Dodaj do ulubionych

dla kashaa :)

07.07.13, 16:29
tak bedzie w zyciu uczuciowym kashaa do konca tego roku

sedno- cesarzowa
tak bedzie- 5 mieczy
nie- 8 puch
wynik- 3 buøawy, paz pucharów, 9 mieczy

powiem, ty jestes gotowa na zwiazek, chcesz byc i podziwiana i kochana i chcesz tez sie tez kims opiekowac, dbac
pojawiaja sie wokól ciebie rozni chetni, ale uwazam, ze odpadaja w przedbiegach, szukasz i nie znajdujesz
szkoda ci, ze zaden, nie wykaze sie wieksza wytrwaloscia i ty ich chyba swoja elokwencja gasisz

ale kochana, jest tu mala furteczka i jeden taki jakos sie przeslizgnie i nawet zawroci ci w glowie, bedziesz bila sie z myslami, bedziesz pelna obaw przed wejscie w glebszy zwiazek
uwazam tak, karty sugeruja ze nastanie nowy czas, pojawia sie szansa na kogos nowego i powinnas to faktycznie przemyslec w prawo i lewo

ja prywatnie powiem tak, zawsze warto ryzykowac i poznawac nowych ludzi
wiec nie boj sie az tak i pozwol sie sobie zakochac

ale polecialam, mozliwe ze gøupot tu powypisywaøam , wiec kashha poczekaj na opinie innych i mna sie az tak bardzo nie sugeruj

ktos jednak bedzie, mily i fajny smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: dla kashaa :) 07.07.13, 17:10
      A ja dodam tylko że....
      Mam wrażenie że wysoko postawiłaś poprzeczkę - chciałbyś i boisz się i nie wiesz kto zaś i czy szczery i czy kocha. Ponad to masz marzenia wyobrażenia i byś chciała ideał (jak każda kobieta w pewnym wieku wiedząca jakiego chce faceta) tylko że ideały albo wymarły albo zajęte... Trafi Ci się ktoś fajny młodszy... bo ty tak stoisz z tą walizą w 3 buław i czekasz aż statek do portu zawinie i zawinie w paziu kielichów ... tylko co z tego jak Cię w bije w jakieś głupie poczucie winy, żal i smutek w 9 mieczy - jakbyś nie wierzyła w intencje jego uczuć, jakbyś zerwała owoc zakazany i martwiła się czy to się wyda, jakbyś krygowała się jego młodością i urokiem - bo kobiecie nie wypada mieć młodszego.. odrzuć lęki i ciesz się młodym, fajnym, facetem - życie jest za krótkie by oglądać się co inni powiedzą i stawiać swoje lęki ponad swoja przyjemność
      • kashaa_35 Re: dla kashaa :) 07.07.13, 17:40
        Dziękuję babowa za karty, dziękuję algaria za komentarz.
        Weryfikacja nastąpi w odpowiednim czasie...smile
        Ja strachliwa jestem sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka