Jak zwykle kolejny test, próba, eksperyment. Tym razem z cygańskich. Chcę porównać 3 talie- lenormandy, kippery (to juz było) i cygańskie. Choć one wszystkie sa niby podobne do siebie, to jednak ja czuje różnice i chce mieć swoje zdanie na ten temat i sprawdzic, które z nich odpowiadają mi najlepiej. Oczywiście najpierw przetestowalam jak zwykle na sobie, wstepnie rzecz jasna, nie jest to doswiadczenie, jakim może sie poszczycić wróżka pracujaca codziennie z tymi kartami, dlatego prosze, aby nie zadawano mi zbyt powaznych pytań i abyście zachowali zdrowy dystans do tych wróżb, potraktowali je tak jak na to zasługują czyli test osoby, która slabo je zna i własnie dzięki Wam chce poznać je bliżej.
Proszę o skonkretyzowanie pytań milosnych. W przeciwnym razie jak ktos spyta np. ogólnie o zycie uczuciowe, to wyjme 3 karty i je ogólnie zinterpretuję.
Cierpliwośc wskazana, bo nie zamierzam się spieszyc i może będę wróżyć np. 3 osobom dziennie
I tym razem piszę to poważnie. Bedę ciągnąc karty w kolejności wpisywania się, prosze na mnie nie naciskać, nie ponaglać, bo to na mnie źle działa. Jak ktos nie potrzebuje wróżby, to prosze się nie wpisywać, bo nie lubię wrózyć na "wymuszone" pytania.
Zapraszam serdecznie zainteresowanych