manna4 22.09.06, 23:03 jak oceniacie? ciężki jest to kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniiia22 Re: fizjoterapia UJ 23.09.06, 23:04 jestem na 3 roku ale awf katowice.jeżeli jesteś dobra z biologii,fizyki,chemii,lubisz siedzieć po nocach nad książkami i masz cierpliwość do ludzi to nie jest tak źle.ja jestem zadowolona z mojego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: fizjoterapia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:19 jestem po fizjoterapii awf katowice było różnie ale teraz wspominam te lata jako najwspanialsze w moim życiu. Uwielbiam pracować z ludźmi, sprawia mi to ogromną satysfakcję, ze mogę im pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
manna4 Re: fizjoterapia UJ 24.09.06, 14:43 włąśnie dlatego wybrałam , lubię pracować z ludźmi i dla ludzi, lubię bezpośredno komus pomagać.Biologię kocham ale fizę, chemię ...........nie bardzo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajooffka Re: fizjoterapia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 15:42 Manna4, ja mam ten sam problem, ide w tym roku na fizjo na UJ i tak jak ty kocham biologie,ale fiz i chemie tak... średnio...moze nawet mniej niż średnio...Wnioskuję ze będziemy razem na roku:) do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asina Re: fizjoterapia UJ IP: *.devs.futuro.pl 24.09.06, 20:06 Nie zgadzam sie z tym calym kochaniem fizyki czy chemii a z biologia owszem bo jej na fizjo jest najwiecej!Ja studiuje na 2 roku fizjo w lublinie i jedyna chemia przewinela mi sie w przedmiocie BIOchemia gdzie byla tylko semestr a fizyka w przedmiocie BIOfizyka tez 1 semestr i wcale nie jest to nic strasznego a poza tym nie ma wcale siedzenia cala noc nad ksiazkami jak uczysz sie systematycznie masz powolanie i chcesz to naprawde w zyciu robic to nauka na tym kiertunku staje sie wrecz przyjemnoscia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajooffka Re: fizjoterapia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:36 Dzięki asina:) Już się przestraszyłam że nie wyrobie, mam nadzieję że masz rację:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
manna4 Re: fizjoterapia UJ 25.09.06, 21:23 asina, podtrzymałaś mnie na duchu ale nie podziękuję , żeby nie zapeszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asina Re: fizjoterapia UJ IP: *.devs.futuro.pl 25.09.06, 21:33 Zobaczycie ze fizjoterapia moze tylko na poczatku przestarszyc anatomią ale z czasem sie czlowiek przyzwyczaja bo ja nie powiem zebym nie rozpaczała gdy zaczynałam studia bylo wiele chwil w ktorych miałam dosyc miesni kosci itd a teraz podchodze do tego inaczej bo stalo sie to calkiem fajne ciekawe i pasjonujace:)i jestem przekonana ze to chce w zyciu robic:)miałam w Lubliie wykaladowce z UJ-przedmiot kinezjologia ale przefantastyczny gosc i swietnie nas wprowadzil w wiele zagadnien:)powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka mam problem IP: 195.136.67.* 26.09.06, 21:47 dostałam sie na Uj na fizjoterapie i kiedy tak bardzo się cieszyłam z sukcesu moje zdrowie upadło. mam rwe kulszową,aktualnie prawie nei ruszam sie z łozka bo nei moge chodzić. to podobno minie ,ale czeka mnie i tak rehabilitacja:( i co ja mam zrobic. ze studiów z zyciu nei zrezygnuje, boz a duzo mnie kosztowało dostanie sie. bede miec zaswiadczenai od neurologa i innych lekarzy, ale to nie zmienia faktu ze pozostawię wprost "cudowne" wrazenie zaraz na poczatku studiów. mamy chyba w tym semestrze lekkoatletyke i cos tam jeszcze. boje sie jak przyjma moje zwolnienia profesorowie od tych przedmiotów. w koncu wf to wazna sprawa na tych studiach. a ja ebde musiała odwlekac zaliczenia itd. myslicie ze sie uda? Odpowiedz Link Zgłoś
manna4 Re: mam problem 26.09.06, 22:09 jolu, wyjdziesz, 3mam kciuki za ciebie tylko radzę dowiedz sie dokładnie jak to wygląda bo z tego co wiem , na 1 roku nie bardzo pozwalają chorować, musisz jakoś być na zajęciachi zaliczać. Życzę powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: mam problem IP: 195.136.67.* 27.09.06, 11:43 dzieki za wiare;) tylko gdzie ja mam sie dowiedziec? w dziekanacie mi chyba nic nie powiedzą bo to indywidualna kwesia profesorów. wiec i tak musze poczekac do pierwszych zajec. jak na złosc zaraz we wtorek rano mamy wf. ohh,mysle ze sie wykaraskam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gajoofka Re: mam problem 27.09.06, 14:09 Też trzymam za ciebie kciuki:) Wszytsko będzie dobrze,wierzymy w Ciebie:) Powiedz mi skąd wiesz ze mamy wf we wtorek? skąd masz plan zajęć? Ja chyba jakoś wyjątkowo nieprzystosowana jestem:( wybieracie się dziewczynki na inaugurację cmuj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: mam problem IP: 195.136.67.* 27.09.06, 17:02 plan zajęc znalazłam na stronce wydziału ochrony zdrowia. na poczatku myslałam ze to z tamtego roku,ale jednak pisało ze to harmonogram zajec na rok akademicki 2006/07. z tym ze tam jest podział na grupy, a nikt jeszcze nie wie w jakiej grupie będzie. podaje linka;) www.woz.cm-uj.krakow.pl/tok-harmonogramy.php P.S. jesli bede w stanie to bede na inauguracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
gajoofka Re: mam problem 27.09.06, 17:11 widzialam to,ale myslalam ze to nie to,bo to są studia magisterskie z mozliwoscia licencjatu a ja sie zapisywalam na licencjackie,ale moze to to samo tylko mozna przerwac...dziwne,bo nikt mi nie proponowal wersji z magistrem...a grupy moze sie ustalą po inauguracji na jakims spotkaniu...pewnie jakos alfabetycznie... pozdrawiam i mam nadzieje ze sie zobaczymy na inauguracji (przed chwila dostałam zaproszenie,az mi sie miło zrobiło:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
manna4 Re: fizjoterapia UJ 27.09.06, 17:12 ten plan zajęć, akurat dla 1 roku , nie chce mi sie otworzyć, pech Odpowiedz Link Zgłoś
manna4 Re: fizjoterapia UJ 27.09.06, 17:17 www.woz.cm-uj.krakow.pl/tok-harmonogramy.php skopiujcie mi proszę i wyslijcie na adrez maila gazetowego lub gg 1382315 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: fizjoterapia UJ IP: 195.136.67.* 27.09.06, 17:57 wysłałam na maila;) miło cię poznac tak wogole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: fizjoterapia UJ IP: 195.136.67.* 27.09.06, 17:58 heh widze ze nie tylko ja wysłałam;) no to bedziesz miec 2 plany:P Odpowiedz Link Zgłoś
gajoofka Re: fizjoterapia UJ 27.09.06, 18:03 hehe ciekawe czy wogóle dojdzie:) miło was poznać dziewczynki:):)odezwijcie sie na gg w wolnej chwili:) 4382236 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś