Dodaj do ulubionych

do Nagietka

24.03.16, 21:48
Nagietku, czytałam wróżbę dla Ciebie z jajka niespodzianki.
Takie pucharowe te karty Ci wyszły, że mnie to zaciekawiło i zadałam kartom to samo pytanie. Wyjęłam jedną anielską w odpowiedzi. Mówi ona , że do końca roku poznasz kogoś, kto wzbudzi w Tobie uczucia, jeśli zaczniesz wprowadzać w swoje życie więcej pasji. Możesz poznac kogoś, kto ma zbliżone zainteresowania lub spodoba mu się Twoja pasja, jakoś przyciagniesz go do siebie, jak sama pokażesz jakąś namiętność do czegoś smile Może taki sens jest tej 4 pucharowej czyli dać się ponieść zamiast tkwić w zobojętnieniu, zająć się czymś, co przynosi Ci prawdziwe spelnienie i radość (królowa pucharów), a wtedy wkroczy w Twoje życie nowa osoba/nowa miłość (paź). Moja anielska mówi TAK- Wszechświat odpowie na Twoje pragnienie miłości, ale Ty jesteś kluczem, który wprowadzi namiętność w Twoje życie uczuciowe. Albo inaczej. Chcesz namiętnego partnera? Spraw, żeby poczuł pasję patrząc na Ciebie pochłonietą pasją smile Podobne ciągnie do podobnego. Pasja do pasji. Bądź namiętna, a przyciągniesz namietnego partnera, który straci dla Ciebie głowę smile
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: do Nagietka 25.03.16, 06:48
      Dzięki, piękna wróżba. Pasja? Albo ogród, albo podróże smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka