKiK nieźle napsuł ci krwi, a i perspektywa powrotu do Poczty Polskiej chyba nie jest specjalnie opłacalna. Takie typy jak ty, tak kończą i chyba nie jesteś w stanie tego zmienić mimo przynależności do jedynie słusznej partei.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka