Dodaj do ulubionych

Stefek@Nagietek

13.01.16, 14:45
Nagietku, nie napisałam bo źle się czułam wczoraj, padłam. I więzi internetowe też.
Wahadełkiem sprawdziłam aktywność Wszystko się prawdopodobnie objawia -
1. czakra -fizycznie - czerwień - to ty go chyba jeszcze nie widziałaś
2. Pomarańcz - nieśmiałe próby, odpowiada dwojgu samotnym ludziom rozmawiającym przez internet.
3. Żółty- dobre porozumienie intelektualne, sporo wspólnych tematów
4. Zielony ...I tu mnie wkręciło... bo dawać to ten człowiek nie miał ochoty. Może to z samotności, ale energia ucieka gdzieś w dół, jest na wciągu do samego dołu

5. Niebieski- jakaś duża aktywność podobnie jak w
6. Indygo - niezidenyfikowana dla mnie działalność tych ośrodków. Wymijasz jakieś prawdy, tu więcej niż normalnie tam mniej...
7. Fiolet - przyjęłam że nieodczytywalne dla mnie z przyczyn karmicznych.
Lenormandy -oczekiwania
Ty - Koniczyna- Klucz -Kotwica - karty najnormalniwejsze w świecie, masz nadzieję na związek stabilny, "bingo"
On -Ryby - List- Wąż - Wąż lubi wślizgiwać się, szerzyć jakieś oszczerstwa, zmieniać skórę. List to wiadomości, ale i dokumenty. Informacje prywatne. Ryby z Listem- finansowe informacje, prywatność. Nie ufaj mu, po prostu. Współgra z tym sercem no i faktem, że przeceż wszyscy jesteśmy samotni, ten wygląda na osobę która wiele mówi wiele "nadaje", ale nie ma w tym szczerości.
Przyszłość związku - tu mnie zablokowałaś, internet nawet cały, wczoraj, może dlatego że Ten Wyżej wybrał mnie jakoś na misję przekazywania innym trudnych informacji. Dlatego wzięłam Lenormandy. Są prześliczne.
Bukiet Kwiatów - Prezent, miłość -ale i Dama Pik - samotność, albo plotki, oszczerstwa, wróżenie wskazuje nato że może jesteś zmęczona tym wszystkim, chciałabyś żeby tym razem się to inaczej potoczyło. Karty i wróżenie - też na temat konieczności dokonania jakiegoś wyboru na podstawie tych informacji. Miłość to taka sprawa,, która potrafi pewne "bariery psychologiczne ", urazy, przetransponować. Ale i Dawanie i Branie.
Nie chcę powiedzieć, że "cudów nie ma" Nie w tym towarzystwie.
Ale - jak na górze - tak i na dole.
Co w życiu, to i w kartach. Jak próbuję uświadomić czasami życzeniowo myślących rodzinę, znajomych i innych o wróżbę proszących.
Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania w tej sferze, pytaj.
https://www.stregato.de/blog/wp-content/uploads/lenormand-dondorf.jpg

Bukiety i Węże i inne Lenormandy dla Ciebie, Nagietku
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Stefek@Nagietek 13.01.16, 15:39
      Szczerze? Nic nie rozumiem... Te kolory wyżej to czakry kolejne, czy jak?
      "ielony ...I tu mnie wkręciło... bo dawać to ten człowiek nie miał ochoty. Może to z samotności, ale energia ucieka gdzieś w dół, jest na wciągu do samego dołu" oraz "Nie chcę powiedzieć, że "cudów nie ma" Nie w tym towarzystwie" - tego to już w ogóle nie ogarniam rozumem swym...
      • aprepope Do Nagietka 14.01.16, 15:34
        Nie bede komentowac pracy kolezanki Camaretto - przyjdzie, to pewno wytlumaczy..ale analizy czakralne milosne, ale nie tylko, to moj maly konik smile Jak bedziesz moze kiedys miala zyczenie i potrzebe, to mozesz otworzyc watek i moge cos w wolnej chwili popisac - metoda przeze mnie stosowana jest co prawda dziecinnie prosta..ale daje ciekawe wskazowki smile Nie jest to moja autorska metoda - jest sprawdzona naukowo, a korzystam ze sporej ilosci ksiazek na ten temat. Jest to juz "wyprobowana" metoda, ale nie bede pisac z nicka, kto z Forum korzystal.

Mozesz kiedys skorzystac, mozesz nie potrzebowac - to tylko luzna propozycja dla Ciebie smile
        • rozmaryn_1 Re: Do Nagietka 14.01.16, 15:59
          Ja korzystałam smile Bardzo fajna metoda i Ap to świetnie idzie. Tylko, że to nie jest prognoza przyszłości, tylko taka ocena jakbyście do siebie pasowali, jesli zdecydowalibyście się na związek, bo rozumiem, że związku jeszcze nie ma? Jak jest, to pokaże też to samo czyli Wasze dopasowanie.
          Fajna sprawa, zwłaszcza , że Ap to robi metodą, która w Polsce chyba w ogóle nie jest stosowana albo przez bardzo nieliczne osoby, nie znam nikogo takiego oprócz niej smile
          • aprepope do Rozmaryna 14.01.16, 16:10
            Dziekuje za glos Rozmarynie - ja wychodze z zalozenia, ze nie mam kompetencji, wiec niechetnie wroze na przyszlosc...po sobie widze, ze uporzadkowanie terazniejszosci jest wystarczajaco duzym wyzwaniem i ma wplyw na jakosc naszej przyszlosci smile

Dziekuje Ci za mile slowa - ja jestem zawsze pod wrazeniem Twoich interpretacji kart Anielskich smile
            • rozmaryn_1 Re: do Rozmaryna 14.01.16, 21:17
              Dopiero zauważyłam Twój post smile Dziękuję więc za odwzajemniony komplement i zrób ta analizę Nagietkowi, na pewno będzie to coś interesującego dla niej smile Nie zapomnij o porównaniach w stylu Effi, Hitchock, strażnik Teksasu itp. hahaha....
              Idę spać, miłych snów dla wszystkich czytających smile
              • camaretto Re: do Rozmaryna 17.01.16, 07:41
                Dziewczyny, rozchorowałam się więc nie było mnie na sieci.
                Też jestem zainteresowana, jak się to made by Apre robi, bo ja już jakiś czas mam kłopoty z partnerstwem.
                smile
                Gorzej że musiałam Nagietkowi oznajmić że Wąż - istota fałszywa wypadła przy charakterystyce oczekiwań partnerskich Stefana. Chociaż... co mąż to Wąż drogie miłe Ewy....smile ;D Jak się zakocha wystarczająco mocno to nie będzie kradł we własnym domu... albo tak jak Diabeł Chmielewskiej zniszczy siebie i swój wizerunek, pozostawiając na szybie drogi pył... wszystko zależy od podejścia, byle nie wpaść ale na to chyba już za późno, biorąc pod uwagę prawdopodobny wiek.

Kiedyś gratulowano pewnemu Cyganowi z sąsiedztwa szczęśliwego ojcostwa w wieku lat ... 70 big_grin
                Ocyganił?

Sprawdziłam raz jeszcze, wypadła i 7 Mieczy odwrócone i Pentakle w tle, kiedy zapytałam czego to dotyczy. Chyba 4Pen. Yes, bo znalazłam kartki z notatnika.
    • nagietek123 Re: Stefek@Nagietek 17.01.16, 10:08
      Dzięki Cam, zachowam ostrożność, zresztą mnie - poza sercem - nie bardzo jest z czego okradać wink
      • camaretto Re: Stefek@Nagietek 17.01.16, 11:31
        Nigdy nie wiadomo. Jeżeli kogoś nawet dobrze znasz. No i wiesz że ogólnie jest " w porządku" zawsze może komuś coś do głowy strzelić, a w szczególności jeśli znasz go krótko czy z sieci.
        Powodzenia na randkach
        big_grin
        Może dziewczyny będą miały więcej siły, bo mało że nie padłam ostatnio na serce ; ), zatrułam się jeszcze kofeiną...KOSZMAR...
        Z moim A. nic nie wyszło, chłopak uczciwy, sympatyczny, przystojny, ale jak mówiłam - ja i karty - nadzieja to nie wszystko. Niezdolny do wzięcia odpowiedzialności za rodzinę... ciągle "na garnuszku", szukam więc dalej, mężczyzny operatywnego. Mam jednak nadzieję, że te Ingi wróżby się sprawdzą, tyle trafnych rzeczy wywróżyła, i ten "awans"...kiedy mu się pochwaliłam, że mam stopień ekspercki, smutno pokiwał głową... " Dobrze tyle umieć... I co powiesz jak ci chłopak serce rozdziera?
        • aprepope Re: Stefek@Nagietek 17.01.16, 14:46
          Kto szuka, ten ma ponoc znalezc, Camaretto smile

Jak bedziesz potrzebowac ode mnie jakiejs drobnej analizy, to daj znac - to oczywiscie tylko taka calkiem luzna propozycja wink

Tak, mezowie to czesto wez(owie) - czasami zrzucaja skore zaraz po zaslubinach wink

W byciu wolna i do wziecia jest jednak jakis urok, ktory sie zaczyna bardziej dostrzegac, jak sie juz nie jest wolna i do wziecia..wiec do czego sie tak "spieszyc" wink
          • camaretto Re: Stefek@Nagietek 18.01.16, 04:41
            Aa, i stąd ten Bukiet!
            Prezent symbolizujący miłość, męskie zainteresowanie, kwiatki ...
            A po drugiej "stronie" dama pik - samotna, plotkująca starsza kobieta - może wróżka tym razem? Bo to TEŻ symbolizuje ta Dama. Jej JEST potrzebny mężczyzna - miłość, coś, co urokiem swoim zajmie ją i nie doprowadzi zarówno jej do znudzenia życiem jak i jego do stetryczenia.
            Dla czegoś takiego warto kraść, a dla miłości warto ...to porzucić.
            Wiec może ... tym razem?
            Oby tylko nie usiadła w długach i nie tyrała na własnej gospodarce na chłopa.
    • nagietek123 Re: Stefek@Nagietek 18.01.16, 10:12
      Cam - uspokajam - na pewno nie będę już tyrać na żadnego chłopa wink
      • camaretto Re: Stefek@Nagietek 21.01.16, 15:19
        Nagietku, nie skomentowałaś tego Lisa w drugiej zagadce. Jest już odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka