hoaxx 22.01.15, 13:09 Witajcie, ciekawe co Wam pokażą karty, runy, fusy itd. jako odpowiedź na pytanie - co mi się przydarzyło niedawno? Pozdrawiam, H. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nagietek123 Re: Zagadka 22.01.15, 15:27 To się przydarzyło ostatnio Hoaxxowi - Król buław, Kochankowie, 5 denarów Taka była reakcja Hoaxxa - Rycerz mieczy, Wieża Wynik 5 buław Znowu jakaś romantyczna historia, niczym u Baby No więc pan H. wdał się w romans, wszystko szło początkowo w pożądanym kierunku - do czasu konsumpcji. Później szybko uczucia ostygły, szara rzeczywistość zaczęła doskwierać... Nasz H. szybo zrobił porządek w Rycerzu mieczy, poprawił w Wieży - żeby już nie pozostawić żadnych złudzeń. A teraz - no cóż miota się biedny. Nie wiedziałam, że jesteś taki okrutny wobec kobiety... Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Zagadka 22.01.15, 22:06 Witam Karty Nagietka układają mi się w takie coś. Król buław(mężczyzna) wyznał gorące uczucia (Kochankowie) Hoaxxowi. Hoaxx nie przyjął "oświadczyn" i Król buław wywalił go z pracy. Może gdyby Hoaxx inaczej zareagował to by się rozeszło po kościach, ale nie... Hoaxx wku...ił się szczerze i powiedział Panu, żeby sp...alał. Wieża mówi - "spie...dalaj";-P A Rycerz mieczy musi mocnym słowem ukarać, bo to po prostu lubi. Co sobie będzie jakiś buławiany smolił cholewki do Hoaxxa, no nie? Eh... masz powodzenie chłopie;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Zagadka 23.01.15, 05:35 Co się przydarzyło naszemu Rodzynkowi niedawno: Głupiec,Księżyc,7 buław.. W uwagi na wysoki procent trafności w rozwiązywaniu zagadek;-( nie będę robić konkurencji i karty dopasuje po podaniu rozwiązania. czyli jak przy karcie dnia Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka 22.01.15, 18:54 Lenormandy Klucz kotwica dom krzyż i kosa O ile te dwie ostatnie mówią o smutku i kłótni żalu i nieprzyjemnościach - to powiem że są one konsekwencjami Twojego wydarzenia. Klucz kotwica i dom - hmm karty mogą mówić o tym że zapodziałeś klucz do domu, samochodu, może nawet do piwnicy - jakiś ważny klucz ale Czyżbyś miał problem z miejscem do parkowania? Ktoś zajął Ci miejsce czego konsekwencja był np mandat za źle zaparkowany samochód w innym miejscu lub zarysowany bok? Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka 23.01.15, 13:36 Chciałeś sobie podskoczyć i spadłeś .. no chyba że jak moja matka - najpierw ustawiłeś sobie lustro na komodzie potem przymierzyłeś spódnice i wlazłeś na pufę, nie stołek czy krzesło, ale na pufę i zacząłeś się okręcać i oglądać jak wyglądasz.. i fiknąłeś. Odpowiedz Link
nikix Re: Zagadka 22.01.15, 20:06 Co się przydarzyło niedawno Hoaxxowi ? - Koło Fortuny, Papież, 10 mieczy Nastąpiła jakaś zmiana w Twoim życiu. Coś się skończyło. Nie wiem pracę zmieniłeś. Odpowiedz Link
hoaxx Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 07:18 Zadając pytanie, miałem na myśli swoją głupotę, przez którą kuśtykam teraz o kuli. Tak więc Drogie Wiedźmy, sprawy bardziej przyziemne (boleśnie dosłownie). Pozdrawiam, H. P.S. Inguszetia - chciałaś mnie zabić? Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 08:09 Moja karty i ich interpretacja bardzo pasuję, trzeba tylko słówko "romantyczna" zamienić na "dramatyczna", a kule i wypisz, wymaluj - kije. Wracaj szybko do zdrowia Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 10:46 hoaxx napisał: P.S. Inguszetia - chciałaś mnie zabić? Witam Ja? Dlaczego niby? Nielotna jestem coś. Tłumacz, co miałeś na myśli? Pzdr. Ing Odpowiedz Link
camaretto Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 16:01 Co przydarzyło się KaczorowiX zanim nie udławił się...Ojjj... Sprawa z Archiwum X Bezbronny był kolega wobec wypadków, kompletna kasacja ręka noga mozg.. złom pośrodku Póżniej §§§§§§§§§§§§§§ odwrócony Póżniej 5 Denarów - długi wobec funkcjonariuszy? Dwie V świadczą o ludzkim wymiarze doświadczeń. Później kul u nogi.... W razie czego mogę przetłumaczyć raz jeszcze jakby były pytania C@maretto Odpowiedz Link
camaretto Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 16:36 Hoax, lot nad Kukułczym Gniazdem.. Poważnie teraz. Kasacja ty na kogoś - albo coś na ciebie najechało, ale byłeś winny wypadkom. Konflikt z prawem, które ukarało właśnie ciebie grzywną, niesprawiedliwie być może jeszcze. Nie dość tego, jesteś poszkodowany. Sam za to mówisz nam, że winny byłeś głupocie i masz kulę. Piłeś? I za kółko wsiadłeś? No cóż, czekam co nam objawisz, bo przyczyny karty nie chcą powiedzieć mi ... idę przepowiadać jeszcze z Algarią prosperity po tym szabacie. Trzym się a zdrowiej szybko... Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Rozwiązanie zagadki 23.01.15, 17:29 A może jednak romantyczna randka z mężatką? I mąż wrócił wcześniej, i pan H. salwował się ucieczka przez balkon? Musiał skakać albo rynna nie wytrzymała? Odpowiedz Link
hoaxx Re: Rozwiązanie zagadki 24.01.15, 11:18 Pojazdy mechaniczne i alkohol nie były w to zamieszane - wyłącznie strome powierzchnie i grawitacja . Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Rozwiązanie zagadki 24.01.15, 17:12 Hoaxx konkrety,no dawaj w końcu konkrety,rozwiązanie ma być klarowne i jasne, a tu kotek i myszka,.no weź.. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Ufff.....;-) 24.01.15, 05:59 Tak by i mnie Nagietku pasowało . Głupiec omamiony Księżycem zrobił hyc prze płot,mur, lub balkon w siódemce buław....nie przewidział że jest uskok i teraz komunikacje pieszą wzmacnia kulami Odpowiedz Link
algaria Re: Ufff.....;-) 24.01.15, 17:40 Spadłeś z dywanu na podłogę .. ale wypadek był w domu .. zaczepiłeś sie o chodnik dywan i poleciałeś .. albo wiem poślizgnąłeś się na mydełku pod prysznicem Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Ufff.....;-) 24.01.15, 18:50 na mydlełku Fa oczywiscie... Disco Polo SYLWIA I TOMEK - Mydełko FA 2013 HD "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
algaria Re: Ufff.....;-) 24.01.15, 19:03 Myślisz że Hoaxx zapatrzył się na Cycolinę z kanału TV? Odpowiedz Link
camaretto Re: Ufff.....;-) 24.01.15, 22:59 Myślę że ta wersja z mydełkiem i kanałem T V ma największą szansę sprawdzalności. Bezbronność wyrażała się w postawie ipodniesiponej do gôry co najmniej jednej nodze, niesprawiedliwość wobec hoaxa kazała mu płacić i ponosić koszty leczenia jednocześnie generując u niego dług wobec społeczności być może debet na karcie... Hoax, ze względu na to że Wrôżka Leda, nieomylna, jeszcze nie miała okazji się wypowiedzieć, a ty nie môwisz nic i każesz nam z ciekawości wiercić dziury w podłodze a nie bierzesz tego poważnie i do serca sobie, chyba wezmę i zacznę przełączać kanały źeby zapanować nad pilotem. Ta grawitacja to moźe być samolot albo statek dalszego zasięgu typu rower, UFO bądź taboret, coś z czego się spada na ziemię prawie pionowo. To by potwierdzały późniejsze próby uźycia energii kuli przy rekonwalescenci jako kształtu złotego pieniądza przejawiającego sie w 5 denarów razy pi kwadrat, codaje 4-3 pi sześcian, cudowny kształt kumulujący energir widoczny u na na forum jako logo. Gadaj, mówiąc po ludzku. Piątka -§- piątka to swa pentagramy i nieskończoność układ wymuszający u ciebie zrównoważenie wobec życia, energiii powietrza -ziemi oraz ziemi-powietrza.. Stąd gruchnąłeś jak pocisk i jeszcze się kręcisz. To nie karty są nietrafne tylko interpretator do kitu stare przysłowie Starożytnych Rzymian Od wróżenia z flaczków jest jeszcze jedna,gorsza rzecz:flaki z olejem Odpowiedz Link
hoaxx Re: Ufff.....;-) 25.01.15, 22:12 Ale uparte jesteście - światło mi zgasło na schodach o skręciłem poważnie staw skokowy. Co do 5 Monet - w talii R-W na tej karcie jest zima i jedna z postaci i idzie o kulach Pozdrawiam, H. P.S. Znikam na tydzień. Odpowiedz Link
algaria Re: Ufff.....;-) 25.01.15, 23:19 hoaxx napisał: > Ale uparte jesteście - światło mi zgasło na schodach o skręciłem poważnie staw > skokowy. > > Co do 5 Monet - w talii R-W na tej karcie jest zima i jedna z postaci i idzie o > kulach > > Pozdrawiam, > H. > > P.S. Znikam na tydzień. Do wesela się zagoi - miłego urlopu Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Ufff.....;-) 25.01.15, 06:04 ..no tak myślę Algaria..zapatrzył się i mu mowę odebrało Camaretto dobrze prawisz,mówiąc po ludzku,nic dodać nic ująć no może tego staroruskiego,lub araku do porannej herbaty,ale jak arak to bez soli Pozdrawiam Was wszystkich niedzielnie, wybywam na cały dzionek, ze kartę dnia Księżyc na dzisiaj wylosowałam..a ona mi pokazuje najczęściej pomroczność jasną,jestem już w strachu o jutrzejszy ranek... Odpowiedz Link
camaretto Re: Ufff.....;-) 25.01.15, 09:38 ,,pomroczność jasną'' ...miałam. chyba wczoraj i niskie ciśnienie i kart to się nawt nie mogłam dolosować, egipskie ciemności były Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka 26.01.15, 21:45 No po ciemoku na mydełku się poślizgnął - biedaczek Odpowiedz Link
camaretto Re: Zagadka 26.01.15, 22:13 Hoax, może ta 5 denarów to marne wynagrodzenie z ZUS , no i wiadomo- kula kosztuje. Rzeczywiście jednak, w RW jest tki obrazek - tyle że dokładnie się nie przyglądałam. Koszty zlecenia ze schodów? Brzmi ,, smieciowo'', tak czy owak.Zdrowiej zatem. Może moją zagadeczkę? Też trochę ,,smieciowa'', zapraszam... Pozddr Podr Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Zagadka 27.01.15, 05:25 to kogo on Algaria na schodach mydlił?gonił za nią z mydełkiem. jak wieszczyła Nagietek i jak i tez moje karty pięknie pokazały..no nie mówcie że nie Odpowiedz Link