Dodaj do ulubionych

Urodzinowo :)

22.02.16, 07:32
Witajcie chciałabym Was serdecznie poprosić o rozkład urodzinowy, jakby Ktoś znalazł chwilkę, bo kolejny roczek mi minął smile
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 14:02
      Sto lat, kochana smile. Chcesz kartę Ukrytych Królestw?
      • bronxi Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 14:18
        Dziękuję bardzo smile Z chęcią smile
        • baba_potwor Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 14:28
          Pojedynek Smoków. Czasem człowiek staje na rozdrożu i zastanawia się, w którym kierunku iść. Doświadcza jednocześnie wiary i zwątpienia, miłości i lęku. Z dwóch walczących smoków wesprzyj tego, który służy najwyższym celom, a wtedy ich pojedynek rozstrzygnie się na Twoją korzyść.
          • bronxi Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 14:32
            Dziękuję pięknie smile
    • leda-is-one Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 14:16
      Droga Bronxi!
      Życzę Tobie wszelakiej pomyślności w sferze prywatnej jak i zawodowej.
      Tradycyjnie zdrowia, radości, miłości i marzeń spełnionych, dóbr pożądanych smile smile smile
      Jako upominek mam dla Ciebie przesłanie od Aniołów i kwiecia Ci na łące uzbierałam..

Związek
      Twoją najważniejszą relacją jest związek samej ze sobą i z Bogiem, a wszystkie inne wyrastają właśnie z niego.
      Chcąc przyciągnąć, uzdrowić lub zrównoważyć jakąś relacje, zacieśnij związek ze swym kochającym Stwórcą a sobą. Gdy poczujesz się bezpieczna i kochana Twoje pozostale związki rozkwitną.
      https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgwdIprHV9q186q1rwFfpDF87oxMfFkhJ99-yj1ahpKY_gK_H6
      • bronxi Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 14:19
        Dziękuję za życzenia, przesłanie i piękne kwiaty z łąki, zapachniało wiosną smile
    • algaria Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 15:26
      Wszystkiego najlepszego, najwspanialszego, największego i najbardziej super...

A od Bogiń masz na ten rok:
      Realizacje zamiarów - Skup wszystkie swoje myśli, uczucia i działania na swych zamierzeniach, a będziesz w stanie pokazać to co potrafisz dokonać.... Tylko zechciej dokonać wink
      • bronxi Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 07:19
        Bardzo dziękuję smile
    • niki.ix Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 15:44
      Wszystkiego najlepszego Bronxi smile
      100 lat !!!

https://sp24zabrze.szkolnastrona.pl/container/wiosenny_zachwyt.jpg

Wyciągnęłam Ci kartę IOSHI - jako przesłanie na kolejny rok.

Partnerstwo
      Wygląda na to, że to będzie rok budowania relacji międzyludzkich. W miłości, w przyjaźni, w pracy. Masz duże szanse na trwały związek smile
      • bronxi Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 07:20
        Dziękuję smile
    • ag_at5 Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 15:46
      Pięknego roku smile

www.tapetus.pl/obrazki/n/121615_bukiet-olte-tulipany.jpg
      • bronxi Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 07:20
        Dziękuję smile
    • rozmaryn_1 Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 16:06
      Hej Bronxi, wszystkiego najlepszego. Mini wróżba anielska dla Ciebie.
      Ogólnie taki będzie ten rok- POMOCNI LUDZIE. Nie zabraknie więc wokól Ciebie ludzi, mogą pojawić się nowe przyjaźnie, nowe znajomości.
      W miłości- WYPATRUJ ZNAKU czyli pod zwykłym zbiegiem okoliczności może kryć się prawdziwa miłość, bądź więc otwarta na nowe możliwości.
      Finanse- KOMPROMIS. Może nie będziesz skakać z radości, ale powodów do zmartwień też nie będzie.
      • bronxi Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 07:21
        Dziękuję smilesmile
    • inguszetia_2006 Re: Urodzinowo :) 22.02.16, 19:05
      Witam
      Najlepszego dziewczyno! Na nowy rok masz ode mnie Diabła. Będziesz musiała swoich cnót strzec jak oka w głowie, bo będzie dużo pokusbig_grin W sumie - fajnie, jesteś młoda, więc szalej i łobuzujwink Jak nie teraz to kiedy, co nie? Tylko się całkiem nie zatrać, trochę samokontroli nigdy nie zaszkodzi, bo rogaty lubi postawić kropkę nad i.
      Pzdr.
      Ing
      • bronxi Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 07:22
        To będzie się działo, dziękuję smile
    • bronxi Podzięowania 23.02.16, 07:17
      Bardzo serdecznie chciałabym Wam podziękować za życzenia oraz wróżbysmile
      W ramach podziękowań zapraszam na kawkę z ciasteczkiemsmile
      https://static.pl.groupon-content.net/04/04/1336405400404.jpg

a później .... na małe co nie co ...

https://urodaizdrowie.pl/wp-content/uploads/2013/02/cocktails-300x162.jpg

https://www.2drink.pl/wp-content/uploads/2015/04/drinki-z-wodki.jpg
    • nagietek123 Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 09:08
      Urodzinowy rozkład "Komfort życia"- ukradłam go z bloga Algarii

1. Jak realizujesz się w życiu?- Kapłan
      Wszystko musisz mieć poukładane, zaklepane, pewne i zgodne z normami tymi społecznymi i tymi prawnymi. Wtedy czujesz się pewnie i bezpiecznie.Można na Tobie polegać, ale od innych też dużo wymagasz i przypilnujesz, aby się z tego wywiązywali.
      2. Aktualna sytuacja - 9 buław Aktualnie odpoczywasz po jakiś rozgrywkach, żeby nie powiedzieć wojenkach wink Odpoczywasz i zbierasz siły, narzekasz - bo coś poszło nie po Twojej myśli. Układasz dalsze plany.
      3. Przeszłość, która wpłynęła na tę sytuację - 5 mieczy - Tak, coś poszło nie tak jak się spodziewałaś i ociekłaś z pola walki, coś zyskałaś, ale też coś straciłaś - zaufanie. Mam wrażenie, że dotyczy to życia uczuciowego. Ni9e byłą to dla Ciebie sytuacja komfortowa, ale zwróć uwagę, że to przeszłość. W całym rozkładzie wg mnie to najsmutniejsza karta, pozostałe są dobre.
      4. Jakich zamierzeń nie zrealizowałaś? - Król buław - może nie znalazłas swojego Króla buław? Mężczyznę z dobrą energią, z ognistym temperamentem, ale i otaczającym kobietę opieką, odpowiedzialnego, mądrego z pozytywnym spojrzeniem na życie, bo jak dzis przeczytałąm na FB: "Pamiętaj, że facet ma być kimś, przy kim rozkwitasz, a nie całym Twoim światem, w którym się zamykasz".
      5. Co pomoże Ci poczuć się komfortowo w życiu? - 10 kielichów - no jasne: oświadczyny, ślub i żyli długo i szczęśliwie, wielka spełniona miłość smile
      6. Jakie Twoje cechy ułatwią Ci realizację planów?- Koło fortuny - wiara, ze spotkasz kogoś takiego, że Los Ci sprzyja, a Twoim przeznaczeniem jest żyć szczęśliwie, a sprawy, które idą jak po grudzie same rozwiążą się po twojej myśli.
      7. Jakie cechy utrudnią realizację planów?- Królowa denarów - hmmm, może za dużo oczekujesz w sensie materialnym? I dla mężczyzny możesz być zbyt droga w utrzymaniu? Może lubisz być obsługiwana? Choć ja osobiście lubię Królowa denarów i chcę być taka wink
      8. Przestroga przed zewnętrznymi utrudnieniami - 6 mieczy - Czeka Ciebie jakiś przełom w życiu, którego możesz się obawiać, może jakiś daleki wyjazd? Zmiana otoczenia? Przekwalifikowanie się? To sie może ostatecznie okazać dobrym posunięciem.
      9. Co pobudza w Tobie kreatywność?- 6 kielichów - Spokojne siedlisko domowe, tam się najlepiej realizujesz. Ktoś lub jakieś zdarzenia z przeszłości dobrze wpłyną na Twoja kreatywność.
      10. Co kreatywność gasi?- Królowa mieczy - Gasi ktoś oschły, zimny lub Twoje cechy takie jak: cierpiętnictwo, sztywność myślenia i postrzegania, chłodna kalkulacja, wymagania ponad miarę i wyrażanie ich w raniący dla kogoś sposób.
      11. Najbliższa przyszłość - Królowa kielichów - akurat coś zupełnie odwrotnego niż Królowa mieczy - często kobieta samotna, bo w najbliższej przyszłości zakochasz się i będziesz jak ta Królowa kielichów: pełna uczuć, delikatna i krucha, romantycznie nastawiona do życia, a przy tym kreatywna i artystycznie uzdolniona. Pamiętaj jednak, że takie cechy mogą wystawić Ciebie na zranienie. Więc życzę Ci abyś wzięła od tych królowych, które gęsto pojawiły się w Twoim rozkładzie z każdej po trochu: komfortu, elegancji, rozsądku, czułości i żyj po królewsku smile
      12. Dalsza przyszłość po zastosowaniu wskazówek - 8 denarów - Dopniesz swego, ale karta ta mówi o długim dążeniu do celu. jest to solidna karta, mówi o skupieniu się na pracy, podnoszeniu kwalifikacji, zmianie profesji, wykorzystywaniu wszelkich umiejętności.
      Dobry w sumie rok, dużo będzie się działo w Twoim życiu i to na polu zawodowym i osobistym. Życzę spełnienia.

• bronxi Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 10:28
        Dziękuję, dziękuję, dziękujęsmile
        Punkt nr 1 i 5 zostawiam bez komentarza, bo są zgodne w 100 %.
        Chwilowo faktycznie odpoczywam po gorszych chwilach a wręcz złych chwilach w związku.. nie zawsze jest kolorowo i nawet kiedy myślałam, że ON nie jest mnie w stanie zaskoczyć to jednak mu się to jeszcze udaje.. Może faktycznie czasem mam zbyt duże wymagania< niekoniecznie finansowe>, które są trudne do zrealizowania... Nigdy nic nie przychodziło mi łatwo i szybko, więc ostatni punkt mnie w ogóle nie dziwi.
        Pozytywny zapowiada się dla mnie rok, oby się spełniło.
        Jestem bardzo wdzięczna i w ramach podziękowań przesyłam kwiatuszki od serca smile

https://tiwaz.nazwa.pl/przedszkole/serce2012.gif
    • leda-is-one Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 11:13
      Wszystko w porządku, ciasteczko też i kawusia..dziękuję smile teraz nie można więcej..
      ale na wieczór jakbyś tak jakie whisky dla mnie? ..co? tongue_out

Takie dobre wróżby trzeba opić, zamoczyć, pokropić..żeby się spełniły.

Tak na serio, życzę Ci z całego serca, spełnienia wszystkich wróżb urodzinowych. Nagietkową sobie nad łóżkiem powieś.. alleluja /jak mawia jedynie słusznie prawiący ojciec/ i do przodu !
      10 mieczy zostało z tyłu.
      • bronxi Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 12:51
        Mówisz i masz:

https://www.banzaj.pl/pictures/lifestyle/alkohole/Alkohole_i_zdrowie_korzysci__z_picia_whisky/alkohole_i_zdrowie_korzysci__z_picia_whisky_12.jpg
        • leda-is-one Re: Urodzinowo :) 23.02.16, 13:01
          Dzięki! Mój czarny koń na środku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka