Dodaj do ulubionych

mini wróżby na czerwiec

10.06.15, 16:29
Z okazji rocznicy powstania forum proponuję chętnym mini-wróżbę ogólną na czerwiec.
Tylko uprzedzam, że może długo potrwać, zanim siądę nad kartami, dziś to już może w ogóle się nie udać. Możecie się więc wpisywać, ale potem trzeba cierpliwie poczekać na odpowiedz smile
Obserwuj wątek
    • ziajka.a Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 17:26
      Jesli mogę to Ja bardzo chętnie skorzystam 😉 zwłaszcza ze Twoje wróżby u Mnie bardzo trafne 😊
      • rozmaryn_1 ziajka 10.06.15, 18:27
        Na czerwiec- 7 denarów, Anioły światła, kobieta
        Jakieś sprawy będą się ciągnąć, będziesz musiała poczekać na efekty, wyhamowanie w działaniach, ale w zachowaniu pogody ducha pomoże Ci jakaś kobieta, będzie Cię wspierać swoją przyjaznią lub swoją pozytywną energią. Trzeba abyś zachowała cierpliwość i wiarę w szczęśliwe rozwiązanie spraw. Ktoś sprzyja Ci w ukryciu, ale nie ma wpływu na bieg wydarzeń. To również dobry czas na odpoczynek na łonie przyrody, zwłaszcza w towarzystwie miłej przyjaciółki, niekoniecznie wyjazd, ale może wspólny grill, posiedzenie w ogródku...
        • ziajka.a Re: ziajka 10.06.15, 19:59
          Bardzo dziękuje i po raz kolejny muszę przyznac , że jestem pod wrazeniem smile faktycznie mam taka sprawe z przeszlosci ktora sie ciagnie od dluzszego czasu, mam tez przyjaciółkę ktora Mnie bardzo w tej kwesti wspiera i podnosi na duchu smile i nawet teraz wreszcie uda nam sie spotkac pierwszy raz w tym roku, więc w tej kwestii też bardzo trafnie.
          Dziękuje smile
          • rozmaryn_1 Re: ziajka 11.06.15, 16:52
            Cieszę się, że moja wróżba znajduje odzwierciedlenie w rzeczywistości smile Zapowiada Ci się spokojny czas, wypoczywaj więc smile
    • leda-is-one Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 17:39
      Jako ze padłam ofiarą nieporozumienia finansowego w miejscu pracy, na moja niekorzyść. proszę Cię o wróżbę na moje czerwcowe finanse,
      Dzieki,jasne że poczekam.
      • rozmaryn_1 leda 10.06.15, 18:28
        Na finanse- 4 miecze, Archaii Wytrwałości, kobieta i trumna
        W moim odczuciu sprawa utknie w miejscu, możliwe, że nie zostanie do końca wyjaśnione to nieporozumienie, może Cię to zmęczyć psychicznie, bo wiesz, że nie zawiniłaś, jednak pojawi się osoba, która bardzo zechce poznać prawdę, tę ukrytą, jednak nawet jesli jej nie pozna, to intuicyjnie bedzie czuła, że to nieporozumienie i bedzie dążyć do zakończenia całej sprawy. Dociagnęłam ryby i górę, więc stad mój wniosek, że może nie wszystko bedzie jasne, ale raczej zakończone. Chyba nie będziesz się czuła takim rozwiązaniem usatysfakcjonowana, więc poradziłabym Ci zwracać się do Archanioła Jofiela jak najczęściej (ta Archaii z nim wspólpracuje), żebym pomógł wyjasnić tą sprawę na Twoją korzyść. Jest bardzo pomocnym Aniołem i przynosi oświecenie i mądrość w trudnych sytuacjach.
        • leda-is-one Re: leda 10.06.15, 19:47
          Bardzo Ci dziękuje Rozmarynie, dobrze wiedzieć na czym stoję,ale chyba się pochlastam.. Idę się upić do naszej kantyny no do jadłodajni.wszak to tam te specjały dla nas Przeorysza dostarczyła?
          Rozmarynie,zostaw karty,ja wróżbę już mam...chodźmy świętować <3 myśl czasem i o sobie.
          • rozmaryn_1 Re: leda 10.06.15, 19:50
            JUż lecę smile
    • algaria Algaria 10.06.15, 17:40
      Marcowa Twoja mi się spełniła, majowa Twoja mi się spełniła to i czerwcowa pewnie też - zatem ślicznie u przejmie kłaniając się w pas... poproszę smile
      • rozmaryn_1 Re: Algaria 10.06.15, 18:30
        4 buławy, 3 buławy, Anioły fioletowego promienia, pierścionek
        Dużo osiągnęłaś i mogłabyś się juz tym tylko cieszyć i świetować, ale żeby nie popaść w nudę, rozejrzysz się za czymś nowym, co Cię zainspiruje, da nowy cel, emocje. Kłania się tu jakaś niezałatwiona sprawa, a patrząc na ten pierścionek to może relacja, związek z przeszłości i chęć odnowienia zerwanego kontaktu, żeby coś zakończyć, wyjaśnić... Czy zrobisz to, nie wiem, bo w trójce buław mamy plan, ale jeszcze brak działania. Ale pierścionek lubi zatoczyć koło, jak koło foruny smile Może dawna miłość? A może jakaś dawna sprawa w związku obecnym... Anioły fioletowego promienia zajmują się często sprawami karmicznymi, może więc między Tobą i kimś z przeszłości pozostała więz karmiczna, którą można się zająć, rozwiązać coś, aby można było patrzeć juz tylko do przodu, w przyszłość jak robi to postać w 3 buław smile
        • algaria Re: Algaria 10.06.15, 18:59
          Bardzo Ci dziękuję .. ta c z przeszłości znajomość to została zakończona - może nie zakończona ale to co chciałam powiedzieć, co wyjaśnić i podsumować - to to zrobiłam przy ostatnim kontakcie - także nie nawiążę pierwsza kontaktu bo nie mam po co. Aczkolwiek zbliżają się urodziny owego z przeszłości i podejrzewam, no i czuję, że on się odezwie.. jak zwykle po karty, ale to dopiero gdzieś w głębokim lipcu nie wcześniej. I z nim niestety jestem karmiczna, ale wydaje mi się że już zdążyliśmy przerobić naszą karmę i nic więcej nas już nie czeka - choć jak jest w Polsce to mój Księżyc włazi mu na MC i bardzo go wtedy "odczuwam"

Inny pan z przeszłości to też się odzywa jak coś potrzebuje ale my tak mamy do siebie że się"przyjaźnimy" a że 26 lat już - kiedyś para gówniarzy - wakacyjna miłość a teraz nawet sympatia - ale z nim to nie karma - to taka uroda naszej znajomości. Kończyć i wyjaśniać raczej nie mamy co i znajomość nasza będzie trwać do śmierci - jego albo mojej wink.

Innych osób z przeszłości nie mam.. no chyba że ktoś w czerwcu wyskoczy z krzaków ;D
          • rozmaryn_1 Re: Algaria 10.06.15, 19:49
            To nie musi być nic karmicznego, może być sprawa lub osoba z przeszlości. Nie musi tez być to mężczyzna, równie dobrze może byc kobieta... Nie myśl o tym za dużo, jak ma się spełnić, to samo przyjdzie smile
            • algaria Re: Algaria 10.06.15, 21:57
              Masz racje co ma być to będzie - jeszcze raz dziękuję
      • algaria Re: Algaria - ODPOWIADAM 27.06.15, 20:55
        Weryfikuje Twoja pracę..

W sumie to nikt z przeszłości się do mnie nie odezwał. Jeżeli już to telefon "służbowy" z facetem o niesamowitym głosie, o którym kiedyś pisałam na forum Głos nieziemski - wygląd zasuszonego, zaniedbanego "szalonego" księgarza. To tylko on się odezwał - nawet rozmawiając z nim pomyślałam czy to o nim mówiły Twoje karty. Ale poza służbowym kontaktem nie mam z nim nic wspólnego i raczej nigdy mieć nie chce.

Miesiąc miałam spokojny, ale wówczas kiedy stawiałaś karty był dopiero mglisty plan imprezy firmowej. W ostatecznym rezultacie impreza była w temacie historii lokalnej z eksponatami w postaci powiększonych starych zdjęć i dwóch motocykli zabytkowych.
        Ten pierścionek mówi o historii i bardzo mi pasuje do tej imprezy, która się odbyła. 4 buław - to impreza pod namiotem a 3 buław oczekiwanie na nią.. Czerwiec kręcił mi się wokół tej imprezy i niczego więcej.. no i szykuje się do urlopu.
        A pan karmiczny? On zapewne wyskoczy jak diabeł z pudełka gdzieś tak za około miesiąc, kiedy będzie miał urodziny i życzenie o rozkład wink Nie tęsknie i nie czekam.. nawet nie chce by wyskakiwał, może tan Anioł Fioletowego Płomienia już załatwił mi zdjęcie karmy smile

Nie wiedziałaś że w czerwcu będę miała imprezę historyczną na festynie gminnym
        • rozmaryn_1 Re: Algaria - ODPOWIADAM 27.06.15, 22:19
          Dzieki Algario za weryfikacje, ale czemu kilka dni przed czasem? smile W sumie to i tak nie wierze do końca w ograniczenia czasu, dla mnie to tylko bardzo ogólne ramy.
          --
          "Nie bój się, że twoje życie się skończy- bój się, że nigdy się nie zacznie." Grace Hansen
          • algaria Re: Algaria - ODPOWIADAM 28.06.15, 15:31
            Bo chyba to co się miało stać - to się stało.. ale może w lipcu karma powróci wink
    • meda08 Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 17:42
      Witam
      wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy smile
      Bardzo proszę o mini wróżbę.
      Pozdrawiam serdecznie
      • rozmaryn_1 meda 10.06.15, 18:31
        odwr. 5 pucharów, szatan (dociagnięty Archanioł Uriel), trumna
        Meda, masz ciężkie karty, nie wiem, czy przeżywasz trudne chwile, czy spotka Cię coś nieprzyjemnego, ale już tlumaczę znaczenie. Widzę tu ogromne rozczarowanie, żal (mam nadzieję, że to nie żałoba). Jest tu dużo cierpienia, bólu i życia przeszłością, niemożność pogodzenia się ze stratą jakąś, z wydarzeniami, które przyniosły Ci cios. Karta szatan wychodzi mi na sytuacje, kiedy mamy uczucie ciosu, uderzenia ze strony losu, życia. Archanioł Uriel mówi tu- wstań , bo ja wiem, że dasz radę, bo jesteś silniejsza i większa, niż Ci się wydaje, uswiadom sobie swoją wielkość.
        Trumna mówi o zmianie. To są różne zmiany. Mam odczucie, że tutaj chodzi o to, że nadszedł czas na zakończenie pewnych spraw, jesli jesteś w smutku, to wyjście z tego smutku, podjęcie wewnętrznej decyzji o tym, żeby spróbować mimo obaw cieszyć się tym, co się ma, wyjść do ludzi itp.
        Życze Ci, aby ta wróżba okazała się nietrafiona i abyś miała same słoneczne dni czerwcowe smile
        • meda08 Re: meda 10.06.15, 20:02
          Dziękuję Rozmarynku,
          aż się boję. Nie mam ciężkich przeżyć za sobą. Raczej pewien kolejny etap dojrzałości, który w moim przypadku nie przyniósł euforii a głębokie refleksje i niestety smutne wnioski i świadomość tego co powinnam zrobić aby moja dalsza przyszłość była taka jaką zaakceptowałabym. Tej sytuacji jednak nie wiązałabym z ciężkim i bardzo przykrymi doświadczeniami. Po prostu życie.......Aż boje się żeby nie wydarzyłoby się coś złego w czerwcu.
          Pozdrawiam bardzo serdecznie.
          • rozmaryn_1 Re: meda 11.06.15, 16:54
            5 pucharów często nawiązuje do przeszłości, dlatego spytałam, czy przeżywasz trudne chwile teraz. Możliwe, że np. Twoje smutne refleksje przedłuży jakieś wydarzenie, które przyniesie Ci przykrość, ale trumna zapowiada zmianę i zakończenie czegoś. Potraktujmy jednak te karty jako ogólne ostrzeżenie dla Ciebie. 5 pucharów to nadmiar wody czyli łzy, ale też dosłownie woda. Może być tak, że ktoś zrani Twoje uczucia i karty pokazują przykrość z tym związaną. Zwłaszcza, że karta szatan pokazuje sie miedzy innymi, żeby wskazać nam toksycznych ludzi z naszego otoczenia. To są ludzie, którzy nie mają skrupułów i cieszą się z cudzego "nieszczęścia", kłopotu, złośliwi, perfidni. Na nich nie ma rady, oni raczej się nie zmieniają tak szybko i nie należy się zbytnio nimi przejmować, ale zranić mogą. Mamy okres letni, więc dużo ludzi chodzi na basen, organizuje różne imprezy. Tak na wszelki wypadek jakbyś sie wybierała na basen, to idz z kimś, bo puchary to woda, niech ktoś widzi Cię w wodzie, żeby zareagować, jakbyś miała niemiłą przygodę. Puchary to też alkohol i napoje, 5 pucharów to silne zatrucia z wymiotami, uważaj więc co pijesz lub jesz, ile pijesz i z kim pijesz. Unikaj ludzi, którzy intuicyjnie nie budzą w Tobie zaufania, nie spotykaj sie z obcymi poznanymi w internecie, nie chodz sama po nocy lub w odludnych miejscach np. po lesie... itp. Ogólnie zachowaj zdrowy rozsądek tak na wszelki wypadek. Mam nadzieję, że po czasie napiszesz, ze udało Ci się uniknąć nieprzyjemności i wszystko skończy się dobrze smile
            • meda08 Re: meda 12.06.15, 09:06
              Jeszcze raz bardzo dziękuje Rozmarynku o troskę. Rozumiem ze wróżba dotyczyła czerwca, wiec na początku lipca pozwolę sobie napisać do Ciebie czy karty słusznie mnie przestrzegały. Oby nie smile. Pozdrawiam serdecznie.
              Nurtuje mnie jedynie myśl, czy to możliwe, ze karty, które wyciągałaś na czerwiec pokazały jeszcze dalszą przyszłość, np. sierpień, wrzesień? Ja uważam, że skoro wyciągałaś na czerwiec to nie. Czy też może jednak?
              Pozdrawiam raz jeszcze
              • rozmaryn_1 Re: meda 12.06.15, 15:56
                Stawianie kart to praca z energią, z intuicją. Nasza intuicja nie rozumie czasu. Zauważ, że jasnowidze potrafią widzieć przeszłość i przyszłość i to przebiega jakby bez ich kontroli. Mimo tego, że ustalamy sobie czas na spełnienie wróżby, to nie ma gwarancji, że ona spełni się w tym czasie. Niestety, przykro mi, ale czasem zdarza się inaczej. Zwykle moje wróżby spełniają się szybko, ale miałam już takie przypadki, kiedy czas spełnienia bardzo mocno się przesunął.
                • meda08 Re: meda 30.06.15, 08:36
                  Witaj
                  kończy się miesiąc, więc chciałam cię powiadomić ile sprawdziło sie z twojej wróżby. Czerwiec był ok, nawet powiedziałabym, że bardzo pozytywny. Nie wydarzyło sie nic szczególnego, było bez fajerwerków ale ogólna atmosfera była naprawde przyjemna.
                  Tak sobie myślę,że te moje karty to być moze wszytko to co było za mną. Było dużo trudnych chwil, może nie łez, ale były cięzkie dni, depresyjne, dużo przemyśleń, dużo trudnej transformacji. Może dlatego takie karty ukazały się.
                  Pozdrawiam smile
      • perl-a80 Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 20:16
        Witaj Rozmarynku, również o taka mini wróżbę poproszę, bo mam wiele wątpliwości jeszcze w tym miesiącu odn przyszłości. Dziękuję
        • rozmaryn_1 perl 11.06.15, 16:55
          kochankowie, -7 den., Archanioł Jofiel, mężczyzna (dociągnięta żmija)
          Wygląda na to, że czeka Cię podjęcie jakiejś decyzji , możliwe, że nie masz odwagi lub chęci, żeby w końcu sie na cos zdecydować, ale Jofiel wskazuje, że albo już wiesz wszystko o sytuacji, co potrzebujesz wiedzieć, albo wkrótce się dowiesz. Jofiel to mądrość płynąca z serca, podobnie jak kochankowie zresztą. Możliwe, że chodzi o miłość do mężczyzny, jednak z tą żmiją i odwróconą 7 denarową, może okazać się, że ten pan nie spełni swoich obietnic, o cokolwiek chodzi, że nie warto dłużej czekać. Jofiel przynosi oświecenie, nagle widzimy sprawy we właściwym świetle i łatwiej jest nam zadecydować o sobie smile
          • perl-a80 Re: perl 12.06.15, 19:21
            Bardzo dziękuję smile
          • perl-a80 Re: perl 26.07.15, 12:08
            Weryfikacja dla mini wrózby:
            -decyzja do podjęcia to byla z urlopem, gdzie jechać jak nie ma za co-a ten jofiel pewnie pomogl mi wybrnąć, skad wziąć pieniazki na wyjazd, i wszystko dobrze wyszlo. a jeśli chodzi o tego męzczyzne to może chodzic o mieszkanie, na które czekałam, a facet stwierdził ze jednak wynajmie swojej koleżance
            Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam

rozmaryn_1 napisała:

> kochankowie, -7 den., Archanioł Jofiel, mężczyzna (dociągnięta żmija)
            > Wygląda na to, że czeka Cię podjęcie jakiejś decyzji , możliwe, że nie masz odw
            > agi lub chęci, żeby w końcu sie na cos zdecydować, ale Jofiel wskazuje, że albo
            > już wiesz wszystko o sytuacji, co potrzebujesz wiedzieć, albo wkrótce się dowi
            > esz. Jofiel to mądrość płynąca z serca, podobnie jak kochankowie zresztą. Możli
            > we, że chodzi o miłość do mężczyzny, jednak z tą żmiją i odwróconą 7 denarową,
            > może okazać się, że ten pan nie spełni swoich obietnic, o cokolwiek chodzi, że
            > nie warto dłużej czekać. Jofiel przynosi oświecenie, nagle widzimy sprawy we wł
            > aściwym świetle i łatwiej jest nam zadecydować o sobie smile
            >
            • rozmaryn_1 Re: perl 26.07.15, 21:59
              chacha... wielkie karty na małe sprawy smile Dziekuję za weryfikację smile
    • pinia1214 Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 18:51
      Rozmarynku,to i poprosze:.mam jednego faceta na mysli,ale nie wiem czy mu sie nadal podoobam,czy juz nie.. I wlasciwie o co mu chodzi,czy udaje ozieblego czy to juz sa jego zmienione emocje do mnie.smile
      • rozmaryn_1 pinia 11.06.15, 16:56
        odwr. kapłanka, Anioły czerwonego promienia, ogród
        Pinia, nie widzę w kartach jakiegoś związku z tym mężczyzną. Anioły czerwonego promienia pojawiają się, kiedy ugrzęzniemy w jakiejś sytuacji, która jest dla nas niekorzystna. Odwrócona kapłanka może wskazywać na jakąś tajemnicę, coś o czym nie wiesz, inną kobietę, wyleciała mi też przy tasowaniu 7 mieczy czyli kłamstewka, plotki... z kapłanką może to oznaczać, że wkręciłaś się pod wpływem czyjejś sugestii lub plotek, a jest to nieprawdą. Nie wygląda to tak, jakby on miał jakieś uczucia do Ciebie. Widać oficjalne stosunki (ogród), oficjalne kontakty w miejscach publicznych w otoczeniu ludzi. Spytałam, czy coś miedzy Wami mogłoby być- lis i góra- przeszkody, oszustwo, kręcenie, nic fajnego.
        Moja rada- rozejrzyj się za kimś innym...
        • pinia1214 Re: pinia 11.06.15, 19:12
          Rozmarynku, a czy moze byc tak ze jak za duzo pytam w tej samej sprawie, karty "wariują" i pokazują co chwile coś innego? tak się zastanawiam bo w tej samej sprawie dostaje rózne odp. i czy wtedy pierwsza odp, sie liczy? dziekuje oczywiscie za Twój czas i chęc pomocysmile)
          • rozmaryn_1 Re: pinia 11.06.15, 20:17
            Tonący brzytwy sie chwyta wink Pinia, patrząc na energię tych kart, ogólną atmosferę podstępów, intryg, plotek, niedomówień i tajemnic, skrajnie różne zachowania pana, to domyslam się, że rozmawiamy o Twoim miejscu pracy i o tym panu co wcześniej? W takiej atmosferze to przyjaciela trudno znalezc a co dopiero faceta... Wcześniej mi stało, że Cię lubi, ale jak zostało to zauważone i oplotkowane, to pan przeszedł na oficjalne stosunki. Taki początek znajomości może obrzydzic smak uczucia, więc jakoś fajnie to nie stoi w kartach. Jeszcze ten lis i góra- wyglada na to, że praca jest dla niego ważniejsza od Ciebie czyli zeby zachować twarz, reputację i szacunek podwładnych musi byc sprytny i Cie odpuścic.
            Takie układy naprawde nie są romantyczne i dobrze rokujące. Masz różne odpowiedzi kart, bo może najpierw obudziłaś jego zainteresowanie, a potem zrezygnował, bo to niezręczna sytuacja, bo aż tak mu nie zależy...? Naprawdę myslisz, że pogrywałby z Tobą w jakieś gierki, jakby myslał o Tobie poważnie? Myslę, że by Cie gdzieś zaprosił, z dala od złej atmosfery firmy, ale tak łatwo by nie odpuścił, chyba że ma żonę, to już całkiem masz pozamiatane.
    • nikix4 Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 18:54
      Poproszę smile
      Może karty przekażą Ci dla mnie coś pozytywnego wink
      • rozmaryn_1 nikix 11.06.15, 16:57
        odwr. królowa mieczy, osobiste siły anielskie, klucz, rózgi
        Niestety nie udało się wyjąć nic takiego pozytywnego. Wygląda na to, że będziesz miała jakiś konflikt z osobą (prawdopodobnie kobietą), która ma trudny charakter albo niedobre podejście do jakiejś konkretnej sprawy lub do Ciebie. Może to być osoba zwyczajnie złośliwa, o ciętym języku, ale tez i intrygantka, sama wiesz, jak to bywa z królową mieczy w negatywie. Osobiste siły anielskie to grupa Aniołów, które towarzyszą Ci od narodzin do śmierci i gdy je o to poprosisz, pomagają się skomunikować ludziom, którzy są od siebie oddaleni lub nie potrafią się dogadać. Wygląda na to, że będziesz się głowić nad tym, jak rozwiązać konflikt z ta osobą i to jest ogólna energia kart, które wyjęłam dla Ciebie. Jak się skończy konflikt- lis. Albo dasz się oszukać i omamić, albo sama ją przechytrzysz, czego Ci życzę smile
        • nikix4 Re: nikix 11.06.15, 19:45
          Dziękuję za karty smile
          Ale się uparły. Ale co racja, to racja. Chyba już czas na "ostateczne starcie".
          Do tej pory udawało mi się omijać wszystkie pułapki. Mam nadzieję, że będzie tak dalej.
          • rozmaryn_1 Re: nikix 11.06.15, 20:18
            To trzymam kciuki smile
            • nikix4 Re: nikix 26.07.15, 20:10
              Była wojna, potem rozejm i znowu jest wojna.
              Sprawa się jeszcze pociągnie. Mam nadzieję, że niedługo.
              Ale karty były OK.
    • inguszetia_2006 Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 18:58
      Witam
      Poproszę. Ciekawa jestem, jak pokażą sedno wydarzeń.
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Inga 11.06.15, 16:58
        odwr. 4 buław, Anioł Stróż, niedzwiedz
        Anioł Stróż przynosi moc pomysłów i pojawia się często, gdy chce nam zwrócić uwagę na jakiś moment w życiu, który może okazać się przełomowy. Jednak w odwróconej 4 buław brak jest działania, tu jest czekanie, aż samo się wszystko ułoży, aż coś przyjdzie do nas, aż pojawią się zbiegi okoliczności, które posuną sprawę do końca itp. Takie utkwienie w jakiejś sytuacji. Pytanie kim jest niedzwiedz? Mężczyzną? Może to jakiś pan, który jest w Twoim życiu, ale nie zamierzasz kiwnąć palcem, żeby pomóc mu w czymś albo podjąć jakąś decyzję? Niedzwiedz to tez osoba która lubi dominować i postawić na swoim, więc może Twój szef? W tym układzie Ty jakby siedzisz i czekasz, aż ktoś inny wykaże się inicjatywą, może właśnie ten niedzwiedz....
        Spytałam więc czego niedzwiedz chce od Ingi- bocian i klucz smile Chce zmiany na lepsze i liczy, że Ty znajdziesz na to sposób.
        Podsumowując ktoś będzie w czerwcu chciał czegoś od Ciebie, a Ty nie zamierzasz się angażować i na razie tak to wygląda jak zastój.
        • inguszetia_2006 Re: Inga 12.06.15, 11:40
          Witam
          Bardzo cię dziękuję. I służę swoimi kartami, jak masz ochotę. Śmiało!
          Trochę się zmartwiłam tym Niedźwiedziem, Bocianem i Kluczem, bo mnie kuszą, żebym zmieniła pracę. Czekam na spotkanie z dyrektorem pewnej firmy. Obawiam się nie samej zmiany, bo to zmiana na lepsze, tylko tego, że wakacje mi przepadną... Wolałabym angaż od października, listopada, ale co z tego wyniknie, zobaczymy. Mam nadzieję, że Anioł Stróż będzie strzegł moich interesówwink
          Pzdr.
          Ing
          • rozmaryn_1 Re: Inga 12.06.15, 16:07
            Masz fajnego Anioła Stróża, wyczuwa, kiedy ma się zjawić wink
            W sumie chętnie skorzystałabym z Twojej propozycji postawienia kart smile Jeśli to więc aktualne, to proszę.
            Pytanie dotyczy faceta, który nęka mnie czasem we śnie, np. tej nocy wymęczył mnie strasznie. Niestety nie pamiętam tych snów, jedynie że on w nich był i chyba czegoś chciał? W rzeczywistości zachowuje się od pewnego czasu, jakby się obraził. Ale we śnie nękanie. Wydaje mi się, że to nie jest moja podświadomość, tylko że jakaś energia od niego idzie do mnie. Pytanie brzmi- czego on ode mnie chce.
            • rozmaryn_1 Re: Inga 12.06.15, 16:12
              dodam, że to "nękanie" psychiczne, nie dosłownie, że coś robi. Nie chodzi tez o nic zastraszającego, po prostu jakby pretensje jakieś czy coś w tym stylu, ale to też nie jest to, nie umiem tego określić.
              • inguszetia_2006 Re: Inga 12.06.15, 23:47
                Witam
                Cholera niechcący skasowałamwink Głupi robi dwa razy... Otóż, w 7 kielichów i Gwieździe go śnisz. Siódemce odwróconej. Faktycznie chcesz sprawę rozwikłać, zagadkę odgadnąć. I to nie jest przypadek, że pytasz, bo on chciał byś zapytała. Suliga mówi, że siódemka to szukanie porady w celu rozjaśnienia sprawy, uporządkowania myśli. Pan X "każe" ci drążyć sprawę, po to ci się śni, byś pytała. Przyświeca ci Gwiazda, oczywiście. Szukaj a znajdziesz. Jego myśli wokół ciebie to 9 mieczy. To na poziomie podświadomości. Tak jakby chciał cię wymęczyć, dosłownie. Bardzo negatywny przekaz. To nie może być dobry człowiek, co tak dręczy. Spuściłaś go na drzewo, czy jak?;-P Wygląda mi na cierpiącego mocno, albo na szukającego pocieszyciela. Czuje się zawiedziony, to pewne, cierpi, ale dlaczego idzie z tym do ciebie? Co mu jesteś winna? Jego świadome uczucia, widzenie twojej osoby to Królowa buław, odwr. Czuje się przez ciebie oszukany, zwodzony, niepewny. Trochę w tym zazdrości i jakichś takich niespełnionych marzeń, pragnień etc. Sam sobie może być winien oczywiście, bo nadał ci cechy, których możesz nie mieć. Tak jakby się rozczarował, że nie jesteś Królowa buław, co zawsze błyszczy i nęci. I zamiast sobie pluć w brodę za głupotę, na ciebie zrzuca odpowiedzialność za fałszywe spostrzeżenia w sprawie twojego wizerunku. Jesteś niespełnioną obietnicą w jego głowie, tak to widzę. Może być wrogo do ciebie nastawiony, tak jak piszesz. Tu też jest brak szacunku, więc uważaj! On jest za silny, za duży wpływ ma na ciebie, nie pozwól mu przekroczyć granic. Na przyszłość tej znajomości wyciągnęłam 3 monet, Rycerza mieczy i Diabła. Podejrzewam, że padną mocne, ostre słowa. Ale bądź czujna, bo Diabeł to alkohol też i brutalność. Możesz usłyszeć coś bardzo, bardzo nieprzyjemnego. Z seksem ta karta też się kojarzy, ale unikałabym raczej - seksu,nie karty;-P To może być dewiant jakiś, zakompleksiony.
                Jeszcze sprawdzę lenormandami, bo przekaz jakiś taki przykry.
                Stosunek pana X do Rozmaryna - Kosa, Wąż, Ryby
                Awantura, kłótnia, zaciemnione sprawy, zazdrość. Padły jakieś złe słowa już, to koniec po tej Kosie? Dużo tu nieuczciwości i matactwa. Może być i inna kobieta też. I sprawa chodzi wokół pieniędzy jakby też. Albo on uważa, że kłamiesz i jesteś niewiarygodna. Może być tak?
                Cholera, mam nadzieję, że przeczytasz jutro, nie dziś w nocy.
                Jeszcze Anioła dopytam, jak on to widzi. Anioł Siły.... No tak, masz siłę, by znieść te przykrości, wspiera cię "góra", ale co z tego?
                Aha, z kart Deste wyszła mi Mida na teraz. Rywalka. Przyjrzyj się, kto jest ci nieżyczliwy, która to kobieta miesza ci w życiu, uczuciowym i zawodowym. Tu może być klucz do Rebeki.
                Pzdr.
                Ing
                • rozmaryn_1 Re: Inga 13.06.15, 11:28
                  Dziękuję smile Twoja wróżba bardzo trafna, zajrzyj na skrzynkę ....
    • bronxi Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 19:08
      Ja poproszęsmile milego popołudniasmile
      • rozmaryn_1 bronxi 11.06.15, 17:00
        odwr. 5 buław, odwr. as mieczy, Ischim Sandalfon, ryby
        Bronxi, będziesz musiała przyjrzeć się sprawom, które bardzo Cię zajmują w tej chwili. Sandalfon z rybami mówi, że możesz osiągnąć wielki sukces i wszelką pomyślność, możliwe że chodzi o sprawy finansowe, zawodowe. Możesz się doskonalić, stawać się coraz lepsza w tym co robisz, czym się zajmujesz, ale musisz prawidłowo używać swoich możliwości i talentów i nie robić sobie sama "piekła" na ziemi. Tarot wskazuje, że szarpiesz się o jakąś sprawę, która jest przegrana, nie masz argumentów, pomysłów, ale nie chcesz odpuścić. Jeśli więc będziesz się potem zle czuła, to pamiętaj, że sama zgotowałaś sobie ten los. Czasem trzeba odpuścić i zacząć korzystać ze swych prawdziwych umiejętności i je właśnie doskonalić zamiast tracić energię na rzeczy bez perspektyw. Ryby to obfitość i pomyślność, ryby to pieniądze, ale nie dojdziesz do nich upierając się przy rzeczach, sposobach, zajęciach, które są dla Ciebie albo niewłaściwe albo nieprzemyślane, może brak tu planu działania itp. Ogólnie energia niepotrzebnego szarpania się, które nie przyniesie efektu.
        • bronxi Re: bronxi 12.06.15, 07:08
          Dziękuję bardzo Rozmarynku.
          Oj pieniążki by się teraz przydały, a najlepiej jakby cały czas spływały, hehe.
          Może to o to moje szydełkowanie chodzi.. może powinnam tylko dla siebie robić jak kiedyś,a nie próbować wypłynąć na wody, bo mało z tego wychodzi..
          Eh dużo ludzi ma talent w rączkach, ale umie też go sprzedaćsmile
          • rozmaryn_1 Re: bronxi 12.06.15, 16:13
            Może o szydełkowanie, może brak Ci planu działania, a może powinnaś się dogadać z kimś kto umie sprzedawać, może ktoś w rodzaju menadżera?
            • bronxi Re: bronxi 16.06.15, 07:09
              Właśnie nie mam się z kim dogadać, na wiosce trudno o siłę przebiciasad
              Zostawiłam kilka moich rzeczy u mojej kosmetyczki, nie które udały mi się sprzedać, w sumie to ona najwięcej rzeczy zamawia sobie na specjalne zamówienie smile i coś tam dla niej wykonuje, a mnie to bardzo cieszy jak widzę, że jej się to podoba i docenia moją pracę.
              Ale chyba pora odpuścić i czasem zrobić tylko coś dla siebie.
    • caro-caro Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 21:14
      Rozmarynko, zasoby energetyczne Was Wróżek tak ostatnio wyeksploatowałam, że dziś piszę Dziękuję!!! Ściskam serdecznie i życzę samych pomyślnych wróżb!
      • rozmaryn_1 caro-caro 11.06.15, 17:01
        Żeby się rozwijać, trzeba dużo ćwiczyć, więc nie musisz mieć wyrzutów sumienia. Przecież jak ktoś nie chce, to nie stawia kart smile Czytałam ten wątek z Freyą i wyciągnęłam Ci karty na pytanie o nowego faceta.
        odwr. diabeł, Ischim Sandalfon, niedzwiedz, lis
        Caro, albo wciąż emocjonalnie tkwisz przy jakimś mężczyznie, co Cię unieszczęśliwia i nie pozwala pójść naprzód (może ex?), albo powinnaś się wystrzegać oszustów, kłamców i wszelkiej patologii pod postacią mężczyzny. Nie spotykaj się z podejrzanymi typami, ale coś mi się zdaje, że jednak ktoś tam w Twoim sercu jest i nie możesz się od niego uwolnić. A to niewart Ciebie facet.
        Spytałam- a co będzie, jak Caro się od niego w końcu uwolni- król buław i król pucharów, obie karty w pozycji prostej smile Szykuje się jakiś super facet albo nawet wybór między dwoma, więc jak coś tam Cię trzyma w sercu, to wykop to i pożegnaj się z przeszłością , bo szkoda tracić czas smile
        • caro-caro Re: caro-caro 12.06.15, 11:32
          Rozmarynko! Jesteś kochaną kobietą z cierpliwością anioła smile dziękuję, bo tak naprawdę to ten temat mnie męczy i myślę, że długo będzie zaprzątał mi myśli. Biorąc pod uwagę wszystkich możliwych "kandydatów" hehe to tylko ex ciągle jest na pierwszym planie, a z diabłem w konszachty się nie wchodzi... Czuję te łańcuchy i to uwikłanie niestety
          • rozmaryn_1 Re: caro-caro 12.06.15, 16:15
            Może na jakimś wyjezdzie, urlopie poznasz kogoś? smile
        • caro-caro Re: caro-caro 29.06.15, 13:26
          Dobrnęłam do końca czerwca. Nic szczególnego w sprawach uczuciowych się nie wydarzyło i dobrze. Ten odwrócony diabeł marzy mi się jako odchodząca energia i tak staram się siebie nastawiać. Nawet nie miałam z tym dużego kłopotu, bo ilość zajęć w pracy przyprawiał mnie o brak oddechu (a wolałabym, żeby to Ktoś nie praca tongue_out ). Niedźwiedzia z lisem interpretuję tutaj jako szefa, który okradł mnie z każdej minuty wolnego czasu, które mogłam spożytkować rozglądając się za miłym kandydatem wink
          Ale już wakacje, a w letnie ciepłe wieczory... którz to wie, którz to wie
    • iza_p79 Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 21:36
      Jeśli można, to poproszę smile na uczucia
      Dziękuję
      • rozmaryn_1 iza 11.06.15, 17:02
        rydwan, Archanioł Uriel, statek
        Szykuje Ci się jakiś wyjazd albo poznawanie nowych ludzi, nowe kontakty, znajomości czyli również mężczyzni smile Rydwan to może być przygoda, wyzwanie, podbicie męskiego serca, jakiś wspólny wyjazd albo poznanie kogoś z daleka (zwłaszcza ze statkiem). To nie jest czas czekania, aż ktoś sam się pojawi i Cię znajdzie i pokocha. To czas wyruszania na podbój smile Uriel mówi- dość użalania się nad sobą, wyjdz z domu, wstań z kanapy... Statek mówi sam za siebie, trzeba wypłynąć z bezpiecznego portu i podążać za przeznaczeniem, marzeniem, poznawać ludzi... Życzę miłego czerwca, bo ładnie się zapowiada smile Może jakiś urlop? Jak masz partnera, to czeka Cię wspaniała przygoda we dwoje. Pozdrawiam.
        • iza_p79 Re: iza 11.06.15, 21:03
          Rzeczywiście, zapowiada się bardzo ładnie. smile
          Ale urlop musi na razie poczekać i raczej nie będzie to przygoda we dwoje.
          Dziękuję
        • iza_p79 Re: iza 26.07.15, 20:19
          Niestety, trochę późno.
          Było poznawanie nowych ludzi, z dość daleka wink Nowe kontakty, w pracy.
          Niestety żadnego serca nie podbiłam wink
    • gosia44114 Re: mini wróżby na czerwiec 10.06.15, 23:02
      bardzo bym prosiła smile jakos nie mogę trafić...
      • rozmaryn_1 gosia 11.06.15, 17:02
        odwr. 3 mieczy, Archaii łaski, krzyż, chmury
        Widać tu zranienie, może samotność, negatywne myśli, możliwe konflikty i związane z tym cierpienie emocjonalne, które może się ciągnąć, spowodować depresję, chandrę, ogólnie smutek. Archaii łaski współpracuje z Archaniołem Urielem i przypomina, że często nasze smutki i bóle są związane z tym , że pozwalamy innym ludziom wpływać na nasze samopoczucie. Ktoś może mieć zły dzień i Cię zranić, bo potrzebuje rozładować swoją frustrację. Może chcieć wymusić na Tobie jakąś decyzję, działanie, a jak będzie silniejszy energetycznie, to dasz się nie tylko zmanipulować, ale tez zranić uczuciowo. Mogą pojawić się ludzie, którzy odbiorą Ci radość z życia, energię, optymizm i Ty musisz się od nich uwolnić. Uwolnić się od potrzeby spełniania cudzych oczekiwań. Nie urodziłaś się po to, żeby być workiem treningowym dla ludzi, którzy mają zły humor, albo nie podoba im się jak żyjesz, jaka jesteś. Archaii Łaski pozwala odnalezc w sobie siłę, asertywność i niezależność od cudzych opinii. Nie dawaj się ranić innym ludziom, bo inaczej czeka Cię energia tych kart...
    • sylwunka36 Re: mini wróżby na czerwiec 11.06.15, 09:46
      Poproszę, Rozmarynku! Najważniejsze wydarzenie czerwca. Pozdrawiam cieplutko, Sylwia
      • rozmaryn_1 sylwunka 11.06.15, 17:03
        koło fortuny, Nathanael, kosa
        Wydarzy się coś niespodziewanego, nieoczekiwanego, co sprawi, że opadną zasłony, które przeszkadzają Ci widzieć rzeczywistość, prawdę taką, jaka ona jest. Może się to wiązać z poczuciem zranienia, bo kosa zwykle jakoś nas rani, ale daje też możliwość odcięcia się od ludzi, sytuacji lub rzeczy w naszym życiu, które nam szkodzą, a przynajmniej nie służą dłużej. Będą nagłe, zdecydowane decyzje Twoje lub kogoś. Runą iluzje, którymi żyłaś. Jeśli poświęcałaś im swoją energię i czas, to wyjdzie Ci na dobre pozbycie się tych złudzeń, które prowadziły donikąd.
        Życzę Ci abyś poczuła energię Nathanaela, który pomaga spojrzeć z optymizmem w przyszłość i po prostu pokochać życie i cieszyć się drobiazgami smile
        • sylwunka36 Re: sylwunka 17.06.15, 17:32
          Rozmarynku, bardzo Cię Przepraszam. Bylam pewna, że podziękowałam.Zwykle tak robię. Za dużo mam na glowie,ale to nie jest wytłumaczenie. Dziękuję.,więc teraz podwójnie i jeszcze raz przepraszam. Dam znać, jak się sprawdzi. Wierzę w trafność Twoich przepowiedni. Nie gniewaj się! Pozdrawiam cieplutko, skruszona Sylwia
          • rozmaryn_1 Re: sylwunka 17.06.15, 19:20
            Nie gniewam się smile Chciałam tylko wiedzieć, że nie piszę do "ściany".
    • hortensja2015 Re: mini wróżby na czerwiec 11.06.15, 11:47
      i ja bardzo proszę. ogólnie na czerwiec ,
      • rozmaryn_1 hortensja 11.06.15, 17:04
        7 mieczy, 8 denarów, Ischim Sandalfon, krzyż, ryby
        Widać tu energię pracy, ale nie wiem, czy ta praca nie ma na celu zagłuszyć jakieś uczucia. Tak jakby praca miała być sposobem na poradzenie sobie z jakimiś emocjami. Ta praca powinna przynieść dużo konkretnych korzyści, natomiast na uczucia będzie niewystarczającym lekarstwem. Pojawia się tu cierpienie, ale jakby takie, którym sama się dręczysz, bo nie możesz się powstrzymać. Uczucie, które próbujesz zwalczyć, ale ono powraca. Jednak finansowo Twoje starania mogą przynieść dobre efekty i ogólnie pomyślność. Tylko w sercu jakieś udręki, które sama sobie czynisz. Ogólnie ok, tylko jeszcze jakbyś umiała emocjonalnie odnalezc radość, to juz by było super smile
        Jeśli nie masz pomysłu na finanse, to teraz będzie dobry czas na to, aby wykazać się sprytem i opracować genialną strategię , która przyniesie Ci pieniądze
        • hortensja2015 Re: hortensja 11.06.15, 19:02
          wielkie dzięki , wiem o czym Pani pisze .
          • rozmaryn_1 Re: hortensja 11.06.15, 20:19
            to cieszę się smile
            • sabina_online Re: poproszę :) 11.06.15, 20:28
              Jeśli jeszcze można to poproszę zweryfikuję na pewno smiledziękuje
              • kashaa_35 Re: poproszę :) 11.06.15, 20:40
                Hi, to i ja na koniec tez poproszę.. Jeśli nie za późno , dziękuje .
                • babowa Re: poproszę :) 11.06.15, 20:43
                  a ja jeszcze moge?
                  bo tez chetna jestem:p
                  • rozmaryn_1 jutro piątek to 11.06.15, 21:01
                    jak mnie nic nie zblokuje, postaram się zadowolić spóznialskich smile
                  • rozmaryn_1 babowa 12.06.15, 15:59
                    7 bulaw, odwr. rydwan, Archanioł Zadkiel, księżyc
                    Jest tu walka o coś, duży wysiłek, starania, żeby coś osiągnąć, ale czegoś nie da się zauważyć, bo jest jakby ukryte i przez to cel może nie być osiągnięty. Ewentualne wyjazdy mogą zostać odwołane. Jest tu niemożność pociągnięcia czegoś do przodu przez niejasności, bardzo coś zaciemni obraz sytuacji. Takie zaciemnienie, że nic więcej nie widzę sad
                    • babowa Re: babowa 12.06.15, 19:40
                      ech
                      nawet nie wiem do czego konkretnie odniesc te wrozbe
                      o mpja prace zawodowa? sytuacje domowa?
                      bo jakos tak ciagle jest ciezko i mroczno wlasnie

czyli trzeba zeby zacisnac i pozostac czujnym
                      dziekuje miła rozmarynkosmile
                      • rozmaryn_1 Re: babowa 12.06.15, 19:50
                        Jakbym miała "celować" w temat to wybrałabym finanse lub pracę.
                        • rozmaryn_1 Re: babowa 12.06.15, 20:04
                          I powiem Ci Babowa, że stawiałam Ci karty dwa razy. Za pierwszym razem zaciemnienie, więc ciągnęłam drugi raz, bo myślałam, że się nie skupiłam, a nigdy mi się to nie zdarza, żebym 2 razy ciągnęła komuś karty. Niestety. Coś mnie blokuje i nie podam Ci innych informacji, bo ich nie widzę po prostu. Widzę, że nie widzę... Przykro mi mi, ale samej siebie nie przeskoczę.
                          • babowa Re: babowa 12.06.15, 22:26
                            hmm, az dziwnie co?
                            no taki syf mnie otacza ze moze i ty sie przez niego przebic nie mozesz
                            tez obstawiałam prace
                            dobra tam, łeb do gory i do przodu :0
                            dziekuje
                • rozmaryn_1 kashaa 12.06.15, 15:58
                  odwr. księżyc, Anioł Podstawy, myszy
                  Zły czas dla psychiki. Będziesz potrzebować przyjaciół, kontaktów z ludzmi, z którymi naprawdę dobrze się czujesz, a może warto wybrać się do psychologa, żeby z kimś porozmawiać. Możesz mieć tendencje do uciekania od rzeczywistości i nie tylko chodzi o ucieczkę w świat iluzji, ale możesz szukać wspomagaczy w rodzaju alkoholu lub leków nasennych, żeby tylko zasnąć i nie myśleć. Myszy też mówią o gryzieniu się z czymś, stresie wewnętrznym, czasem o nieprzyjaznych ludziach dookoła, którzy nam szkodzą. Anioł Podstawy to anioł naszego ciała i zdrowia, dlatego może to uderzyć w Twoje ciało, dlatego piszę o alkoholu czy lekach nasennych, bo to bezpośrednio trafia do ciała. Możliwa depresja, chandra, koniecznie będziesz potrzebować bliskich osób, które dadzą Ci wsparcie, wskażą nowe cele, zainspirują, rozśmieszą, bo odbieram te karty głownie jako problem psychiczny, a konkretnie skłonności do depresji i smutku. Nie powinnaś być wtedy sama.
                  • kashaa_35 Re: kashaa 12.06.15, 19:12
                    Dziękuje,bardzo trafnie, dodam tylko, ze we wtorek idę do psychologa..smile .
                    • rozmaryn_1 Re: kashaa 12.06.15, 19:28
                      Kamień z serca ... Bo martwiłam się o Ciebie, a tak wiem, że specjalista zajmie się Tobą i trochę mi lżej smile
              • rozmaryn_1 sabina 12.06.15, 15:57
                odwr. 7 mieczy, 8 buław, Cherubin Gabriel, książka
                Bardzo dużo jest niejasności dla Ciebie w tych dniach. Dużo będzie się działo, możliwy gwałtowny przepływ informacji między Tobą a kimś lub na temat czegoś, kogoś. Jednak mimo tego, że tak dużo tu energii, działania, wiadomości, to jednak mają one niewłaściwy kierunek. Możliwe są plotki, podstępy, zdrada, słowo użyte przeciwko człowiekowi lub sytuacji, jakaś tajemnica, ściemnianie kogoś, obawy. Ktoś tu będzie działał podstępnie, możliwe, że o pewnych rzeczach się nie dowiesz. Nie wszystko będzie takie, jak będziesz myślała, że jest.
                • sabina_online Re: sabina 29.06.15, 20:39
                  Wróżba trafiona w 100% stale tylko się kłóce z bliskimi na których bardzo mi zależy ale oczywiste sprawy nie docierają jak również są osoby, które od zawsze źle mi życzą i zbierają żniwo sad kiedy passa sie odwróci i powróci spokój oraz zwycieży prawda sad
    • nik-i7 Re: mini wróżby na czerwiec 12.06.15, 09:10
      Jesli uda Ci się jakoś mnie wepchnąc wink to również poproszę smile
      • rozmaryn_1 niki7 12.06.15, 16:00
        6 pucharów, Archaii Przemiany, ryby
        Niki, może być tak, że wrócą jakieś sprawy z przeszłości lub pojawi się osoba z przeszłości, z czasów dzieciństwa nawet, młodości. Może chodzić o sprawy dotyczące np. finansów w rodzinie, pieniędzy rodzinnych, pamiątek czy kosztowności, które zostały zapomniane.
        To również wspaniały czas na odświeżanie starych znajomości, kontaktów z rodzina, której dawno nie widziałaś, może dalszą rodziną.
        Dobry czas na rozwój artystyczny, intuicyjny, jakaś kreatywność, która ma w sobie coś z artyzmu.
        Mogą Ci się zdarzyć sytuacje, gdy telepatycznie wyczujesz, że ktoś pragnie się z Toba skontaktować, zwróć uwagę na myśli o ludziach, których zapomniałaś, bo może to oznaczać, że ta osoba również Cię wspomina. Ogólnie pozytywnie, pomyślnie, dobry czas.
        • nik-i7 Re: niki7 14.06.15, 13:06
          Dzięki rozmarynku smile ostatnio przesladują mnie sny, niezbyt przyjemne niestety, albo raczej o człowieku, którego staram się wymazać z pamięci i wyrzucić na dobre z serca.
          Raz jeszcze dziękuję, ze zdołałaś mnie upchnąc do swojej listy wink
    • rozmaryn_1 Grażyna 13.06.15, 17:31
      3 denary, Archaii Wytrwałości, pierścionek (czego dotyczy pierścionek- dom)
      Grażyno, bardzo ładne karty Ci wyszły. Na sprawy finansowe i zawodowe świetnie. Jest tu praca, ale są tez i korzyści, możliwe premie, jakieś "extrasy", nowe szanse zawodowe, 3 denary zwana jest kartą mistrzostwa zawodowego, więc możliwe, że będziesz się intensywnie rozwijała w swoim kierunku, doskonaliła, masz szansę wiele osiągnąć. Możliwa korzystna współpraca, ogólnie dobrobyt i korzyści. Umowy mogą być przedłużane lub zawierane. Możliwe też, że pewną pracę będziesz musiała udoskonalić, poprawić, zrobić ją jeszcze raz, ale możesz osiągnąć tym perfekcyjny efekt. Mogą pojawić szanse na nową współpracę, ale równie dobrze to stoi na pracę wśród ludzi, których dobrze znasz i tworzycie swój własny krąg ludzi, którzy się dobrze rozumieją nawzajem i dobrze się ze sobą czują. W partnerstwie, jeśli kogoś masz, tez wygląda to dobrze, bo poprzez pracę nad związkiem i stopniowe usuwanie przeszkód, możesz osiągnąć stabilny związek, zakończony czymś trwałym, co daje Ci poczucie bezpieczeństwa, kto wie, może związek sformalizowany. Ponieważ to wróżba na czerwiec, nie chcę wyciągać zbyt daleko idących wniosków.
      Ogólnie dobry czas na budowanie i wzmacnianie wszelkich więzi z ludzmi, na których Ci zależy. Teraz uda się zdemaskować kłamstwa, usunąć przeszkody stojące na drodze bliskich sobie ludzi i sprzeciwić się rozłąkom, które nie powinny mieć miejsca.
      A na przyszłość uderzaj prosto na forum smile Pozdrawiam.
      • szyncze Re: Grażyna 13.06.15, 21:55
        Dziękuję bardzo za wyczerpującą wróżbę i do tego tak optymistyczną smile. Teraz już będę uderzać bezpośrednio na forum wink. Jeszcze raz ślicznie dziękuję i pozdrawiam serdecznie smile. Grażyna.
        • bety-4 Re: Grażyna 13.06.15, 22:32
          Witam serdecznie. Bardzo proszę o wróżbę dla mnie, interesują mnie zwłaszcza sprawy uczuciowe. Nie wiem czy mam podać coś konkretnego np, datę urodzenia? 26.02.67
          Pozdrawiam Beata
          • rozmaryn_1 bety-4 15.06.15, 18:27
            10 mieczy, Cherubin Gabriel, pierścionek
            Czego dotyczy 10 mieczy- 10 pucharów. W życiu uczuciowym przyjdą trudne chwile, wygląda jakbyście doszli do kresu, aż dwie dziesiątki. Porażka w związku. Dużo może paść słów niesprawiedliwych, krzywdzących. Cherubin Gabriel przestrzega przed tym, ale również przypomina, że to my generujemy nasze uczucia i nie powinniśmy pozwalać innym ludziom je zmieniać, to znaczy pozwalać, żeby inni nas dołowali, zniechęcali, obniżali nasze poczucie wartości. Dopytałam w jakim kierunku pójdzie ten związek- myszy, stres, martwienie się, zgryzota. Jednak w dalszej przyszłości masz słońce i statek- wyruszysz w poszukiwaniu swojego szczęścia, marzenia, przeznaczenia. Co ma się zakończyć, to sie zakończy. Jeśli zdołasz to uratować, to będziesz musiała wyjść z wypalenia, jakie nastąpiło w tej relacji, zobojętnienia. Może pojawić się nowy związek. Ogólnie zakończy się wszystko dobrze, ale jeszcze potrwa to trochę, jeszcze możesz pocierpieć, ale potem już będzie tylko lepiej.
            • bety-4 Re: bety-4 15.06.15, 18:42
              bardzo dziękuję smile
    • honoratka26 Re: mini wróżby na czerwiec 15.06.15, 14:30
      Poproszę 😊
      • honoratka26 Re: mini wróżby na czerwiec 15.06.15, 19:02
        Interesuje mnie czy poznam jakiegoś pana w czerwcu i czy się spotkamy i czy cos z tego bedzie😉 bo nedza w mych uczuciach i nie ma nikogo obecnie na horyzoncie 😒
        • rozmaryn_1 honoratka26 15.06.15, 19:29
          as buław, 10 mieczy, Malachim Mikael, drogi (dociągnięte księżyc i góra)
          Poznasz jakiegoś pana, ale nic z tego nie będzie, Wasze drogi się rozejdą. Fajnie Ci się te karty zaczęly, ale zaraz skończyły porażką. Malachim Mikael jest kartą, która mówi o tym, że ludzie , których spotykamy są odzwierciedleniem nas samych. Jeśli więc chcesz spotkać miłość, przyjrzyj się sobie, jakaś część Ciebie jest bardzo przeciwna miłości lub wchodzeniu w związki. Coś w Tobie nie chce miłości, czy wiesz co to jest lub skąd pochodzi? Sytuacja uczuciowa w jakiej się znalazłaś nie pochodzi z zewnątrz, ale z Twojego wnętrza, Twój wewnetrzny wróg odgania od Ciebie miłość. Trzeba odciąć się od przeszłości, nad czymś popracować. Drogi mówią, że jest to dobry moment, żeby zdecydować o sobie. Jeśli chcesz kogoś poznać i wejść w związek, trzeba popracować nad tą częścią podświadomości , która Cię blokuje, możliwe, że odstrasza mężczyzn.
          • honoratka26 Re: honoratka26 16.06.15, 09:13
            Dziękuję bardzo za wróżbę. Rzeczywiście cos sprawia ze nie układa mi sie z facetami..ale nue mam pojecia co..czt to ze wyszedł mi ten aniol to oznacza ze w czerwcu sie przekonam jaka jest przyczyna ze mi się nie układa z facetami?pozdrawiam😊
            • rozmaryn_1 Re: honoratka26 16.06.15, 16:59
              Trzeba patrzeć też, co mówią następne karty. Masz drogi, a to karta niejasności, więc możliwe, że oświecenie samo nie spłynie na Ciebie niestety. Może zastanów się nad swoją przeszłością, nie tylko nad związkami, ale w ogóle relacjami z mężczyznami w Twoim życiu, tata, dziadek, brat itp. Może czegoś się boisz, nie chcesz powtarzać cudzych błędów itp.
    • dzastirbiber Re: mini wróżby na czerwiec 15.06.15, 19:33
      Witam
      Jeśli jeszcze można to i ja poproszę
      • rozmaryn_1 dzastirbiber 16.06.15, 16:55
        Proszę bardzo smile
        -5buław, as buław, Cherubin Gabriel, Anioły mroku, list
        Czeka Cię jakaś dość niespodziewana być może fala złości lub słabości. Może miałabyś ochote odpuścić jakiś konflikt, ale nie będzie Ci to dane, widać że ta energia powróci z nową silą pod postacią wiadomości, informacji, maila, sms-a a może plotek. Anioły mroku to takie niskie energie. Możesz poczuć chwilowo osłabienie, zmęczenie, obawy, brak wiary w siebie lub poczucie winy, ogólnie negatywne emocje. To również karta plotek. Uważaj też na ataki energetyczne ze strony ludzi, którzy lubią takie niskie energie. Wygląda to na jednorazową falę , natomiast potem wszystko się ułoży dobrze, sprawy zostaną wyjaśnione i poczujesz się lepiej (lilie, koniczyna, bocian).
        • dzastirbiber Re: dzastirbiber 16.06.15, 18:27
          Ooo masz...znowu.
          Jest pewna sprawa, która nie została wyjaśniona/zakończona tak jak powinna i to nie daje mi spokoju. Ja dążyłam do wyjaśnienia tej sprawy ale już chyba odpuściłam, bo męczy mnie to bardzo bardzo bardzo sad
          Rozmarynku dziękuję za wróżbę i mam jeszcze pytanie: ta wiadomość ten list to do mnie czy ode mnie?

• rozmaryn_1 Re: dzastirbiber 17.06.15, 06:38
            List czytałabym tu ogólnie jako przepływ informacji, jak Cie to gryzie, to może postaraj się to rozwiazać, bo masz dobre karty na to.
            • dzastirbiber Re: dzastirbiber 17.06.15, 06:53
              No zobaczymy. Tylko ja chce a druga strona chyba ma to "gdzies"
              na razie wrzuciłam na luz
              Przeczekam chwilke i przemyśle sprawe
        • dzastirbiber Re: dzastirbiber 17.06.15, 19:03
          Dziękuję Rozmarynku smile
        • dzastirbiber Re: dzastirbiber 01.07.15, 12:55
          Weryfikacja
          Były fale złości i nadal są, ale dzięki wróżbie podchodzę do tego z dystansem. Wydawałoby się że wszystko jest na dobrej drodze ale jednak ciągle coś nie taksmile
          Dziękuję jeszcze raz za wróżbę i gratuluję trafności.
    • krakuskaa Re: mini wróżby na czerwiec 16.06.15, 18:44
      smile Czy mogę jeszcze poprosić a taką wróżbę do końca czerwca? Jeśli tak, to kwestie prywatne mnie interesują, bo zawodowo to u mnie jest niezmiennie tak samosmile
      • rozmaryn_1 krakuskaa 17.06.15, 16:46
        -paz pucharów, Archaii Nadziei, kwiaty, koniczyna
        Archaii Nadziei wskazuje, że coś zmieni się w tych dniach, często karta ta zapowiada początek czegoś nowego. Z jakiś powodów będzie to budzić w Tobie mieszane uczucia, a przynajmniej uczucia zmienne. Może wydawać Ci się, że ta zmiana, początek czegoś nie będą dla Ciebie korzystne, nie jest to coś, czego byś chciała, odechce Ci się, nie będziesz do końca zadowolona, a zupełnie niepotrzebnie, bo wszystko skończy się dobrze, pójdzie we właściwym kierunku i przyniesie Ci radość. Możliwe, że czeka Cię miłe spotkanie, jakaś drobna ale miła przyjemność, przyjdzie pozytywny nastrój, optymizm, ogólnie mile chwile. Archaii Nadziei namawia do spojrzenia na sprawy bardziej optymistycznie, z nadzieją właśnie, że rzeczywistość okaże się dla Ciebie przyjemniejsza, niż się spodziewałaś smile
        • krakuskaa Re: krakuskaa 18.06.15, 13:05
          Dziękuję bardzo za czas, zrobię weryfikację na początku lipcasmile
          pozdrawiam:0
        • krakuskaa weryfikacja 06.07.15, 08:51
          smile
          w czerwcu odżyły wszystkie moje znajomości, takie już zapomniane, nie było to działanie z mojej inicjatywy," wrócił" też do mnie po kilku tygodniach niebytu Facet, bliski kolega, ale ta relacja jest po prostu fajnasmile i rokuje, że się nie skończy hihismilesmile
          pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka