05.06.06, 18:46
Może ktoś bedzie kojarzył piosenką to chyba byly lata 80-te lub poczatek
90tych w refrencie były słowa:
"I'm thiking about you"
dość szybka i melodyczna piosenka
z góry dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: piosenka IP: *.ztpnet.pl 05.06.06, 19:09
      www.google.com
    • Gość: Krawat Re: piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:22
      A może chodzi Ci o Ugly Kid Joe z piosenką "Everything about you"
    • agatka_to_ja Re: piosenka 05.06.06, 19:49
      czyżby London Beat "I've Been Thinking About You" ?????????
      tu masz tekst:

oasis.fortunecity.com/oahu/245/londonbeat.htm
    • Gość: dysko boj Re: piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:00
      Bolter ???
      • Gość: missy3 Re: piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:13
        Dzięki Agantka tak to ona:)
        • agatka_to_ja Re: piosenka 05.06.06, 20:18
          kurde, dobra jestem ! (w szukaniu)

i taka uczynna :)

i skromna :)
          • cienmotyla Re: piosenka 05.06.06, 20:34
            Wymiatasz! LOL2
          • cienmotyla mały sprawdzian:) 05.06.06, 20:36
            a znasz: " Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło, kupię nóż... zostawię
            tylko dwoje..."
            • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 20:42
              Happysad "Ja do Ciebie "

www.teksty.org/h/happysad/jadociebie.php
              ale przyznam szczerze, ze tej piosenki nie znam :)
              • cienmotyla Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 20:43
                ..... lubie te piosenke mam na opisie ten tekst:)
              • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 20:45
                Happysad daje radę.. ;)
                • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 20:48
                  :(

hmmmmmmm.. chyba nie jestem "jazzy" ;)
                  • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 20:51
                    Nie łapię o co Tobie chodzi..napisałaś tytuł ich kawałka, sądziłem że lubisz..
                    • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 20:54
                      ja nie wiem, czy lubie czy nie - nie znam tego "kawalka".. a moze nie kojarze?

a napisalam tytuł bo "google prawde ci powie" :)
                      • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 20:56
                        Buahaha to brawo dla Ciebie =] (bez złośliwości-żeby nie było)
                        • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 21:01
                          a dziekuję :) a złośliwości w Tobie nie wyczuwam :) i to miłe :)
                          • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 21:05
                            Bardzo mnie to cieszy bo wiesz.. jakoś średnio przyjemnie bym się czuł gdybyś
                            puściła mi jakąś soczystą wiązankę =]
                            • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 21:07
                              wiązanka? ode mnie? takiej kulturalne i kochanej osóbki?

;)
                              • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 21:12
                                Oj żeby nie posypała się lawina komentarzy od Twoich "wielbicieli" =]
                                • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 21:14
                                  ech, ci wielbiciele.. :)))))
                                  • Gość: golon Re: mały sprawdzian:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:23
                                    Agatka, grałaś kiedyś w "Jaka to melodia ?"
                                    • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 21:29
                                      Gość portalu: golon napisał(a):

> Agatka, grałaś kiedyś w "Jaka to melodia ?"

nie, bo nie lubie Janowskiego :)

ale "ucho" do piosenek mam.. a nawet dwoje uszu :)
                                  • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 21:23
                                    Nie możesz się opędzić ?? ;p
                                    • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 21:30
                                      bluefoto napisał:

> Nie możesz się opędzić ?? ;p

opędzam sie i opędzam, nawet MUCHOZOLU uzywam i nic - lecą na mnie jak na lep ;)

a TY nie masz tego problemu z kobietami?
                                      • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 21:50
                                        Ze mną jest tak że generalnie się podobam (czytaj:uchodzę za przystojnego) ale
                                        że kiedyś kilkoro z Was niezbyt miło mnie potraktowało i wytworzył się uraz
                                        który po dziś dzień nie odpuszcza =]
                                        Kiedyś Was szczerze nienawidziłem ale teraz trochę mi już przeszło..
                                        • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 22:02
                                          ufffff.... cale szczescie, ze przeszła ci ta nienawiść...

a co do przedstawicielek mojej plci - bywaj a różne... dobre i złe, piekne i
                                          brzydkie, mądre i glupie, anioły i demony.... i agatki :)
                                          • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 22:05
                                            Agatka = równowaga ? =]
                                            • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 22:07
                                              dokladnie tak.. agatka = rownowaga czasami wyprowadzana z równowagi ;)

ech, jak ty mnie znasz... to wrecz przerażające :)
                                              • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 22:09
                                                Proste wnioski, żadna filozofia ;)
                                                • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 22:22
                                                  a ja myslalam, ze mam skomplikowaną osobowosc... ;)
                                                  • cienmotyla Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 22:29
                                                    "Zostań tu... kraina budzi się ze snu..."
                                                  • cienmotyla Re: mały sprawdzian:) 05.06.06, 22:30
                                                    "niech się wysypią kamienie! spadnie grad!"
                                                  • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 06.06.06, 10:18
                                                    I wcale się nie mylisz =] z tego co Ciebie obserwuję to masz właśnie taką
                                                    osobowość ale to nie oznacza że ja nie potrafię Ciebie szybko i łatwo
                                                    rozpracować - maleńka ;p
                                                  • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 06.06.06, 10:26
                                                    maleńka? hihi :)

a ty jestes maleńki czy "dużeńki"?

(tylko nie pytaj w ktory miejscu ;)
                                                  • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 06.06.06, 17:17
                                                    190 cm - sama zdecyduj czy kwalifikuję się do karłów ;) (bez urazy dla niskich
                                                    w końcy mądrości na metry się nie mierzy ale to nie oznacza że jestem tępym
                                                    mułem)
                                                  • agatka_to_ja Re: mały sprawdzian:) 06.06.06, 20:21
                                                    no, maleńki to Ty nie jesteś :)
                                                  • bluefoto Re: mały sprawdzian:) 06.06.06, 20:28
                                                    Namiastka widoku z lotu ptaka ;D ;D ;D
    • Gość: .. Re: piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:31
      Hanson..?
    • Gość: London boy I've been thinking about you - London Beat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:28
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka