09.03.16, 12:59
Winnam Ci kartę na T, jego intencje wobec Ciebie wyszły mi w 8 kielichach, Cesarzu i asie mieczy

Niby szczery jest, ale to panisko, który szczycić się będzie swoim rozumem jakby ten rozum zjadł i wszystkie inne też. On może za wszelką cenę spróbować udowodnić Ci, żeś "mała i głupia" a w zasadzie głupia gąska. Rozmowy intelektualne z nim mogą Cię wznieść na wyżyny, tylko czemu to on zawsze będzie podkreślał swoją wyższość.
Poza tym karty mówią o przychodach i rozchodach, wschodach i zachodach, czyli nie znasz dnia ani godziny kiedy Pan sobie pójdzie w "piździec". Pójdzie, wróci, pobędzie i tak.. do znudzenia jednej strony. wink
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Nagietku 09.03.16, 17:13
      Tak, do znudzenia jednej strony, czyli mnie... Bo dokładnie tak jest od 4 lat. Ponieważ starań, zabiegów żadnych nie widzę, to mam focha i nic się nie dzieje długie miesiące. Zasłania się pracą. Więc ja ostatecznie nie wiem jaki jest mój status... Nie sądzę żeby chciał udowodnić żem "mała i głupia", on jest panisko z racji dużej i świetnie prosperującej firmy. Niby jakieś plany wspólnych wyjazdów ma czy miał, ale jakoś nie doszły one do skutku. A więc z mojej strony znowu jest foch. I tak w sumie trzyma mnie w szachu i jak widzę nic się nie zmieni. Inga ma rację: skoro nie dzwoni, nie pisze, to znaczy nie kocha... Moje uczucia odżyły, jego najwyraźniej nie, albo wcale ich nie było.
      Bardzo dziękuję za karty smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka