olena.s 18.12.13, 08:04 Poradźcie mi proszę jak w temacie: gdzie można szybkoi i tanio nabyć kartę sim do łączności internetowej? - będzimy jej potrzebować na jakies 2 tygodnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarost2 Re: Karta sim do internetu 24.02.14, 14:07 Szukałem przed wyjazdem jak co roku jak z internetem mobilnym w Austrii. Do tej pory co roku korzystaliśmy z wifi w szkole wyższej ale to było dość niewygodne. Wyżej w górach nie mam wifi w mieszkaniu wakacyjnym. Oczywiście że jest jak wszędzie ale napiszę z czego teraz korzystam. Zwykła karta do telefonu kosztuje w T mobile 9,90 Euro za 3 Gb na miesiąc to samo za 10 Gb - koszt 14,90 E. Nam dla 3 osób dorosłych starcza z zapasem na tydzień myślę, że na dwa też by starczyło. Nie ciągniemy filmów ani muzyki. Strony otwierają się jednak bardzo wolno, myślę że to zależy od miejsca ale bez spiny i tak wiele szybciej nie będzie. Sądzę że A1 ma podobne ceny ale w Hoferze na przykład proponowali mi kartę za 1500 minut, 1500 sms i 1,5 Gb za 10 euro, Jeszcze jedno do d... trzeba iść do "salonu" operatora bo poza salonami nie ma kart są tylko doładowania zatem zakup jest możliwy w dni powszednie. Odpowiedz Link