algaria Re: baba potwor proszona na poczte 19.08.13, 20:37 A co to za prywaty i tajemnice - co?? Jakaś targowica przeciw mnie się zawiązuje?? Pchły szachrajki jedne Odpowiedz Link
krakuskaa Re: baba potwor proszona na poczte 19.08.13, 21:27 babowa zapodaj tutaj te foty Odpowiedz Link
algaria Re: baba potwor proszona na poczte 19.08.13, 21:47 żartujesz??!! Żebyśmy wszystkie z krzykiem uciekły Na noc zdjęcia - by koszmary mi się śniły ? Babowa w wannie też mi widok - babowej chłopa to bym jeszcze jakoś przełknęła bo jest na czym oko zawiesić - ale ją?? !! bryyy broń panie jedyny Odpowiedz Link
krakuskaa Re: baba potwor proszona na poczte 19.08.13, 22:02 Algaria w pianie tylko fryzurę na kożuchowską zobaczymy, no myślę, że babowa ma wody po szyję na pewno , więc nie ma obaw, przeżyjemy,,, babowa!!! Co ty na to??? Odpowiedz Link
algaria Re: baba potwor proszona na poczte 19.08.13, 22:28 Babowa Fryzura na korzuchowską i zalotny dołek w brodzie ale ja i tak bym wolała jakiegoś pana zobaczyć we wannie niekoniecznie w pianie ... Jako dar urodzinowy w tym roku mam króla buław - sierpień mija a ja nadal bez królewskiego kija - borsuka pomijam bo on ani król ani buławiany zresztą jako dar to był 22 lata temu - teraz chętnie ten dar bym zwróciła tylko nie mam komu- ech.. życie - to nie je bajka nie głaszcze po jajkach Odpowiedz Link
babowa Re: baba potwor proszona na poczte 20.08.13, 11:43 a co to w ogole za wchodzenie w watki prywatne? prawie jak pod koldre, he? i czepiły sie tej biednej kartonowej kozuchowskiej dzis ide do fryzjera, wiec kozuchowska juz prawie nieaktualna ale powiem, tak babie w kapieli sie podobam czuje do mnie miete i liczy na cos wiecej Odpowiedz Link
algaria Re: baba potwor proszona na poczte 20.08.13, 12:13 Noooo nieeeee - jestem zazdrosna - znam Cię babowa od chyba nie wiem ilu lat i ja zdjęć w kąpieli nie dostałam ino taneczne podrygi z Odpustem - foch A tu taka jakaś obca baba przyszła w dodatku potwór i od razu w promocji zdjęcia w pianie dostała - koniec z nami babowa - KONIEC!!! Odpowiedz Link
algaria Re: baba potwor proszona na poczte 20.08.13, 12:00 Oddam borsuka w dobre ręce - Mylisz się Ledo to jego miał mi dać wszechświat go od nowa - jest taki sam od 21 lat tylko ja odpuściłam próbę jakichkolwiek zmian - ten egzemplarz jest jak beton i nie rozumie że np po czystych i świeżo umytych podłogach (które ja własnoręcznie umyłam - nie jakaś Adela) nie chodzi się w butach - nawet na chwilę Ja chce mojego obiecanego króla buław - współpartnera i boga seksu - a nie wyleniałego borsuka - jęczącego Wczoraj mi jęczał cały wieczór że już umiera - że jest stary i na niego przyszedł czas- odpowiedziałam mu - obiecanki cacanki i jak już tak bardzo chce umrzeć to niech to szybciej robi i mnie w lata nie wbija - przestał jęczeć Najgorsze jest to że on jest zdrowy jak byk siłę ma jak tur na motorze jeździ jak rycerz mieczy - nic dziadowi nie jest - mam wychuchane wydmuchane ugotowane poprane głodny nie chodzi kapcie ma z piekarnika i ogrzaną przeze mnie deskę sedesową seks jaki niektórzy mogą tylko pomarzyć - i jeszcze jęczy!! Zabije futrzaka - obedrę ze skóry i se kapcie zrobię albo skórkę na reumatyzm - a król buław gdzieś w lesie - nic go do mnie nie niesie buuu Odpowiedz Link