freya_v 26.02.15, 14:36 Kto co nowego ostatnio zakupił? niekoniecznie związanym z ezoteryką Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Zakupy 26.02.15, 15:25 o boszz. dla siebie to małą czarną klasyczną co to w każdej damskiej szafie powinna być,a ja takiej do tej pory nie miałam, dla syna ziemię do kwiatów bo przytargał z uczelni nasiona papryki fioletowej i chce wysiać, dla córki bluzkę, dla borsuka - gwóźdź do trumny czyli paczkę fajek - dla psa smakoszki Nic wielkiego Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Zakupy 26.02.15, 16:30 Drzwi wejściowe do mieszkania, legginsy, trzy pary skarpet w promocji i naszyjnik z zielonych kamieni, chyba jadeitów. Odpowiedz Link
tekla-ja Re: Zakupy 26.02.15, 20:46 Prawie wszystkie powieści Murakamiego Teraz tylko znależć czas na czytanie Odpowiedz Link
tekla-ja Re: Zakupy 26.02.15, 20:51 I jeszcze cały cykl Ani z Zielonego Wzgórza, 11 tomów, bo łącznie z "Anią z Wyspy Edwarda". Tylko dla przyjemności posiadania Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Zakupy 27.02.15, 07:32 Tytan do impregnacji mojego domu z zewnątrz, przed ocieplaniem,,bilet na pociąg do Trieste i antybiotyk na grypę z powodu to której, nie mogłam pojechać w niedziele do wspomnianego Trieste Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Zakupy 27.02.15, 10:40 Leda, ja tez kupuję tego typu przyziemne rzeczy, na moje przyjemności już nie wystarcza Odpowiedz Link
bronxi Re: Zakupy 27.02.15, 07:43 A ja kupiłam odstraszacz kun i urodzinowy kuferek<torebkę> do pracy A w planie mam jeszcze walizkę na wakację Odpowiedz Link