Dodaj do ulubionych

TAROT - TORA (T)

26.09.14, 04:03
Tora To Święta Księga Judaizmu ,razem z kabalistycznym drzewem życia na czym wzorowali się żydzi ,studiowanie kabalistycznego drzewa życia - tu znaczenie pl.wikipedia.org/wiki/Sefira .

Z Psychologii Tarot (sam korzystałem ,przez wiele lat z różnych kart tarota ) Medytacyjne studiowanie kart tarota ,ja nazywam - kabałą nie wróżeniem ,ale jak kto woli ,i wpatrywanie się w te karty -poszerza z czasem naszą świadomość - jak w Japonii gdzie są ogrody zen ,kiedy to z początku nie dostrzegamy ukrytego szczegółu ,dopiero po dłuższym wpatrywaniu się widzimy go -i to właśnie jest moment ,kiedy świadomość nasza się poszerzyła się .,

Karty Tarota Są Po prostu ,lepszym sposobem na poznanie siebie .
Obserwuj wątek
    • algaria Re: TAROT - TORA (T) 26.09.14, 11:55
      Witaj,
      Dziękuję za link smile
    • inguszetia_2006 Re: TAROT - TORA (T) 26.09.14, 12:55
      woxilo napisał(a): Karty Tarota Są Po prostu ,lepszym sposobem na poznanie siebie .
      Witam
      Serio?! Wow! No patrz pan - nie wiedziałam;-P Masz jeszcze jakieś oczywiste oczywistości(pardon, prawdy objawione!) do przekazania?;-D
      Pzdr.
      Ing
      • woxilo Re: TAROT - TORA (T) 26.09.14, 14:56
        woxilo napisał(a): Karty Tarota Są Po prostu ,lepszym sposobem na poznanie siebie .
        Witam
        Serio?! Wow! No patrz pan - nie wiedziałam;-P Masz jeszcze jakieś oczywiste oczywistości(pardon, prawdy objawione!) do przekazania?;-D
        Pzdr.
        Ing

Wszystko po trochu ,Bóg Też nie objawiał mi całej wiedzy od razu ,tylko stopniowo
        • camaretto Re: TAROT - TORA (T) 12.10.14, 14:45
          Możesz mi powiedzieć, co jeszcze ci objawił, tak po trochu będziesz musiał to z siebie wydobyć smile
          • algaria Camaretto 12.10.14, 15:23
            Ten pan jest u nas na forum zablokowany także nie może Ci odpisać. Jego wątki uważam za zamknięte
            • camaretto Re: Camaretto 13.10.14, 02:28
              To cacy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka