10.01.07, 18:20
Zapraszam do akcji :
www.krewnizjelcza-laskowic.prv.pl
są chętni ?

Ja postaram się przyjechać, choć nie obiecuję, bo data mi trochę nie w
sukurs.. Ale się jeszcze obaczy wink
Obserwuj wątek
    • adamogo Re: KREWniacy 10.01.07, 18:28
      A ja teraz nie mogę...za dużo razu z rzędu co dwa miesiące oddawałem, aż mi poziom hemoglobiny spadł...i teraz przerwa ale w lutym już się wybiorę na oddawaniesmile
    • sakenik Re: KREWniacy 10.01.07, 19:18
      Jak najbardziej polecam! Sam oddaje krew gdy tylko mogę, oddałem już 5400 ml
      krwi i nie zamierzam zakończyć na tym. Pragnąłbym by idea oddawania krwi była
      powszechnie znana i realizowana. Jeżeli macie taką możliwość to zachęcajcie
      rodzeństwo, rodzinę znajomych do pomocy innym. Jak możecie to zadeklarujcie
      swoją obecność na imprezie w sobotę 20.01. Jeżeli macie jakiejś pytania to
      zadawajcie je

• katka256 Re: KREWniacy 11.01.07, 15:31
        Ja oczywiście będęsmile
      • hellscream_ef Re: KREWniacy 12.01.07, 09:37
        nie wiem jaka mam grupe krwi...czy po ooddaniu dowiem sie?
        gdzie moge oddać jeszcze krew w okolicy? tylko we wro?
        za odp z góry dzieki smile
        • pobik Re: KREWniacy 12.01.07, 10:36
          raczej z tego co wiem to tylko wrocław lub oława w okolicy

jak oddasz we wrocku, to sie dowiesz jaka grupa, nawet wyniki krwi możesz
          obejrzeć, ale nie wiem jak na tych tymczasowych stanowiskach u was...
        • adamogo Re: KREWniacy 12.01.07, 14:24
          Jeśli nie wiesz, znaczy, że nie oddawałeśbig_grin Po oddaniu krwi dostaniesz książeczkę krwiodawcy, w której będziesz miał swoją grupę podanąsmile A w okolicy? W Oławie w każdy drugi wtorek miesiąca w klubie Parnas.
    • yaro_si Re: KREWniacy 12.01.07, 12:34
      ja bardzo chetnie, tylko zaluje ze to sobota jest. i juz wiem ze nie moge byc, bo mam wtedy szkole. tak wiec w J-L oddam krew moze nastepnym razem.
      • katka256 Re: KREWniacy 12.01.07, 18:40
        Dowiesz się jaką masz grupe krwi, zrobią Tobie wszelkie badania krwi tylko że
        wyniki najprawdopodniej będziesz musiał odebrać we Wrocławiu. U nas zrobiła
        tylko podstwowe badania i pobiorą krewsmile
      • sakenik Re: KREWniacy 12.01.07, 18:58
        Jeżeli będzie duże zainteresowanie to na pewno cykl imprez oddawania krwi w J-L
        będę realizował.

Zapraszam serdecznie SOBOTA 20.1.2007 10-13 parafia M.M.Kolbego
    • sakenik Re: KREWniacy 31.01.07, 12:58
      Strona zmodernizowana www.krewnizjelcza-laskowic.prv.pl Zapraszam serdecznie!
      • adamogo Re: KREWniacy 31.01.07, 15:07
        A ja zapraszam wszystkich którzy nie mieli okazji oddać ostatnio krwi w Jelczu-Laskowicach do klubu Parnas w Oławie dnia 13.02.2006 od godziny 8:30 do 12:00.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka