Nagietku, nie napisałam bo źle się czułam wczoraj, padłam. I więzi internetowe też.
Wahadełkiem sprawdziłam aktywność Wszystko się prawdopodobnie objawia -
1. czakra -fizycznie - czerwień - to ty go chyba jeszcze nie widziałaś
2. Pomarańcz - nieśmiałe próby, odpowiada dwojgu samotnym ludziom rozmawiającym przez internet.
3. Żółty- dobre porozumienie intelektualne, sporo wspólnych tematów
4. Zielony ...I tu mnie wkręciło... bo dawać to ten człowiek nie miał ochoty. Może to z samotności, ale energia ucieka gdzieś w dół, jest na wciągu do samego dołu
5. Niebieski- jakaś duża aktywność podobnie jak w
6. Indygo - niezidenyfikowana dla mnie działalność tych ośrodków. Wymijasz jakieś prawdy, tu więcej niż normalnie tam mniej...
7. Fiolet - przyjęłam że nieodczytywalne dla mnie z przyczyn karmicznych.
Lenormandy -oczekiwania
Ty - Koniczyna- Klucz -Kotwica - karty najnormalniwejsze w świecie, masz nadzieję na związek stabilny, "bingo"
On -Ryby - List- Wąż - Wąż lubi wślizgiwać się, szerzyć jakieś oszczerstwa, zmieniać skórę. List to wiadomości, ale i dokumenty. Informacje prywatne. Ryby z Listem- finansowe informacje, prywatność. Nie ufaj mu, po prostu. Współgra z tym sercem no i faktem, że przeceż wszyscy jesteśmy samotni, ten wygląda na osobę która wiele mówi wiele "nadaje", ale nie ma w tym szczerości.
Przyszłość związku - tu mnie zablokowałaś, internet nawet cały, wczoraj, może dlatego że Ten Wyżej wybrał mnie jakoś na misję przekazywania innym trudnych informacji. Dlatego wzięłam Lenormandy. Są prześliczne.
Bukiet Kwiatów - Prezent, miłość -ale i Dama Pik - samotność, albo plotki, oszczerstwa, wróżenie wskazuje nato że może jesteś zmęczona tym wszystkim, chciałabyś żeby tym razem się to inaczej potoczyło. Karty i wróżenie - też na temat konieczności dokonania jakiegoś wyboru na podstawie tych informacji. Miłość to taka sprawa,, która potrafi pewne "bariery psychologiczne ", urazy, przetransponować. Ale i Dawanie i Branie.
Nie chcę powiedzieć, że "cudów nie ma" Nie w tym towarzystwie.
Ale - jak na górze - tak i na dole.
Co w życiu, to i w kartach. Jak próbuję uświadomić czasami życzeniowo myślących rodzinę, znajomych i innych o wróżbę proszących.
Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania w tej sferze, pytaj.
Bukiety i Węże i inne Lenormandy dla Ciebie, Nagietku