Dodaj do ulubionych

Nowy Forumek

19.06.16, 18:19
Za zapytanie o dozywotnie bany i Administracje Szkolki zostalam zbanowana, pewno "dozywotnio" - nie w moim stylu jest zakladanie fikcyjnych kont..wiec nie mam juz glosu na Szkolce - nie udalo sie mi w zaden sposob ruszyc szkolkowego betonu. Kolezanka otworzyla nowy Forumek - zapraszam w Jej imieniu! smile Nie jest to dla Was oczywiscie zadna konkurencja, ale moze swiezy powiew..? Wyciagnelam na to rune Ansuz (w pozycji prostej), a zalozycielka forumka stawia na styl pod szyldem tarotowego Umiarkowania. Zyczcie nam powodzenia..smile
forum.gazeta.pl/forum/f,253851,Tarotowe_pogaduchy.html
Obserwuj wątek
    • babowa Re: Nowy Forumek 19.06.16, 19:20
      Zyczę szczerze smile
      Niech się Wam dzieje dobrze i spokojnie !
      a szkołka...?
      niech ma sie tez dobrze w swoim stylu

drog jest wielesmile
    • aprepope Re: Nowy Forumek 19.06.16, 20:09
      Dziekuje - w imieniu szczesliwej Zalozycielki nowego Forumka i moim..smile
    • bladamery Re: Nowy Forumek 20.06.16, 11:10
      No co Ty Apre, wygoniły Cię ze Szkółki? big_grin Skandalistko jedna big_grin
    • aprepope Re: Nowy Forumek 20.06.16, 12:23
      Nie wiem Bladamery, czy wygonili, bo w watku, ktory zostal wykasowany, to Administracja zaznaczala, ze mnie nie wyganiaja..zebym zostala.tylko pewno mam "nie zadawac pytan", ale fakt, ze zostalam zbanowana i to nie za jakies dodatkowy wpis, a za to, co juz wiele osob zdazylo przeczytac..
      Ja nie jestem Aniolem, ale i nie widze jakos tych "Aniolow" na forach ezoterycznych.... Za porownania hitlerowskie i aryjskie rozne nikt nie zostal zbanowany, bo pewno trudno administracji samemu sie zbanowac..a ja im nie bede opowiadac kto z mojej rodziny zginal w czasie II. wojny swiatowej w obozie...i nie tylko. Ja jestem taka w kazdym kraju..to sie nazywa charakter(ek), ale jest moj smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka