Dodaj do ulubionych

Jeśli ktoś z Was chciałby..

08.02.14, 14:33
Lub miał taką potrzebę, a może tęsknotę za przesłaniem Archanielskim, lub Bogiń... może potrzebuje karty Tarota na energię zbliżającego się tygodnia, albo w innej intencji, Kamień lub Runę (ale tu ostrzegam Run się dopiero uczę) - to zapraszam - jestem do Waszej dyspozycji smile

Warunkiem jest powiedzenie w jakiej intencji i którą z form wróżby potrzebujecie .. ewentualnie później jakaś mała weryfikacja mile widziana... smile
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 08.02.14, 15:19
      To ja odczuwam potrzebę i poproszę karty na energię najbliższego tygodnia smile
      • algaria nagietek 08.02.14, 15:44
        energia tygodnia od 10 lutego do 16

Księżyc - i już Ci współczuje - nerwowość, lęki płacze, histeria, rozdygotanie wewnętrzne i.. okres - ja strasznie nie lubię Księżyca jako energii tygodnia. Tydzień okropny.. ale dołożyłam Królową Kielichów by ciut zniwelować zła energię Księżyca- czyli tęsknota.....

Trzymaj się dzielnie nagietku i oby jednak ten Księżyc Ci się nie ujawnił - by to była tylko moja "krzywa rączka" czyli pomyłka karciana
        • nagietek123 Re: nagietek 08.02.14, 16:08
          Nie dziwi mnie ta energia. Mamie ciśnienie skacze, 3 dni była w szpitalu, za 3 tygodnie pójdzie i spróbują jej "umiarowić" serce. Przez 3 tygodnie bierze bardzo drogi lek na rozrzedzenie krwi. No więc czuje się źle, a ja z nią. Każde mierzenie ciśnienia to dla mnie emocje w oczekiwaniu na wynik... No i niezależnie od tego miała tomograf, a wynik nie nastraja optymistycznie: zanik mózgowia... Jak tak dalej pójdzie, to sama będę się nadawała do szpitala...
    • freya_v Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 08.02.14, 15:20
      To ja bardzo chętniesmile
      kamień poproszę jeden na dzisiejszą noc a drugi na jutrzejszą jeśli można.. Tak ogólnie jak spędzewink może jakieś ciekawe spotkania wyjdąwink
      • algaria Freya 08.02.14, 15:51

Kamień na dzisiejszą noc - Hematyt - odwaga - znajdziesz sposób na pokonanie wroga, będziesz walczyć w obronie swojego znania i swoich wartości.. ale uważaj by z tego wszystkiego nie popaść w despotyzm i tyranię i staraj się opanować agresję która może na Ciebie napłynąć bo znów wpadniesz w niepotrzebne cierpienie.... Może odważysz się na jakieś nocne nowinki, stroje czy gadżety wink

Kamień na jutrzejsza noc - Turmalin arbuzowy - tolerancja - uwolnisz się od ograniczeń, uleczysz zranione serce uratujesz swoje uczucie, ale uważaj by nie być egoistką bo będzie to przepustką do popełnienia jakiejś głupoty wink

Krótko - dziś sobie powalczysz powyjaśniasz a jutro się ukochasz i uspokoisz big_grin
        • freya_v Re: Freya 08.02.14, 16:17
          Mi odpowiadasmile oby tak było.. Dziękuje śliczniesmile
          • freya_v Weryfikacja;) 10.02.14, 18:05
            Sobota-miało być coś z odwagą i było.. Oglądałam film w którym na koniec wręczano ordery za odwagę właśnietongue_out tak to nic więcej się nie działo.. Poszłam wcześniej pciawink
            niedziela- tutaj mogłam sobie śpiewać "ale za to niedziela ale za to niedziela niedziela będzie dla nas"wink było romantycznie, świece, wino itp co tu dużo pisaćwink
            Twoje kamienie jak zawsze mają racjęsmile jeszcze raz dziękuję.
    • szaman.ka Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 08.02.14, 17:56
      To ja poproszę o runę -uczucia.
      • algaria szamanka 08.02.14, 18:27
        Sama mi wyskoczyła - Runa Sowilo

Runa wróży korzystne podróże i podjęcie nauki. Jeśli dasz się komuś poprowadzić i sprawisz by był dla Ciebie nauczycielem i przewodnikiem to masz dużą szansę by znaleźć miłość.
        Pokonasz przeszkody i zwyciężysz..
        Kiedy możesz spotkać miłość - w okresie letnim i wakacyjnym gdzie? na terenach nasłonecznionych - plaży, rynku, centrum miasta ( Tyle słońca w całym mieście ....) i oczywiście w podróży, wycieczce

I tego Ci życzęsmile
        • kashaa_35 Re: szamanka 08.02.14, 18:54
          Bardzo Cie Algario prosze o rune na moj nowy pomysl dotyczacy pracy, jak bedzie z realizacja tego planu?
          • algaria Kashaa 08.02.14, 20:14
            Wyciągnęłam odwrócona Runę Uruz

Przestrzega ona przed brawurą, stosowaniem przemocy, wywieraniem presji, a także przed fizycznym atakiem.
            Twój pomysł nie jest zły tylko musisz nie działać gwałtownie i być za bardzo pewna siebie. trochę pokory, przemyślenia i nic gwałtownie i szybko a wszystko Ci się uda
        • leda-is-one Chciałabym,chciała.. 08.02.14, 18:59
          Prosze Algaria o Runę,na energię w mojej pracy do konca tego miesiącawink
          • algaria Leda 08.02.14, 20:19
            Wyciągnęłam Rune Dagaz - ponieważ jest to jedna z Run nieodwracalnych to czytam ją w pozycji prostej
            Dagaz wróży zmiany na lepsze, zrealizowanie swoich celów. Zapowiada pozytywne wyniki wszelkich działań, powodzenie i radość. Może czekać Cię miła niespodzianka w pracy.

Nie masz się co martwić wszystko w pracy w dzień powinno być ok, choć noce mogą być trudniejsze
            • leda-is-one Re: Leda 09.02.14, 06:20
              Diekuje bardzo Algariowink.
              Zapytałam wczoraj od nowa drążąc tema bo pojawiły sie nowe okolicznośći.Moja podopieczna wczoraj zaczęła się zachowywac nienormalnie,wszedzie widziała kwiaty,zrywała je,na stole,w powietrzu,na scianach,pod łózkiem nawer.i z wypiekami na twarzy była tak tym uradowana.jest niewidoma wiec pomyslałam że to może oczy maja jakieś projekcje.Ale jak bez nakrycia głowy, z chodzikiem domowym wybrała się na spacer bo wiosna juz przecież to się przestraszyłam nie na żarty.Potem dwie godziny z zaangazowianiem przerabiała/naprawiała/spódnice,której nic nie było.Załozyła okulary,zagryzała język i nic nie słyszała,mamrocząc.tnąc i prując.Jest niewidoma,widzi tylko kontury i okulary nie pomagają,nigdy ich nie uzywala,nigdy nic nie szyła.Zachowywała si nie adekwatnie do sytuacji,potem niby wróciło wszystko do normy.Normalnie jest osobą o jasnym,przejrzystym umysle i z dobrą pamięcią.Zgłosilam lekarzowi. Mam obawy jednak,czy nie bedzie nawrotow,czy to nie forpoczta nowej choroby i koniecznosci pobytu w szpitalu.Dziekuje,troche mnie ta runa uspokoiłasmile.
        • szaman.ka Re: szamanka 08.02.14, 20:24
          Dziękuję bardzo !
    • inguszetia_2006 Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 08.02.14, 20:17
      Witam
      O, dziś wieczór wróżb! No to poproszę o runę na moją pracę od września/października, bo mi cuda na kiju naobiecywali, forsy jak lodu, a mam obiekcje, czy tu jakiś diabeł nie siedzi w poszyciu? Za dobrze to wszystko brzmi, za lepkie to wszystko. Mam gonitwę myśli. Jak ugryźć tę propozycję współpracy? Intuicja mi mówi: uciekaj. I to mnie męczy.
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Ing 08.02.14, 20:36
        Sama mi przy tasowaniu wyskoczyła Eihwaz - w pozycji prostej

Jeśli będziesz pracować jako urzędnik państwowy to Runa Eihwaz jest właśnie dla Ciebie. Mówi byś opanowała emocje, bo mimo że będą trudności i będziesz wystawiana na próby to wszystko zakończy się dla Cibie szczęśliwie. Jeśli miałabyś wątpliwości - a masz jak widać runa Eihwaz nie obawiaj się bo masz wokół siebie życzliwych ludzi oraz to, że czuwają na Tobą ( w tej sprawie) siły nadprzyrodzone

Runa chroni przed oszustwem i rozczarowaniem.... wzmacnia zdolności paranormalne - jeśli przy pomocy Eihwaz nadal intuicja będzie Ci podpowiadać - uciekaj - to zrób to, widocznie tak będzie dla Ciebie najlepiej
        • inguszetia_2006 Re: Ing 08.02.14, 20:51
          Witam
          Dzięki. Nie, nie jako urzędnik. Raczej jako człowiek, który doradza, jak obejść zgodnie z prawem przepisy i procedury urzędowe;-P Stąd moje obawy, czy nie trafię do "pralni"... Za bardzo im zależy, mamią, dzwonią, kuszą, oblepiają słodką pajęczyną. Rozumiem tego Eihwaza tak, że jak będę działać roztropnie, to mi włos z głowy nie spadnie i nie trzeba będzie mi cebuli wozić do paki;-D Czyli jednym słowem, jak przyjmę tę fuchę, to muszę sobie dobre dupochrony stworzyć na wszelki wypadek. Jest nad czym myśleć. Bóg mnie chroni, ale po to rozum dał, żebym zrobiła z niego użytek. No nic. Do jesieni kupa czasu, może się odczepią;-P
          Pzdr.
          Ing
    • silje230 Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 08.02.14, 21:39
      Witam! Jeśli można, proszę o kartę tarota dotyczącą uczuć, bo nie wiem czy owy Pan czeka abym sama zaproponowała spotkanie czy tylko jego odzew jest bo jest i na tym koniec, nic więcej nie chce, tylko uspokoić sumienie.

Pozdrawiam...
      • algaria Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 08.02.14, 22:01
        Wyciągnęłam kartę nie tyle na uczucia co na to jakie są jego intencję względem Ciebie, choć tu by się przydał cały rozkład
        4 buław - intencje są pozytywne, dobre szlachetne, chce spędzać z Tobą czas baaa nawet chciałby mieć z Tobą romans ale... żeby nie było tak idealnie w końcu to tylko 4 buław - Pan zatrzymał się na tym etapie znajomości - osiągną to co chciał - tak na początku i chyba liczy na gest z Twojej strony - jeśli go wykonasz to znajomość Wasza ma szansę pójść dalej i się rozwinąć - jeśli nie wyciągniesz ręki nie dasz znaku, przyzwolenia - to zostanie tak jak jest
        • silje230 Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 08.02.14, 22:10
          Dziękuję Pani bardzo!
          Ten Pan, zamilkł mi na dłuższy okres czasu a potem ponownie się odezwał i przetrzymuje go tak już od... 6 miesięcy, bo nie byłam pewna, czy propozycja z mojej strony go nie odstraszy, gdyż wcześniej coś go odstraszyło od mojej osoby wink
          Wychodzi jednak, że póki ja nim nie poruszę on tego nie uczyni... kolejne wyzwanie wink

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam gorąco!
          • silje230 Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 08.02.14, 22:35
            A gdybym chciała rozkład, jak mogę się z Panią skontaktować i dogadać szczegóły? wink
            • algaria Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 08.02.14, 22:44
              Przede wszystkim nie mówi mi na Pani - bez przesady wink

Zrób osobny wątek tu na forum z prośbą o wróżbę i jak nie ja to któraś z dziewczyn zrobi Ci rozkład na tę znajomość smile
    • bronxi Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 10.02.14, 09:47
      to i ja bym poprosiła jeśli można smile
      czy odzyskam pieniądze od oszusta internetowego< sprawa zgłoszona na policję w grudniu>
      a poproszę, żebyś wybrała sama co do tego pytanka by pasowało smile
      Pozdrawiam cieplutko
      • algaria bronxi 10.02.14, 15:25
        Na Twój problem przydałby się rozkład
        Wyciągnęłam runę Nauthiz, ponieważ jest to runa nieodwracalna - więc zinterpretuję ją w pozycji prostej

Jeśli będziesz silna, i trwała w postanowieniu odzyskania tych pieniędzy - nie odpuścisz nie machniesz ręka to masz szansę wyjście z kłopotów. Nauthiz obiecuje koniec smutków i trudności - powolny ale jednak koniec

Z kart też mi wyszło że odzyskasz tylko musisz powalczyć

Powodzenia
        • bronxi Re: bronxi 10.02.14, 16:45
          Dziękuje smile narazie złożyłam zeznania po tym jak urwał się kontakt ze sprzedającym i miałamraz telefon z policji, że sprawca powiedział, że wyśle przedmiot, nie wysłał i na tym arazie koniec pewnie sprawa poszła dalej..i czekam na jakieś wieści..
    • owieczka_1983 Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 10.02.14, 15:40
      Pani Sylwio czy wyciągnie Pani kartę dla swojej klientki smile ( stawiała mi Pani karty w połowie grudnia) ,moje pytanie czy dostanę podwyżkę w marcu?
      • algaria Owieczko 10.02.14, 16:11
        Wyciągnę dla każdego potrzebującego smile

7 monet - są to obiecane pieniądze, które majaczą gdzieś w przyszłości - wszystko co zrobiłaś by je dostać już masz za sobą - teraz możesz tylko czekać, nie masz wpływu na decyzję jaka zapadnie, a zapadnie pozytywna dla Ciebie. Tylko może ta podwyżka nie być od marca, a trochę później, ale na pewno będziesz ją miała zwłaszcza, że dołożyłam 4 monet.

Także spodziewaj się tej podwyżki smile
        • owieczka_1983 Re: Owieczko 10.02.14, 16:38
          Pani Sylwio dziękuję smile w grudniu jak Pani mi stawiała karty tez wyszła ta podwyżka, mam nadzieję, że się sprawdzi smile pozdrawiam serdecznie
    • baba_potwor Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 10.02.14, 20:47
      Ajgario, czy mogłabyś wyciągnąć kartę na stan mojego zdrowia? Wyniki badań, które dziś odebrałam, bardzo mnie zaniepokoiły. Sama nie wiem, które karty będą najwłaściwsze. Może Archanioły?
      • algaria Babo. 10.02.14, 21:09
        Z Archaniołów to polecam Rafaela - on jest od zdrowia - polecam pogadanie sobie z nim i zapalenie mu świecy ..jutro niebieskiej tzn we wtorek i niebieska jest na zdrowie

Z Archaniołów losowanych wyciągnęłam Jofiela - Cierpliwość Twe marzenia rozkwitają szybciej niż sadzisz Jednak ciągle potrzebują trosk i cierpliwości"

Aaa i jeszcze napisz sobie symbol runy Laguz - jako talizman dla chorych bo niesie ze sobą zdrowie

Życzę zdróweczka
        • baba_potwor Re: Babo. 10.02.14, 21:25
          Dzięki stokrotne, Algario smile.
    • sumilla Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 10.02.14, 21:58
      To ja poproszę dla mojej mamy smile

Na jej kłopoty ze sprzedażą mieszkania.
      • algaria Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 10.02.14, 22:56
        Dla mamy proponuję runę FEHU a w zasadzie jej symbol
        Choć w przypadku mamy dałabym tu taki mały skrypt
        napisać na kartce symbole 3 run w tej kolejności
        FEHU, OTHALA, DAGAZ

1 Runa mówi o wzbogaceniu, 2 o mieszkaniu, jako gnieździe rodzinnym a ostatnia o spełnieniu

Runy powinny pomóc przy sprzedażny lub kupnie
        .
        Dobrze jest też to mieszkanie oczyścić ze złej energii, może tu też tkwi problem i dlatego nie można mieszkania sprzedać
        • sumilla Re: Jeśli ktoś z Was chciałby.. 11.02.14, 12:39
          Dziękuję w imieniu mamy smile

Mieszkanie było już oczyszczane energetycznie ale niewiele to pomogło wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka