Dodaj do ulubionych

Rozstanie a powrót

28.11.14, 10:16
Mam prośbę o pomoc w interpretacji (ewentualnie karty...):
Niedawno rozstałam się z chłopakiem. Przez cały rok pracowałam w innym kraju i tam się właśnie poznaliśmy. Spotykaliśmy się pół roku, pomieszkiwaliśmy ze sobą, niestety mieliśmy właściwie mało czasu dla siebie, bo nie mogłam tam zostawać na weekendy. Niestety, mam umowę na czas określony, zostaje tam tylko do grudnia. Mimo, że zaczęłam szukać pracy na miejscu dużo wcześniej, nie mogę nadal nic znaleźć. Chłopak stwierdził, że znajomość na odległość nie ma sensu i że lepiej się rozstać.

Wyciągnęłam karty, czy on jeszcze zatęskni i zmieni zdanie, czy jeszcze się zejdziemy (dalej poszukuję tam pracy i będę szukać aż do skutku bo on nie był jedynym powodem mojej decyzji o emigracji): wyszło mi 9 kielichów, 3 denary, paź kielichów.

Wydaje mi się, że tak, ale obawiam się że i karty i moja interpretacja (na czym się nie znam, tylko to co wyczytam z internetu...) to raczej moje czcze życzenia.

Jak to widzicie?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Rozstanie a powrót 28.11.14, 13:34
      Zadałaś 2 pytania i w sumie to nie wiadomo na co karty odpowiadają - poza tym nie zadaje się kartom pytań od "Czy" bo odpowiedź jest nie jasna

Dodam że w tych 3 kartach masz i pracę i tęsknotę - ale nie wiadomo czy chodzi tu o Twoją do niego bo praca w Polsce czy jego do Ciebie a praca tam

Poza tym co to za chłopak który z góry zakłada że nie znajdziesz pracy tam i że związek na odległość nie ma sensu - on jakby z góry was przekreślił, bez względu na to co zrobisz i co los wam ześle.. dziwne i chyba nic nie warte
    • inguszetia_2006 Re: Rozstanie a powrót 29.11.14, 10:55
      Witam
      Cudzym kartom nie wierzę. Zwłaszcza kartom osób, które nie mają z nimi kontaktu.
      Krótka piłka. Na wasze zejście się - Król buław, 8 buław, Gwiazda. Piękny układ. Lubię pozytywne wiadomości przekazywać. Odezwie się i jest nadzieja na poukładanie spraw. Ale nie traktuj tej wróżby jak zapowiedzi hucznego wesela;-P
      Pzdr.
      Ing
      • funnylittlething Ślicznie dziękuję :) 29.11.14, 11:03
        Wiem, że nadzieja matką głupich, ale jednak umiera ostatnia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka