Dodaj do ulubionych

Rady romantycznych aniołów..

24.09.15, 15:26
Kto takiej potrzebuje? Można pytać o konkretne osoby jak i tak ogólnie co zrobić w danej sytuacjismile dostosuję się.. Zapraszamsmile
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Rady romantycznych aniołów.. 24.09.15, 15:31
      Witam
      Freju, kopę lat;-D Co u ciebie?
      Poproszę anioła, owszem, owszem. Bez sprawy konkretnej.
      Pzdr.
      Ing
      • freya_v Ing 24.09.15, 15:40
        U mnie była przerwa w kartach, w sumie to nadal jest bo nie ma tego zaangażowania co kiedyś. Jakoś straciłam zapał ale dziś pomyślałam że trzeba je troche odświeżyćwink poza tym są i inne zmiany duże więc przyda się oderwać myśli i skupić na czymś innym np na wróżbach..
        Anioł dla Ciebie to DAWANIE INNYM ZNAĆ- JAK TYLKO UJAWNISZ SWOJE NAJSKRYTSZE POTRZEBY INNYM OSOBOM WASZA WIĘŹ SIĘ UMOCNI. Ing musisz wyjść do ludzi i zasięgnąć u kogoś ewentualnej pomocy. Sama nie wiele zdziałasz.
        • inguszetia_2006 Re: Ing 24.09.15, 16:36
          Witam
          Piękne dzięki.
          Pzdr.
          Ing
    • pinia1214 Re: Rady romantycznych aniołów.. 24.09.15, 15:43
      Ja poproszę. Pytanie o faceta, jakas radesmile0
      • black.kiara Re: Rady romantycznych aniołów.. 24.09.15, 15:48
        ja bardzo poproszę , dotycząca pewnego pana na P , jakaś rada
        • freya_v Black kiara 24.09.15, 15:57
          Anioły radzą POZOSTAŃ CZUJNA-ZNAKI CIĘ OSTRZEGAJĄ. ta karta to nie tylko zważanie na kogoś ale też i na siebie. Trzeba uważać na swoje słowa i postępowanie.. Poza tym jeśli masz jakieś wątpliwości to ta karta mówi że masz w pewnym stopniu rację i trzeba się temu bliżeej przyjrzeć i pewne rzeczy wyjaśnić.
          • black.kiara Re: Black kiara 24.09.15, 16:52
            bardzo dziękuję , zastosuję się do rady wink
      • freya_v Pinia 24.09.15, 15:51
        Karta dla Ciebie to WYCOFANIE SIĘ- NADSZEDŁ CZAS, BY ODŁĄCZYĆ SIĘ OD ŚWIATA. Pinia Tobie jak i jemu jest potrzebna chwila przerwy odpoczynku i przemyślenia w spokoju sytuacji. Czasem trzeba sobie trochę odpuścić. Inaczej z czasem odczujesz że wszystko dzieje się pod jakąś presją i wszystko jest jakieś takie wymuszone a to nikomu nie przynosi satysfakcji.
        • pinia1214 Re: Pinia 24.09.15, 15:57
          czyli on odczuwa podobnie? trudno o wyciszenie jak serce sie rwie a zwykle po takich wyciszeniach i odseparowaniach, juz zazwyczaj nie ma do czego wracać.
          Pozdrawiam i dziekuje za aniołka
    • rozmaryn_1 Re: Rady romantycznych aniołów.. 24.09.15, 15:48
      Ja chcę, ręka w górę smile
      Proszę spytaj swoich kart o rade dla mnie co mam zrobić z pewną znajomością, chyba się skończy, jak nic nie zrobię, ale nie wiem, może lepiej niech się skończy?
      • freya_v Rozmaryn 24.09.15, 16:04
        Karta BRATNIA DUSZA- TAK TO JEST TWOJA BRATNIA DUSZA. warto walczyć o tę znajomość.. Powinno łatwo dojść do zgody i porozumienia. Kryzysy zdarzają się wszędzie, tutaj też one minąsmile
        • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 24.09.15, 16:16
          W głębi czułam, że tak własnie jest... dziękuję Ci kochana kiss
          Może wytropić Ci wielbiciela w moim wątku w ramach podziękowania?
          • freya_v Re: Rozmaryn 24.09.15, 16:22
            nie dziękuję za wielbicieli ale chętnie poczytam coś o moim panie Rsmile
            • rozmaryn_1 na pana R :) 24.09.15, 17:26
              Dobrze, więc wg tego samego schematu na pana R.
              księżyc, 9 buław, król puch.
              Pan R w księżycu, więc zatopiony w swojej wyobraźni, mogą to być marzenia, ale są też i obawy. Z podświadomości wypływają uczucia zapomniane, wyparte i robią zamieszanie. Z jednej strony może mieć przygnębiające wyobrażenia o Waszej relacji, przepełnione starymi lękami, których nigdy nie rozwiązał i teraz nagle przebudziły się do życia, z drugiej strony może fantazjować na Wasz temat, bo to przecież karta romantyzmu i spacerów w świetle księżyca. Jednak cienie, które wyłaniają się z tego księżycowego światła mogą być wyolbrzymione lub skrzywione i pan sam nie wie, gdzie kończy się sen a zaczyna rzeczywistość. Możliwe, że były niejasne sytuacje między Wami i teraz je analizuje i próbuje zrozumieć, ale w tej energii jest to niemożliwe. Pan błądzi w swoich wyobrażeniach niewątpliwie, może czuć się zraniony, w tej karcie to też możliwe.
              Dlatego boi się w pełni zaangażować, o czym mówi 9 buław. Wzmacnia granice, które mają go chronić przed zranieniem. Boi się odkryć siebie, czuje się bezpieczniej trzymając dystans między Wami.
              Jednak na najbliższą przyszłość macie króla puch., więc emocje żywe. Aby dotrzeć do niego, musiałabyś rozwiać jego lęki i obawy, może coś wymaga wyjaśnienia zwyczajnie, żeby przestał tworzyć pesymistyczne wizje. Musi poczuć się bezpiecznie, żeby chciał w pełni odkryć siebie, bo ten król puch to nie jest jeszcze związek miedzy dwojgiem ludzi, są uczucia, ale trzeba zrobić porządek z demonami.
              • freya_v Re: na pana R :) 24.09.15, 18:15
                Rozmarynku bardzo celnie. On też mi czesto w księżycu wychodzi i dobrze wiem dlaczegotongue_out on ma pewne wyobrażenie na temat naszej wspólnej przyszłości ale z pewnych powodów te plany mogą sie skomplikować, długo by pisać. Puki co trzeba czekać tak jak ten król pucharowy. Pewnych rzeczy nie da sie przyspieszyć.. W 9 buław jest ostrożny nie chce czegoś gwarantować jeśli mogą być ewentualne rozczarowania.. Karty adekwatne do obecnej sytuacji w każdym bądź razie.smile dziękismile
    • ziajka.a Re: Rady romantycznych aniołów.. 24.09.15, 15:54
      Ja tez jesli moge to na znajomosc z Ł. jaka rada jak sie zachowac ?
      Pozdrawiam i dziękuje
      • freya_v Ziajka 24.09.15, 16:12
        Drugi raz dziś wylosowałam dla Ciebie kartę ODRZUĆ NAWYK KONTROLOWANIA- POZWÓL TEJ SYTUACJI ROZWIJAĆ SIĘ WNATURALNY SPOSÓB. czytałam Twój wątek i po nim wylosowałam też tą kartę dla Ciebie. Za bardzo obciążasz się myślami o tej sytuacji. Daj sobie trochę czasu sytuacja nie jest tak dramatyczna jak teraz Ci się wydaje. Z tarota wychodzi że będą jeszcze bardzo przyjemne chwile więc się wycisz i zrelaksuj no i nie przejmuj się już tak tym wszystkim bo takimi negatywnymi myślami tylko kreujesz negatywną rzeczywistość.. Skup sie na czymś innym a zobaczysz jak samo się wszystko pozytywnie rozwiąże. Odpuść a zobaczysz jakie zaskakujące będą tego efekty
        • ziajka.a Re: Ziajka 24.09.15, 16:20
          Serdecznie dziękuję 😉 chyba faktycznie cos w tym musi być skoro dwa razy ta sama karta. Za bardzo sie przejmuje ostatnio to fakt i dużo czarnych mysli masz racje ale postaram sie zastosowac do rad i wrzucić na luz 😉 Dziekuje i pozdrawiam
    • nagietek123 Re: Rady romantycznych aniołów.. 24.09.15, 16:20
      Freya, to poproszę właśnie Aniołów o rade: co robić w mojej obecnej sytuacji rodzinnej?
      • freya_v Nagietek 24.09.15, 16:29
        pomyślałam o tej karcie i ja wylosowałamtongue_out ZACHOWAJ OTWARTY UMYSŁ- TWOJA BRATNIA DUSZA/E MOŻE RÓŻNIĆ SIĘ OD TWOJEGO WYOBRAŻENIA IDEAŁU. przy tej karcie niestety trzeba pogodzić się z tym że ktoś może myśleć czuć i uważać co innego za słuszne i po prostu to zaakceptować. nie warto walczyć z wiatrakami. niech każdy postępuje tak jak chce i niech każdy uczy się na swoich błędach. to jedna z najtrudniejszych kart trudna do zastosowania w życiu Ale możliwa i często akceptując czyjeś zdanie dobrze się ostatecznie na tym wychodzi. I mam nadzieję że masz w sobie dużo anielskiej cierpliwościwink
        • nagietek123 Re: Nagietek 24.09.15, 21:06
          Dzieki za radę, najwyraźniej Aniołowie uznali, ze mam powołanie do świętości - tylko o tym nie wiem...
    • caro-caro Re: Rady romantycznych aniołów.. 24.09.15, 17:24
      Czy też mogłabym prosić? Ogólnie, na co powinnam zwrócić uwagę, co jest dla mnie ważne na tym etapie? smile
      • freya_v Caro 24.09.15, 17:55
        MIESIĄC MIODOWY-RADUJ SIĘ BŁOGOSŁAWIEŃSTWEM SPĘDZONYCH WSPÓLNIE WAKACJI.. no to chyba czas na jakis urlopsmile
        • caro-caro Re: Caro 24.09.15, 18:24
          Mam się cieszyć ze wspólnie spędzonych chwil - i tak zrobię. Staram się cieszyć tym co mam i doceniać co mam, choć czasem chciałabym więcej wink
          Dziękuję Ci bardzo Freyko!
    • hoaxx Re: Rady romantycznych aniołów.. 24.09.15, 17:30
      Poproszę o radę w sprawie relacji z moją ślubną.
      • freya_v Hoaxx 24.09.15, 17:52
        Wylosowałam karte DZIECI-TWOJE ZYCIE UCZUCIOWE DOTYCZY DZIECI. dzieci są czynnikiem który koniecznie musisz wziąść pod uwagę jeśli pragniesz rozwinąć romantyczną sferę życia..
        • hoaxx Re: Hoaxx 24.09.15, 21:46
          Co prawda nie mam na razie w planach rozwijać romantycznej sfery życia, ale karta trafiła w punkt!

Dziękuję,
          H.
    • leda-is-one Re: Rady romantycznych aniołów.. 24.09.15, 17:49
      Tak mi jakoś smutno..miałam urlop i rodzinę najbliższą, długo wyczekiwana....i gonitwę którą mi kiedyś wieszczyłaś,,,ale teraz już na nic nie czekam..i nie mam energii do życia tylko smutek.. fizyczne baterie naładowane a coś jest nie tak,. Mogę jakaś rade dostać? lub pociechę..wolałabym pociechę,ale przyjmę i rade.

Serdeczności Ci posyłam smile
      • freya_v Leda 24.09.15, 18:00
        Karta DZIECI. skup sie na nich teraz oni Cie najbardziej potrzebują.. No i radość mogą Ci przynieść w trudnych chwilach. Do nich zawsze możesz się zwrócić gdy Ci źle..
        • leda-is-one Re: Leda 25.09.15, 06:14
          Trafiłaś ..miałam wątpliwości czy one mnie tak bardzo potrzebują jak ja ich, może stad ten smutek mnie naszedł..Mail wieczorny od synowej mnie postawił do pionu,potwierdził Twoje przesłanie. Dziękuje
    • nikix4 Re: Rady romantycznych aniołów.. 24.09.15, 17:50
      Ja poproszę smile Bez konkretnej sprawy.
      Anioły zawsze wiedzą co przekazać wink
      • freya_v nikix 24.09.15, 18:03
        WYCOFANIE SIĘ- NADSZEDŁ CZAS BY ODŁĄCZYĆ SIĘ OD ŚWIATA.. co tu więcej dodawać, odpoczynku Ci potrzeba..
        • freya_v Zamykam wątek, dzięki za udział:-) 24.09.15, 18:04
        • nikix4 Re: nikix 24.09.15, 18:19
          Bardzo Ci dziękuje smile

Wiesz, że ostatnio myślałam o takich wakacjach w klasztornej celi. Zostawić wszystko i zamknąć się chociaż na tydzień.
          Ale na razie mogę sobie tylko pomarzyć sad
    • procesor Re: Rady romantycznych aniołów.. 15.10.15, 09:12
      zabłąkany na forum wędrowiec (płci żeńskiej wbrew nickowi) też może poprosić?

sprawa romantyczna - facet spotkany w podróży, iskrzyło ale ja mam odruch wycofywania więc numery telefonów nie zostały wymienione smile
      sprawę zostawiłam losowi
      czy w kartach widać że jeszcze na siebie wpadniemy i będzie ciąg dalszy?
      cóż anioły mi powiedzą? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka