24.06.14, 13:59
Tak z innej beczki bo już dawno miałam zaproponować a jakoś tak wyszłotongue_out dasz sobie zrobić tarotowy portret psychologiczny? Bom ciekawa Twojej osoby i ciekawa jak to z Tobą jest naprawdęwink
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Do Ing 24.06.14, 16:14
      Witam
      Ale to nie ja jestem oszustką spod karty Oszustwo;-P To znaczy Kielichowy tak twierdzi i boi się siły moich uczuć tzn. tego, że jest przerywnikiem w moim życiu, jednym z puzzli w temacie "kryzys wieku średniego";-D Tak nie jest, ale strach ma wielkie oczy. A o portret poproszę, może się czegoś dowiem o sobie, albo spojrzę na siebie z oddali i stwierdzę, że jestem jedną wielką ludzką wadą tudzież błędem w boskiej matrycy?;-P
      Pzdr.
      Ing
      • freya_v Re: Do Ing 24.06.14, 17:01
        O rany ja w ogóle jednego z drugim nie wiązałamtongue_out źle to zabrzmiałobig_grin spokojnie.. Ale mi to tego data ur Twoja potrzebna możesz na maila gazetowego napisać albo sama mi składowe podać tj cyfra/liczba dnia- pierwsza składowa miesiąc druga i suma cyfr z roku trzeciatongue_out
        • inguszetia_2006 Re: Do Ing 24.06.14, 17:18
          Witam
          Bardzo cię proszę. Dzień, miesiąc, rok urodzenia, tak? Sumy tak? 9,9,6.
          Szkoda, że nie 666;-D A mnie teraz to anielskie Oszustwo prześladuje, bo może Kielichowy ma rację i co wtedy?;-P
          Pzdr.
          Ing
          • freya_v Re: Do Ing 24.06.14, 17:34
            A wiesz że to może o to chodzi właśnie. Ty chcesz pogodzić się ale za nic kroku żadnego nie zrobisz i udawać przed nim będziesz że jest nadal jak było tylko że to to akurat was obojga dotyczytongue_out bo oboje myślicie tak samo..
            Ing z roku ur to z jakiej liczby ta 6 wyszła? Bo tu nie sumuje się do jednocyfrowejtongue_out
            • freya_v Re: Do Ing 24.06.14, 17:36
              A a a i dzień ur tak samo jak się urodziłaś do 22 dnia miesiącatongue_out
              • inguszetia_2006 Re: Do Ing 24.06.14, 18:10
                Witam
                6 z 24. A dziewiątki zostają, bo są dziewiątkami;-D A ty mylisz Kielichowego z moim przyjacielem;-P Przyjaciel to przyjaciel, a Kielichowy to Kielichowy. To dwa odrębne byty ludzkie.
                W dwóch różnych ciałach.
                Pzdr.
                Ing
    • freya_v Re: Do Ing 24.06.14, 18:22
      Oj pogubiłam się jużtongue_out portret będzie ale pewnie w pojutrze bo dziś mi już coś wypadło i się streszczać muszę a jutro cały dzień w pracyuncertain
    • inguszetia_2006 Re: Do Ing 24.06.14, 18:50
      Witam
      Oczywiście, Freya, zrobisz, kiedy będziesz chciała. To ty jesteś ciekawa, kim jestem.
      Ja już siebie dobrze znam;-D
      Pzdr.
      Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka