mateo19871111 20.06.13, 16:20 nie mogę wkleić postu z powodu /post powtórzony/ wklejam link forum.gazeta.pl/forum/w,46080,145259507,145259507,witam.html pozdrawiam pilna sprawa , spotkanie ma być w weekend Mateusz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: witam 20.06.13, 20:18 czy warto? czy nie popełniam błędu? i czy mój związek na tym nie ucierpi? może to chwilowe zauroczenie? co widac w kartach na ten temat? Zapytałam: Taki wpływ na związek Twój z Dominiką będzie miała znajomość z Martą Sedno 7 mieczy Takiego wpływu nie będzie miała król buław Taki będzie 3 buław wynik paź kielichów, rycerz mieczy, 9 buław Widać że znajomość z Martą trzymasz w tajemnicy - nie jesteś do końca uczciwy wobec Dominiki, nawet jeśli cokolwiek jej na temat Marty powiedziałeś to nie jest to pełna prawda . Ponad To jak sam zauważyłeś Marta już 2 razy Cie okłamała, a i sądzę że swojemu mężowi też nic nie powiedziała 7 mieczy to właśnie jest nieuczciwość podstęp i kłamstwa. Taki wpływ na wsza związek nie będzie miała - król buław - to stabilizacja siła mądrość na karcie mam parę która pokonała lwa - u was tego nie będzie. bo 3 buław mówi o dojściu do pewnego etapu i zatrzymaniu się - Podejrzewam że na takim właśnie etapie jesteś z Dominiką skoro zainteresowałeś się Martą - doszliście do pewnego miejsca gdzie wkradła się nuda stabilizacja i rutyna. Jaki wpływ będzie miała Twoja znajomość z Martą? Sądzę że to wszystko się wyda , ujawni może nawet sam powiesz Dominice o Marcie , ale licz się z tym że nie będzie miło i sympatycznie bo rycerz mieczy zwiastuje kłótnie i awantury, nagłe zawirowania i obrót w pył to co do tej pory było. Ponieważ następną kartą jest 9 buław - podejrzewam że z Dominiką rozstaniecie się ale nie zupełnie i nie definitywnie rozstanie będzie by uspokoić emocje 9 buław to czas odpoczynku i nabrania sił. To da Ci znajomość z Martą Sedno 8kielichów Tego nie da 5 monet To da Król kielichów wynik Śmierć, 10 mieczy Cesarzowa Mamy tu dwie karty zmian i transformacji Na pewno coś w Tobie się zmieni - dojrzejesz zmądrzejesz będziesz mieć lepsze nastawienie do życia. Niestety w królu kielichów będzie facetem tęskniącym zakochanym - nawet jeśli znajomość z Marta nie będzie kontynuowana to obawiam się że będziesz bardzo długo "leczył" się z tej znajomości - zwłaszcza że Ona wyszła tu jako najważniejsza kobieta Twojego życia do której będziesz porównywał każdą spotkaną w swoim życiu kobietę - Kobietę która przyniesie Ci ból, cierpienie i tęsknotę. 5 monet na nie da ci tzw żebractwa emocjonalnego - Ty (Wy) nie musicie się wzajemnie prosić o okazanie uczuć o przytulenie ciepłe czułe słowa (nawet przez internet) Ta znajomość da Ci dużo z tym że więcej z tego dużo cierpienia niż radości Tak potoczy się Twoja znajomość z Martą ( 3 miesiące) sedno 4 mieczy Tak nie będzie as mieczy Tak będzie Moc i rycerz kielichów wynik 2 buław, 3 kielichów 2 mieczy Szykuje Ci się romans - może nie od razu ale będzie gorąco a 2 buław mówi i o tęsknocie ale i o dwóch osobach które bez siebie żyć nie mogą ale i ze sobą też nie.... Podejrzewam i to bardzo że jesteś z Martą związkiem karmicznym, dlatego wcześniejsze karty pokazały tęsknotę i wielkie emocje zwłaszcza po Twojej stronie. Czy warto i czy nie popełniasz błędu? Na te pytania musisz sobie odpowiedzieć sam - karty nie podejmą za Ciebie decyzji - teraz wiesz co Cię spotka, a co z tym zrobisz zależy już od Ciebie Życzę Ci powodzenie bez względu na to co zrobisz Pozdrawiam Odpowiedz Link
mateo19871111 Re: witam 20.06.13, 21:16 Jak mogę podziekować? Tak kłamstwo to jest i z mojej strony ale też ze strony Marty. Nie mieszkam jeszcze z Dominiką więc moge swobodnie rozawiać z Marta codziennie na skypie. Widzę ją i nie ukrywam, że ona na mnie działa. Może to jest proste i typwe ale jestem wzrokowcem. Do Marty mam żal bo skłamała na poczatku mówiła, że jest wolna oraz że ma 29 lat. Teraz gdy widzi, że mi zaczyna zależeć mówi prawde. Nie ukrywam, że strona fizyczna ma tu decydujace znacznie. Dominice nie powiem, wybuchłaby z tego wojna to pewne. Zapytam jeszcze wprost czy między mna a Martą dojdzie do sexu teraz w weekend? Licze na to a i ona daje takie sygnały. Spędzimy ze soba sobote a może też niedziele. Nie wiem jak ona to zorganizuje, co powie mężowi? Mam sie tym nie przejmować tak dokładnie mówi. Zdam relacje po powrocie, jednak juz wiem ,że pojade i zrobie pierwszy krok. M Odpowiedz Link
algaria Re: witam 20.06.13, 21:32 Wystarczy szczere dziękuję Sedno Księżyc Tak nie będzie 4 kielichów Tak będzie as monet Wynik Paź buław 8 kielichów i 6 kielichów Nie nastawiaj się, nie łudź, nie napawaj nadzieją - oczywiście Księżyc mówi że spotkanie będzie w tajemnicy i oszustwie - ale inaczej się nie da. Karty pokazały że weźmiesz sprawy w swoje ręce i zadziałasz Może dojść do seksu ale na mojej karcie jest zapatrzony w kijek młodzieniec i odchodząca od niego kobieta Coś pójdzie nie tak na tym spotkaniu - Ty się obruszysz ona odejdzie - 8 kielichów to też rozstanie ale... 6 kielichów to powrót, wspomnienie tęsknota Powiem krótko coś na spotkaniu może pójść nie tak, albo rozczarujesz się tym że będzie trwało tak krótko, albo seksem, i się nadąsasz bo nie obrazisz tylko Ty focha strzelisz, ale tak czy inaczej.. wy się nie rozstaniecie i będziecie do siebie wracać Odpowiedz Link
mateo19871111 Re: witam 20.06.13, 21:42 dziękuje bardzo ! Co to może być? Wlaśnie rozmawiałem z Martą i powiedziała mi, ze ma jeszcze jakaś tajemnice! A dowiem sie na spotkaniu , mam jednak nie przejmować się tym bo to mały szczegół. Zaczynam panikować, co znowu? Czego jeszcze nie wiem? Odpowiedz Link
mateo19871111 Re: witam 20.06.13, 21:54 A wiesz co to może byc? Bo teraz to nie wiem czy jechać? Za dużo było tych tajemnic. Nie wiem chyba nie ma dokręcanej nogi? Albo peruki bo jest łysa? Choć jest naprawde bardzo atrakcyjna więc to odpada. Jakąś wskazówke moge prosić? Odpowiedz Link
babowa Re: witam 20.06.13, 21:59 mateusz, nie mozesz swoich decyzji opierac tylko na kartach i czyichs interpretacjach nie uzalezniaj sie od kart wiesz co nie co z kart, znasz ja tez juz troche przemysl i podejmij decyzje sam i nie zameczaj kart Odpowiedz Link
mateo19871111 Re: witam 20.06.13, 22:08 ok dzięki Dziękuje bardzo. Napisze jak było w niedziele a raczej w poniedziałek bo licze na to , że będzie tak dobrze. Adrenalinka jest i o to chodzi. A wróżba obiecująca, foch może byc bo panna może mieć okres Taki element zaskoczenia dla mnie. M Odpowiedz Link
yool125 Re: witam 20.06.13, 23:23 sory dziewczyny i Mateusz)) ale musze)))ehhhhhhhhhhhhh wy faceci to jakas masakra ))))) Daj znac kolego koniecznie, Algario bardzo czytelnie opisałaś Karty Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: witam 21.06.13, 04:33 Yool 125, własnie się dowiedziałaś czym myślą faceci Mateusz , tylko się nie obrażaj.. W sumie jestem ciekawa , jak to się potoczy Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: witam 21.06.13, 04:56 Dodam tylko, ze nie powinnam sie wcale odzywac i kogos oceniac, bo swoje mam za uszami , jednak ciekawie sie czyta Odpowiedz Link
algaria Re: witam 21.06.13, 13:11 Ja jak czytałam Mateusza miałam "deja vie " jakbym to już skądś znała tylko bez kłamstw i spotkania. I przyrzekam bardzo się powstrzymywałam by nie walnąć "moralniaka" Tak czy siak - takie jest życie i nie wiadomo co nam jest pisane i czym nas jeszcze "internet" zaskoczy Baw się grzecznie Mateo Odpowiedz Link
hanna1985 Re: witam 21.06.13, 23:35 usmialam sie haha ,pamietaj mateo,ze wszytsko wraca do czlowieka ,na klamstwie nic nie zbudujesz !dlatego na forum jest wiecej kobiet ,są mądrzejsze ,ppozwolilam sobie na refleksje! Odpowiedz Link
mateo19871111 nie spdziewałem się 23.06.13, 02:43 zupełnie, nie brałem pod uwage . Marta to FACET ! TAK FACET Z CYCKAMI ! To był ten mały szczegół. Byłem spowrotem w domu tak szybko jak nigdy. M. Odpowiedz Link
babowa Re: nie spdziewałem się 23.06.13, 08:55 mateo??? bo ja sie turlam ze smiechu:d dobra, podaj wiecej szczególow tej randki Odpowiedz Link
algaria Re: nie spdziewałem się 23.06.13, 09:54 A to niespodzianka, tajemnica i nauczka... Nigdy nie wiesz co tam siedzi po drugiej stronie monitora Niby piękna, podniecająca gwiazda, która okazuje się być gwiazdorem Czyli Mateo bawiłeś się grzecznie Odpowiedz Link
algaria babowa 23.06.13, 10:00 Ty chcesz się dowiedzieć w jakich okolicznościach przyrody nasz bohater odkrył u "Marty" w majtkach "zonka" ?? No opowiadaj Mateo ku przestrodze .. Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: babowa 23.06.13, 10:13 Ja jednak pomyślałam,że to prowokacja Ze takie sytuacje to tylko na filmach Aż po prostu nie chce mi się wierzyć..., choć przyznaję , czuć było te emocje u mateo Odpowiedz Link
mateo19871111 Re: babowa 23.06.13, 15:20 Pełno w sieci takich przypadków bo jak oni maja szukać partera ? Ja zostałem poinformowany na dzień dobry . Kłamstwa o rodzinie po to by nie zrezygnować przed randką. A "Marcinowi Marcie" podobają się kobiety i mężczyźni. Jakbym pokazał wam jej (jego nie wiem jak napisać) profil na FB nikt nie podejrzewałby nawet , że to facet. Szczupła blondynka , piękna twarz, długie włosy. Nie jedna kobieta nabawiłaby się kompleksów. Kartom nie mieściło się chyba to w głowie he he M. Odpowiedz Link
babowa Re: babowa 23.06.13, 15:26 mateo, jakby to powiedziec przykro i nie przykro ty masz nauczke co do znajomosci netowych a my lekcje tarota wiec w sumie, niky nie jest przegrany dziekujemy ci mateo za te emocje, zapamietamy znaczenie karty i powodzenia mateo w zyciu osobistym !! Odpowiedz Link
algaria Re: babowa 23.06.13, 16:12 Dobrze że zostałeś poinformowany na dzień dobry - gorzej jakbyś dowiedział się w trakcie korzystania ze wspólnej toalety lub chwil intymnych Dziękujemy Ci że zechciałeś się podzielić w sumie trochę "przykrą" sprawą - bo mogłeś nic nie napisać, a my zostałybyśmy w niewiedzy Lekcja dla nas wszystkich - my kart - Ty życia. Powodzenia Za dostarczenie nam i tematów i rozrywki.. zawsze masz u nas karty gdybyś potrzebował Odpowiedz Link
ja-tekla Re: babowa 23.06.13, 17:06 ale jaja! ups...chyba słowo nieodpowiednie mateo, dasz radę! najwyzej teraz będziesz ostrozniejszy..powodzenia Odpowiedz Link
yool125 Re: babowa 24.06.13, 23:12 )))) Kasha ja to wiem o facetach od dawna, ale jak czytalam podkrecajacego sie Mateo to było to takie mega)))takie ....ehhh no nie wiem ,usmiechałam sie na widok tego jego entuzjazmu ale szkoda mi było ze juz w papciach prawie pedzi,biegnie, zostawia dziewczyne...ze tamta seks mu proponuje niemalze )) a on gotowy na wszystko sam Mateo taki uroczy w tym byl,pelen nadzei na zabawe, a tu taki strzał w pysk....no nic pozbierasz sie zapewne trzymaj sie dzielnie chłopaku Odpowiedz Link