sliwka1977 15.11.04, 13:39 Dobrze, że ktoś wpadł tzn. Monika na takie forum bez oszołomów typu vip czy jakoś tam, dzięki za zaproszenie, dopiero dzisiaj przeczytałam. :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika pomysł należy do ramm.stein :) 15.11.04, 13:42 cieszę się z Twojej obecności i witam. Odpowiedz Link
weekenda Re: No, tu raczej będzie normalnie :)) 15.11.04, 14:00 Nie chcę wychodzić na jakąś niewychowaną czy cooo... Ja też się przywitałam i podziękowałam za przyjęcie na tym forum ale w tym dłuuugim wątku o tym skąd jesteśmy... I pewnie nikt o tym nie wie... Tak czy siak witam wszystkich znanych i jeszcze nieznanych, dziękuję i pozdrawiam ! :-)) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: No, tu raczej będzie normalnie :)) 15.11.04, 14:02 Również witam :) Przepraszam Wszystkich niepowitanych, bardzo się cieszę z Waszej obecności. Odpowiedz Link
sliwka1977 weekenda 15.11.04, 14:03 Oj czy my się nie znamy przypadkiem z innego forum? Hehehe mamy chyba wspólną pasję? :)) Odpowiedz Link
ramm.stein Re: weekenda 15.11.04, 14:08 Jak to miło, pierożku, że tak zawsze oddajesz mi honor... Ale możemy juz nie prostować: po pierwsze ja byłam tylko głównym ideologiem, ale całą robotę odwalił kto inny :)))) a po drugie, ja też jestem Monika, więc w sumie wszystko się zgadza! Odpowiedz Link
lena_zienkiewicz Re: a po trzecie 15.11.04, 14:12 monika zakładając forum pytała mnie o to czy założyć czy nie.Jaki tytuł dać, jaki opis..... Tak więc dziewczyny nie podniecajcie się, ja teżjestem ważna :) Odpowiedz Link
comma Ale oszywiscie Pani Zienkiewicz, bez Pani 15.11.04, 15:17 to normalnie forum nie mogloby powstac, wszyscy to przeciez wiedza :-))))) Odpowiedz Link
lena_zienkiewicz Re: Ale oszywiscie Pani Zienkiewicz, bez Pani 15.11.04, 15:21 aty co tutaj robisz? :PPPP Miałaś być w pracy? Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Ale oszywiscie Pani Zienkiewicz, bez Pani 15.11.04, 15:22 wagary pewnie :D Odpowiedz Link
weekenda do Sliwki1977 15.11.04, 15:23 No no no !!! (to trzeba z uśmiechem !:-)) Ja już Cię wcześniej rozpoznałam ;-D To mamy już dwie wspólne pasje !!! ;-))) pzdr ! Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: weekenda 15.11.04, 15:23 nie wiem, czy mi się wydaje ale chyba już was kiedyś czytałam na forum Zwierzęta......:P Odpowiedz Link
weekenda Re: weekenda 15.11.04, 15:43 Na forum "Zwierzęta" też ale jest jeszcze jedno coś co nas pasjonuje, tzn. napiszę w swoim imieniu - i tak się wyda więc przepraszam Śliweczko jeśli sobie nie życzyłaś ;-) - ja na ten przykład poza moimi trzema Kocimi i innymi zwierzakami KOCHAM GÓRY !!! i jak tylko czas, kasa i możliwości zapewnienia opieki naszemu stadku pozwalają to bankowo jestem w górach - różnych. Taki dziwny człowiek ze mnie... pzdr ! Odpowiedz Link
sliwka1977 Re: weekenda 16.11.04, 07:52 weekenda napisała: > Na forum "Zwierzęta" też ale jest jeszcze jedno coś co nas pasjonuje, tzn. > napiszę w swoim imieniu - i tak się wyda więc przepraszam Śliweczko jeśli sobie > > nie życzyłaś ;-) - ja na ten przykład poza moimi trzema Kocimi i innymi > zwierzakami KOCHAM GÓRY !!! i jak tylko czas, kasa i możliwości zapewnienia > opieki naszemu stadku pozwalają to bankowo jestem w górach - różnych. Taki > dziwny człowiek ze mnie... > > pzdr ! No oczywiście, że się pod tym podpisuję!!!! Całą duszą czymkolwiek ona jest :) Odpowiedz Link
lailani Ponieważ nie widzę nigdzie wątku dla świeżo 15.11.04, 19:11 przyjętych więc przywitam się tutaj :) I dziekuję Monice Pierożek za dopuszczenie mnie na to sympatyczne forum. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Ponieważ nie widzę nigdzie wątku dla świeżo 16.11.04, 08:51 Witam, życzę owocnych rozmów :) Odpowiedz Link
barba50 Re: Ponieważ nie widzę nigdzie wątku dla świeżo .. 21.11.04, 14:00 Ja też się witam. Fajnie, że znowu będzie normalne miejsce gdzie można spokojnie porozmawiac o zwierzętach! Barbara + kotka rasy europejskiej KSIKA Odpowiedz Link
miss_dronio Re: Ponieważ nie widzę nigdzie wątku dla świeżo . 21.11.04, 15:00 Witamy Basiu:) Odpowiedz Link