15.12.15, 02:42
Drogie Wiedźmy pomóżcie smile

Podczas dość burzliwej dyskusji pewien mój znajomy rzucił mi wyzwanie. Mam do jutra do wieczora dać mu odpowiedź czy jego kumpel ma żonę. Oczywiście mam to ustalić za pomocą tarota. Kumpla znam (ale nie mamy kontaktu). Zresztą wici o wyzwaniu poszły i wszyscy milczą jak zaklęci. Bo wyzwanie to wyzwanie.
I męczę się teraz okrutnie. Bo karty raz tak - raz inaczej.
Zapytałam w końcu jaka jest sytuacja osobista osoby której sytuację osobistą próbuję ustalić i wyszło mi:
6 denarów, moc (odwrócona),cesarz
Kobiety tu nie ma ale to już jest mój nie wiem który rozkład i wiem, czy można mu wierzyć.

Może Wam się uda smile

ps. Jak któraś potrzebuje jakieś dane, to mogę przesłać na priva
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: wyzwanie 15.12.15, 06:48
      4 buławy, 10 kielichów, Koło Fortuny

Karty Nikix wyciągnęłam żeby Cię wesprzeć, ale tez nie wiem czy jest legalna poślubiona żona, widzę jednak szczęśliwą rodzinę, szczęśliwy dom, w którym to szczęściu coś zaczyna być niepewne, zależy od losu, coś tu się wnet zmieni. Serdeczności smile
      • nikix4 Re: wyzwanie 15.12.15, 14:28
        Patrząc po kartach dziewczyn , to może planuje ślub ?
    • rozmaryn_1 Re: wyzwanie 15.12.15, 08:45
      Nikix, podaj mi jego imię na maila, dołącze się do zabawy smile
      • nikix4 Re: wyzwanie 15.12.15, 10:27
        Rozmarynku jakiego masz maila ? Nick + gazeta.pl, czy jakiegoś innego?
      • nikix4 Re: wyzwanie 15.12.15, 10:44
        Roz. Mam maila ale nie mogę Ci wysłać priva sad Nie wiem, co się dzieję z tą pocztą.
        Napiszę tak. Pan ma imieniny np. 2.02 czy 11.04 ale nie tylko wtedy smile
    • inguszetia_2006 Re: wyzwanie 15.12.15, 10:13
      Witam
      Ciekawe karty mi wyszły. 6 kielichów, Mag i Rycerz kielichów. Widzi mi się, że on kocha kogoś z przeszłości. Co nie znaczy, że nie ma żony;-P Taką odpowiedź dały mi tarotowe duchy.
      Kim jest kobieta, którą kocha? 6 kielichów, Mag, Król mieczy. Ale jaja! Przyjaciółka z przeszłości, być może wróżka. Czy to ty Nikix?big_grin Nie wiem, czy ma żonę, ale tak czy siak kocha swoją przyjaciółkę z dawnych lat. Albo wydaje mu się, że kocha. Poległam na tym pytaniu. Nie chce gadać tarot o żonie, nie jest istotna w całej sprawie;-P
      Pzdr.
      Ing
      • nikix4 Re: wyzwanie 15.12.15, 10:32
        Dzięki Inga.
        Aleś mi namieszała tongue_out
        W desperacji już chciałam zadzwonić i podpytać, bo jak nie ustalę, to znajomy mi będzie dokuczał do końca życia. Ale się nie da. Bo to wyjdzie jak zadzwonię. I też mi będzie dokuczał.

Chol..a. Mam nauczkę. Nie przyjmować wyzwań.
    • rozmaryn_1 Re: wyzwanie 15.12.15, 11:26
      Jaki jest jego stan cywilny- otrzymanie podarunku, dom, oczekiwanie.
      Wygląda, jakby był zaręczony? Jakaś narzeczona, ale ślub najwcześniej w święta?
      Z całej tablicy mamy rząd kart: on, zdobycie zaszczytów, więzienie, kobieta- osoba główna czyli potencjalna żona, oczekiwanie. Jak nic ma kogoś, ale ze ślubem to chyba muszą poczekać, praca lub sprawy zawodowe są przeszkodą,. Ponadto kobieta depcze karty- troski i nieprzyjemności i kartę stanu małżeńskiego, więc nie ma ochoty sie wiązać na dziś, możliwe, że martwi się o finanse, a w głowie ma podróż czyli najchętniej by się wywinęła ze znajomości albo gdzieś planuje wyjechać, a może żyją w oddaleniu, w rozłące. Może mają się spotkać na święta. Tak mi pokazują kippery smile
      Tylko że to może być pytanie podchwytliwe, bo może np. mieć zonę i są w separacji albo coś ich rozdziela? Zwłaszcza , że Ty sama wyjęłaś 6 denarów, a ta karta może wskazywać, że sprawa kryje w sobie jakiś haczyk.
      Spytałam Tarota- 4 buławy i 8 buław, król pucharów. Stoi tu stały związek, tylko czy małżeński z obrączką?
      Niech wahadełko rozstrzygnie! Moje mówi, że facet jest jeszcze niezaobrączkowanysmile Masz wahadełko? Sprawdź sama smile
      • rozmaryn_1 Re: wyzwanie 15.12.15, 11:34
        A może to on widzi przeszkody i ona zastanawia się, czy by od niego nie odejść, ale jeszcze daje mu ostatnia szansę, żeby się oswiadczył hahaha... złożyłam juz karty, to nie moge spojrzec jeszcze raz tongue_out
      • nikix4 Re: wyzwanie 15.12.15, 13:08
        Dziękuję smile
        Wahadełko milczy w tej sprawie. Nie wiem co się dzieje ale ani drgnie.
        Zapytałam "klasyków" i wyszła mi 8 kier przy królu kier. Gdzieś czytałam, że to oznacza, że facet ma żonę. Chyba masz rację z tą 6 denarów. Coś mi tu nie gra ;/
        • nikix4 Re: wyzwanie 15.12.15, 13:12
          D..a zbita sad
          Zapytałam jeszcze raz i wyszła 7 przy królu kier, co podobno oznacza że jest kawalerem.
          Może rzeczywiście planuje ślub w najbliższej przyszłości. Czyli tak jakby miał żonę ale jeszcze jej nie ma ???
          • rozmaryn_1 Re: wyzwanie 15.12.15, 15:08
            Dałas się podpuścić, bo karty pokazują energię bardziej niż formalności, czasem to drugie tez, ale zwykle wychodzi to jakby przypadkiem. Zapytaj, czy mogłabyś z nim być w zwiazku, jesli pojawią się formalne przeszkody, to wiadomo, gorzej jak karty pokażą, że nie ma miedzy Wami uczuć! Przeważnie takie informacje wychodzą jakby mimochodem. Z drugiej strony stały zwiazek wyjdzie tak samo jak małżeństwo. W kartach to wszystko jedno. Facet może być rozwiedziony, a jego eks może wychodzić jako żona, bo żoną była i mają dalej kontakt, a jak dzieci są i facet jest rozwiedziony i układa sobie życie z inną- to jeszcze większy może wyjść bałagan. Karty to obraz energii, tutaj możemy celować, ale czy obrączka jest czy jej nie ma.... hm... podstępem spróbuj, spytaj, czy jest wierny żonie, co karty na to? Może dadzą jednoznaczną odpowiedź smile
            Ja bym powiedziała, że nie ma tej zony, ale niewykluczone, że jest w związku, w którym jest jakiś problem?
    • nikix4 Re: Udało się ... 15.12.15, 20:38
      Dzięki wielkie Wam wszystkim smile

Dzięki Waszej pomocy wyszłam z twarzą a mina znajomego bezcenna.
      Analizując wszystkie karty i Wasze wypowiedzi doszłam do wniosku, że zastosuję "unik".
      Rozłożyłam karty przed znajomym i zaczęłam nawijać, że karty wyraźnie wskazują na to, że osoba o którą pytamy ma żonę ale jakby to nie była żona.
      O mało z krzesła nie spadł tongue_out

Okazało się, że ma partnera z którym zawarł związek małżeński we Francji. Czyli niby żona a jednak nie żona. Teraz na 100 nie będzie się ze mnie wyśmiewał. Nawet z podziwem i ze strachem na tarota zerknął. Teraz rozumiem Wasze karty i tą 6 denarów i odwróconego cesarza u mnie.
      Ale chyba karty Ledy najlepiej to pokazały, zwłaszcza to koło fortuny wink

Coś na wieczór - coby było czym świętować zwycięstwo nad "niewiernymi wink

https://think-about.pl/wp-content/uploads/2014/12/kieliszki_do_szampadan_LED.jpg
      • rozmaryn_1 Re: Udało się ... 15.12.15, 21:05
        Czekaj, bo nie rozumiem... facet jest gejem??? Czyli dlatego wyszły mi przeszkody na drodze do żony, ale chodzi o to, że on ma inne preferencje?
        Czyli zona jest, ale to facet? Dobrze czułam więc, że 6 denarów zwiastuje haka i dlatego wyszedł cesarz? A w moich kartach król pucharów? hahhaha...
        Fajnie, ciesze się, że wyszłaś z tego z twarzą smile))
        • nikix4 Re: Udało się ... 15.12.15, 21:15
          Czekaj, bo nie rozumiem... facet jest gejem??? - dokładnie tak.
          Ale wiesz co, w życiu bym na to nie wpadła, żeby cesarza czy króla pucharów potraktować jako "żonę"
          • rozmaryn_1 Re: Udało się ... 15.12.15, 21:35
            a kippery pokazały kobiete i teraz mnie ciekawi, czy mówiły, że są przeszkody, bo jakas kobieta faktycznie istnieje w jego zyciu i liczy, że jeszcze sie cos zmieni czy tego faceta jako kobiete. Piszesz, że slub brali we Francji, ale czy on tam mieszka, czy zyja w rozłace i ta kobieta to jego żona-mąż czy ktoś kompletnie inny, kobieta, ktora liczyła na zwiazek i sie przeliczyła?
            I czy w domu wciaz maja nadzieje,że syn się "nawróci" czy może żono-mąż przyjedzie na świeta? Nie znasz szczegółow?
            • rozmaryn_1 Re: Udało się ... 15.12.15, 21:36
              a wahadełka pytałam, czy ma żonę, pokazały że nie i miały rację, a trzeba było jeszcze spytać, czy ma męża big_grinDDDD
              • nikix4 Re: Udało się ... 15.12.15, 21:57
                Moje wahadełko ani drgnęło tongue_out
                A klasyki raz że żonaty, raz że kawaler.

Też mnie zastanawia ta kobieta w kiperach. O ile go znam to nigdy nie widziałam go z kobietą w jakimś poważnym związku. Na imprezy przychodził sam a jak już musiał to zawsze z jakąś inną partnerką. Nigdy z tą samą osobą. Wydaje mi się, że obydwoje bardziej są związani z Polską niż z Francją. Może teraz się coś zmieniło. Nie wiem.
                Nie znam za dobrze rodziców, więc nie wiem jaka jest ich reakcja na to wszystko.
                Ale wiesz co mi przyszło do głowy, że może to chodziło o to, że u nas nie mogli się formalnie pobrać i musieli wyjechać, żeby to zrobić ? Czyli, że przeszkodą było to, że żaden z nich nie jest dosłownie kobietą ?
                • rozmaryn_1 Re: Udało się ... 15.12.15, 22:20
                  Kippery są dosłowne raczej, więc albo jakas kobieta robiła sobie nadzieje i to karty pokazały, albo ta kobieta to jego "kobieta" i ich sytuacja, szkoda, że nie znasz szczegółow i nie można tego tak do końca zrozumieć. W sumie spytałam o zonę i ciagnęłam karty, może to była ogólna odpowiedź na pytanie, ale czuje, że one mówiły o jakiś konkretach, tylko my ich nie znamy tongue_out
      • leda-is-one Re: Udało się ... 16.12.15, 05:50
        karty pokazały..ale leda ich nie zrozumiała uff
        kieliszek szampana zawsze, dzieki tongue_out
    • algaria Re: wyzwanie 15.12.15, 20:57
      A ja zapytałam o stan cywilny pana - 3 mieczy, paź buław 4 denarów - wolny po przejściach może rozwodzie lub po zerwaniu ale takim z przytupem - obecnie stanu wolnego flirtujący niezobowiązująco i mu z tym dobrze bo jest zatwardziałym kawalerem.... Dasz odpowiedź?? Sama jestem ciekawa kto ma racje
      • nikix4 Re: wyzwanie 15.12.15, 21:16
        Wrzuciłam wyżej.
        W sumie to chyba masz rację. Parząc "tradycyjnie" żonaty kawaler tongue_out
        • algaria Re: wyzwanie 15.12.15, 22:57
          Teraz zauważyłam odpowiedź.. te kielichy wasze mogły sugerować mąż/nie mąż zona/nie żona - paź kiedyś mi pokazał faceta w damskich ciuszkach - czyli, że kielichy pokazują inność płciową i orientacyjną.
          Zatwardziały kawaler - trafiłam w sedno wink choć poślubiony za granicą - ale u nas ten ślub jest nieważny i jeszcze długo nie będzie ważny.
          • nikix4 Re: wyzwanie 15.12.15, 23:20
            Paź się zgodzę ale król czy cesarz ???
            Trzeba chyba będzie "unowocześnić" znaczenie niektórych kart wink
    • nagietek123 Re: wyzwanie 15.12.15, 22:06
      Taki jest stan cywilny kolegi Nikix
      4 denary, Królowa denarów, 5 denarów
      Patrząc na Królową denarów widzę żonę legalną, zasiedziałą, ale związek może być w słynnej "separacji".
      • nagietek123 Re: wyzwanie 15.12.15, 22:10
        Oooo, już po zawodach wink
        • algaria Re: wyzwanie 15.12.15, 22:59
          ale tobie też wyszła 4 denarów czyli zatwardziałość w postanowieniach - Q denarów no niby Pani ale przecie 5 monet to partnerstwo - dwie osoby które mogą na siebie liczyć - Q zmyliła.. ale przecież ten pan ma żonę - nie żonę wink
          • nagietek123 Re: wyzwanie 16.12.15, 14:52
            Właśnie Algario - partnerstwo.
            A może jeden z panów miał duży posag, a drugi go dla tego posagu wziął wink
    • camaretto Re: wyzwanie 17.12.15, 10:38
      Fajne, ja tez chciałam brac udział, ale mam ostatnio dużo spraw i problem zz kolegą, któremu założę nowy wątek, też w formie trochę zagadkowej- trochę nie bo z takimi problemami tylko do bab i to tarocistek. I bęc. Też o Francji.Najgorsze że przy facetach człowiek nie może się przestawić!
      Fajnie- prawie wszystkim wyszło nietypowo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka