freya_v 24.06.14, 13:59 Tak z innej beczki bo już dawno miałam zaproponować a jakoś tak wyszło dasz sobie zrobić tarotowy portret psychologiczny? Bom ciekawa Twojej osoby i ciekawa jak to z Tobą jest naprawdę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: Do Ing 24.06.14, 16:14 Witam Ale to nie ja jestem oszustką spod karty Oszustwo;-P To znaczy Kielichowy tak twierdzi i boi się siły moich uczuć tzn. tego, że jest przerywnikiem w moim życiu, jednym z puzzli w temacie "kryzys wieku średniego";-D Tak nie jest, ale strach ma wielkie oczy. A o portret poproszę, może się czegoś dowiem o sobie, albo spojrzę na siebie z oddali i stwierdzę, że jestem jedną wielką ludzką wadą tudzież błędem w boskiej matrycy?;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Re: Do Ing 24.06.14, 17:01 O rany ja w ogóle jednego z drugim nie wiązałam źle to zabrzmiało spokojnie.. Ale mi to tego data ur Twoja potrzebna możesz na maila gazetowego napisać albo sama mi składowe podać tj cyfra/liczba dnia- pierwsza składowa miesiąc druga i suma cyfr z roku trzecia Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Do Ing 24.06.14, 17:18 Witam Bardzo cię proszę. Dzień, miesiąc, rok urodzenia, tak? Sumy tak? 9,9,6. Szkoda, że nie 666;-D A mnie teraz to anielskie Oszustwo prześladuje, bo może Kielichowy ma rację i co wtedy?;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Re: Do Ing 24.06.14, 17:34 A wiesz że to może o to chodzi właśnie. Ty chcesz pogodzić się ale za nic kroku żadnego nie zrobisz i udawać przed nim będziesz że jest nadal jak było tylko że to to akurat was obojga dotyczy bo oboje myślicie tak samo.. Ing z roku ur to z jakiej liczby ta 6 wyszła? Bo tu nie sumuje się do jednocyfrowej Odpowiedz Link
freya_v Re: Do Ing 24.06.14, 17:36 A a a i dzień ur tak samo jak się urodziłaś do 22 dnia miesiąca Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Do Ing 24.06.14, 18:10 Witam 6 z 24. A dziewiątki zostają, bo są dziewiątkami;-D A ty mylisz Kielichowego z moim przyjacielem;-P Przyjaciel to przyjaciel, a Kielichowy to Kielichowy. To dwa odrębne byty ludzkie. W dwóch różnych ciałach. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Re: Do Ing 24.06.14, 18:22 Oj pogubiłam się już portret będzie ale pewnie w pojutrze bo dziś mi już coś wypadło i się streszczać muszę a jutro cały dzień w pracy Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Do Ing 24.06.14, 18:50 Witam Oczywiście, Freya, zrobisz, kiedy będziesz chciała. To ty jesteś ciekawa, kim jestem. Ja już siebie dobrze znam;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link