pola131 25.07.14, 17:54 czy będziemy razem (teraz nie jesteśmy - długoletni związek) rozkład na 3 karty 1. co myśli/czuje/czy kocha -7 pałek 2. co zrobi - umiarkowanie 3. wynik - 10 pucharów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: pomoc w interpretacji 25.07.14, 18:17 Spróbuj powiedzieć co myślisz o tym rozkładzie - jak odbierasz karty - My się dopiszemy Poza tym pytanie 1 to tak naprawdę 3 pytania w jednym i nie wiadomo na które z nich karty odpowiedziały. Odpowiedz Link
pola131 Re: pomoc w interpretacji 25.07.14, 18:25 nie dokładnie opisałam 1 karta - to czy kocha Moim zdaniem tak - dla mnie wskazuje na to 2 i 3 karta, jednak mam duży problem właśnie z 1 kartą. Pytanie ogólne czy będą razem. (dotyczy osoby nie zdecydowanej, rozdartej - tego czy ona zawalczy Odpowiedz Link
babowa Re: pomoc w interpretacji 25.07.14, 19:58 kolezanka pola131 uzyskała juz odpowiedz watek uwazam za zamkniety Odpowiedz Link
pola131 Re: pomoc w interpretacji 11.08.14, 14:22 oj i się odezwał - i nawet przyjechać miał za tydzień i jak zwykle kłótnia (no cóż to się trochę powtarza) i teraz moje pytanie (może naiwne) ale czy karty się zmieniły? czy dalej powinniśmy się dogadać? a może Ktoś "widzi" czy przyjedzie w tym tygodniu - mi brak chyba dystansu Pozdrawiam Odpowiedz Link