22.01.15, 13:09
Witajcie,

ciekawe co Wam pokażą karty, runy, fusy itd. jako odpowiedź na pytanie - co mi się przydarzyło niedawno?

Pozdrawiam,
H.
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Zagadka 22.01.15, 15:27
      To się przydarzyło ostatnio Hoaxxowi - Król buław, Kochankowie, 5 denarów
      Taka była reakcja Hoaxxa - Rycerz mieczy, Wieża
      Wynik 5 buław

Znowu jakaś romantyczna historia, niczym u Baby wink No więc pan H. wdał się w romans, wszystko szło początkowo w pożądanym kierunku - do czasu konsumpcji. Później szybko uczucia ostygły, szara rzeczywistość zaczęła doskwierać...
      Nasz H. szybo zrobił porządek w Rycerzu mieczy, poprawił w Wieży - żeby już nie pozostawić żadnych złudzeń.
      A teraz - no cóż miota się biedny.
      Nie wiedziałam, że jesteś taki okrutny wobec kobiety...

• inguszetia_2006 Re: Zagadka 22.01.15, 22:06
        Witam
        Karty Nagietka układają mi się w takie coś. Król buław(mężczyzna) wyznał gorące uczucia (Kochankowie) Hoaxxowi. Hoaxx nie przyjął "oświadczyn" i Król buław wywalił go z pracy. Może gdyby Hoaxx inaczej zareagował to by się rozeszło po kościach, ale nie... Hoaxx wku...ił się szczerze i powiedział Panu, żeby sp...alał. Wieża mówi - "spie...dalaj";-P A Rycerz mieczy musi mocnym słowem ukarać, bo to po prostu lubi. Co sobie będzie jakiś buławiany smolił cholewki do Hoaxxa, no nie? Eh... masz powodzenie chłopie;-D
        Pzdr.
        Ing
        • leda-is-one Re: Zagadka 23.01.15, 05:35
          Co się przydarzyło naszemu Rodzynkowi niedawno:

Głupiec,Księżyc,7 buław..

W uwagi na wysoki procent trafności w rozwiązywaniu zagadek;-( nie będę robić konkurencji i karty dopasuje po podaniu rozwiązania.
          czyli jak przy karcie dniawink
    • algaria Re: Zagadka 22.01.15, 18:54
      Lenormandy
      Klucz kotwica dom krzyż i kosa

O ile te dwie ostatnie mówią o smutku i kłótni żalu i nieprzyjemnościach - to powiem że są one konsekwencjami Twojego wydarzenia.
      Klucz kotwica i dom - hmm karty mogą mówić o tym że zapodziałeś klucz do domu, samochodu, może nawet do piwnicy - jakiś ważny klucz ale
      Czyżbyś miał problem z miejscem do parkowania? Ktoś zajął Ci miejsce czego konsekwencja był np mandat za źle zaparkowany samochód w innym miejscu lub zarysowany bok?
      • algaria Re: Zagadka 23.01.15, 13:36
        Chciałeś sobie podskoczyć i spadłeś .. no chyba że jak moja matka - najpierw ustawiłeś sobie lustro na komodzie potem przymierzyłeś spódnice i wlazłeś na pufę, nie stołek czy krzesło, ale na pufę i zacząłeś się okręcać i oglądać jak wyglądasz.. i fiknąłeś. big_grin
    • nikix Re: Zagadka 22.01.15, 20:06
      Co się przydarzyło niedawno Hoaxxowi ? - Koło Fortuny, Papież, 10 mieczy

Nastąpiła jakaś zmiana w Twoim życiu. Coś się skończyło. Nie wiem pracę zmieniłeś.

• hoaxx Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 07:18
      Zadając pytanie, miałem na myśli swoją głupotę, przez którą kuśtykam teraz o kuli.
      Tak więc Drogie Wiedźmy, sprawy bardziej przyziemne (boleśnie dosłownie).

Pozdrawiam,
      H.

P.S. Inguszetia - chciałaś mnie zabić?
      • nagietek123 Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 08:09
        Moja karty i ich interpretacja bardzo pasuję, trzeba tylko słówko "romantyczna" zamienić na "dramatyczna", a kule i wypisz, wymaluj - kije. Wracaj szybko do zdrowia smile
      • inguszetia_2006 Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 10:46
        hoaxx napisał: P.S. Inguszetia - chciałaś mnie zabić?
        Witam
        Ja? Dlaczego niby? Nielotna jestem coś. Tłumacz, co miałeś na myśli?
        Pzdr.
        Ing
        • hoaxx Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 11:57
          O mało nie udławiłem się kawą big_grin
          • camaretto Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 16:01
            Co przydarzyło się KaczorowiX zanim nie udławił się...Ojjj...
            Sprawa z Archiwum X
            Bezbronny był kolega wobec wypadków, kompletna kasacja ręka noga mozg.. złom pośrodku
            Póżniej §§§§§§§§§§§§§§ odwrócony smile
            Póżniej 5 Denarów - długi wobec funkcjonariuszy?
            Dwie V świadczą o ludzkim wymiarze doświadczeń.
            Później kul u nogi....

smile

W razie czego mogę przetłumaczyć raz jeszcze jakby były pytania
            C@maretto
            • hoaxx Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 16:11
              Tak. poproszę smile
              • camaretto Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 16:36
                Hoax, lot nad Kukułczym Gniazdem..
                smile
                Poważnie teraz. Kasacja ty na kogoś - albo coś na ciebie najechało, ale byłeś winny wypadkom. Konflikt z prawem, które ukarało właśnie ciebie grzywną, niesprawiedliwie być może jeszcze. Nie dość tego, jesteś poszkodowany.
                Sam za to mówisz nam, że winny byłeś głupocie i masz kulę. Piłeś? I za kółko wsiadłeś?
                No cóż, czekam co nam objawisz, bo przyczyny karty nie chcą powiedzieć mi ... idę przepowiadać jeszcze z Algarią prosperity po tym szabacie.
                Trzym się a zdrowiej szybko... smile
                • nagietek123 Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 17:29
                  A może jednak romantyczna randka z mężatką? I mąż wrócił wcześniej, i pan H. salwował się ucieczka przez balkon? Musiał skakać albo rynna nie wytrzymała?
                • hoaxx Re: Rozwiązanie zagadki 24.01.15, 11:18
                  Pojazdy mechaniczne i alkohol nie były w to zamieszane - wyłącznie strome powierzchnie i grawitacja wink.
                  • leda-is-one Re: Rozwiązanie zagadki 24.01.15, 17:12
                    Hoaxx konkrety,no dawaj w końcu konkrety,rozwiązanie ma być klarowne i jasne, a tu kotek i myszka,.no weź..
          • inguszetia_2006 Ufff.....;-) 23.01.15, 23:18
            • leda-is-one Re: Ufff.....;-) 24.01.15, 05:59
              Tak by i mnie Nagietku pasowało smile.
              Głupiec omamiony Księżycem zrobił hyc prze płot,mur, lub balkon w siódemce buław....nie przewidział że jest uskok i teraz komunikacje pieszą wzmacnia kulami sad
              • algaria Re: Ufff.....;-) 24.01.15, 17:40
                Spadłeś z dywanu na podłogę .. ale wypadek był w domu .. zaczepiłeś sie o chodnik dywan i poleciałeś .. albo wiem poślizgnąłeś się na mydełku pod prysznicem tongue_out
                  • algaria Re: Ufff.....;-) 24.01.15, 19:03
                    Myślisz że Hoaxx zapatrzył się na Cycolinę z kanału TV? wink
                    • camaretto Re: Ufff.....;-) 24.01.15, 22:59
                      Myślę że ta wersja z mydełkiem i kanałem T V ma największą szansę sprawdzalności.
                      Bezbronność wyrażała się w postawie ipodniesiponej do gôry co najmniej jednej nodze, niesprawiedliwość wobec hoaxa kazała mu płacić i ponosić koszty leczenia jednocześnie generując u niego dług wobec społeczności być może debet na karcie...
                      Hoax, ze względu na to że Wrôżka Leda, nieomylna, jeszcze nie miała okazji się wypowiedzieć, a ty nie môwisz nic i każesz nam z ciekawości wiercić dziury w podłodze a nie bierzesz tego poważnie i do serca sobie, chyba wezmę i zacznę przełączać kanały źeby zapanować nad pilotem.
                      Ta grawitacja to moźe być samolot albo statek dalszego zasięgu typu rower, UFO bądź taboret, coś z czego się spada na ziemię prawie pionowo.
                      To by potwierdzały późniejsze próby uźycia energii kuli przy rekonwalescenci jako kształtu złotego pieniądza przejawiającego sie w 5 denarów razy pi kwadrat, codaje 4-3 pi sześcian, cudowny kształt kumulujący energir widoczny u na na forum jako logo.
                      Gadaj, mówiąc po ludzku.
                      Piątka -§- piątka to swa pentagramy i nieskończoność układ wymuszający u ciebie zrównoważenie wobec życia, energiii powietrza -ziemi oraz ziemi-powietrza..
                      Stąd gruchnąłeś jak pocisk i jeszcze się kręcisz.

To nie karty są nietrafne tylko interpretator do kitu smile
                      stare przysłowie Starożytnych Rzymian
                      Od wróżenia z flaczków jest jeszcze jedna,gorsza rzecz:flaki z olejem
                      • hoaxx Re: Ufff.....;-) 25.01.15, 22:12
                        Ale uparte jesteście - światło mi zgasło na schodach o skręciłem poważnie staw skokowy.

Co do 5 Monet - w talii R-W na tej karcie jest zima i jedna z postaci i idzie o kulach wink

Pozdrawiam,
                        H.

P.S. Znikam na tydzień.
                        • algaria Re: Ufff.....;-) 25.01.15, 23:19
                          hoaxx napisał:

> Ale uparte jesteście - światło mi zgasło na schodach o skręciłem poważnie staw
                          > skokowy.
                          >
                          > Co do 5 Monet - w talii R-W na tej karcie jest zima i jedna z postaci i idzie o
                          > kulach wink
                          >
                          > Pozdrawiam,
                          > H.
                          >
                          > P.S. Znikam na tydzień.

Do wesela się zagoi - miłego urlopu smile
                    • leda-is-one Re: Ufff.....;-) 25.01.15, 06:04
                      ..no tak myślę Algaria..zapatrzył się i mu mowę odebrało wink

Camaretto dobrze prawisz,mówiąc po ludzku,nic dodać nic ująć
                      no może tego staroruskiego,lub araku do porannej herbaty,ale jak arak to bez soli tongue_out

Pozdrawiam Was wszystkich niedzielnie, wybywam na cały dzionek, ze kartę dnia Księżyc na dzisiaj
                      wylosowałam..a ona mi pokazuje najczęściej pomroczność jasną,jestem już w strachu o jutrzejszy ranek...
                      • camaretto Re: Ufff.....;-) 25.01.15, 09:38
                        ,,pomroczność jasną''

wink

...miałam. chyba wczoraj i niskie ciśnienie i kart to się nawt nie mogłam dolosować, egipskie ciemności były smile smile smile smile smile smile
    • algaria Re: Zagadka 26.01.15, 21:45
      No po ciemoku na mydełku się poślizgnął - biedaczek tongue_out
      • camaretto Re: Zagadka 26.01.15, 22:13
        Hoax, może ta 5 denarów to marne wynagrodzenie z ZUS , no i wiadomo- kula kosztuje.
        Rzeczywiście jednak, w RW jest tki obrazek - tyle że dokładnie się nie przyglądałam. Koszty zlecenia ze schodów?
        Brzmi ,, smieciowo'', tak czy owak.Zdrowiej zatem.
        Może moją zagadeczkę?
        Też trochę ,,smieciowa'', zapraszam...
        Pozddr
        Podr
      • leda-is-one Re: Zagadka 27.01.15, 05:25
        to kogo on Algaria na schodach mydlił?gonił za nią z mydełkiem. jak wieszczyła Nagietek i jak i tez moje karty pięknie pokazały..no nie mówcie że nie tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka