Dodaj do ulubionych

Zapraszam na wróżby Andrzejkowe

29.11.14, 00:26
Jako że wróży się w wigilie Andrzeja to i ja zapraszam, a że to "święto" jest wesołe radosne i z przymrużeniem oka to i moje wróżby też będą takie

Dziś moim atrybutem nie będą karty, runy, kamienie czy przesłania a nawet wosku dla Was lać nie będę.. dziś dla Was rzucam trzema kostkami do gry

Ktoś chętny na kościane wróżby? Proszę się zapisywać i pytania zadawać
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 03:01
      O,skąd masz klucz?
      Kostki są fajne, ja chcę.
      Kiedy posprzątam mieszkanie, bo tęsknię za spokojem i swoimi ciuchami, no i czy i jaki sposób?
      (Planuję wzięcie brygady z profesjonalnym sprzętem, ale czy starczy mi pieniędzy, i czy będąchciry
      • camaretto Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 03:05
        Będą chcieli i umieli i czy im się co nie zepsuje.... jednym słowem, coś w ten deseń. Pytania może spróbuj sama ułożyć, bo dla mnie za trudne się to robi...
        • kashaa_35 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 07:14
          Poprosze rowniez, jesli z przymrozeniem oka, to tym bardziej, sprawdz prosze, ilu bede miec mezow... ( takie typowo andrzejkowe pytanie) o dzieci nie pytam...smile
          • leda-is-one Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 07:50
            to ja też bym chciała.. czy mnie mój ostatni,wymarzony i wyśniony men ,odquscił już na amen
            • algaria Leda 29.11.14, 13:33
              Dla Ciebie wyrzuciła 1,1,2 = 4, a 4 to pechowy zbieg okoliczności, chyba czas przestać się łudzić i... poszukać innego wymarzonego, wyśnionego mena wink a co ..

flirtować może każdy z nas
              setki razy gdy ma chęć
              leć kochać można tylko raz
              ..2,3,4,5 wink
              • leda-is-one Re: Leda 30.11.14, 05:46
                Algario Ty się na mnie uwzięłaś,ja Cie podchodzę z rożnych stron a Ty w kółko to samo..
                Trudno,,jak sama mówisz, kochać można tylko raz,wiec i wymarzony musi odejść w Długą.
                Wyspałam się jak niemowlę w ten andrzejkowy wieczór..marzeń ze snu na razie nie będę budzić niech qośqią i one,odqoczne i się zobaczy..a co...Dziękuję Ci pięknie.leda
          • algaria Kashaa 29.11.14, 13:29
            Przypominam że rzucam 3 kostkami to tych mężów możesz mieć co najmniej 3 a najwięcej 18 big_grin... no i wyszło 6,5,2 = 13 a 13 to zła wróżba na przyszłość czyli pewnie więcej mężów mieć nie będziesz ale po co ci obrączka na rączce? - baw się partnerami, kochankami, facetami ogólnie bez legalizacji i papierologii, czego Ci życzę z całych sił big_grin
            • kashaa_35 Re: Kashaa 29.11.14, 16:36
              Dziekuje za wrozbe...taka zyciowa..smile) usmialam sie smile Swietne smile Jutro za to lejemy z corka wosk ..
              • algaria Re: Kashaa 29.11.14, 16:41
                A to dziś powinnaś bo to dziś się wróży nie w Andrzeja
      • algaria Camaretto 29.11.14, 13:25
        4,4,2 = 10 a na 10 masz pomyślność finansową czyli weźmiesz brygadę zapłacisz i żyć w czystości i ze swoimi ciuchami będziesz
        • camaretto Re: Camaretto 29.11.14, 18:27
          Fajno, bo moje karty na razie w szafie tkwią i się boją koty zmęczone perskie oko robią żeśmy niedaeno śliczne szmatki nakupiły i żal się robi smile Koniec tego etapu być musi
          Dzięki piękne, dla was ciekawa strona jeszcze,odkryłam -kupił czy nie, ale obejrzeć warto, o to najbardziej zbliżonee do prawdy, funkcjonują różne mity na ten temat, większość niestety wymyślona.Temat- Wicca.
          dzikigon.pl
          smile
    • caro-caro Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 08:15
      Algario! Zapytaj czy w przyszłym roku wyjdę za mąż? wink
      • algaria Caro 29.11.14, 13:35
        Jak masz obiekt to na co czekasz? wink
        4,4,6 = 14 a 14 to zyskasz miłość lub przyjaźń.. i teraz czy od razu zaciągniesz delikwenta przed ołtarze czy bawić się i delektować będziesz miłością bez dokumentacji .. to już pozostanie tajemnicą wink
        • caro-caro Re: Caro 29.11.14, 14:48
          Cha!!! Czekam i czekam. Zastanawiam się czy wreszcie coś się ruszy. A tu nowa perspektywa! Tylko jeszcze obiekt musi się znaleźć wink ale z tego wynika - mam szansę smile Tajemnicy robić nie będę jeżeli takowy się pojawi, bo kto mi lepiej doradzi i prześwietli delikwenta niż szanowne Wiedźmy wink
          Owocnego w dobre przepowiednie wieczoru kiss dzięki Algario
    • sylwunka36 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 08:28
      Witam.Juz nie moglam się doczekać! Proszę o wróżbę na sprawy zawodowofinansowe na rok2015.Pozdrawiam,SylwiaPSCzy bedzie to praca moich marzeń. Udanych Andrzejkow, Algario!
      • algaria Sylwunka 29.11.14, 13:38
        To miały być wróżby z przymrużeniem big_grin - ale masz mocne kości 5,6,6 = 17 a 17 to że Twoje plany ulegną zmianie czyli to co zaplanowałaś na 2015 rok to może się zmienić, to co masz teraz również trwać wiecznie nie będzie
        Tak mnie naszło że Twe plany może "bocian" pokrzyżować... wiadomość niesłychana strzeż się Sylwuńko bociana wink big_grin
        • sylwunka36 Re: Sylwunka 29.11.14, 18:44
          Wielkie dzięki za wróżbę, Algario! Poczekamy czy się sprawdzi. Dziecko ,to zawsze wielka radość, ! Udanego wieczoru, !
    • pinia1214 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 08:38
      Algario to i ja poprosze.:-smile moje pytanie, czy facet o ktorym mysle przeglada lub bedzie przegladal moj profil na FB? Pozdrawiam
      • algaria Piniu 29.11.14, 13:41
        Podaj dane - wszystkie Twój profil przejrzymy - co Ci tam po jakimś facecie my ważne jak nie najważniejsze w podglądaniu tongue_out wink big_grin - 4,5,3 = 12 a 12 - ważna decyzja przed Tobą

Nic prostszego napisz do niego zaszyfrowaną wiadomość i chcąc nie chcą będzie musiał wejść na Twój profil big_grin Życzę Ci tego owocnego podglądacza wink
        • pinia1214 Re: Piniu 29.11.14, 18:03
          Algario,dziekuje bardzo.smile ja napewno nie napisze. I mam powody.ciekawi mnie Twoja odpowiedz bo nie mam pojecia o co chodzi z ta decyzja,odnosnie Fb. A moze zeby skonczyc juz z nim?
          smile
    • owieczka_1983 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 09:05
      To i ja bardzo poproszę smile na moje sprawy sercowe na 2015 rok, czy się ktoś nowy pojawi?
      • algaria Owieczka 29.11.14, 13:44
        No wreszcie pytanie Andrzejkowe wink 4,3,2= 9 a 9 to nastąpi zgoda, pewnie ten co Cię kiedyś odtrącił przyjdzie chcąc się pogodzić i będziecie żyć długo i szczęśliwie - przymrużając oko na andrzejkowe wróżby big_grin
        • owieczka_1983 Re: Owieczka 29.11.14, 20:10
          lepiej niech nie wracają tongue_out dziękuję!
        • owieczka_1983 Re: Owieczka 02.12.14, 10:31
          Jakie te kości mądre smile no i wrócił Adam smile
    • ziajka.a Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 09:53
      To Ja równiez sie wpisuje na liste. Czy Mój "amant" myśli sobie o Mnie ? tongue_out
      • algaria ziajka 29.11.14, 13:47
        Pewnie że myśli niech by tylko spróbował nie tongue_out 5,3,6= 14 zyskasz miłość lub przyjaźń - nie wiem jak to się ma do myśli ale jak nie on to inny.. pół światu tego kwiatu
        • ziajka.a Re: ziajka 29.11.14, 15:41
          Dziekuje Ci bardzo algario smile My miałyśmy darmową wróżbę, Ty za to darmową lekcje dodawania hihi wink
          • algaria Re: ziajka 29.11.14, 16:42
            ziajka.a napisał(a):

> Dziekuje Ci bardzo algario smile My miałyśmy darmową wróżbę, Ty za to darmową lekc
            > je dodawania hihi wink

Bez kalkulatora nie szło big_grin
    • bronxi Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 10:03
      Algario, więc i ja poproszę o wróżbęsmile coś na moja sytuację w związku, albo wymyśl coś sama dla mnie, z każdej wróżby Andrzejkowej będę zadowolonasmile
      Pozdrawiam Cięsmile
      • nagietek123 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 10:17
        Też poproszę o wróżbę, czy zmienię miejsce zamieszkania? W ciągu 2 lat na przykład?
        • gosia44114 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 10:25
          to i ja bym poprosiła smile czy Ten , o którym wciąż myslę zrobi wreszcie krok do przodu? wink
          • algaria gosia 29.11.14, 13:54
            Jak on nie zrobi to Ty powinnaś a co feminizm króluje wink.. my tu gadu gadu o facecie a kostki mówią o czymś zupełnie innym 5,5,6 = 16 a 16 udany wypoczynek..może wówczas się On odważy i wam się.. przydarzy.. i będą słodycze czego z głębi serca życzę
        • algaria nagietek 29.11.14, 13:52
          A gdzie Ty się wybierasz za wielką wodę? Opuszczasz nas? No wiesz, masz 1,1,5 czyli 7 - uważaj bo ktoś chce Ci zaszkodzić.. Hura!!! podejrzewam że w ciągu 2 lat zostaniesz jednak z nami big_grin wink
      • algaria Bronxi 29.11.14, 13:49
        Nasz kochana dziergaczka no i znów mam 14 - 5,3,6 a to zysk w postaci miłości lub przyjaźni także wiesz będzie dobrze
        • bronxi Re: Bronxi 29.11.14, 14:13
          Dziękuję optymistyczna wróżbasmile
    • ag_at5 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 10:37
      Z przymrużeniem oka, hmmmmtongue_out
      O to książę na białym arabie, haha smile
      Tylko dokładnie: kto, cechy chakterystyczne, kiedy, na jak długo. Bo ja niełatwa jestem we wspolzyciu:-big_grin
      • ag_at5 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 11:39
        A jeśli ten na białym nie dla mnie, na co uprzejmie oświadczam, że jestem przygotowana - to poproszę o jakiekolwiek światełko. Nie chciałabym zostać bez nadziei na lepsze dni, zwłaszcza w Andrzejki tongue_out
        • algaria Agat 29.11.14, 13:59
          Nie wiesz dziewczyno że "ksiunżenta" zwłaszcza te na kobyłach to są jak dziewice i dinozaury - dawno wymarli, a do czego to taka mimoza, ani to przez próg nie przeniesie ani drwa nie narąbie ani nie upoluje .. Teraz w modzie nie "ksiunżenta" ale Drwale - chłopy z krwi i kości, brodate silne męskie..

5,4,3= 12 - ważna decyzja przed Tobą... chyba tylko taka że Księciu "kuń" uciekł i na pieszo idzie i spóźnić się lekko może i teraz czekać na Księcia czy zaspokoić się drwalem? Oto Twój dylemat wink big_grin
          • ag_at5 Re: Agat 29.11.14, 14:14
            Hahasmile
            To było podchwytliwe pytanie. Chodziło o tego właśnie araba /nie mylić z kobyla/. Są w cenie tongue_out
    • inguszetia_2006 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 10:44
      Witam
      Kurczę, no. Nie mam pytań sercowych. O co tu zapytać, o co zapytać...? Może zapytam, czy los szykuje mi jakąś fajną, pozytywną niespodziankę? Dziedzina życia bez znaczenia. Takie coś dla kosteczek nie będzie za trudne?
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Ing 29.11.14, 14:05
        Nie ma za trudnych czy za głupich pytań do kostek - można co najwyżej dostać głupią odpowiedź wink big_grin.. Rzucałam 3 razy i za każdym razem odpowiedź była w podobnym ostrzegającym tonie więc niestety nie mogę tego ominąć.. Los widocznie chce Cię ostrzec (chyba przed nami tongue_out ) 4,6,5 = 15 a 15 - Uważaj na ludzi ze swojego otoczenia, mogą mieć zły wpływ (ale na kogo to nie wiem) za to druga odpowiedź była że możesz odpowiedzieć za nie swoje winy...
        I teraz nie wiem winy czy wino bo to różnica, a wydruk niewyraźny .. wink big_grin
        • inguszetia_2006 Re: Ing 29.11.14, 17:09
          Witam
          Dziękuję. Rzucić ci kartę na jakiegoś Andrzeja?;-D A co do ludzi, którzy "mają zły wpływ" to może chodzić o złe myśli, niestety. Bo w stanie wojny nie jestem z nikim. Ale gdzieś jakaś żmija złorzecząca może się ukrywa;-P Ludzie są różni, a niektórzy bardzo niegodziwi i zawistni. Trzeba zaraz świeczki zapalić i poprosić o ochronę przed "złym okiem"wink
          Pzdr.
          Ing
          • algaria Re: Ing 29.11.14, 18:33
            inguszetia_2006 napisała:

> Witam
            > Dziękuję. Rzucić ci kartę na jakiegoś Andrzeja?
            > Ing
            Ja tam zawsze na wróżby chętna - do zgody jak ryba do wody wink

A rzuć - choć przecież Ci wychodziło, że u mnie dramat, horror i żużel w miłości smile

Powiem że kiedyś na Andrzeja wywróżyłam sobie 2 imiona i ten 1 był moją największą miłością a 2 to borsuk a żeby było śmiesznie to borsuk ma na 2 jak ten mój pierwszy big_grin i jak to nie wierzyć w Andrzejkowe wróży big_grin

Przeciw 3 oku to sól, szałwia i kadzidła wink
            • inguszetia_2006 Re: Ing 29.11.14, 19:20
              algaria napisała: A rzuć - choć przecież Ci wychodziło, że u mnie dramat, horror i żużel w miłośc
              > i smile
              Witam
              Nic takiego nie mówiłam;-P Tylko nudę widziałam, albo raczej nudy na pudy, a nuda i miłość ognista wykluczają się raczej. To w takim razie, w tę noc szczególną takie oto coś ci ciągnę...
              No, no... Diabeł odwrócony, 6 kielichów, Kochankowie. Czyli, że jakaś chora namiętność się zakończy, oprzytomniejesz i zerwiesz łańcuchy, oswobodzisz się. Poczujesz się dobrze i błogo, a potem miłość! Dopytam. A któż to zasiędzie na tej pustej grzędzie?;-P To będzie taki "ktoś" - Sprawiedliwość. Sędzia jakiś, czyżby?smile Znasz? O kurczę, wypadł mi Arcykapłan.
              No nie, o takie rzeczy to cię nie podejrzewam;-P Tak na serio, to mi tu Borsukiem zalatuje.
              Sprawiedliwość i Kapłan. Urzędowy związek, zatwierdzony, zalegalizowany przed majestatem państwowym i boskim. Cholera, nie umiem ciągnąć kart, oj nie umiem;-D
              Pzdr.
              Ing
              • algaria Re: Ing 29.11.14, 21:37
                inguszetia_2006 napisała:

> Sprawiedliwość i Kapłan. Urzędowy związek, zatwierdzony, zalegalizowany przed m
                > ajestatem państwowym i boskim. Cholera, nie umiem ciągnąć kart, oj nie umiem;-D
                >
                > Pzdr.
                > Ing

Umiesz ciągnąć, umiesz wink tongue_out .. tylko wiesz może i z borsukiem w końcu w starym piecu diabeł pali - ale jakoś tak mi chyba nie ma co zakrzesać, ale borsuk mówi że dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie .. Sprawiedliwość z Kapłanem O! to może być po bożemu przed urzędnikiem! Ale Borsuk odpada - on ze mną do urzędu na seks nie pójdzie big_grin I znów nuda horror dramat i żużel wink
          • camaretto Re: Ing 29.11.14, 18:41
            Ingo, my to miałysmy 10 mieczow, więc i sytuacje trudne- może gwiazd zapytać trzeba, spod jakiego jesteś znaku, że ci zjedli chleba? Ja raczek algaria też znak wodny ma wink
    • nikix Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 11:40
      To ja też poproszę smile

A że Andrzeja - to nie będę pytać o sprawy ważne i najważniejsze a zapytam zgodnie ze zwyczajem wink
      Czy, kiedy i gdzie pojawi się w moim życiu ten "Andrzej" i jaki będzie smile
      • algaria nikix 29.11.14, 14:09
        A koniecznie Andrzej - Wiesz to w góry trzeba jechać bo tam podobno w każdej chałupie to jak nie Andrzej to Jędrzej wink 6,2,1= 9 No i zgoda nastąpi - czyli wycieczka w góry nieunikniona Tam ze wszystkim się pogodzisz - ziemią niebem i .. Andrzejem w każdej chałupie wink big_grin
        • nikix Re: nikix 29.11.14, 19:45
          Hm. W górach. Pomyślę i przemyślę wink
    • iza_p79 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 13:24
      Algario, czy znajdę miłość w nowym roku? A może wcześniej? wink
      • algaria Iza 29.11.14, 14:14
        Zaraz rzucę kostka i czarami to będzie wcześniej jak późno wink 3 razy rzuciła i 2 razy w sumie 9 a raz 6,5,3 = 14 (no bo same 9 i 14 dziś mi wypadają wink ) ale niestety nie chciało być inaczej dla Ciebie jak zgoda i spotkanie miłości lub przyjaźni .. zresztą niech obie na raz przyjdą bo jak się miłość z latami wypali to przyjaźń zostanie

Popatrz jak szybko wyczarowane - nie wiedziałam że aż taką moc mam sprawczą big_grin wink trach trach i miłość wyczarowana... ale nie od dziś mówią że rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki a na cuda trzeba chwilkę zaczekać wink big_grin
        • iza_p79 Re: Iza 29.11.14, 19:41
          Taka ładna wróżba wyszła wink
          Pięknie dziękujęsmile
    • sabina_online Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 15:21
      Witam!
      Czy mój M kupił dobry samochód i czy będzie zadowolony nie trzeba będzie wydawać pieniędzy na naprawy?Pozdrawiam
      • algaria Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 16:59
        Rzucam kośćmi na samochód
        • sabina_online Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 20:16
          dokładnie tak zrobił smile czy będzie zadowolony z kupionego samochodu? pozdrawiam smile)
          • camaretto Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 20:47
            Algaria ma dziś szczesliwą rękę smile
            • algaria Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 21:40
              camaretto napisała:

> Algaria ma dziś szczesliwą rękę smile
              >
              >
              Do 14 i 9 wink
              • algaria sabina 29.11.14, 21:43
                Na zadowolenie M wyszło 2,2,6 = 10 czyli zadowolenie finansowe i teraz na dwoje algaria wróżyła bo albo wróżba mówi że M będzie ładował kasę w auto ale będzie na to miał - na szczęście albo nie będzie ładował i kasy mu zostanie big_grin - ot ze mnie wróżka spod łóżka.. ale tak czy siak M kasę będzie mieć
                • sabina_online Re: sabina 29.11.14, 21:49
                  dziękuję mój M to dzisiejszy solenizant smile pozdrawiam
                  • algaria Re: sabina 29.11.14, 22:11
                    A to on Paramon albo Saturnin - jakież kosmiczne, jakież rzadkie imię - wszystkiego najlepszego dla Męża
                    Dziś też imieniny obchodzą: Bolemysł Przemysł i Walter o Błażeju nie wspomnę wink
                    • sabina_online Re: sabina 29.11.14, 22:48
                      Ale się zakręciłam ;D oczywiście jutrzejszy tongue_out
    • rozmaryn_1 Re: Zapraszam na wróżby Andrzejkowe 29.11.14, 23:51
      To i ja poprosze o wróżbę radosną... ostatnio troche mi się zwaliło, ale wcale nie radośnie.
      Pytanie konkretne... e... może ogólnie na sprawy w miłości wink
      • algaria rozmaryn 30.11.14, 23:53
        Przepraszam, że dziś dopiero ale praca, praca, praca... wyrzuciłam Ci 5,5,2 = 12 a to informacja że ważna decyzja przed Tobą -może się dwóch kandydatów trafi i wybierać będziesz smile
        • rozmaryn_1 Re: rozmaryn 01.12.14, 23:39
          Chyba dzis jednego spotkałam wink Miał zabójcze oczy i ciagle oczekiwał, że będe w nie głęboko patrzeć, co musiałam czynić tongue_out
          Tez nie miałam czasu za wiele zagladac nawet tu na forum, dopiero przeczytalam wróżbę. Dziekuje Ci, kochana jesteś, że chciało Ci się jeszcze i dla mnie rzucic kostkami kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka