nikix4 10.07.15, 23:02 Co oznacza ta karta. Co pomyślałybyście gdybyście ją znalazły ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: 3 trefl 10.07.15, 23:16 Mam ci ja taką jedną książeczkę dodawaną do kart i tam stoi jak byk 3 trefl - udany romans przyniesie wiele wrażeń Sama jakoś do trefli w takiej formie euforycznej nie mam przekonania - dla mnie to jak miecze czyli bardziej łzy W innej książce znalazłam - 3 trefl doskonały czas aby zakomunikować własne pomysły i podjąć decyzje. Czyli jednak moje odczucia są błędne - a Tobie życzę spełnienia tej trójki Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: 3 trefl 10.07.15, 23:28 Witam Nie przejmuję się kartami klasycznymi do ósemek;-P Olej to. Niektórzy karty klasyczne opisują tarotem, a to jednak trochę inaczej chodzi. W sumie to pomyślałabym, że kupię sobie jakąś roślinkę i będę o nią dbać. Bałabym się jakby mi wyskoczył As trefl odwrócony i As pik prosto, bo to śmierć jest. Nie że transformacja, tylko trumna, piach i msza. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: 3 trefl 11.07.15, 09:58 Pierwsze skojarzenie 3 miecze, ale ja trefli nie lubie Na Twoim miejscu nie doszukiwałabym sie ukrytych znaczeń w takich sytuacjach, bo czasami może przynieść to wiecej szkody niż pożytku. A poza tym nasza podświadomość używa różnych sztuczek, żeby na cos nam zwrócić uwagę, ale rozwiazanie jest czesto zaskakujące. Odpowiedz Link
nikix4 Re: 3 trefl 11.07.15, 21:35 Dzięki Poczytałam trochę o tej karcie. Dziwna jest. Ma sprzeczne znaczenia. Zobaczymy co się wydarzy o ile coś się wydarzy. Odpowiedz Link
e-zotynka Re: 3 trefl 24.07.15, 12:00 a widzialas 3-ke, ktora nie ma "sprzecznych" znaczen? zgadzam sie, zeby sie "blotkami" tak nie przejmowac swoja droga teraz zaluje, ze ksiazke o kartach klasycznych wydalam do Czerwonego Krzyza..ja nie porzebuje, ale coraz wiecej tarotowych kolezanek szuka inspiracji w kartach klasycznych, to moglabym chociaz zacytowac...ale mam szereg literatury zagranicznej na temat tarota i tez takich danej karty, ktora w PL jest malo znana, wiec jak to "ABC Tarota", to czekam na pytania o karty tarota droga Nikix - wtedy (moze..) i ja sie przydam Odpowiedz Link
nikix4 Re: 3 trefl 24.07.15, 12:08 Dobrze wiedzieć Będę Cię wykorzystywać A 3 trefl przyniosła pobyt w szpitalu mojego bratanka. Na szczęście nic groźnego. Dziewczyny miały rację, że trzeba na nią patrzeć jak na 3 mieczy. Odpowiedz Link
e-zotynka Re: 3 trefl 30.07.15, 15:31 Trefl, to nie kier, to wiem nawet ja, noga w temacie klasycznych. Wykorzystuj wykorzystuje - biblioteczka w razie co pod reka tylko tej o klasycznych juz tam nie ma, a moze szkoda...ale nie ma co zalowac, jak sie oddalo, a wiec...dobrze sie stalo fajnie, ze napisalas jak sie ta karta przelozyla w zyciu - dobrze, ze to nic groznego, zdrowie najwazniejsze. Odpowiedz Link