Dodaj do ulubionych

Austria latem

26.06.14, 18:04
Większość Polaków kojarzy Austrię z zimą i nartami, natomiast ja chciałabym serdecznie polecić Wam Austrię latem! Można wędrować szlakami o najróżniejszym stopniu trudności zatrzymując się w przeuroczych górskich chatach gdzie zawsze dobrze zjecie. Dodam, że na szlakach nigdy nie ma tłoku (jak w Polsce). Można jeździć na rowerze górskim, szosowym, elektrycznym jeśli ktoś nie ma tyle sił, jest mnóstwo kąpielisk naturalnych na jeziorach i basenów. Co jeszcze można? Wspinać się oczywiście, jeździć konno, jest sporo atrakcji dla dzieci, są muzea. Polecam, jest przepięknie, nie da się nudzić!
Podróżuje z TripGenerator.pl smile www.tripgenerator.pl/achievement/rowerem-wzdluz-dunaju
Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Dotacje na innowacje. Inwestujemy w Waszą przyszłość.

Obserwuj wątek
    • orka.poznan Re: Austria latem 27.06.14, 09:12
      Tak, my to wszystko doskonale wiemy, a wakacje organizujemy sobie sami smile
      • jusytka Re: Austria latem 28.06.14, 10:36
        No właśnie smile Takie samodzielnie zorganizowane wakacje są idealnie dopasowane do naszych potrzeb i warto się troszkę potrudzić, zwłaszcza że można liczyć na rady i sugestie innych forumowiczów smile
        • wislok1 Re: Austria latem 28.06.14, 16:22
          I jak w tym roku z planowaniem wakacji ?
          Coś ustalone ?

Bo my mamy nadzieję zobaczyć Otztal, jak się uda, to 5 lipca wyjazd
          • mama_ania77 Re: Austria latem 28.06.14, 23:35
            My 4 lipca będziemy już w Solden smile
            • wislok1 Re: Austria latem 29.06.14, 00:51
              A my od 6 lipca w Obergurgl !!!

Jak Bóg da

Ale numer
              Może jakieś małe spotkanie ?
              • orka.poznan Re: Austria latem 30.06.14, 21:40
                Już Wam zazdroszczę smile Pięknie tam, po powrocie będziecie mogli sobie porównać z tym:
                fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,118924705,118932803.html
                Oczywiści post podany i kolejne smile
                My w tym roku Alp w wakacje nie zobaczymy, ale za to w 2015 będzie się działo smile big_grin
                • wislok1 Re: Austria latem 01.07.14, 21:39
                  No, dzięki za link !

Żeby tylko nie padało

• jusytka Re: Austria latem 02.07.14, 19:53
                    A ja pozdrawiam ze słonecznej Majorki, tutaj też wędrówki po górach są zaplanowane! Życzę wam fajnych wakacji w Solden, to naprawdę świetny wybór i mam nadzieje, że wrócicie tak samo zadowoleni jak ja smile
                    PS. Liczę na obszerną relację po powrocie!
                    • wislok1 Re: Austria latem 02.07.14, 20:14
                      Pozdrowienia na Majorkę !
                    • orka.poznan Re: Austria latem 03.07.14, 07:16
                      I jak wrażenia z Sa Calobry???
                      • jusytka Re: Austria latem 03.07.14, 21:34
                        Wybieramy sie tam w poniedziałek. Jeśli tam byłaś napisz proszę czy przeszłaś cały wąwóz? Jeśli tak, jak to zorganizowałaś? Pojedziemy tam wynajętym autem i jedyne co mi przychodzi do głowy, to wyruszyć z Są Colobry, przejść kawałek i wrócić. Jutro zwiedzamy górskie miasteczka w poblizu, co polecasz?
                        • orka.poznan Re: Austria latem 04.07.14, 08:29
                          Niestety, mieliśmy być na Majorce w podróży poślubnej, ale... padła nam wtedy Alpina Tour...
                          Od tego czasu oglądam tylko zdjęcia z tamtych rejonów i nic nie doradzę...
                          Ale droga do tego miejsca nieustannie mnie zachwyca, sama zatoka ponoć wiecznie zatłoczona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka