Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbe

26.10.14, 16:05
Wtam wszystkich smile Moje uczestnictwo w waszym forum zaczynam od prośby o wróżbę,jeżeli można.
Byłam w związku 3.5 roku. z błahej przyczyny prawie 3 miesiące temu rozstaliśmy się. Ja zwróciłam panu uwagę,pan się obraził i przestał reagować na jakiekolwiek gesty z mojej strony.
Trudno mi się z tym pogodzić i oswoić,nie dowierzam jeszcze ze mu jestem obojętna.
Co mam robić,może on ma już inną a ten błahy incydent był mu potrzebny do odejścia?
Jakie są jego uczucia do mnie?

Bardzo proszę o pomoc smile
Obserwuj wątek
    • kolorowy.motylek Re: Prośba o wróżbe 26.10.14, 17:03
      Moge zrobic rozkład Droga i zobaczymy co wyjdzie. Podejrzewasz,ze jemu sie odwidziało i czekał na pierwsze potkniecie ?
      Magda
    • kolorowy.motylek Re: Prośba o wróżbe 26.10.14, 17:52
      Limoncello czekam na zgode Algarii i Twoja, mysle, ze takie rozkład moze pokazac czy w związku coś sie ruszy i w jaki kierunku czy bedzie ewentualnie jakas zawieha i kręcenie w kółko. Oprócz tego zapytam co jest powodem wycofania pana , co myśli o Tobie i co czuje.

Algario czekam na Twoa zgode.
      • limoncella72 Re: Prośba o wróżbe 26.10.14, 17:59
        Tak, proszę zrób mi ten rozkład, jak się Algaria zgodzi.Nie podejrzewam,ale to takie dziwne i nie do pojęcia zachowanie On planował ze mną wspólne życie,urządzał dom pode mnie.został dla mnie w rejonie mojego zamieszkania mimo że już go tu nic nie trzyma.
        • kolorowy.motylek Re: Prośba o wróżbe 26.10.14, 18:05
          No widzisz a mówia, ze kobieta zmienną jest a czasami ktos bez wyjasnienia sobie idzie. Moze to chwilowe i musi sobie cos tam poukładac, zoabczyć jak to jest bez Ciebie , miec to porówanie. kiss
      • algaria motylku 26.10.14, 18:05
        Ja nie pośredniczę w zgodach na wróżby - to jest dogadanie między potrzebującym, a pomagającym smile
        Ja tylko pilnuje porządku na forum suspicious
        • kolorowy.motylek Re: motylku 26.10.14, 18:10
          Tak ja wiem ale Krakuska zgosiła zastrzezenia i sa one zwiazane ze mna . Moze napisze, ze rozłoze karty i postaram sie to przedstawic najlepiej jak potrafie a Wy mnie poprowicie .
          • krakuskaa Re: motylku 26.10.14, 18:18
            smile
            spokojnie motylku smile
          • algaria Re: motylku 26.10.14, 19:51
            zrób ten rozkład - nie zostawimy Cię samej - na naszym forum każdy może stawiać karty a reszta dołączyć sie do interpretacji - także śmiało
            • kolorowy.motylek Re: motylku 26.10.14, 20:16
              Algario rozkład juz wkleilam 18:45 smile
              • algaria Re: motylku 26.10.14, 21:48
                Zobaczyłam później jak napisałam wink

Jeśli pozwolisz to dodam coś od siebie

On w królowej mieczy cierpi - jest zraniony ale mu zależy jak zauważyłaś. jego uczucia i palny są pozytywne bo i Gwiazda i 6 buław
                Królowa monet to nie L i nie jej pozycja - wyciągnęłaś tę kartę jako - jak się zachowa - mam na kilku taliach Królową co gardzi pieniędzmi i rozrzuca je łaskawie biedocie. Sądzę że on z początku będzie taki łaskawca i dobrodziej - zwłaszcza że w drugim rozkładzie wyszedł Cesarz i Mag - on nie wyciągnie ręki pierwszy - królowa monet też nie wyciąga (jak żadna królowa czy król) to do nich się przychodzi kłania
                Jeśli L się ugnie przyzna do błędu padnie na kolana i "pierścień cmoknie" to łaskawca i dobrodziej udzieli audiencji i obdarzy czasem - on chce zatriumfować w 6 buław a inaczej tego nie zrobi jak tym że L pochyli głowę przyzna się do błędu i przeprosi.
                Jest szansa by L i pan byli razem ale pierwszy gest należy do niej a od niego wybaczenie niedobrej wink
                Pan strzelił focha jak nic teraz trzeba go dopieścić

Interpretacja poszła Ci super smile
                • kolorowy.motylek Re: motylku 26.10.14, 22:01
                  myslisz ? o kurcze a ja zapytałam jak sie zachowa wobec L i tu widzac Królowa Monet pomyslala,m,ze ona taka wygodna i ma wszystko co chciała. Celowo pytałam co mysli o L, co czuje do L zeby czasami mi karty nie pokazały wobec kogos innnego bo miałabym wtedy kołomyje w głowie,
                  Ale znowu cesarz to on taki do zmiany skory nie jest jak sobie cos wymysli to nie ma lekko i zdania nie zmienia. Fajnie , ze nie ma na koncu ani smierci ani wiezy . W sumie jak L nie jest taka jak ja "dumna i blada" to mozna smiało pisac do cesarza petycje o ułaskawienie wink big_grin bijac sie w piers wink Może byc nawet gorąco 8 buław przy 2 pcharów no nawet jakis spontaniczny sex , takie spotkanie szybkie ze ciuchy beda fruwac big_grin
                  • algaria Re: motylku 26.10.14, 22:06
                    W sumie też dobrze ją określiłaś bo L ma to co może nie chciała bo raczej nikt nie chce rozstania i pana z fochem ale to co może zasłużyła czy zbiera owoc tego co posiała, choć nie przypuszczała by jej słowa miały aż taką moc.

8 buław to niewątpliwie i kontakt i seks i zamieszania .. tylko miejmy nadzieję że nie w przyszłym sezonie czyli coś pod koniec zimy wink
                    Ale jest nadzieja na bliższe spotkanie trzeciego stopnia i z pewnością na rozmowę
                    • kolorowy.motylek Re: motylku 26.10.14, 22:12
                      Tak tak, najpierw może kawy 2 pucharów? a pozniej juz wszystko pojdzie migusiem nawet sie nie obejrzą kawa zostanie nieskonsumowana bo przeciez nie o kawe chodzi big_grin
                      Umiarkowanie troche trwa , różnie to bywa ale w sumie 3,5 miesiaca to juz sporo moze to był ten czas . Teraz jest mag wiec juz jego skutki powinny dawac sie we znaki a po magu to z górki big_grin
                      • algaria Re: motylku 26.10.14, 22:24
                        Oj - umiar mi pokazał od 2 tyg do 19 miesięcy wink
                        Mag - kupił se lornetkę by podglądać Bernadetkę i kombinuje jak być z nią i jaką postawę przyjąć kiedy ona się objawi ale Mag ręki nie wyciągnie
                        • kolorowy.motylek Re: motylku 26.10.14, 22:32
                          to niech Berndetka nie zasłania żaluzji tylko zrobi jakies przedstwienie (mag) big_grin
                        • kolorowy.motylek Re: motylku 26.10.14, 22:42
                          Obserwatora to mi pokazała karta paz mieczy taki szpieg
                          a mag to robi wrazenie, moze niech sie Berndetka poprzechadza w poblizu pana tak by jemu zajsc niby przypadkiem droge. Trzeba by sie pokazac , zabłysnac, zachęcic soba oczywiscie , sprzedac z jak najlepszej strony swojej atuty, mag to cwaniak i wie co zrobic jak skusic . Mag to nie głupiec co to nie ma doswiadczenia wiec juz tak robił, prowokowal, to jakis sposób musi byc znany magowi by zwrócic na siebie uwage.
    • kolorowy.motylek rozkład 26.10.14, 18:45
      limoncella 6mieczy
      on królowa mieczy

Dla mnie 6 mieczy pokazuje Ciebie jako osobe na rozdrozu miedzy jednym a drugim lądem , jeszcze na żadnym z nich a w drodze. To rozstanie wytracło Cię ze scieżki jaką zmierzałas wiedziałaś w jakim kierunku a teraz zostałas na tym etapie sama ciągle tam idziesz. To tez karta odpowiedzialności, brania wszystkiego co zaczete na siebie.
      On - na niego wypadła karta Królowej Mieczy ale mnie sie wydaje , ze to wpływ Twoich słów. Dotknełas go jakoś szczególnie i nie było to miłe. Królowa mieczy posługuje się słowem, takim, że w pięty wejdzie.
      Zapytam sie jeszcze ponieważ 6 mieczy to tez karta wyjazdu , przeprowadzki więc taka wersja też wchodzi w gre . Byłaś w trakcie przeprowadzki czy on miał sie wprowadzac?

jego myśli umiarkowanie
      jego uczucia 6 buław
      jego plany wobec L gwiazda
      jak sie zachowa wobec L Królowa Monet

Mysli , ze czas zaleczy rany, czas załatwi wszystko , on tego czasu potrzebuje , dla mnie to wstrzemięźliwość i w tarocie swiadczą o tym dwie karty umiarkowanie i wisielec , te karty zawsze coś opóźniaja i maja związek z czasem, wydłużają go. Umiarkowanie to też karta leczenia podobnie jak 4mieczy . Leczy sie z tych słów i musi jemu minąc inaczej mówiąc "przejdzie jemu" liczy na to , że oboje sie uspokoicie.
      Uczucia - czuje sie wygrany, zdobywca. Zauwazył, ze ma władze potwierdzają to kolejne karty. Ma dobre plany zwiazane z Toba nadal jestes ważna dla niego , beda dalej plany na przyszłość. Mysle, ze mozesz byc spokojna , masz silna pozycje Królowej Monet. On liczy na to, ze skruszejesz (umiarkowanie) i zaczniesz szalec , czuje sie jak bohater. Pewnie jemu cos napisalas lub okazałas ze jest Tobie przykro, wyznłas uczucia i wie , ze Tobie zalezy. Czuje sie na silnej pozycji. Ale chyba tez spdziewał sie wiekszych łez, wiekszej teskonoty i wzdychania i tu jest zaskoczony. Sam teskni i ten czas jemu doskwiera i dłuzy się.

Rozkład droga
      co było królowa pucharów
      co jest teraz Mag
      kolejny jego krok Cesarz
      co to da 2 pucharów
      wynik 8 buław

Była - królowa pucharów kobieta , która jest czuła, to miękka dama, ona mówi , ze kocha i płacze , wylewa uczucia, otwiera swoje serce i jest szczera , ma serce na dłoni. Teraz Mag Ktos na kims zrobi wrazenie, zaimponuje, pokaze sie z jak najleszej strony. Cesarz on i tak uwaza, ze on tu rządzi i decyduje , jest stanowczy ,mało tego czuje sie nadal partnerem Twoim - taki pan i władca. Jestem przekonana, ze zaproponuje spotkanie ale 8 buław to spontaniczna akcja. Spdziewaj sie zaskoczenia tak samo przez Maga , on zdecyduje jako Mag i Cesarz kiedy i na jego warunkach. Moze to byc szybka wiadomość , ze np jedzie do Ciebie badż po prostu zaskoczy Cie dzwoniąc ze za 5 minut bedzie. On nie zapyta czy Tobie pasuje poinformuje wink
      Wiesz co to nie koniec , to facet, który nie da sobie dmuchac w kasze, zauważył, ze Tobie zalezy widac to bo Królowa Pucharów okazuje uczucia a Królowa Mieczy cierpi i to go umocniło , on tu rozdaje karteczki jako Cesarz i zdobycwa 6 buław. Nie powinnas jemu okazywac że cierpisz to juz było teraz spokojnie sam sie zgłosi i wykaże inicjatywe.

Wg mnie bedzie dobrze kiss
    • limoncella72 Re: Prośba o wróżbe 27.10.14, 16:52
      Witam kochani . Przepraszam ,ze dopiero teraz odpisuję , ale byłam na wyjeździe i nie miałam dotępu do neta.Dziękuję motylku i algario za postawienie kart! Tobie algario że się zgodziłaś . Muszę powiedzieć ,ze rewelacyjnie Wam to poszło !smile Jesli chodzi o pana , to pan ma charakter trudny a ja jeszcze trudniejszy wink więc tak ; jeśli chodzi o przeprowadzke , bo tam motylku pytasz czy ja byłam w trakcie przeprowadzki - ja nie byłam , ale mozna powiedziec ze pan był .Poznaliśmy się jak on był w trakcie juz rozwodu , wiec on po podziale majatku wprowadził sie do domu i urządzał mieszkanie dla nas , ja poki co to sie nie miałam zamiaru przeprowadzac , dlatego ze ma tez dom ... no trudna sytuacja szczerze mówiąc , ale dla chcącego nic trudnego -nie ?smile
      Dla mnie jest to nie do pojecia ,zeby aż tak strzelić fochem , gdzie tylko mu zwróciłam uwagę ,ze ma nieporządek i nie ład w domu , nie kłóciliśmy się nigdy ! dobrze nam było z sobą ! Ja do niego wyciągnęłam 3 razy rękę , dawałam mu szansę , ale on to tak okazał ,jakby mu nie zależało na mnie sad więc mam mieszane udczucia ... wcześniej mówił mi po pare razy dziennie ze mnie kocha itd.dzwonił po kilka razy dziennie , a od czasu jak mu zwróciłam uwage , nie odezwał sie - no nie mogę tego pojąć ! szczerze to nie mam ochoty już do niego ręki wyciągać , bo wydaje mi się ze ja już ze swojej strony zrobiłam co w mojej mocy -czekam cierpliwie na jego ruch - zobaczymy .Za wróżbę BARDZO WAM DZIĘKUJĘ -naprawde duzo mi się sprawdza i aż wierzyć się nie chce ,ze tak przez internet można tyle prawdy wyczytać z kart tarota - jestem w szoku ale i mile zaskoczona ! Gorące pozdrowienia dla motylka i algari.
      • kolorowy.motylek Re: Prośba o wróżbe 27.10.14, 18:29
        Dziękuje, że odpisałas. No wiesz wskazałas Cesarzowi, ze nie jest idelany. To ze wyciagalas reke to królowa pucharów . Teraz Królowa Monet a ona jest pedantka i przedmioty ich wartość czy porządek mają ogromne znaczenie. Nie ma co się już wychylać, on odczeka i zrobi krok jakby nigdy nic , tak znienacka jak sie obrazil tak znienacka sie odezwie.
        Byłaś w tym jego szykowanym domu?
        kiss
        • limoncella72 Re: Prośba o wróżbe 27.10.14, 19:41
          Dokładnie tak jak piszesz Motylku . W domu byłam wiele razy , ale jeszcze nie był wykończony i na pewno nie jest do końca skończony ,jeśli chodzi o wykończenie .Wtenczas jak się rozstaliśmy to był na etapie robienia kuchni i miał układac w salonie parkiet.Nie wiem jak tam jest i co tam jest zrobione. On się mnie zawsze radził, zabierał do sklepu i pytał jakie maja być meble kuchenne ,czy mi się takie i takie podobają, jakie płytki , jaka szafa w przedpokoju -jakiego koloru itp. Ja mu zawsze mówiłam ze rób tak na ile cię stać , wiedziałam ze też za wiele nie miał kasy na wykończenie .,wiedział że ja nie potrzebuję wiele - mi nie trzeba ekskluzywnych dębowych mebli kuchennych , nie muszą być tez płytki z najwyższej półki ! Dlatego też ,mówiłam mu żeby kupował takie meble na ile go stac .
          Tak czy siak doradzał się mnie .Dla nas kupił też działko-ogródek , żebyśmy mieli gdzie latem pojechać i posiedzieć ...Szkoda gadać - jedno zwrócenie uwagi i czar prysł smile kiss
          • kolorowy.motylek Re: Prośba o wróżbe 28.10.14, 00:12
            Nie myśl tak, pan po prostu wystwił Cie na próbe po tym co piszesz. Nie wiem jaka jesteś czy czasami przy nim nie miekniesz do roli królowej pucharów , starasz sie unikać kłotni, przytakiwac nie nacisnac na odcisk. Może nie jesteś w pełni sobą, masz jednak swoje zdanie. Mogł to wyczuć. Patrzac na karty chyba powinnas nabrac tej pewności. Spróbuj , jak facet wróci to powiedz jemu, że nie wiesz w sumie o co poszło, ze kazdy ma jakies zalety i wady i nawet ty sama je masz. To tak zeby nie poczuł sie , ze jest skazany na szubienice wink a Ty świeta. Powoli zacznij byc pewna siebie kobieta i zaznacz jemu, ze tez masz swoje zdanie , ze masz swoj gust i płytki sa ładne takie a takie. Musisz na nim zrobic wrazenie jako Mag. Nie wiem co wiesz na temat kart. Ale i Mag i królowa monet to osoby pewne siebie. Nie wracaj juz do roli królowej pucharów takiej co to lepiej nikomu nie nadepnie na odcisk. Powolutku pokaż , ze jakies tam zdanie masz. Zawsze mozesz powiedziec, ze te płytki mi sie podbaja i te tez ale cos wybierz jednak wink Moze jemu wydawałas sie bez zdania, nijaka , nudna .Królowa pucharów jest troszke nudna taka nie umiejaca decydowac, za miękka ale robi to z troski o innych i w obawie przed kłótnia dla zachowania dobrej atmosfery. Bo to takie bezpieczne. Kolejna królowa to monetowa a ona ma gust i lubi przedmioty dobrej marki. Jak zapyta co sie Tobie podoba wal śmaiło, wybierz kilka wariantów tak by juz on sie matrtwił co z tym zrobic. Mysle, ze zaskoczysz go. A tutaj to zaskoczenie jest potrzebne. Pomyslałam , ze fajnie jakbys zrobiła test. Przejedz sie do jakiegos sklepu , do takiego gdzie jestes pewna, ze on cos z takiego potrzebuje a wiesz , ze nie ma jeszcze. Cyknij fotke i tak jemu wyslij mmsa z podpisem takie to ładne ze musiałam to wysłac bo to pasuje bardzo. To by Tobie (jemu znaczy ) pasowało do kuchni czy moze pomysl przebiegle o sypialni niech jemu szybuje fantazja a co wink suspicious Co masz do starcenia ? Jakby co to chciałas pomoc tyko w wyborze a ze cos takie ładne zauwazyłas to nie umialas sie powstrzymac big_grin Jak złapie haczyk to jest ok. Moze dopisz do foto nie wyobrazam sobie sypialni bez tego smile W taki sposób .Jak doradzac to doradzac.Nie masz nic do starcenia. Nie ma co płakac ale mozna sposbem go zajśc a jemu potrzebne wrażenie . Mag to wrażenie i czesto związne jest z kupowaniem. Krolowa monet lubi cos dobrego, drogie nawet ale dobrej marki. Jak bedziesz w tym sklepie to Kochana czekaj pare minut może natychmiast odpisze . Wybierz takie godziny mozliwe , zeby nie był w pracy aby to byo relane do wykonania. Co Ci szkodzi cyknac fotke "w trosce o jego dom" big_grin Rozładujesz tym atmosfere , zaskoczysz go, pasuje do kart . Jakby co to zawsze mozna powiedziec, ze sobie cos tam za duzo wyobraził a Ty chcialas tylko pokazac cos ładnego a zle to zinterpretował smile To naprawde pasuje do tych kart jest wrazenie cos dobrego, jakosc dobra , jakies spotkanie z szybka nagła reakcja. I juz dosyc mazania i ustepwania , z usmiechem na twarzy . Kobiety to naprawde musza sie nie zle nakombinowac w życiu,
            pozdrawiam
            Magda
          • kolorowy.motylek Re: Prośba o wróżbe 28.10.14, 11:41
            Limoncello , spróbuj tego sposobu bo co raz bardziej mi się wydaje, że jak taka byłas niezdecydwana i neutralna , nie chciałaś się wtrącać ani wybierać to on mógł myślec, że nie planujesz z nim przyszłości. Każda kobieta zaszalałaby na takich zakupach już wyobrażając sobie jak to bedzie w kuchni, jak w sypialni a Ty go tak chłodziłas i mógł zauważyc brak zaangażowania. 6 mieczy to przeprowadzka , sporo czytałam wczoraj jeszcze o tej karcie. Chciał Twojego zdania bo to go utwierdzało, że wybieracie dla Was a nie tylko dla niego. Fajne te karty wyszły , on myśli o Tobie i jestes ważna . Mogło się jemu wydać , że jesteś mało zaangażowana i nie zechcesz się wprowadzić stąd te uniki przy wyborze płytek czy mebli. Zawsze mieć dwa domy to lepiej niż jeden, prawda? wink big_grin
            Zapytam , czy Ty jestes formalnie wolna bo napisałas ze masz dom , nie planowałaś zamieszkac z nim tylko stworzyć taki luźny związek? Głupio pewnie myślę i z góry Cię przepraszam za tak niedelikatne pytanie.
            Trzymam kciuki , napisz proszę co zdecydowałaś kiss
            pozdrawiam
            Magda
            • limoncella72 Re: Prośba o wróżbe 28.10.14, 14:23
              Witam Cię Motylku smile Dziekuję serdecznie za zaangażowanie się w tą sytuację , jest mi bardzo miło ,ze tyle wskazówek ,rad i porad mam od Ciebie !kiss Wiesz jeśli chodzi o tarot , to ja nie bardzo mam pojęcie , chociaż kiedyś miałam wykłady z tarota , tylko ze jakoś się tym nie zainteresowałam .
              Kupiłam karty i mam w domu ale jakoś mnie do nich nie ciągnie -mam inne zaiteresowania wink
              Wiesz, zdecydowałam że zaczekam na rozwój sytuacji -być może się nie doczekam niczego z jego strony , ale stwierdziłam ,ze nie będę już ja do niego ręki wyciagać ! jakoś nie czuję tego ...
              Mam nadzieje ,że w koncu jakoś się spotkamy i wyjaśnimy sprawę , jeśli nie to trudno - trzeba życ dalej . On czeka na mój ruch , bo ja mam jakieś jego rzeczy (ciuchy) do oddania , więc myśli ze skoro mam jego rzeczy to bankowo się odezwę i bede go np.prosic aby to odebrał albo coś w tym stylu ...
              Na samym poczatku miałam taki zamiar i nawet mu wspomniałam jak dzwoniłam zeby po to przyjechał ,wstępnie był dzien ustalony ale nie godzina , więc myślał ,że ja jeszcze raz zadzwonie i powiem mu o której godzinie ma po te rzeczy przyjechac , a że ja juz odpuściłam i nie zadzwoniłąm , więc żyje z takim przeświadczeniem że skoro 3 razy wyciągnęłam rękę to wyciągnę i 4raz .A ja się zawzięłam dlatego ze muszę też postawic na swoim i nie byc uległa , bo byłam uległa ! byłam bardziej słuchająca jak gadajaca -zresztą taka moja natura .Eh , wiele by tu pisac ...
              Była już taka sytuacja ,ze się spotkaliśmy w minionym tyg.we wtorek na basenie , tylko ze ja wychodziłam z basenu juz do szatni i widziałam go przez szybę , a on wchodził na basen -także się minęliśmy i nie mieliśmy mozliwości się spotkac i zagadać.Myślę ze jescze nie raz bedzie taka sytuacja i on na to liczy ze takim sposobem może się nam uda naprawic to wszystko .
              Nie jest to sytuacja fajna dla nas dwojga ! dlatego ,że on po rozwodzie i ma dzieciaki , ja wolna i mieszkam z matką , mama nie akceptuję takich związków wolnych a już nie daj Bóg z facetem po rozwodzie .Wiele przeżyliśmy razem ! Dom rodzice mi kiedys zapisali , ja też po przejsciach ... no jest sytuacja patowa ! On się z tym źle czuł , ja też przezywałam bo chciałam zeby bło i w rodzinie dobrze i z nim , a tu w rodzinie się trochę ochłodziło ,a za jakiś czas z nim też sad Nic , pożyjemy , zobaczymy .
              DZIEKUJĘ RAZ JESZCZE ZA WSZELKIE INFORMACJE I ZAANGAŻOWANIE SIĘ ! Pozdrawiam kiss Lucy smile
              • kolorowy.motylek Re: Prośba o wróżbe 28.10.14, 14:54
                Nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem. Jeśli tak czujesz , że nie ma sensu sie odzywać i czujesz bo go znasz, że znowu byłabyś tą skamlająca o uczucie to masz racje, nie moze tak byc. W takiej sytaucji jak jemu raz foch wyszedł będzie go strzelał co chwilke i zacznie to wykorzystywac jako swoja broń. Miałam dokładnie to samo. Czujemy dosłownie to samo. Ja tez wolna , panienka a mój po rozwodzie . Myśle, że z czasem jakos rodzine udałoby sie Tobie przekonac gdyby widzieli miłość . Rodzicom też można zawsze powiedziec, ze w sumie to miałabys dwa domy czyli warunki materialne cudowne. Jest wiele plusów, masz jego rzeczy i możecie się spotkać tak jak pisałaś na basenie. To też już coś smile On nie dzwonił po te rzeczy bo wiedział, że jak je odbierze to oznacza koniec . Zawsze to jakis punkt zaczepienia i powód nawet do rozowy dlatego tych rzeczy nie chciał odbierać.
                Nie martw sie Lucy tam nie ma rozstania i nie widać końca tego związku. Myśl pozytywnie. I pisz jak cos sie zadzieje , trzymam kciuki za Was i cieplutko pozdrawiam kiss
                Magda
                • limoncella72 Re: Prośba o wróżbe 28.10.14, 17:27
                  No popatrz jak się przyciągnęłyśmy o podobnych , nawet takich samych doświadczeniach wink Tak jak już pisałam wcześniej , ja zaczekam ... zobaczymy co się z tego wykluje wink Miałam już różne myśli , ilu przyjaciół tyle opini..smile każdy coś podpowiada , a ja wiem ,że to co ja czuje to jest moje i tylko moje.Mogą być różne opinie , może się komuś nie podobać to czy owo , ale czy ktoś może się wypowiedziec na dany temat skoro nie jest w takiej sytuacji ?.Jesli się nie było w danej sytuacji to tak naprawdę ciężko nam jest oceniać czy osadzać -nawet nam tego robić nie wolno .Dobrze kochana ,ze Ty mnie rozumiesz -dzięki . Będę informować na bieżąco o niusach wink jeśli sie takowe pojawią . Mam nadzieję ze wszystko się jakoś wyjaśni i poukłada nam razem albo każdemu z osobna .Pozdrawiam serdecznie kiss Lucy
                  • kolorowy.motylek Re: Prośba o wróżbe 28.10.14, 17:43
                    Lucy? tak moge pisac? U mnie juz wczoraj kontakt nastapił , smiesznie sie zaczeło bo napisał do mnie nie znając mojego maila z formularza allegro zapytanie smile tylko po to by zdobyc adres mail. Pozniej jak juz widział to wysłał mi wiersz.Smiac mi sie chciało ale serce podskoczyło. Rozmowa była taka słuzbowa chciał wyczuc klimat a na koncu powiedział, ze wariuje beze mnie i nie zamierza udawac wink Wiec moj upór i jakas moze intuicja zeby nie pisac miały sens.
                    Nie wiem czy kontakt przez allegro to nie 9 monet tak było w moim rozkładzie, kiedys ta karta pokazała mi zakupy w sklepie, płatnosci. Ja widziałam ze nie bedzie to normlane ten kontakt smile Pociesze Cie, ze jak facet chce to coś wymysli . U mnie to było 1,5 miesiaca no prawie 2 ale przycisneło go widac konkretnie .
                    Mysl pozytywnie to działa smile bedzie Ok jestem pewna
                    A jak potrzebujesz jeszcze jakiegos wsparcia w postaci wróżby to pisz śmiało smile kiss
                    Magda
                    • limoncella72 Re: Prośba o wróżbe 28.10.14, 18:18
                      Pewnie ze mozesz mi pisac Lucy, nawet nie pytaj ! A ja Madziu -mogę pisac do Ciebie ?wink
                      To sie cieszę ze jakiś kroczek zrobił i już się zaczęła relacja ... Jak to powiadają , najważniejszy pierwszy krok wink No wiesz , każdy ma inny charakter - u mnie to już jest od 3 siernia to teraz bedzie 3 miesiące juz . No cóż , nic na siłę co ma byc czyje to poprostu bedzie smile
                      Dziekuje , mam nadzieję ze nie raz skorzystam z Twoich wróżb o ile bedziesz mieć czas aby mi powróżyć smile Muszę przyznac ,ze trafiłaś z niejednym na poczatku jak poprosiłam o wróżbę .
                      Jestes super ! Pozdrawiam Cię Madziu serdecznie - dziekuję jeszcze raz za wszystko .Czekamy teraz cierpliwie na to co sie u mnie wydarzy smile A moze sie nic nie wydarzy wink kiss
    • inguszetia_2006 Re: Prośba o wróżbe 28.10.14, 18:15
      Witam
      Przestań Motylek rozmawiać sama ze sobą... Albo nie. Pogadaj jeszcze trochę. To lepsze niż Monty Python;-P
      Pzdr.
      Ing
      • kolorowy.motylek Limoncello 28.10.14, 18:26
        Bardzo Cie prosze zaloguj sie bo ktos tu mysli, ze ja to Ty
        Ja jestem czasami bezczelna ale nie az tak głupia i chamska (szok )
        Poczekam i powisze tak niech moderatorzy sobie sprawdza to
        moje IP 89.72.137.250
      • kolorowy.motylek Re: Prośba o wróżbe 28.10.14, 18:36
        Inguszetio az mnie zatkało jak to przeczytałam, jak nie wierzysz to postaw karty czy ja to Limocella ?
        Po co mi to show niby? Teoria spisku? Tylko jakiego i przeciwko komu? I najwazniejsze po co? Co miałabym tym osiagnąć? Co mialabym tu komus zabrac , male forum nawet nie wklejam reklam zeby o cos mnie podejrzewac jakas reklame czy zyski czy juz nawet nie wiem o co? Nie rozumiem o co tu chodzi ale widac od samego dzien dobry , ze jak ktos wkracza nowy to jest intruzem. Ktos z innym charakterem czytajc takie cos nie bedzie sobie sam robił przykrosci i sobie pojdzie w diabły. Tylko po co te ataki na nowe osoby, jak nie checie sie przyjaznic i miec nowych na forum bo czujecie sie jakos nie wiem zagrozone to piszcie wprost. Zaskoczyło mnie dosc dziwne powitanie ale jak to w sieci takie ryzko, ze nie wszyscy sie lubia...ale zeby az tak bez powodu?
        IP wyswietla sie jak piszesz z formularza po prawej str Limoncello jak mozesz wklej swoje.
        • limoncella72 Re: Prośba o wróżbe 28.10.14, 18:59
          Hmm, widzę ze tu jakies nie porozumienie się utworzyło - no nie ładnie , a mi jakoś jest nie swojo sad
          Po co by miał Motylek zakładać drugie konto czy cos w tym sensie i pisac sam ze sobą ,nie rozumiem .
          Chyba IP: (31.128.8.138)
      • krakuskaa Ing:) 28.10.14, 19:18
        Wiedziałam, że z Ciebie IDEALNA wróżkasmile i mam potwierdzenie.
        Pozdrowionkasmilesmile
        • kolorowy.motylek Re: Ing:) 28.10.14, 19:35
          Forum tworzy kilka osób góra chyba z 10. Wkracza ktos nowy i już na niego napad. Czuje sie jak w środku filmu . Co tu jest takiego co można zabrać, jakies skarby ? O co toczy się ta gra ? O co chodzi ? Nie ma tu nic cennego co chciałabym Wam zabrać ! Czego Wy tu tak bronicie ? Jakieś jazdy , kłótnie, pożegnania demonstracyjne , podejrzenia . Sprawdzcie to i miejmy to za soba bo trace ochote na takie zabawy dziecinne, naprawde to śmieszne sie robi.
          • algaria Miłe panie 28.10.14, 21:20
            Motylku i L której nicka nie wypowiem bo nie umiem - trzeba czytać ze zrozumieniem
            Nikt nie zarzucił Wam że jesteście jedną osobą
            Wypowiadanie się pod własnymi postami brzmi niestety jak rozmowa do lustra czyli samej do siebie..

• inguszetia_2006 Re: Miłe panie 28.10.14, 21:37
              algaria napisała: Nikt nie zarzucił Wam że jesteście jedną osobą
              Witam
              Jak to nie? W zasadzie to masz nawet rację - nie tyle zarzuciłam, co stwierdziłam "fakt autentyczny";-P No!
              Pzdr.
              Ing
              • algaria Ing 28.10.14, 21:47
                No weź... Miss Jekyll i Dr Hyde u nas? W naszych progach? Niemożliwe wink - to przecież trąci chorobą big_grin

Ale Ty wróżka przez duże W - Twa intuicja najlepsza - to co tu w wątpliwości poddawać stwierdzenie przez Ciebie "faktu autentycznego".. - a nie pomyliłaś się ? big_grin suspicious
              • kolorowy.motylek Re: Miłe panie 28.10.14, 21:55
                To słabe jesteście wróżki bo z Limoncella nic mnie nie łaczy ale dla mnie to sygnał , ze nie ma sensu tu byc . .Chore wyobrazenia i wyimaginowany wróg. O co tu chodzi ? Byałm na forum Astrologicznym i prosze tam sie zapytać o moja tożsamość. Kiedys byłam tam kilka miesięcy adminem. Neptun wam robi wode z mózgu.
                Pozdrawiam
            • kolorowy.motylek Re: Miłe panie 28.10.14, 21:48
              No nic Algario nie bede udowadniać niczego, nie wiem jakie masz narzędzia jako właścieciel forum ale uwierz to nie ja . Powinnaś móc coś takiego sprawdzić bez problemu. Nie mam takiej potrzeby abym tutaj walczyła z wiatrakami . Dałaś się ponieść emocjom i uwierzyłas w cos nie wiem do konca o co chodzi ale to jakas zbiorowa imaginacja.
              Dziękuje za wszystko. Szkoda , że nie sprawdziłaś kartami , bo ja nie jestem Limoncellą. Nie mam takiej potrzeby . A jak sprawdziłas kartami a mimo to tak uważasz ,to się mylisz i odpowiem jedno nie mam czego żałowac.

Limoncello sorry kobieto , widzisz sama , przykro mi tu sie toczą rozgrywki o cos, nie wiem o co.
              Algario zablokuj którąs z nas bo może, ze masz taka mozliwosc i zobaczysz czy to ta sama osoba - juz podpowiadam rozwiazanie bo blokada jesli to ta sama osoba uniemozliwi pisanie. Albo zablokuj mnie ale niech dziewczyna sobie pisze bo z mojego powodu jakieś chore podejrzenia.
              pa
              • limoncella72 Re: Miłe panie 28.10.14, 22:14
                No faktycznie sobie pomyślały kobiety że Ty Motylku i ja to jedna i ta sama osoba -a tak NIE JEST !!!!
                No cóż , najprawdopodobniej komuś cos przeszkadza , ja tu nowa jestem i nie bardzo wiem o co chodzi w tym wszystkim .Miałam potrzebę porady więc się tu zalogowałam , mam nadzieję ze sie to jakoś wyjaśni , szkoda tracic czasu na kłótnie -naprawdę !
                Chyba tylko przez to ze Motylek mi naprawde trafnie powróżył za co jestem wdzięczna !
                Szkoda ,ze tak się porobiło ...
                Mam nadzieję ,że dojdziemy do porozumienia wspólnymi siłami i wszystko sie wyklaruje .
                Pozdrawiam wszystkie PANIE .
                • kolorowy.motylek Re: Miłe panie 28.10.14, 23:06
                  Dowiedziałam sie czegos od dziewczyn z Astrologii . Tutaj były jakies rozgrywki miedzy forami . Jedno forum podzieliło sie na dwa czy coś takiego. Ja napisałam post najpierw na tamtym forum ale tam odpowiedz wydała mi sie taka mało profesjonalna, taka niepewna i obawiałam się, ze po prostu tam sie raczej uczą . Nawet nazwa tam to "szkółka". Teraz juz jarze o co chodzi. Bo drugi post napisałam tutaj i faktycznie poziom jakby wyższy ale dostałam z buta . Teraz wiem, ze pomyslały, ze ja chyba z obozu wroga.
                  Niestety nie jest tak. Jak pisałam kiedys dawno byłam adminem na forum Astrologia. Dlatego tez wiem jakie są narzędzia moderatorów i właściciela . A ponieważ problem moj i Twoj podobny to uznały , ze to chyba "akcja obozu wroga" i jedna osoba to pisze. Matko aż mi sie wierzyc nie chce, ze takie wojenki się tocża miedzy forami . Teraz mi sie to układa w jakąś całość.
                  Limoncello nie wiem co Tobie poradzić ale sama widzisz zostań tu prosze moze jakos sie dogadacie i to da sie wyjasnic. Nie wiem czy da sie je przekonac bo dziewczyny tu sa pewne i świecie przekonane , że to akcja dywersyjna chyba . No ale z druiej strony moga spr IP i maja karty . Ja nie mam zadnych zamiarów . Miałam problem więc szukałam podpowiedzi bo z mojego kosmogramu mam fajny okres czasu na spełnianie marzeń - Jowisz w trygonie do MC a w samym Zenicie Neptun do tego powoli zbliża sie tam saturn wychodzacy ze znaku Skorpiona wiec to wszystko zmierza w takie klimaty prorodzinne i takiej podpowiedzi potrzebowałam.

Dziekuje dziewczyny mimo wszystko za rozkłady i podpowiedzi, pozdrawiam i wiecej zaufania dla nowych , niepotrzebne te akcje .
                  Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka