algaria 24.03.16, 14:15 Dodam jeszcze, że niech niosą miłość, pieniądze i zdrowie, a reszta nieważna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: Życzenia 24.03.16, 17:22 Nakrapiane, wyklejane, wszystkie jaja malowane Każde nosi kolor wiosny, bo Wielkanoc - czas radosny! Zatem mocy i radości oraz wszelkiej pomyślności, Dużo zdrowia i pogody, a w dyngusa wiadra wody! Dziękuje Algario, dołączam i ja do Twoich życzeń, reasumując wierszyk: Wesołych Świąt! Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Życzenia 25.03.16, 06:54 Jakie piękne pisanki, tez będę jutro robić i to mnie cieszy Wszystkim miłym Koleżankom i Koledze życzę pogody ducha i już żadnej tyry przedświątecznej, odpoczynku życzę i zdrowia Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Życzenia 24.03.16, 20:48 Witam Dzięki. Ja wam też najlepszego. W tym roku w ogóle nie czuję klimatu świąt. Jak dla mnie musi być ciepło, ciepluchno, kwiateczki na łące, zające w trawie kicające, te klimaty. A tu kurdę, minus trzy w nocy ma być. Dobrze, że śniegu nie ma. To by mnie wręcz wkurzyło. Ze swojego dzieciństwa pamiętam ciepłe Święta Wielkanocne. Kiedyś nawet poszłam do kościoła w pięknej, chińskiej sukience do kolanka, sandałkach, i tylko majtek zapomniałam Zauważyłam to, jak chciałam zostać z dzieciakami na podwórku, i jakoś tak kucnęłam i co ja paczę???? Nie mam majtek! Aaaaaaaaaaaa. Nie zmarzłam, dziękuję za troskę, jakby któraś chciała zapytać;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Życzenia 24.03.16, 21:28 Umarłam. w pierwej opluwszy monitor.. Bez majtek do kościoła bezwstydnico Ja się zastanowiłam jaką wiosenna przygodę miałam - to tylko taką, że się skąpałam topiąc Marzannę - będąc w ubraniu O! Zające u mnie po ogródku kicają - od sąsiadów przyłażą, bo ci trzymają je na dworze (sadyści, bo to domowe zające, takie miniatury). Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Życzenia 24.03.16, 21:36 harnaszakopane.pl/lib/ozkjmp/wielkanoc-kwiatki-jajka-ifji3dsr.jpeg Sympatycznych Świąt Ing, piekna historyjka. Ja kiedyś spódnicę zgubilam idąc Tez nie czuję. Ale od pewnego czasu nie czuję żadnych świąt. Odpowiedz Link
meda08 Re: Życzenia 25.03.16, 08:53 Miłych, zdrowych i słonecznych świąt dla Wszystkich Odpowiedz Link
bronxi Re: Życzenia 25.03.16, 20:29 Ja również życzę wszystkim zdrowych, spokojnych świąt Wielkiej Nocy Odpowiedz Link
q18 Re: Życzenia 25.03.16, 20:39 Algario dla Ciebie i innych Wróżek wszystkiego naj,naj , spełnienia marzeń i pragnień, radości, wypełniania przyrzeczeń oraz życzeń i co tam tylko )))) Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Życzenia 25.03.16, 21:35 Tobie, Algario, i wszystkim na forum - radosnych świąt. Odpowiedz Link
babowa Re: Życzenia 25.03.16, 22:11 spokojnych, dobrych dni swiatecznych wszystkim nam Odpowiedz Link
aprepope Re: Życzenia 25.03.16, 23:19 Jak najwiecej luzu i relaksu. Wybornego jedzenia bez wyrzutow sumienia i po zakupach i przygotowaniach odprezenia Odpowiedz Link