Znalazłam w swoich rozpiskach taki lekko dziwny rozkład pt Gdzie spotkam partnera - trąci mi tu Panią Chrzanowską, ale jak ma być zabawa to i rozkład musi być zabawny.
Zapraszam do odgadnięcia jakie karty wypadły w tym rozkładzie.. nagrody przewidziane dla każdego uczestnika.
1 na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę? - taki który jest partnerem, może być chłodny w obyciu (niewylewny) zdystansowany i.. proszący - tak wspaniały przyjaciel zwłaszcza w trudnych chwilach i.. żebrak w koronie
2 jakie cechy charakteru są dla mnie najważniejsze? - umiejętności dostosowania się do panujących sytuacji. Umiejętne żonglowanie czasem pracy i finansami to też znaczenie tej karty.
3 gdzie mam szanse poznać swego przyszłego męża/partnera [w jakich okolicznościach]? - Fontanna w parku, wanna (czyli pan może nagle niczym James Bond wpaść przez okno do waszej wanny), magiczne źródełka w czasie deszczu, wszelakie akweny i łazienki publiczne
4 kiedy będzie ku temu najbardziej sprzyjający moment? - no i tu określenie czasu - nieprędko według znaczenia. A według źródeł jakie można znaleźć w necie karta ta odpowiada znakowi Ryb czyli czas między 19.02 a 20.03 czyli niebawem
5 na co powinnam zwracać uwagę?- na rozstajne drogi, i 2 kobiety z jednym mężczyzną, bo chyba anioła z nieba to raczej nie będzie by zwracać na niego uwagę
6 jak będzie wyglądał mój związek? - nieciekawie, praktycznie będzie to czas odpoczynku, koncentracji sił, może leczenie złamanego serducha, do tego jedna strona będzie chciała dominować może pojawić się zazdrość ale i pewność co do uczuć partnera. W ogóle jest to karta samotności i wycofania.
Ktoś podejmie wyzwanie? Zapraszam