Dodaj do ulubionych

Kalejdoskop ;)

24.05.14, 14:02
teraz to dopiero mam mętlik w głowie. zadzwonił jeszcze jeden pan. Pracuje za granicą, czasem przyjeżdża tu do znajomych. Wtedy odwiedzał mnie z tymi znajomy, coś tam mi pomogli, np drewno poukładać, no bo samotna kobieta na wsi wink Żadnych sugestii z jego strony nie było, że on niby w roli starającego się. Aż tu nagle w rozmowie telefonicznej, on dziś przyjeżdża, jeszcze dziś mnie odwiedzą (dobrze, że nie jutro wink We wtorek zaprasza mnie "na kolacyjkę tylko we dwoje" - bez tych znajomych. I co mi tam trzeba pomóc, to on pomoże itp.
Rozłożyłam karty:
ja/ J.
w głowie
4 denary/9 kijów
w sercu
paź kielichów/3 denary
to pokazuje na zewnątrz
Cesarz/zawieszony
to zamierza zrobić
2 mieczy/9 kielichów
to zrobi
Królowa kijów/6 denarów
wspólna karta
Król denarów
dalszy rozwój znajomości
7 mieczy, 3 kielichy, 8 kijów

Pomóżcie miłe Koleżanki, bo ja się pogubiłam. To chyba wiosna spowodowała taki wysyp, czy jak? Wolałabym żeby każdy z panów pojawiał się kolejno, a tu jakieś "byty równoległe" się zrobiły wink

Obserwuj wątek
    • algaria Re: Kalejdoskop ;) 24.05.14, 14:45
      Ty się pogubiłaś? A co ja mam powiedzieć wink - mówią, że od nadmiaru głowa nie boli, ale w niej się kręci big_grin.. ee tam nieważne kto, nieważne kiedy, nieważne jak - ważne byś na wszystkich 3 randkach czy nawet 4 bawiła się znakomicie i tego Ci życzę..
      • nagietek123 Re: Kalejdoskop ;) 24.05.14, 15:45
        Ale mnie wystarczy jeden smile
    • krakuskaa tralala 24.05.14, 17:57
      Nagietku od przybytku--podobno--głowa nie boli,,smile, tylu potencjalnych wielbicieli, żyć nie umieraćsmile, życzę Ci udanych spotkań z tymi panamismilesmile
    • inguszetia_2006 Re: Kalejdoskop ;) 24.05.14, 19:10
      Witam
      Ja Cię kręcę... Umawiaj się ze wszystkimi. Oby nie naraz!;-P Strój się, maluj, kuperkiem trochę pozarzucaj i myśl o miłości;-D Odżyjesz po zimie. Co dalej będzie to mniej istotne. Ważne są też te chwile ulotne, gdy się czeka i głowa pracuje. Tak, te chwile są najprzyjemniejsze. Ten pan od drewna to jasna pozycja, bo wiadomo już, co potrafi. Znaczy - robotny;-D Nawet ci trochę zazdroszczę, ale tylko trochę, bo znając siebie, zaraz bym się wpakowała w jakąś kabałę. Albo czworokąt;-P
      Pzdr.
      Ing
      • leda-is-one Re: Kalejdoskop ;) 24.05.14, 20:38
        Nagietku smile tak, przemagluj wszystkich,pobawisz się przy tym i wybierzesz tego właściwego.Trzymam za Ciebiewink

'W życiu ważne są tylko chwile.." jak piosenka rzecze,,

a mój dzban się dzisiaj z hukiem rozpadł i już wdrażam Wasze zalecenia z przed tygodnia..odrobinkę jeszcze pocierpię przy lizaniu niespodziewanych ran ale z Księżyca wyjść muszęwink
    • camaretto Re: Kalejdoskop ;) 25.05.14, 15:52
      Nagietku, Tarot moim zdaniem wiernie odmalowuje twój stan ducha w danej chwili, i chęć obejrzenia i rozważenia każdej propozycji, również od strony "planowania " -2 mieczy , bo poszukujesz przecież kogoś na stałe. Na jakieś wnioski jakby za wcześnie, 9 kielichów to romantyczna karta, a on przecież umawia się na randkę. 3 kiel. znajomość towarzyska, 8 kijów wymiana listów może być, 7 mieczy nie będę interpretować bo zobaczysz go z bliska 1-szy raz... Życzę c'i wiele szczęścia razem z dziewczętami, umawiaj się z wszystkimi i wybierz sobie jakiegoś. Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka