19.12.14, 02:16
Dziewczyny, mam wielką prośbę. Otóż dziś (właściwie już wczoraj) odbyła się pierwsza rozprawa w sprawie spadku po rodzicach. Sytuacja wygląda nieciekawie (tak przynajmniej wynika z dostępnych mi danych). Czy któraś Was może wyciągnąć karty na pytanie, jak ostatecznie ta sprawa się skończy? Konkretnie chodzi mi o to, czy ja i młodsze rodzeństwo będziemy musieli spłacać dług w spółdzielni. Z góry dziękuję, na życzenie zrewanżuję się, jak będziecie chciały.
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Proces 19.12.14, 09:52
      Witam
      Paź buław, Wisielec, 6 denarów, 5 denarów. Widzę, że poddaliście się psychicznie. W Wisielcu wyczekujecie i przyglądacie się ze smutkiem całej sytuacji. Paź buław to pewnie nowiny, nie najlepsze i dzieci też. A pytałam o ciebie i młodszych, czyli "dzieci". 6 denarów w takim układzie to spłata długów niestety. Co zabrano, trzeba oddać. Musi być równowaga. Karta brama. Nie do obejścia. Trzeba to rozliczyć i będziecie stratni. Wisielec daje nadzieję, że to się rozciągnie w czasie. To jakby pociecha. Co możecie zrobić, żeby uniknąć spłaty?
      2 mieczy, Król kielichów(odwrócony), 3 denarów(odwrócona). Iść na ugodę z komornikami? Będzie trudno. Raczej nie będą zbyt elastyczni i uprzejmi w kielichowym do góry nogami. I nie będą chcieli wam pomagać jakoś szczególnie. Ale musicie spróbować. 2 mieczy jest w dobrej pozycji. Jakieś nadzieje na ugodę istnieją, jest potencjał, bo by się ta karta w ogóle nie pokazała. Dobry negocjator by się przydał. Przykro mi Babo, tak to tarot mi wyświetla...
      Ale nadzieję mam, że wróżba jest o kant dupy potłuc;-P Czego życzę z całych sił.
      Aha, poproszę o Królestwa, żeby w 6 denarów się rozstaćwink Z przesłaniem na 2015.
      Pzdr.
      Ing
      • baba_potwor Re: Proces 19.12.14, 21:12
        Bardzo Ci dziękuję. Weryfikacja trochę potrwa, bo następna rozprawa dopiero w marcu sad. A Królestwa wskazały Ci kartę "Tancerze Słońca" - radosne działania, celebracja życia, dostatek. Wszystko, na czym skupisz uwagę, pozwoli ci zdobyć doświadczenie. Spodziewaj się tego, co najlepsze, i wychwalaj to zawczasu. W ten sposób przyciągniesz okoliczności, dzięki którym stworzysz rzeczywistość, jakiej zapragniesz. Dobry będzie rok smile.
    • inguszetia_2006 Re: Proces 19.12.14, 23:19
      Witam
      Babo, ślicznie dziękuję. Oby było, jak mówisz. Jestem już zmęczona lekcjami, które na mnie spływają za sprawą Saturna. Jak wygram w Lotto, to się chętnie podzielę. Mówię serio. Trzymaj kciuki!;-D
      Pzdr.
      Ing
      • baba_potwor Re: Proces 20.12.14, 02:24
        Dziękuję stokrotnie i trzymam, aż mi trzeszczą smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka