Dodaj do ulubionych

Kolejna pochwałka dla Rozmaryna

08.09.15, 12:59
25 lipca zapytałam
czy do końca września dam radę wyskoczyć jeszcze na jakieś wakacje, urlopik chociaż kilka dni, w jakimś miłym towarzystwie.

Odpisałaś:
Niestety widzę Cię raczej w domu niż na wyjeździe. Chociaż w kartach wygląda to tak, jakby nagle miał się pojawić jakiś plan, decyzja nieoczekiwana i miła, ale potem raczej nie dojdzie do wyjazdu, okaże się, że to tylko naiwne plany i stoi karta wdowy, która pojawiła się tez w przełożeniu. Jeśli byłby to wyjazd, to czułabyś się na nim bardzo samotnie.

Trochę nie wierzyłam, bo raczej tyłek mnie nosi często i gęsto, ale praca i obowiązki nie pozwoliły się ruszyć. No i teraz właśnie mam propozycję nieoczekiwaną i całkiem miłą i sama nie wiem co robić. Muszę się lada moment zdecydować, a mam mieszane uczucia, bo zmęczona przeokrutnie jestem i nie jestem pewna, czy mi ten wyjazd pomoże......Dociągniesz jedną kartę na decyzję, plissss smile
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Kolejna pochwałka dla Rozmaryna 08.09.15, 13:31
      Dzięki za pochwałę smile Z małym podstępem? big_grin
      Cygańskie pokazują: podróż, kobieta, pieniądze.
      Jesteś pewna, że możesz jechać, że w pracy nic nie wyskoczy? Tak to wygląda, jakbyś miała nie jechać, tyko pracować, chyba że to wyjazd biznesowy.
      Spytałam, czy wypoczniesz, jak wyjedziesz, ale z Tarota- 10 mieczy, as mieczy, 5 pucharów.
      Odnoszę wrażenie, że to odpowiedź nie na wyjazd bezpośrednio, a raczej: choć będzie Ci przykro, to do wyjazdu nie dojdzie. Albo tak zdecydujesz z powodu zmęczenia, albo wydarzy się coś, co zmieni Twoje plany.
      • rozmaryn_1 Re: Kolejna pochwałka dla Rozmaryna 08.09.15, 13:39
        Dodam, że jakby ten Tarot miał faktycznie mówić o Twoim wypoczynku... to sama wiesz, jakie to karty tongue_out
        • bladamery Re: Kolejna pochwałka dla Rozmaryna 08.09.15, 14:02
          Hahaha, no dokładnie! Zachęcająco to nie wygląda smile
      • bladamery Re: Kolejna pochwałka dla Rozmaryna 08.09.15, 13:52
        Mam nadzieję, ze zgrabnie mi wszedł ten podstęp big_grin

Dziękuję za katy-potwierdzają moje przeczucia. Właśnie - nie mam pewności czy w pracy nic nie wyskoczy, więc bez sensu planować. Dzięki jeszcze raz wink
        • rozmaryn_1 Re: Kolejna pochwałka dla Rozmaryna 08.09.15, 18:46
          Zgrabnie smile
          Możliwe, że karty pokazały Twoje wątpliwości po prostu. Jakby te karty miały mówić dosłownie, jak wypoczniesz, bo jednak pierwsze wrażenie było takie, że się nie zdecydujesz, ale jakby były dosłowne, to tez w sumie dramatu nie ma, bo 10 mieczy to Twoje samopoczucie, wyczerpanie, rutyna dnia... as mieczy to odcięcie się od tego i w końcu w wymęczonej 5 pucharów można odpocząć, tylko ze to taki odpoczynek potrzebny emocjom, psychice... nie jest to słoneczne hurra, tylko uff...
    • algaria Bo Rozmaryn 08.09.15, 15:37
      Wielką wróżką jest i pochwały jej się należą O!
      https://ocdn.eu/images/pulscms/OWU7MDMsMjZjLDAsMCwx/f6c574ac7e1b119e5afce7b362887542.jpg
      • bladamery Re: Bo Rozmaryn 08.09.15, 15:56
        ja nie potrafię takich bajerów wklejać, ale gdybym umiała, to dużą pakę czekoaldków bym na stół rzuciła smile Aż żałuję, że podstępem (równie podstępnym jak ten smile ) nie wydusiłam kilku słów o Łaskawym Panie, o którym mi pisałaś wink
        • rozmaryn_1 Re: Bo Rozmaryn 08.09.15, 18:49
          bladamery napisała:

> ja nie potrafię takich bajerów wklejać, ale gdybym umiała, to dużą pakę czekoal
          > dków bym na stół rzuciła smile Aż żałuję, że podstępem (równie podstępnym jak ten
          > smile ) nie wydusiłam kilku słów o Łaskawym Panie, o którym mi pisałaś wink

Już się poznałam na Waszych metodach, wymyśl coś nowego big_grin
      • rozmaryn_1 Re: Bo Rozmaryn 08.09.15, 18:48
        algaria napisała:

> Wielką wróżką jest i pochwały jej się należą O!

Podlizujesz się? smile Pewno też byś chciała, żeby Ci karty wyciągnąć big_grin big_grin
        Metoda podpatrzona u Bladamery wink
        • bladamery Re: Bo Rozmaryn 08.09.15, 19:18
          Hahaha, więc idę knuć big_grin
        • algaria Re: Bo Rozmaryn 08.09.15, 19:48
          No i widzicie sami.. Czyż Rozmaryn nie jest Wielką Wróżką?? Nie dość że umie przewidzieć przyszłość, z kart czyta jak z nut koncertmistrz, to jeszcze w cudzych myślach widzi!!! Skarb, prawdziwy skarb!
          • rozmaryn_1 Re: Bo Rozmaryn 08.09.15, 21:25
            Skarby się zakopuje głęboko pod ziemią, to ja już wole być rozmarynem, bo w górę rośnie i słońce czuje smile Ale powiem jak wróżbita Maciej- "dziękuję za uznanie" smile))
            • bladamery Re: Bo Rozmaryn 17.09.15, 20:08
              No i nie pojechałam (termin dzisiaj) sad
              Wykorzystałam wszystkie możliwości, kombinowałam jak tylko mogłam, ale sila wyższa. Dużo niesprzyjających sytuacji całkowicie niezależnych ode mnie. Smutno dupowato, beznadziejnie i pfffff.......nie lubię jak moja ekipa bawią się beze mnie uncertain Idę po korkociąg!

Btw, Rozmarynie - otwórz pocztę wink
              • rozmaryn_1 Re: Bo Rozmaryn 17.09.15, 20:38
                Dzięki za weryfikację i tak obrazowo napisałaś, jak się czujesz, że aż poczułam to na własnej skórze. Zreszta, ja się się czuję chwilowo tak samo, więc łączę się w bólu wink
                Jutro bedzie lepiej smile (jutro symbolicznie- czas przyszly)
              • inguszetia_2006 Re: Bo Rozmaryn 17.09.15, 21:14
                bladamery napisała:

> No i nie pojechałam (termin dzisiaj) sad
                > Wykorzystałam wszystkie możliwości,
                Witam
                To ja cię pocieszę. W te wakacje dostaję telefon od kolegi... Pytam grzecznie, czy ty nie miałeś odpoczywać i być gdzieś tam? No... miałem, ale mnie z urlopu odwołali. Odwołali go z URLOPU, kutapiony jedne! To pierwszy raz w mojej karierze zawodowej, że się pracownika ściąga z wakacji. Błąd popełnił taki, że pojechał w Polskę;-P Może jakby siedział na Dominikanie to by im się nie opłacało?wink Eh... te nasze urlopowe perypetie. Nauka na przyszłość - wakacje jak najdalej od Polski!;-D
                Pzdr.
                Ing
                • bladamery Re: Bo Rozmaryn 17.09.15, 21:40
                  Szczerze? W pale mi się nie mieści jak tak można! Na pewno nie jest to motywujące dla pracownika.
                  Odechciałoby mi się witać progi firmy po takiej akcji. Niebywałe normalnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka