nagietek123 06.09.15, 16:05 co się wydarzyło w mojej rodzinie 1 września? Łatwizna Zapraszam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinia1214 Re: Czy miłe Kolezanki zechca odgadnąć, 06.09.15, 16:10 Sad i papiez- wznowienie nauki, szkolenia, pracy w szkole? ) Odpowiedz Link
aprepope Re: Czy miłe Kolezanki zechca odgadnąć, 06.09.15, 18:41 XIX. Slonce, 4 monet, Krolowa monet....cos zwiazanego z dzieckiem doprowadzilo do umocnienia Waszej rodziny? Suma: VII. Rydwan.. Trzeba bylo zainwestowac kase? Jakbym sie otarla o prawde, to zapraszam do szkolki - potrzebna mi tam pomoc przy interpretacji Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Czy miłe Kolezanki zechca odgadnąć, 06.09.15, 19:58 Witam Wnuczka/sześciolatka posłaliście po raz pierwszy do szkoły?;-D Czy może ktoś się urodził? Karty mi mówią tak - 2 denarów, Królowa buław, Rycerz mieczy - czyli: zaręczyny, kobieta i awanturnik. Oświadczył ci się ktoś? Pzdr. Ing Odpowiedz Link
88ula Re: Czy miłe Kolezanki zechca odgadnąć, 06.09.15, 20:01 Tez mysle o szesciolatku bo paz mieczy sie pokazal. Odpowiedz Link
kita32 Re: Czy miłe Kolezanki zechca odgadnąć, 06.09.15, 23:28 Jeszcze przed wyciągnięciem karty pomyślałam o szkole, ewentualnie przedszkolu. I wyciągnięta karta Królowa Mieczy też mi do tej myśli pasuje. Mam skojarzenie z dziewczynką, która jest pełna determinacji, boi się, ale zaciska usta i z podniesioną głową, odważnie, bez płaczu - stawia czoło nowej sytuacji. Raczej stawiam bardziej na 3-latkę idącą po raz pierwszy do przedszkola niż na 6-latkę. Odpowiedz Link
bladamery Re: Czy miłe Kolezanki zechca odgadnąć, 07.09.15, 09:36 Król Mieczy i rycerz buław. Komuś z rodziny porodził się syn, bratu może Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Czy miłe Kolezanki zechca odgadnąć, 08.09.15, 18:30 Cz\y już podać rozwiązanie? Odpowiedz Link
nagietek123 Rozwiązanie 08.09.15, 20:42 Wszystkie Koleżanki miały rację. Podziwiam intuicję Karty tez miałyście super. 1 września o godz. 10.02 urodziła się moja druga wnusia - Madzia. dane techniczne: 3880 waga i 58 długośc, w ciągu tygodnia przybrała na wadze 10 dkg. Podaję godzinę, bo to dziecko nauczycielskie i urodziło się (w obecności taty) tuż po rozpoczęciu uroczystości W tym czasie ja ze starszą Natalką (obie my były wystrojone, pofatygowałam się nawet do fryzjera poszłyśmy do pierwszej klasy. Dziecko zwierzyło mi się, że boi się szkoły, no to pocieszałam jak umiałam Dziękuję pięknie za udział, mogę postawić karty chętnym. Odpowiedz Link
kita32 Re: Rozwiązanie 08.09.15, 21:02 Świetna historia Gratulacje z powodu urodzin drugiej wnusi!!!! Odpowiedz Link
bladamery Re: Rozwiązanie 08.09.15, 21:12 Wielkie szczęście! Gratuluję serdecznie! Niech się zdrowo chowa Odpowiedz Link
88ula Re: Rozwiązanie 08.09.15, 21:36 gratulacje . ciecze się bardzo, ze tyle miłych rzeczy się wydarzyło naszemu Nagietkowi. Poproszę o jedna kartę anielska lub Lenormand (bo ich nie posiadam) . Dziękuję Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Rozwiązanie 08.09.15, 21:57 Niestety, ja też nie posiadam Może byc Tarot? Odpowiedz Link
aprepope Re: Rozwiązanie 09.09.15, 11:16 to mozliwy tylko Tarot i bez MA? tez ok - prosze i dziekuje Odpowiedz Link
nagietek123 Dla Aprepope 09.09.15, 18:05 Ponieważ Uli wyciągnęłam tylko z AW, to Tobie również: Sprawiedliwość Ci wyciągnęłam - kartę chłodu, ale to w uczuciach. Jeśli masz jakaś sprawę urzędową, sądową - to masz Sprawiedliwość po swojej stronie. Sprawiedliwość jest mądra, potrafi rozstrzygnąć uczciwie, mądrze i bez emocji, na zimno odcina przeszłość. Jest stateczna, spokojna. To także podpisywanie umów - spółek, tych małżeńskich również. Na umowę o pracę to też jest pozytywna karta. Mówi tez o logice, cierpliwości i sile charakteru. Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla Aprepope 09.09.15, 20:16 Kiedys bym sie moze zdziwila, ale na obecnym etapie zycia bardzo pasuje mi energia tej karty - pasuje jak ulal, dziekuje! Zagadka byla bardzo przyjemna i to bylo fajne cwiczonko Dolaczam sie do Gratulacji!!! Odpowiedz Link
aprepope Weryfikacja 10.01.16, 19:03 Wtedy bylam lekko "zawiedziona", ze nie mozemy sobie wybierac wsrod roznych technik wrozbiarskich..a jednak ta karta ciagnieta jedynie z Wielkich Arkanow Tarota, byla strzalem w 10-ke Ja lubie te karte, jesli jest w pozytywie, a otrzymalam - jakby nie patrzec - w nagrode, wiec nie bylo innej opcji Wlasnie energia tej karty przynosi mi niemal "podane na tacy" - sprawy i kwestie, o ktorych wczesniej myslalam w kategoriach "nie mam pewnie do tego prawa..nie nalezy sie mi..nie powinnam z tego korzystac..pewno nie zasluzylam...innym nalezy sie to, czy tamto bardziej"..i tego typu wahania, a wlasnie, ze mam prawo, zasluzylam i sie mi nalezy Dlatego to byla dla mnie radosc, ze z 22 kart dostalam taka, co mi i "zalatwia" fajne sytuacje i przecina problematyczne kwestie i rozterki ducha. Poki co, to karta Sprawiedliwosc dziala zawsze na moja korzysc W tamtym wlasnie okresie wystapilam o nowe obywatelstwo, kiedy to poprzednie lata sie wzbranialam i uwazal, ze lepiej z tego prawa nie korzystac..powody patrz wyzej - calkiem nieracjonalne. W sferze emocjonalno-milosnej, to zaczely sie liczyc dla mnie konkrety - nie stalam sie w milosci wcale jakas "zimna suka"...ja bez milosci usycham, jak kwiat bez wody, wiec nie ma takiej opcji...ale jesli ktos twierdzi, ze mu zalezy, ze kocha, to ma i tak dzialac..bo albo kocham, albo tylko tak gadam..nie ma zmiluj.. Na "czcze gadanie", tudziez inne obietnice bez pokrycia nie lece..gadac "po proznicy" umie kazdy, bo to gratis / bez wiekszego wysilku...a wiec jak ktos chcial sie "wkrasc" w me laski, lub "uglaskac" obiecankami-cacankami, to..zostawal za to..sprawiedliwie ukarany Jak to sie mowi: "kara musi byc, nagroda nie zawsze" W kolezenstwie i przyjazniach nie bylo "znoszenia w milczeniu", a walenie miedzy oczy, ale i "posypywanie glowy popiolem", jak wyraznie zawinilam...W pracy tez tak sie ukladalo - ile pracy, tyle satysfakcji. Nie bede ponownie dziekowac za te karte, bo przeciez "zapracowalam" sobie na nia swoimi kartami i sie mi "nalezalo" Szczesliwego tego nowego, Nagietku Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Weryfikacja 10.01.16, 20:41 Cieszę się bardzo, że Ci pomogłam, bo rzeczywiście: masz prawo, powinnaś korzystać, na pewno zasłużyłaś i należy Ci się Odpowiedz Link
nagietek123 Dla Uli Kapłanka 09.09.15, 08:25 Wyciągnęłam tylko z Arkan Wielkich. Jakaś tajemnica, nauka i wiedza - też tajemna. Nie zdradzaj się ze swoimi sekretami, z cudzymi zresztą też nie. Możesz być spełnieniem marzeń dla mężczyzny, bo jesteś piękna, mądra i dobra. No i ta tajemniczość też jest wielce pociągająca Jesteś też dzielna i przyjazna ludziom, jednak nie przesadzaj z zaufaniem do ludzi, zdrowy rozsadek wskazany. Masz też spokój wewnętrzny i intuicję. Jeśli masz coś do załatwienia, to uda Ci się, jeśli będziesz działała bez rozgłosu, nieoficjalnie. Dobra karta - idealna dla wróżki Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Czy miłe Kolezanki zechca odgadnąć, 09.09.15, 08:42 Witam Gratulacje!!! Duża dziewczyna. Moja też taka była i jest. Już mnie przerosła;-D Zadbajcie tylko o stosunki między dziećmi, bo taka zbitka "szkoła i nowe dziecko w rodzinie" to szok dla sześciolatka.Trzeba rozpieszczać starsze i nieba mu przychylić. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Czy miłe Kolezanki zechca odgadnąć, 09.09.15, 18:07 Dziękuję miłym Koleżankom za życzenia, w zamian serdeczności ślę Uwagi Ingi biorę sobie do serca, Natalka jest tak słodka, mądra i emaptyczna, że łatwo ja rozpieszczać Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Czy miłe Kolezanki zechca odgadnąć, 09.09.15, 11:13 Moje gratulacje! Niech malutka chowa się zdrowo! pozdrawiam Odpowiedz Link