Dodaj do ulubionych

Andrzejkowe wróżby :) Kości

25.11.15, 16:40
Przyjmuje zapisy na wróżby - rzut kośćmi - mogą być miłosne ale nie muszą. Proszę pytanie a rzucać będę w forumowe Andrzejki - zapraszam smile
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 25.11.15, 17:15
      To ja pierwsza się zgłaszam smile U mnie nic ciekawego w temacie miłosnym, więc może dałoby się z tych kości wyczytać, czy mnie jakaś niespodzianka czeka tak powiedzmy do końca stycznia w temacie czy lepiej od razu zająć się czymś innym? smile
      • algaria Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 27.11.15, 19:42
        Rzut 3 kośćmi suma oczek to 14 wróżba brzmi - 14 - zyskasz miłość lub przyjaźń.. czyli ni9e zajmuj się niczym innym tongue_out
        • rozmaryn_1 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 28.11.15, 08:44
          Gapa ze mnie, dopiero przeczytałam odpowiedz. Dziekuję Ci bardzo, czy miłość czy przyjaźń- jedno i drugie wartościowe smile
    • pinia1214 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 25.11.15, 17:28
      ostatnio zagabuje mnie facet ze tak powiem zza mórz i oceanów- czy to ktos kto mnie sprawdza taki podszywany, czy go znam? pozdrawiam
      • pinia1214 Algario 27.11.15, 08:49
        nie wiem czy to kontynuacja tego kontaktu ale dostałam dziwny telefon. Czy to przypadek czy to wszystko od jednej osoby, którą mam na mysli?
      • algaria pinia 27.11.15, 19:44
        Suma oczek to 11, a 11- zostaniesz odtrącony. Jak się to ma do Twojego pytania? Sądzę że to pomyłka i facet i telefon wink
        Ale to tylko takie sobie wróżby więc rób po swojemu i nie patrz na kości smile
        • pinia1214 Re: pinia 27.11.15, 20:36
          dziękuje moze to i dobrze ze pomyłkasmile)
    • ziajka.a Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 25.11.15, 17:32
      A Ja mam takie pytanie ostatnio zagadał do Mnie w pracy Pan H. Ale to taki troche bawidamek cos mi sue zdaje, czy zaprosi Mnie na jakas randkę 😁
      • black.kiara Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 25.11.15, 17:50
        wiem , że sie fawno nie udzelałam , ale wiadomo dlaczego ,w każdym razie jeśli mogę to poproszę, ogólnie na życie uczuciowe , cz coś się ruszy w tej materii czy wciąż będzie takie pieron wie co
        • algaria Kiara 27.11.15, 19:51
          Suma oczek to 10 a 10 to pomyślność finansowa, a jak są finanse to i jakiś facet też się trafi - będzie dobrze
          • black.kiara Re: Kiara 27.11.15, 19:54
            hihihi Algaria ja Cię chyba usciskam za to Twoje niepoprawne poczucie humoru , ale pewnie będzie kasa to i facet się znajdzie ha ha ha kochana jesteś
            • algaria Re: Kiara 27.11.15, 20:18
              Bo jak jest kasa to i pod remontować się można i ciucha zabawnego zakupić i wzrok nowym butem czy zwinnym futrem przyciągnąć, a poza tym lepiej się płacze w porsche, niż w autobusie tongue_out
      • algaria ziajka 27.11.15, 19:46
        Suma kości to 16, a 16 to - udany wypoczynek. Zaprosi i miło spędzisz czas smile
        • ziajka.a Re: ziajka 27.11.15, 21:07
          No to oby tak sie stalo bo Pan zabójczo uroczy jak dla Mnie big_grin fajnie by było wink dziekuje smile
    • nagietek123 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 25.11.15, 17:57
      Czy w przyszłym roku uda mi się wyjechać do sanatorium (pierwszy raz w życiu)? Właśnie dostałam odpowiedz NFZ, że mam się spodziewać w ciągu 18 miesięcy wink Bardzo by mi się przydał dłuższy odpoczynek...
      • algaria nagietek 27.11.15, 19:49
        suma oczek to 15, a 15 to uważaj na ludzi ze swojego otoczenia mogą mieć zły wpływ.
        Jak to się ma do twojego pytania? Ktoś z Twojego otoczenia może dostać wcześniej niż Ty mimo, że złoży później niż Ty.
        Ale wyjedziesz i odpoczniesz smile
        • nagietek123 Re: nagietek 27.11.15, 22:57
          Dzięki, mogę mieć problem z mamą, co z nią zrobić w tym czasie...
          • algaria Re: nagietek 28.11.15, 14:29
            I może taką właśnie "życzliwość" innych pokazały kości. Masz 18 miesięcy w tym czasie wiele może się wydarzyć i opiekunka dla mamy też może się znaleźć smile
    • bronxi Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 25.11.15, 20:01
      A ja bym chciala wiedziec co myśli o mnie Pan M., który przynosi do nas do biura projekty do uzgodnienia? Czy on wolny w ogole jest?
      A co niech będzie pytanie o kogo innegosmile
      • algaria bronxi 27.11.15, 19:54
        Suma oczek to 12, a 12 to ważna decyzja przed Tobą. Jak to się ma do Twojego pytania? Jeśli Pan M zaprosi Cię na kawę to nie odmawiaj ,bo przed Tobą może być zupełnie nowy rozdział tongue_out
        • bronxi Re: bronxi 27.11.15, 20:00
          No ciekawe, ciekawesmile bo o tym Panu nic nie wiem, wpada do nas do biura i znikasmile
          Choć myslę, że raczej nie osiągalny..
    • nikix4 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 25.11.15, 20:58
      Poproszę smile
      Ale zdam się na los tongue_out Napisz co mi kości chciały powiedzieć.
      • algaria nikix 27.11.15, 19:56
        Suma oczek to 9 a 9 to - nastąpi zgoda. Czy już wiesz co kości chciały Ci powiedzieć?
        • nikix4 Re: nikix 27.11.15, 20:22
          Dzięki smile
          Pewnie, że wiem. Chociaż nie wiem, czy mam ochotę na rozejm czyli zgodę tongue_out
    • meda08 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 25.11.15, 21:27
      Zapisuje się i bardzo miło proszę smile
      Podobnie jak nikix-zdaje się na los.Zobaczymy co kości będą miały do przekazania.
      • algaria meda 27.11.15, 19:58
        Suma oczek to 7, a 7 to - ktoś chce ci zaszkodzić. Czy już wiesz o kogo chodzi? Rzecz się dzieje nie słychana strzeż się moja kochana
        • meda08 Re: meda 27.11.15, 21:21
          Ach ta 7 prześladuje mnie. Ja jestem 7, teraz mam 7 rok i wyszła 7.
    • krakuskaa Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 25.11.15, 22:30
      Cześć Algariosmile
      zobacz andrzejkowo proszę na działania w stosunku do mnie mojego znajomego M.
      smile pięknie dziękuję
      • leda-is-one Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 26.11.15, 05:37
        Jaki będzie mój świąteczny urlop w Polsce. ../energetycznie, chodzi o moje zadowolenie/
        • algaria Leda 27.11.15, 20:28
          Suma oczek to 10, a 10 to pomyślność finansowa - a skoro we wróżbie jest wyraz "pomyślność" więc będzie dobrze - ten czas wzbogaci Cię .. pomyślnie smile
          • leda-is-one Re: Leda 28.11.15, 06:50
            Algario dziekujesmile Juz bym Ci uwierzyła..ale nie wiem co tam po tych kropkach się mam spodziewać..Bo Ty wiesz jaka ta pomyślność będzie moja. Dam rade ? Czy się splucze do zera ale bez zadłużeń? Duchowych sjest i uniesień oczekuje, ba, synowie się starają.. ciiii.
            Tak czy siak, wróżba nie jest zła, moje pytanie wiąże się bardzo z energiami andrzejkowymi , bardzo. Dzięki.
      • algaria krakuskaa 27.11.15, 20:00
        Suma oczek to 8, a 8 to - odpowiesz za niepopełnione winy. Może być tak że Pan M się obrazi nie wiadomo za co, a wszystko skupi się na Tobie.
        • krakuskaa Re: krakuskaa 28.11.15, 14:31
          smilesmile
          dziękuję Algariosmile
    • perl-a80 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 26.11.15, 20:29
      smile 1. Czy wyjade gdzies na sylwestra (lub w jakim towarzystwie spędzę go) big_grin 2. Czy Pan B. będzie mną ogolnie zainteresowany-bede mu się podobać? 3. Jeśli tak -to kiedy będę się z nim spotykać tak na poważnie? a jeśli nie- to czy będę mieć z nim mimo wszystko na co dzien dobre stosunki i będzie mnie doceniać smile Dziękuję Algario
      • algaria Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 27.11.15, 20:04
        1 ) suma oczek 12 czyli ważna decyzja przed tobą - powiem że będziesz musiała wybierać albo czy w ogóle jechać albo z kim albo gdzie
        2) suma oczek 6 czyli kłopoty finansowe - to ostrzeżenie jest ważniejsze niż pytania o pana B wink
        3) suma oczek 10 czyli 10 - pomyślność finansowa - jak Ci się portfel zapełni wówczas zaczniesz się na poważnie spotykać z Panem B tongue_out

Przypominam że są to wróżby z przymrużeniem oka wink
        • perl-a80 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 27.11.15, 21:06
          Dziękuję Algario smile fajne te kości andrzejkowe i interpretacja-szczególnie nr 3 big_grin numer 1 to od razu powiedzieć można- to zawsze ciezka decyzja u mnie smile
    • sylwunka36 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 26.11.15, 21:42
      Algario,na powiększenie rodzinki rzuć,proszę...Pozdrawiam,Sylwia
      • algaria sylwunka 27.11.15, 20:06
        Na To pytanie już Ci brzdąkałam wahadłem nad szklanką wody ale skoro chcesz to suma oczek wyniosła 14, a 14 zyskasz miłość lub przyjaźń - powiększysz rodzinę z pewnością smile
        • sylwunka36 Re: sylwunka 27.11.15, 21:52
          Wielkie dzięki , Algario ! Wierzę w sprawdzalność Twoich wróżb,nawet tych z przymrużeniem oka. Pozdrawiam , Sylwia
    • nik-i7 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 27.11.15, 11:03
      To ja też poproszę smile ogólnie na życie smile
      • getdance Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 27.11.15, 14:05
        Ja też poproszę o ogólny przekaz od kości. smile
        • bladamery Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 27.11.15, 16:59
          Taki jeden mnie jutro na kolację zaprosił, rzuć no proszę i spójrz czy uda nam się ten wypad wink
          • algaria Bladamery 27.11.15, 20:15
            Suma oczek to 5 a 5 to - niespodziewana radość. Czyli czas miło spędzisz, chyba, że z radością do domu wrócisz wink
            • bladamery Re: Bladamery 27.11.15, 20:22
              a to gut! czuję przez kości (swoje), że będzie ok wink
        • algaria gatdance 27.11.15, 20:13
          Suma oczek to 17, a 17 - twoje plany ulegną zmianie - chcąc sprawdzić czy na lepsze czy na gorsze wyrzuciłam 18 a 18 to - pełen sukces w każdej dziedzinie.
          Nic tylko zazdrościć miłej pani
          • getdance Re: gatdance 27.11.15, 21:45
            Dziękuję! smile
            To dobrze, że wszystko pójdzie w porządku, bo póki co właśnie plany i zamierzenia niespodziewanie się zmieniają i nie miałam pojęcia w którą to wszystko zmierza stronę - naprawdę przez ostatnie tygodnie wiele zmian nastąpiło, także kości wiedzą co mówią wink.
      • algaria niki 7 27.11.15, 20:07
        Suma oczek to 9 a 9 to 9 - nastąpi zgoda, a gdzie zgoda tam budowanie czyli będzie dobrze, a nawet lepiej
        • nik-i7 Re: niki 7 27.11.15, 20:20
          Dziękuje Algario smile
    • lolus85 Re: Andrzejkowe wróżby :) Kości 28.11.15, 13:24
      Jesli jeszcze robisz wrozby to bylabym chetna. Na sfere uczuciowa. Dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka