ag_at5 10.10.14, 22:34 Schudlas? Wytrwalas w postanowieniu? Jak się czujesz? Ja tym razem przegrałam ze słodkim. Za jakiś czas, znowu za jakiś czas.... spróbuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Babowa 10.10.14, 22:43 nie wytrwałam , troche załuje miałam to wesele i po nim juz mi sie nie chciało zaczełam zreszta prace a tam pod nos co 3 godz gotowce ale schudłam 6 kg, jem normalnie, waga stoi wiec w sumie jest ok, nawet bardzo tak jeszcze z 4 zrzucic, ale ciezko mi sie zebrac zaczełam jesc chleb i mysle, ze to po nim wywala mi brzuch bo przedtem było plasko, fajnie a teraz znow nosze smietnik białko w proszku nadal czeka na ciebie:d a co do słodkiego... jakos nie mam parcia a nawet... i tu uwaga.... odstawiłam pepsi czyli da sie piłam po 2 litry dziennie przez kilka dobrych lat, napewno dłuzej nic 5 i raptem przestałam:d zadowolona jestem z dukana i pewnie wroce w kolejne wakacje buziaki pani agato Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Babowa 10.10.14, 23:07 6 KG to niezły wynik. Ja niestety też mam balon po chlebie, więc dlugi czas ratowałam się wasą; po niej bylo ok. Sądzę, że sama znajdziesz sposób na siebie. W sprawie białka jutro wieczorem napiszę do Ciebie maila. Tak czy inaczej, gratuluję Odpowiedz Link
camaretto Re: Babowa 11.10.14, 08:29 Polecam dziewczyny chleb bez konserwantów i polepszaczy Balon się zmniejszył, przynajmniej u mnie - robią się korki w jelitkach - w szczególności bezoesanu w bułeczkach, karmelu i słodu w ciemny m ładnym przypieczonym, i grzeszków mleczarzy- włącznie z deserkami i jogurcikami co to 1/5 GDA na węglowodany zawierają. Obejrzałam kiedyś (po LATACH "diety") co kupuje pewna siebie mama dziecku do szkoły na góra - akurat stałam za nią w kolejce - to mnie zatkało - znam już zawartość kaloryczną prawie każdego "Danonka". Cola chyba to samo, gdzieś widziałam poglądowe rysunki Misia Odpowiedz Link
camaretto Re: Babowa 11.10.14, 08:33 PS. Przepraszam za" błędy stylistyczne" - czegoś nie dopisałam, ale to z powodu kompa i zaspania. "Na góra 2 dni", "bez benzoesanu..." Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Babowa 11.10.14, 15:57 Camaretto - jeśli już w ogóle jem chleb to kupuję zdrowy. Najlepiej się czuję jak nie jem jakiegokolwiek chleba. Babowa,- patrz poczta. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Babowa 11.10.14, 23:35 Babowa, jak schudłaś 6 kilo, to gratuluję. To swietny wynik, nie tak łatwo to osiagnąć i nooo jak rzuciłaś colę po takim nałogowym piciu, to jeszcze raz GRATULACJE! Nalezą Ci się Wracaj z powrotem do tej diety, bo nowe foty bedziemy zamieszczać, akurat zaskoczysz forumowiczki Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Babowa 11.10.14, 23:37 pepsi znaczy się, nie colę, ale to jedno i to samo, jak dla mnie. lekarka mi mówiła, że kto pije cole, ten nie choruje na zakażenia bakteryjne jelit, bo cola wszystko wybije... Odpowiedz Link
camaretto Re: Babowa 12.10.14, 11:25 Są tacy co odkamieniają Colą wannę - bo to kwas ortofosforowy - ponoć z dobrym skutkiem Odpowiedz Link
babowa Re: Babowa 12.10.14, 11:42 Są tacy co odkamieniają Colą wannę to to juz pod grzech powinno byc podciagniete takie marnostrawstwo dobra wszelakiego:0 a z tym glutenem musze poczytac dobrze, bo mam dziwne, niezdiagnozowane zmiany skorne wszelkie testy alergiczne sa ok, a zmiany sa glutem moze mi tak pomagac w sprawach urody:0 Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Babowa 12.10.14, 11:40 rozmaryn_1 napisała: lekarka mi mó > wiła, że kto pije cole, ten nie choruje na zakażenia bakteryjne jelit, bo cola > wszystko wybije... Witam Ojej, jak ja lubię takie mundre lekarki. To są jakieś urban legend z tą colą. W dodatku szkodliwe legendy. Nie wolno przy problemach jelitowych pić coli, bo jest słodka. Bakterie się namnażają na cukrze jak szalone. Jak słyszę o tych colach i lekarkach, które to głoszą to mi się nóż w kieszeni otwiera. Cola to pychota dla bakterii, pamiętajcie. Jak boli brzuch to woda przegotowana i małymi łyżeczkami pić, żeby wymiotów nie wywołać i tyle. Pzdr. Ing Odpowiedz Link