Dodaj do ulubionych

Jak co roku - urodziny

20.11.14, 00:00
Dziś kończę słuszny wiek..

Jako Wasza przeorycha - dzisiejsza jubilatka zasiadam na tronie i wyciągam rękę z pierścieniem do cmokania.. pokłony i dary mile widziane. Z tej okazji przyjmę również wszelakie życzenia, gratulacje, wróżby, przepowiednie, przesłania i temu podobne.

Do roboty miłe Panie, do roboty.. tongue_out

A tak na serio to stawiam tort i szampana co by wam w biodrach przybyło i w głowie zaszumiało

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQtUmgXBCoVjPbSnryOgGh1LVl_r5j3gDIT4YlgyqRqNAc2eGAf

https://www.dreamwedding.com.pl/wp-content/uploads/2013/02/szampan-%C5%9Blub-wesele-r%C3%B3%C5%BCowy-dekoracja-1.jpg

A dla tych co wolą czymś konkretnym popić

https://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02428/whisky_2428015b.jpg

I zakąsić

https://thumb101.shutterstock.com/display_pic_with_logo/252616/135225083/stock-photo-sushi-set-different-types-of-maki-sushi-and-nigiri-sushi-served-on-green-leaves-135225083.jpg
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 01:09
      Sto lat, zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, zadowolenia z Borsuka i dzieci, mało pracy, dużo pieniędzy, hulającego forum smile.

https://up.programosy.pl/foto/i42434362_38608_5_3.gif
    • leda-is-one Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 05:36
      No nie!!! To ja tu się świtkiem bladym zrywam,gonie na złamanie karku coby otworzyć watek urodzinowy dla Mateczki Naszej ..a ona już mi pierścień pod nos podstawia,całować każe..
      Dóbr wszelakich przytargała..
      To Ci Mateczka!

Pozostało mi tylko ucałować ten pierścień jak tak podstawiają, i życzyć,życzyć..a więc;

Z całego serca życzę Ci spelnienia marzeń najskrytszych

/Skaldowie - Życzenia z całego serca/

Niech się dzieje samo dobro w Twoim życiu Algario, w każdej sferze,w każdym kątku i zakątku;-]

Żadnych problemów,zdrowia i kasy w nadmiarze,miłości Borsukowej odnowionej..Jakiegoś zauroczonego młodzieńca,coby dowartościowywał Twoje Ego..
      Egoistycznie dodam,Matką nam bądź nadal dobrą i sprawiedliwą.ogrzewaj pod kwoczymi skrzydłami,przygarniaj i przytulaj;-P

Wyciągnęłam Ci Przesłanie Anielskie

Piękna karta-Związek
      Anioł na jednorożcu wyjeżdża z lasu..
      Przesłanie karty-
      Twoją najważniejszą relacją jest związek z sobą samym i z Bogiem,a wszystkie inne wyrastają właśnie z niego.
      Chcąc przyciągnąć,uzdrowić lub zrównoważyć jakąś relację,zacieśnij związek ze swym kochającym Stwórcą.Gdy poczujesz się bezpieczny i kochany,Twoje pozostałe związki rozkwitną.

Zatem wsiadaj na tego jednorożca, wyjeżdżaj z lasu,ale powoli ,powoli się rozglądaj na wszystko co nowe się pojawi w Twoim życiu,a się pojawi na pewno,nawet jeżeli jeszcze nic na to nie wskazuje.
      I ja Ci tego z całego serca życzę.Leda
      • tekla-ja Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 05:53
        Algario...radości, szczęscia, spełnienia najskrytszych marzeń i w ogóle smile
        Żyj z całych sił i usmiechaj się do ludzi smile

I nostalgicznie...dla Ciebie
        www.youtube.com/watch?v=CP0Xwyn87CI
        • kashaa_35 Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 06:23
          Serdeczne zyczenia urodzinowe, spelnienia marzen,usmiechu kazdego dnia oraz wszelkiej pomyslnisci !!
    • caro-caro Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 06:24
      Widzę, że od bladego świtu stoją dziewczyny w kolejce do Najważniejszej smile też się ustawię, a co?
      Droga Algario! Samych pięknych, przynoszących radość dni. Aby troski i zmartwienia omijały Cię z daleka, aby szczęście Ci towarzyszyło i słonecznie zawsze było smile smile smile
      Wszystkiego dobrego!
    • bronxi Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 07:14
      Więc i ja dołączam do życzeń. Więc życzę Ci spełnienia marzeń, przede wszystkim zdrówka, bo to najważniejsze, uśmiechu na twarzy, mało trosk i pociechy z dzieciaków i Borsuka big_grin
      Sto latek Algario smile
    • hoaxx Sto lat! 20.11.14, 09:01
      Żeby Ci konstelacje sprzyjały!

H.
    • sylwunka36 Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 09:07
      Dzis są Twoje urodziny. ..nie pamietam,co było dalej, ale od razu na myśl przyszły mi słowa tej piosenki,taka radosna, ! Takiego właśnie radosnego dnia Ci życzę, ! Radosci ze zwyklych codziennych spraw, uśmiechów uchwyconych w locie,uściskow,ktore przekazują pozytywna energię i ludzie przyjaznie nastawionych i szczerych! ,,Ludzie poruszają się po wytyczonych przez los albo przeznaczenie obojętnie jak to nazwać trasach.Na mgnienie oka krzyżują się one z naszymi i idą dalej. Bardziej niz rzadko i tylko nieliczni zostają na dłużej i chcą iść naszymi trasami.Zdarzaja się i tacy, którzy zaistnieja wystarczająco długo, aby chciało się ich zatrzymać. Niech szczęście przychodzi powoli, ale niech zagosci na dłużej. ..Niech codzienność nie będzie tylko prozą życia,NIECH BĘDZIE ZŻYCIEM, ! POZDRAWIAM, MIŁEGO DNIA, ! Sylwia
    • sylwunka36 Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 09:09
      A i dzięki za poczęstunek, ! Wezmę szampana, a co,raz się żyje, ! Na dobry początek dnia! Pozdrawiam, Sylwia
    • owieczka_1983 Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 09:39
      Wszystko, co było Twoim marzeniem
      co jest i będzie w przyszłości,
      niech nie mija z cichym westchnieniem
      lecz się spełni w całości!

100 lat Kochana!
    • inguszetia_2006 Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 09:45
      Witam
      No, matuchna, daj pyska! Wszystkiego najlepszego, boś dobra kobieta i zasługujesz na wszystko, co najlepsze. W prezencie taka jedna istota, która ma wielką moc! Zaprzyjaźnij się z nią, bo za mała na patelnię;-D https://andromeda99.cba.pl/images/welon.jpg
      Pzdr.
      Ing
    • ag_at5 Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 10:58
      Uśmiechu przez cały rok smile
      No i cmok kiss
      Dobrego roku, Algario.
    • algaria Za życzenie - dziękuję, ale gdzie 20.11.14, 13:32
      No gdzie miłe panie (i nasz rodzynku) są wszelakie przepowiednie i dobre wróżby dla mnie - gdzie karty na urodziny choć po 1? No gdzie - opuszczacie się tongue_out

Zaprosiłam zabawiaczy co by wam umilili czas w pracy - do wyboru do koloru

https://www.vegasvip.com/chippendales/chippendales-show.jpg

I coś dla Hoaxxa by mu też było miło wink tongue_out

https://obrazkihanuli1950.blox.pl/resource/930.carnaval_de_rio_aa4.jpg
      • leda-is-one Re: Za życzenie - dziękuję, ale gdzie 20.11.14, 17:35
        No jak gdzie!!!! przecie Ci wyciągnęłam qiekną Anielską kartę...buuuu...nigdy mnie nie widać...buuuuuuu
      • inguszetia_2006 Re: Za życzenie - dziękuję, ale gdzie 20.11.14, 20:38
        Witam
        Zadaj trzy pytania;-P Jak u złotej rybki.
        Pzdr.
        Ing
        • algaria Re: Za życzenie - dziękuję, ale gdzie 20.11.14, 20:42
          inguszetia_2006 napisała:

> Witam
          > Zadaj trzy pytania;-P Jak u złotej rybki.
          > Pzdr.
          > Ing

Miłość, pieniądze, praca smile
          • inguszetia_2006 Re: Za życzenie - dziękuję, ale gdzie 20.11.14, 21:00
            Witam
            Ok. Miłość - Paź monet, 2 buław, Arcykapłanka
            Pieniądze - 3 monet, 10 monet, 4 kielichów
            Praca - 8 monet, Królowa buław,As monet
            Kurczę, ale proza życia... Walnij głową w ścianę, czy co?;-P To na co czekasz w miłości nie uda się. Nie w tym roku, na pewno. Czekasz na gruszki na wierzbie, męczysz się platonicznie, czy jakoś tak. A tu chała. Kasy ci przybędzie. Polecam znajomym, polecam, ale wola Aidę;-P Spadek w 10 monet, może? 4 kielichów? Że niby wstręt do pieniędzy? O, nie, nie... Raczej, zarobione "wróżkowe". I mieszane uczucia, niewiara we własne talenty. W pracy po staremu... Eh, matko, zadawaj lepiej pytania;-D
            Pzdr.
            Ing
            • algaria Re: Za życzenie - dziękuję, ale gdzie 20.11.14, 21:07
              Dziękuję bardzo
              No proza a co innego dom, praca, praca, dom - miłości to nawet platonicznej nie ma - choć ostatnio z jednym gościem gadałam po linii służbowej przez tel i miał taki głos że same nogi się do niego rozkładały. Ale zwykle bywa tak że jak ma facet świetny głos to albo gnom albo troll albo ogr

Wiesz tyle wróżek na świecie ile ludzi więc niech wybierają Aidę - fakt że jeszcze nie wierze w swoje talenta wink big_grin

Myślałam że mi choć awans przewidzisz.. no nic .. ale że kasy więcej toć to miody na moje serducho big_grin

Miałam pytać o młodego (jest super, ale ma mieć wiosną leki powoli podstawiane i już się tym martwię czy to było jednorazowe czy on chory po całości) ale boję się odpowiedzi więc dziś chciałam same miłe wróżby - a miłość, pieniądze i praca to w miarę neutralne tematy

O seks też nie pytam bo tu nie ma o co :p
              • inguszetia_2006 Re: Za życzenie - dziękuję, ale gdzie 20.11.14, 21:17
                Witam
                Królowa buław mi wypadła;-P Gwałć Borsuka bez krępacji! Albo idź na portal i szukaj młodych dup. Miło, niezobowiązująco etc.
                Pzdr.
                Ing
                • algaria Re: Za życzenie - dziękuję, ale gdzie 20.11.14, 21:24
                  inguszetia_2006 napisała:

> Witam
                  > Królowa buław mi wypadła;-P Gwałć Borsuka bez krępacji! Albo idź na portal i sz
                  > ukaj młodych dup. Miło, niezobowiązująco etc.
                  > Pzdr.
                  > Ing

Gwałcić borsuka powiadasz? Hmmm może to i sposób. Zupełnie zapomniałam o borsuku - ale to z racji mojego wieku taka niepamięć tongue_out.. z młodych na portalach już mnie dawno wyleczono wink Dam sobie radę .. jakoś muszę wink
    • nagietek123 Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 19:44
      Po złotym moście Twoich włosów
      goniłem lato wspomnieniami
      kaczeńców słońca mchu i wrzosów
      kajak całował się z trzcinami
      a rozczochrane głowy sosen
      patrzyły złotych pni sękami

Po złotym moście Twoich włosów
      goniłem lato wspomnieniami...

-Kazimierz Ostaszewicz

Z najlepszymi życzeniami, Algario, mam nadzieje, że jesteś blondynką, choć w słońcu każde włosy mogą połyskiwać złotem smile
      • algaria Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 20:24
        No właśnie Leda mi tylko Anioła ciągnęła ..

Nagietku jako małe dziecię w kołysce byłam blondynką później "szatanką", a teraz kasztanką wink ale w słońcu moje miedziane kudły błyszczą jak złoty most smile
    • ag_at5 Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 21:07
      I jeszcze zamiast wróżby, ze strony czary.pl

Urodzeni 20 listopada mają silną osobowość i predyspozycje przywódcze. Są obowiązkowi i bardzo cierpliwi. Udaje im się zrealizować marzenia, bo są odważni i nie boją się ryzyka. Mają bogate życie wewnętrzne i niezwykle silną intuicję oraz talent artystyczny. Łatwo zawierają nowe znajomości i lubią zabawę. Doznanych zniewag nie potrafią zapomnieć i bywają mściwi. W miłości są zazdrośni i niezwykle zaborczy. Szczęśliwa cyfra: cztery. Kamień szlachetny: szafir. Sprzyjający Znak Zodiaku: Waga.

smile
      • algaria Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 21:09
        ag_at5 napisała:

> I jeszcze zamiast wróżby, ze strony czary.pl
        >
        > Urodzeni 20 listopada mają silną osobowość i predyspozycje przywódcze. Są ob
        > owiązkowi i bardzo cierpliwi. Udaje im się zrealizować marzenia, bo są odważni
        > i nie boją się ryzyka. Mają bogate życie wewnętrzne i niezwykle silną intuicję
        > oraz talent artystyczny. Łatwo zawierają nowe znajomości i lubią zabawę. Doznan
        > ych zniewag nie potrafią zapomnieć i bywają mściwi. W miłości są zazdrośni i ni
        > ezwykle zaborczy. Szczęśliwa cyfra: cztery. Kamień szlachetny: szafir. Sprzyjaj
        > ący Znak Zodiaku: Waga.

>
        > smile

No to jakby o mnie - prawie toczka w toczkę big_grin - Dzięki wielkie ag_at
        big_grin
        • babowa Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 22:08
          :d
          aaaaa
          cie dopadł kolejny roczek:0

dobra, jak najwiecej okazji do smiechu, zadowolenia, dumy wszelakiej
          kasy tak, by zostało na przyjemnosci i zdrowia przede wszystkimsmile

wiec smiej sie kochana na okragło
          https://id.joe.pl/sub_images/pictures/9e61936f787bdb165fcb1e0d5892e8a8_th2.gif

i o anioła sie upominałas?
          no to prosze bardzo smile

https://gfx.mmka.pl/newsph/397095/958046.3.jpg

buziaki smile
          • algaria Babowa 20.11.14, 22:14
            A ten no anioł to przypadkiem nie wróżbita David co to się chwalił swoją nagą różdżką koło roweru? Jakiś taki do niego podobny z lekka
    • nikix Re: Jak co roku - urodziny 20.11.14, 23:37
      Sto lat Algario.
      Życzę Ci spokoju i sukcesów w życiu.
      Radości i spełnienia marzeń.
      Pomyślności i pełnego portfela.
      Zdrowia i pogody ducha każdego dnia.

A to mój prezent dla Ciebie. Jak będziesz ją dobrze traktować, to spełni każde Twoje życzenie wink

https://img22.otofotki.pl/obrazki/lp765_Bez-nazwy-6.png

https://www.florapolska.com/moduly/sklep/UserFiles/71/zdjecie_big.jpg
    • agalma10 Re: Jak co roku - urodziny 21.11.14, 00:18
      Algario... piszę na Twoim forum po raz pierwszy, ale czytam Was, jestem z Wami od samego początku. Nie znasz mnie, ja Ciebie... trochę? Życzę Ci tego, co najlepsze - dla Ciebie, samych wspaniałości!!! Pozdrawiam serdeczniesmile
      • maja.1987 Re: Jak co roku - urodziny 21.11.14, 20:07
        Wszystkiego co najpiękniejsze, najlepsze, co da szczescie a do tego zdrowia, kilogramy pieniędzy i tony milosci tak by starczyło do następnych urodzin i każdych następnych smile a przy tym samych pogodnych i bezproblemowych dni smile
        • algaria maja agalma nikix rozmaryn 21.11.14, 22:55
          dziękuję za życzenia i za prezenty smile
    • rozmaryn_1 Re: Jak co roku - urodziny 21.11.14, 20:11
      Ty nasza jubilatko kochana big_grin Pewno juz tron Ci stardniał pod pupą, a tu jeszcze spóznialscy się dobijają smile Dopiero dziś zajrzałam na forum, więc stąd spóznienie.
      Wszystkiego najlepszego kochana, zdrowia, szczęscia, spełnienia marzeń, a jesli o podarunki chodzi, to i ja mam cos dla Ciebie specjalnego : jak chcesz wróżbę Ci zrobie urodzinową, tylko karty sobie wybierz- Tarot, anielskie czy lenormandy (a douczyłam się juz od ostatniego razu wink).
      Przesyłam urodzinowego buziaka kiss
      • algaria rozmaryn 21.11.14, 22:54
        A to niech będą Lenormandy big_grin - coś krótkiego coś miłego wink
    • noowaak Re: Jak co roku - urodziny 22.11.14, 19:47
      Algario, ode mnie spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia urodzinowe! Niech Ci się spełnia wszystko, co dla Ciebie najlepsze, a to mniej przyjemne niech się schowa, a najlepiej zniknie.
      Zaglądam tu na forum od czasu do czasu, często Cię czytam i jesteś super babeczką ! To, co kiedyś mi wywróżyłaś spełnia się, więc wróżką też jesteś naj !!! Pozdrowienia!
      • algaria nowaak 22.11.14, 20:21
        Zaskoczyłaś mnie - dziękuję bardzo - zajrzyj do drugiego wątku - wybrałam dla Ciebie Archanioła w podziękowaniu za życzenia
    • rozmaryn_1 wróżba urodzinowa dla Algarii :) 23.11.14, 10:32
      Tak jak chciałaś optymistycznie (tez nie lubie horrorów urodzinowych) smile
      Ogólna wróżba: drzewo, dom, wieża - spokój, bezpieczeństwo, miłe otoczenie, dobra atmosfera, rodzinnie smile
      Co dobrego Cię spotka- kobieta, ptaki i słońce - dużo radości w kontaktach z ludzmi, przyjazniach.
      Rada dla Ciebie : książka, lilie i statek.
      Uważam, że karty te zalecają chronienie swojej prywatności, zwłaszcza tego, co dotyczy spraw dla Ciebie najbardziej osobistych, delikatnych, intymnych. Idz swoja droga, którą czujesz jako właściwą i słuszną, co przyniesie Ci wiele spokoju, ale statek zaleca tez dązenie do zmian, może to być np. dobry czas, żeby się czegoś nauczyć nowego (książka). Jeśli pojawi się w planach podróż, nie opowiadaj o tym nikomu, zachowaj plany dla siebie. Może warto tez się nie zdradzać z jakąś przyjaznią na odleglość?
      Bardziej ogólnie: ufaj, bo choć jeszcze tego nie widzisz, jest to ukryte (książka), to dobro wszelkie (lilie), samo przybije do Ciebie (statek) smile
      • algaria Re: wróżba urodzinowa dla Algarii :) 23.11.14, 12:53
        Dziękuję pięknie..
        Ja i tak teraz jestem mniej otwarta niż kiedyś, ale dzięki radzie tym bardziej będę się pilnowała by z czymś nie wyskoczyć i nie opowiadać o sobie za dużo.
        Sekret najpilniej strzeżony - a wiesz że coś podobnego mam w urodzinowym jako "niespodzianka" (Księżyc, 9 monet, 10 monet)
        I teraz widać że czym byśmy nie wróżyli - jakich narzędzie nie używali, to co mam być to będzie i się potwierdzi

Jaki z tego morał? Żeby nie latać po wróżkach i nie wałkować w kółko tego samego wink

Jeszcze raz Ci dziękuję z całego serducha mojego
        • rozmaryn_1 Re: wróżba urodzinowa dla Algarii :) 24.11.14, 23:22
          smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka