nikix 24.05.14, 22:59 Dziewczyny mam do Was prośbę. Mogłaby mi któraś z Was w wolnej chwili rozłożyć krzyż Celtycki na tą moją wieżę. Wystarczą same karty, bez interpretacji. Bardzo proszę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaman.ka Re: Prośba :) 25.05.14, 00:31 1.Ta karta kryje Ciebie(wskazuje na to, co najbardziej Cię zajmuje - Odwrócona Piątka Denarów 2.Ta Cię przekreśla- (działające przeciwności)-Sprawiedliwość 3.Ta Ciebie koronuje(to,co wiesz)- Koło Fortuny 4.Ta jest poniżej Ciebie (minione wpływy-Giermek Mieczy 5.Ta jest za Tobą(odległa przeszłość się zaciera)-Giermek Buław 6.Ta jest przed Tobą( nadciągające nowe okoliczności )-Trójka Denarów 7.Ta jest Twoim Ja ( Twój stan umysłu)- Śmierć 8.Ta jest Twoim domem ( okoliczności )- Cesarzowa 9.Ta jest tym , na co masz nadzieję lub czego się boisz-(życzenia ,obawy)- VII Denarów 10.Ta jest tym, co nadejdzie (ewentualny wynik)- As Mieczy Jeśli nie jesteś gotowy zmienić swojego życia,nie można ci pomóc". Hipokrates(460-377 p.n.e.) Odpowiedz Link