aagnieszka.w 23.08.06, 22:54 powaznie pytam, czy jest ktos kto doswiadczyl cos takiego ze swoim zwierzakiem? jak pisalam wczesniej puchnie..tzn. oko i wargi...i nie wiem co robic? jutro wet. obowiazkowo ale moze cos doraznie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: pomocy!!! 23.08.06, 22:56 może alergia? czytałam, że należy podać wapno (dawkę dostosuj do wagi) Odpowiedz Link
aagnieszka.w Re: pomocy!!! 23.08.06, 23:17 dzieki Monia sprobuje... ale alergia? na co? juz sama nie wiem...kurcze zawsze takie rzeczy sie dzieja jak juz wsio pozamykane:( Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: pomocy!!! 23.08.06, 23:21 np na ugryzienie owada... no współczuję. Napisz co to było i czy przeszło. Szkoda że okolice oczu bo na opuchnięcia ładnie działa woda z octem. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: pomocy!!! 24.08.06, 14:34 aagnieszka.w napisała: > powaznie pytam, czy jest ktos kto doswiadczyl cos takiego ze swoim > zwierzakiem? jak pisalam wczesniej puchnie..tzn. oko i wargi...i nie wiem co > robic? jutro wet. obowiazkowo ale moze cos doraznie? No i co to było ? Napisz coś . mam nadzieje, że już wszystko dobrze (?) Odpowiedz Link