Dodaj do ulubionych

Runa dla Ing

01.02.14, 18:17
Mi jest smutno, bo Ci smutno.. Runę wyciągam już ino chyżo

ALGIZ - pozycja prosta - podobno w tarocie odpowiada Księżycowi wink ale tu bardziej chodzi o intuicję niż te złe "bioprądy" które Księżyc zapodaje. A w ogóle to jakoś mi nie leżą te porównania Run do kart Tarota - każde jest inne przecież

Runa ta chroni przed ryzykiem, nieszczęściem i złym promieniowaniem
Niesie ze sobą poczucie bezpieczeństwa (którego tarotowy Księżyc przecież nie daje)

Powinnaś pokonać wszelakie przeszkody, ten czas melancholijno - zło - energetyczny powinien się wreszcie skończyć. Zapal świece, wykąp się w soli, a Twoje siły psychiczne się wzmocnią, stan ducha poprawi, a energia wróci ze zdwojoną mocą.
jest już po nowiu i wszystko rośnie - idzie ku pozytywnemu i u Ciebie też tak będzie
Niech Cię runa Algiz wzmacnia i prowadzi
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Runa dla Ing 01.02.14, 20:02
      Witam
      Stokrotne dzięki. Od razu mi się lepiej zrobiło;-D Lubię tę runę. Chyba z wzajemnością;-P
      I wolę mówić na nią rogi łosia, niż Księżyc w Raku. O tak... Też nie czuję tego Księżyca pod hasłem Anioł Stróż. Jakoś to do mnie nie gada. Niech więc mnie prowadzi Algiz po prostu!
      I ciebie też. A co! Nie ubędzie miwink
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Runa dla Ing 01.02.14, 20:05
        Dziękuję - 2 Archanioły też masz w drodze także idzie ku lepszemu

Ja Algiz mam napisaną na drzwiach wejściowych by strzegła mój dom przed złą energią
        • inguszetia_2006 Re: Runa dla Ing 01.02.14, 20:12
          algaria napisała:
          Dziękuję - 2 Archanioły też masz w drodze także idzie ku lepszemu
          Witam
          O rany! Tyle szczęścia za drzwiami;-D Już nogami przebieram. Dziękuję, dziękuję!
          Pzdr.
          Ing
          • algaria Re: Runa dla Ing 01.02.14, 20:23
            Jak masz po próżnicy nogami przebierać - to naucz się stepować big_grin wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka