bronxi 22.02.16, 07:32 Witajcie chciałabym Was serdecznie poprosić o rozkład urodzinowy, jakby Ktoś znalazł chwilkę, bo kolejny roczek mi minął Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_potwor Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 14:02 Sto lat, kochana . Chcesz kartę Ukrytych Królestw? Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 14:28 Pojedynek Smoków. Czasem człowiek staje na rozdrożu i zastanawia się, w którym kierunku iść. Doświadcza jednocześnie wiary i zwątpienia, miłości i lęku. Z dwóch walczących smoków wesprzyj tego, który służy najwyższym celom, a wtedy ich pojedynek rozstrzygnie się na Twoją korzyść. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 14:16 Droga Bronxi! Życzę Tobie wszelakiej pomyślności w sferze prywatnej jak i zawodowej. Tradycyjnie zdrowia, radości, miłości i marzeń spełnionych, dóbr pożądanych Jako upominek mam dla Ciebie przesłanie od Aniołów i kwiecia Ci na łące uzbierałam.. Związek Twoją najważniejszą relacją jest związek samej ze sobą i z Bogiem, a wszystkie inne wyrastają właśnie z niego. Chcąc przyciągnąć, uzdrowić lub zrównoważyć jakąś relacje, zacieśnij związek ze swym kochającym Stwórcą a sobą. Gdy poczujesz się bezpieczna i kochana Twoje pozostale związki rozkwitną. Odpowiedz Link
bronxi Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 14:19 Dziękuję za życzenia, przesłanie i piękne kwiaty z łąki, zapachniało wiosną Odpowiedz Link
algaria Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 15:26 Wszystkiego najlepszego, najwspanialszego, największego i najbardziej super... A od Bogiń masz na ten rok: Realizacje zamiarów - Skup wszystkie swoje myśli, uczucia i działania na swych zamierzeniach, a będziesz w stanie pokazać to co potrafisz dokonać.... Tylko zechciej dokonać Odpowiedz Link
niki.ix Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 15:44 Wszystkiego najlepszego Bronxi 100 lat !!! Wyciągnęłam Ci kartę IOSHI - jako przesłanie na kolejny rok. Partnerstwo Wygląda na to, że to będzie rok budowania relacji międzyludzkich. W miłości, w przyjaźni, w pracy. Masz duże szanse na trwały związek Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 15:46 Pięknego roku www.tapetus.pl/obrazki/n/121615_bukiet-olte-tulipany.jpg Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 16:06 Hej Bronxi, wszystkiego najlepszego. Mini wróżba anielska dla Ciebie. Ogólnie taki będzie ten rok- POMOCNI LUDZIE. Nie zabraknie więc wokól Ciebie ludzi, mogą pojawić się nowe przyjaźnie, nowe znajomości. W miłości- WYPATRUJ ZNAKU czyli pod zwykłym zbiegiem okoliczności może kryć się prawdziwa miłość, bądź więc otwarta na nowe możliwości. Finanse- KOMPROMIS. Może nie będziesz skakać z radości, ale powodów do zmartwień też nie będzie. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 19:05 Witam Najlepszego dziewczyno! Na nowy rok masz ode mnie Diabła. Będziesz musiała swoich cnót strzec jak oka w głowie, bo będzie dużo pokus W sumie - fajnie, jesteś młoda, więc szalej i łobuzuj Jak nie teraz to kiedy, co nie? Tylko się całkiem nie zatrać, trochę samokontroli nigdy nie zaszkodzi, bo rogaty lubi postawić kropkę nad i. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
bronxi Podzięowania 23.02.16, 07:17 Bardzo serdecznie chciałabym Wam podziękować za życzenia oraz wróżby W ramach podziękowań zapraszam na kawkę z ciasteczkiem a później .... na małe co nie co ... Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 09:08 Urodzinowy rozkład "Komfort życia"- ukradłam go z bloga Algarii 1. Jak realizujesz się w życiu?- Kapłan Wszystko musisz mieć poukładane, zaklepane, pewne i zgodne z normami tymi społecznymi i tymi prawnymi. Wtedy czujesz się pewnie i bezpiecznie.Można na Tobie polegać, ale od innych też dużo wymagasz i przypilnujesz, aby się z tego wywiązywali. 2. Aktualna sytuacja - 9 buław Aktualnie odpoczywasz po jakiś rozgrywkach, żeby nie powiedzieć wojenkach Odpoczywasz i zbierasz siły, narzekasz - bo coś poszło nie po Twojej myśli. Układasz dalsze plany. 3. Przeszłość, która wpłynęła na tę sytuację - 5 mieczy - Tak, coś poszło nie tak jak się spodziewałaś i ociekłaś z pola walki, coś zyskałaś, ale też coś straciłaś - zaufanie. Mam wrażenie, że dotyczy to życia uczuciowego. Ni9e byłą to dla Ciebie sytuacja komfortowa, ale zwróć uwagę, że to przeszłość. W całym rozkładzie wg mnie to najsmutniejsza karta, pozostałe są dobre. 4. Jakich zamierzeń nie zrealizowałaś? - Król buław - może nie znalazłas swojego Króla buław? Mężczyznę z dobrą energią, z ognistym temperamentem, ale i otaczającym kobietę opieką, odpowiedzialnego, mądrego z pozytywnym spojrzeniem na życie, bo jak dzis przeczytałąm na FB: "Pamiętaj, że facet ma być kimś, przy kim rozkwitasz, a nie całym Twoim światem, w którym się zamykasz". 5. Co pomoże Ci poczuć się komfortowo w życiu? - 10 kielichów - no jasne: oświadczyny, ślub i żyli długo i szczęśliwie, wielka spełniona miłość 6. Jakie Twoje cechy ułatwią Ci realizację planów?- Koło fortuny - wiara, ze spotkasz kogoś takiego, że Los Ci sprzyja, a Twoim przeznaczeniem jest żyć szczęśliwie, a sprawy, które idą jak po grudzie same rozwiążą się po twojej myśli. 7. Jakie cechy utrudnią realizację planów?- Królowa denarów - hmmm, może za dużo oczekujesz w sensie materialnym? I dla mężczyzny możesz być zbyt droga w utrzymaniu? Może lubisz być obsługiwana? Choć ja osobiście lubię Królowa denarów i chcę być taka 8. Przestroga przed zewnętrznymi utrudnieniami - 6 mieczy - Czeka Ciebie jakiś przełom w życiu, którego możesz się obawiać, może jakiś daleki wyjazd? Zmiana otoczenia? Przekwalifikowanie się? To sie może ostatecznie okazać dobrym posunięciem. 9. Co pobudza w Tobie kreatywność?- 6 kielichów - Spokojne siedlisko domowe, tam się najlepiej realizujesz. Ktoś lub jakieś zdarzenia z przeszłości dobrze wpłyną na Twoja kreatywność. 10. Co kreatywność gasi?- Królowa mieczy - Gasi ktoś oschły, zimny lub Twoje cechy takie jak: cierpiętnictwo, sztywność myślenia i postrzegania, chłodna kalkulacja, wymagania ponad miarę i wyrażanie ich w raniący dla kogoś sposób. 11. Najbliższa przyszłość - Królowa kielichów - akurat coś zupełnie odwrotnego niż Królowa mieczy - często kobieta samotna, bo w najbliższej przyszłości zakochasz się i będziesz jak ta Królowa kielichów: pełna uczuć, delikatna i krucha, romantycznie nastawiona do życia, a przy tym kreatywna i artystycznie uzdolniona. Pamiętaj jednak, że takie cechy mogą wystawić Ciebie na zranienie. Więc życzę Ci abyś wzięła od tych królowych, które gęsto pojawiły się w Twoim rozkładzie z każdej po trochu: komfortu, elegancji, rozsądku, czułości i żyj po królewsku 12. Dalsza przyszłość po zastosowaniu wskazówek - 8 denarów - Dopniesz swego, ale karta ta mówi o długim dążeniu do celu. jest to solidna karta, mówi o skupieniu się na pracy, podnoszeniu kwalifikacji, zmianie profesji, wykorzystywaniu wszelkich umiejętności. Dobry w sumie rok, dużo będzie się działo w Twoim życiu i to na polu zawodowym i osobistym. Życzę spełnienia. Odpowiedz Link
bronxi Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 10:28 Dziękuję, dziękuję, dziękuję Punkt nr 1 i 5 zostawiam bez komentarza, bo są zgodne w 100 %. Chwilowo faktycznie odpoczywam po gorszych chwilach a wręcz złych chwilach w związku.. nie zawsze jest kolorowo i nawet kiedy myślałam, że ON nie jest mnie w stanie zaskoczyć to jednak mu się to jeszcze udaje.. Może faktycznie czasem mam zbyt duże wymagania< niekoniecznie finansowe>, które są trudne do zrealizowania... Nigdy nic nie przychodziło mi łatwo i szybko, więc ostatni punkt mnie w ogóle nie dziwi. Pozytywny zapowiada się dla mnie rok, oby się spełniło. Jestem bardzo wdzięczna i w ramach podziękowań przesyłam kwiatuszki od serca Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 11:13 Wszystko w porządku, ciasteczko też i kawusia..dziękuję teraz nie można więcej.. ale na wieczór jakbyś tak jakie whisky dla mnie? ..co? Takie dobre wróżby trzeba opić, zamoczyć, pokropić..żeby się spełniły. Tak na serio, życzę Ci z całego serca, spełnienia wszystkich wróżb urodzinowych. Nagietkową sobie nad łóżkiem powieś.. alleluja /jak mawia jedynie słusznie prawiący ojciec/ i do przodu ! 10 mieczy zostało z tyłu. Odpowiedz Link