krolowa.mieczy 31.07.13, 14:36 Opisalam po kilku latach rozkładania kart. Może komuś się przyda w rozkładach na zdradę, nowego partnera itd: poszukiwaniaztarotem.blox.pl/2013/07/Znaczenia-kart-wg-Qmieczy-nie-bedzie-grzecznie.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: seks w tarocie 31.07.13, 14:51 Już przeczytałam.ciekawe-dzięki,na pewno się przyda Odpowiedz Link
algaria Re: seks w tarocie 31.07.13, 19:43 Przyda się A ja dodam od siebie że Sąd to seks zbiorowy Umiarkowanie to orgazm 7 buław to seks z przemocą Odpowiedz Link
anuszzka Re: seks w tarocie 31.07.13, 20:01 kapłanka to masaże erotyczne a walet buław zapładnia Odpowiedz Link
leda-is-one Re: seks w tarocie 31.07.13, 20:04 Kapłanka to także seks w wodzie ,w ukryciu niby w tajemnicy ..a dookoła ludzie. Odpowiedz Link
freya_v Re: seks w tarocie 31.07.13, 20:42 Ostatnio 10 buław pokazała mi seks z partnerem podczas którego partnerka fantazjuje o seksie z innym mężczyzną. ( robiłam ćwiczenia dotyczące problemów w tej sferze życia) Odpowiedz Link
algaria Re: seks w tarocie 31.07.13, 20:44 as mieczy - virtual seks ale my zboczone jesteśmy Odpowiedz Link
algaria Re: seks w tarocie 31.07.13, 20:49 Mam karty Decameron i tam dużo się dzieje np w pierwotnej wersji Cesarz mówił o pedofilii A Słońce o homoseksualizmie męskim- te karty zostały zmienione To jeszcze tym tropem tzn Decamerona Umiar seks oralny dla kobiety Pani nalewa wino a pan siedzi pod jej spódnicą Cesarzowa seks starszej kobiety z młodszym mężczyzną Królowa mieczy - to seks less Odpowiedz Link
leda-is-one Re: seks w tarocie 01.08.13, 10:33 As Monet nie powinien budzić zdziwienia skojarzeniem z pochwą...na karcie Crovleya nie trzeba się bardzo nawet zastanawiać żeby go skojarzyć.. Odpowiedz Link