Dodaj do ulubionych

Z Nowym Rokiem

31.12.13, 13:31
Lepszym krokiem...
2013 - możesz go zabić - narodzi się nowy
Niech odejdą smutki i żale, problemy i nerwy. Niech 2014 rok przyniesie Wam miłość, zdrowie, szczęście, pieniądze i spełnienie marzeń -nawet tych trudnych i z pozoru dwuznacznych. Niech Wam się darzy, dobrze wróży, miłych klientów, cierpliwych i wyrozumiałych, szczęścia rodzinnego, ciepła domowego, bez problemów, bez kłopotów, wszystko ok (jak nieraz piszą w komentarzach na All) Niech 2014 rok będzie inny, lepszy i dary przynosi .. no i byśmy tu byli jak jedna wielka rodzina, co to czasem ciotka wesoła, aczkolwiek upierdliwa, a niekiedy wujek nabzdyczony się trafi, brat z siostrą się zetnie, babcia mądrością darzy, a mamusia chce rządzić, ale nikt jej nie słucha, tata z kotem na kolanach, a wnuki lepią z błota bałwana. Jednak wszyscy się szanują i żyć bez siebie nie mogą..
I jeszcze życzę dobrej zabawy Sylwestrowej i miłego 1 stycznia, bo jaki Nowy Rok taki cały Rok
Tego wszystkiego chcę dla Was - ja - przeorysza wink

https://milonga.pl/milonga/wp-content/uploads/2013/10/sylwester_2014.jpg
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Z Nowym Rokiem 31.12.13, 14:01
      Witam
      Dziękuję. Wzajemnie. Niech nam się darzy! 2013 pożegnam bez bólu, szczerze mówiąc.
      Pzdr.
      Ing
      • freya_v Re: Z Nowym Rokiem 31.12.13, 14:07
        Dziękuje i również życzę szampańskiej nocysmile
    • baba_potwor Re: Z Nowym Rokiem 31.12.13, 20:49
      Mnie na Nowy Rok zapowiada się praca, ale za niezłą stawkę, więc jeżeli cały 2014 tak ma wyglądać, to spoko smile. Szczęśliwego Nowego wszystkim smile.
      • leda-is-one Re: Z Nowym Rokiem 01.01.14, 00:31
        https://kartki24.eu/kartki/274/3/m/3211s.gif

Szczęśliwego Nowego Roku !!!!!!!!!
        Niech się nam dzieją nasze marzeniawink
      • leda-is-one Re: Z Nowym Rokiem 01.01.14, 00:34

• krakuskaa Re: Z Nowym Rokiem 01.01.14, 12:47
      Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Rokusmile, szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia w każdym dniu nowego rokusmilesmile
      • babowa Re: Z Nowym Rokiem 01.01.14, 13:31
        spokojnego, udanego nowego roku wszystkim forumowiczom
        niech nam sie dzieje wedle naszej myslismile
        • kashaa_35 Re: Z Nowym Rokiem 01.01.14, 14:18
          Wszelkiej pomyslnosci w Nowym 2014 roku !!!
          • ja-tekla Re: Z Nowym Rokiem 01.01.14, 16:13
            Wszystkim wiedzmom wszystkiego naj...
            I ochotę, by mieć marzenia...i sił, by je realizowac...
            Bo u mnie dziś ani jednego, ani drugiego...mam nadzieję,ze tylko dziś :-[

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka