Dodaj do ulubionych

proszę o karty

21.07.16, 22:19
Moje pytanie- czy współpraca z panią S. mi się opłaci finansowo i jakie ona ma nastawienie do mnie prywatnie, czy jest szczera na przykład.
W rewanżu mogę wyjąć karty. Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • niki.ix Re: proszę o karty 21.07.16, 22:59
      czy współpraca z panią S. opłaci się finansowo Roz - 4 buław (o), 8 mieczy, 7 denarów

Wiesz co, ta 4 buław, nawet odwrócona, to dobra karta dla kasy. Te dwie pozostałe mówią o możliwości jakiś opóźnień - pewnie w przelewach, wypłacie czy samych zyskach ?
      Ale, jak będziesz cierpliwa i pozbędziesz się wątpliwości, to macie razem szanse na sukces wink

Jakie nastawienie do Roz ma pani S - 9 mieczy, 10 kielichów, Rycerz kielichów (o)

Intryguje mnie ten Rycerz kielichów uncertain
      Ale ogólnie karty są dobre
      Pani myśli, że niepotrzebnie się zamartwiasz zamiast "popatrzeć na świat przez różowe okulary" , które w tym Rycerzu kielichów zawsze możesz zdjąć wink

i jakie ona ma nastawienie do mnie prywatnie, czy jest szczera na przykład.
      • niki.ix Re: ps 22.07.16, 00:39
        Roz - podglądnęłam karty kolegi wink
        I tak sobie teraz myślę o tym moim odwróconym Rycerzu kielichów w kontekście dwóch pozostałych kart, że pani S myśli, że można Tobą łatwo manipulować
      • rozmaryn_1 Re: proszę o karty 22.07.16, 09:12
        Dzięki Niki smile Według mnie, to kasy tu nie bedzie, albo w bardzo odleglym czasie, bo mi 7 denarów przedłuża się nawet do kilku lat. W dodatku jako ostatnia karta w rozkładzie, może mówić, że to takie czekanie na Godota czyli nici z tego. 4 buław jakby była na końcu i w pozycji prostej, to by mówiła, że warto poczekać, ale na początku i odwrócona, to mowi- licz na siebie i inne źródła dochodu, bo tu masz blokade. Poza tym podejrzewam, że pani S sama nie ma kasy wink
        A reszta kart to jakby skryte nerwy, tylko nie wiadomo czy u niej czy u mnie, a moze ona martwi się, że mi nerwy puszczą tongue_out
        Jak chcesz na coś karty, to pisz śmiało.
    • adoptowany Re: proszę o karty 21.07.16, 22:59
      witam, zrobilem rozklad na 7 kart, i zobacz sam,
      1. 9 monet
      2. 8 kielichow
      3.Krol kielichow
      4. sygnifikator + Krolowa kielichow
      5. V Cesarz
      6. 4 miecze
      7. XVI wieza.

chyba nie trzeba nic dodawac, i tylko pytanie ,czy to ona wystapila z inicjatywa waszej wspolpracy?
      • adoptowany Re: proszę o karty 21.07.16, 23:14
        poz. 4. IV Cesarz. blad klawisza.
        i moj komentarz. poz 5, 6 i 7 to wasza przyszlosc, czyli poczatek wg. twoich oczekiwan, w potem zaczniesz byc ostrozny, czyli cos juz bedzie nie tak. a koniec ..katastrofa.
        • rozmaryn_1 Re: proszę o karty 22.07.16, 09:16
          Dzięki Adoptowany smile Czy mógłbyś napisać, co znaczą karty na tych pozycjach? Oprócz 3 ostatnich, bo to już napisałeś. I czy pamiętasz, czy cesarz jest na pozycji 4 czy 5, bo w końcu nie wiem?
          Wieża jako zakończenie nie zapowiada sukcesu niestety, pewno nasze drogi się rozejdą i mozliwe że w niezbyt przyjemnych okolicznościach. Bardzo jestem ciekawa, co znaczy reszta kart. Jakbys był tak miły i mi objaśnił...
          I napisz, jak chcesz, żeby Ci na coś postawić karty. Pozdrawiam smile
          • adoptowany Re: proszę o karty 22.07.16, 09:59
            witam ponownie, przepraszam za moje roztrzepanie, piszac korekte zmienilem pierwotna i wlasciwa pozycje Cesarza, czyli poz. 5, przepraszam za zamieszanie.Natomiast trzy pierwsze karty to Twoja sytuacja zanim poznalas pania S., i tak 9monet porzadek i bezpieczenstwo w finansach, ktore zawdzieczasz swojej madrosci i doswiadczeniu.Dobre relacje z innymi, cieszylas sie sukcesem. 8 kielichow to zachowujac przesadna ostroznosc dochodzilas do wyznaczonego celu, a Krol kielichow to ktos ci zyczliwy kto wspieral twoje dotychczasowe starania, O dziwo nie bardzo moge dopatrzyc sie odpowiedzi na pytanie czy pani S. jest szczera w w stosunku do Ciebie, ale czy to az tak istotne skoro wasza wspolpraca ma zakonczyc sie katastrofa? pozdrawiam i zycze milego dnia.
            • rozmaryn_1 Re: proszę o karty 22.07.16, 13:08
              O dziwo nie b
              > ardzo moge dopatrzyc sie odpowiedzi na pytanie czy pani S. jest szczera w w sto
              > sunku do Ciebie, ale czy to az tak istotne skoro wasza wspolpraca ma zakonczyc
              > sie katastrofa? pozdrawiam i zycze milego dnia.

Musiałam się roześmiać big_grin Fakt, po co analizować, jak i tak czeka nas wieża?
              Pani S pociągnęła za czułą stronę i rozbudziła we mnie marzenia, sprawiła, że zobaczyłam nowy cel, ale według Twoich kart to mnie raczej bankructwo przy niej czeka tongue_out Ta katastrofa brzmi groźnie, mam nadzieję, że aż tak katastroficznie sie nie skończy. Dla mnie wieża bywa wstrząsem, ale jak się już otrząsnę, to dopiero wiem, gdzie mam pójść i co dalej zrobić. Dopiero czuję, że o to właśnie chodziło cały czas. Na razie nie wiem właśnie co zrobić z panią S i czy czekać na katastrofę, to się dowiem, czy zerwać z nią. Inwestować nie planuję tongue_out Żeby mi ona nie zrobiła jakiegoś "a kuku" tongue_out
              Dziękuję raz jeszcze za karty i jak mogę się zrewanżować i masz jakieś pytanie, to pisz. Tobie również miłego dnia smile
    • rozmaryn_1 Re: proszę o karty 22.07.16, 22:15
      Czy ktos miałby ochotę wyjąć mi przesłanie jakieś jako radę- wchodzic w interes z panią S czy nie?
      Ciągle myslę o tym- o 7 denarów i wieży. Niki ciągnęła karty, więc interpretacja powinna być jej, bo bardziej wiarygodna, ona widzi jakis pozytyw. Wieża Adoptowanego nie pozostawia żadnych złudzeń wink
      I muszę przyznać, ze karty Adoptowanego maja swój sens. Pani S jako cesarz, ktory rządzi i chce, żeby wszystko było, jak ona ustali i ja w 4 mieczy- muszę się dostosować czyli karty są w porządku, wiem, że wyszło dobrze, a tu nagle wieża nie wiadomo skąd się zjawia. Karty Niki też są w porządku, bo spodziewałam się oddalenia kasy w czasie. To co ja mam w końcu zrobić?
      Mam ochote wejść w paszczę lwa, ale u mnie to w sumie normalne wink Żal by mi było tego doświadczenia i że się nie dowiem, co znaczyła wieża smile)) Tak już mam wink
      Dlatego proszę jeszcze o jakieś przeslanie-radę, o ile ktoś czyta to i ma ochote...
      • niki.ix Re: proszę o karty 22.07.16, 22:57
        Zapytałam jeszcze Kipperów.
        Czy Roz powinna wejść w interes z p. S ? - Łaskawy Pan, Sąd, Osoba wojskowa

W tym układzie pachnie mi to komornikem.
        Ale inaczej. Musisz zachować ostrożność, bo inaczej wpakujesz się w kłopoty.
        Pani S chce dobrze ale wydaje mi się w tych kartach, że ona nie za bardzo zna się na tym, co chce robić. Interpretując to przez pryzmat tarota powiedziałabym tak, że "polegniecie na księgowości".
        Czy pani S nie ma czasem skłonności do nadmiernych wydatków ?
        Bo to mi wygląda tak. Pomysł dobry, tylko kiepskie wykonanie.
        • rozmaryn_1 Re: proszę o karty 23.07.16, 12:52
          Dzięki Niki za karty smile Komornik wykluczony. Myślę, że Twoje karty jako rada mówią, żeby kierować się zdrowym rozsądkiem, trzymać się reguł. To nie są złe karty jako rada. Jakby byl przypadek zgonu, osoba fałszywa, troski i nieprzyjemności, to by mogło być ostrzeżeniem. Łaskawy pan to też dobra karta, bo to karta dbania o swoje interesy i ludzi z nami połączonymi czyli jak mamy wspólny cel, to łaskawy pan jest przyjacielem. Te karty moglyby tez przestrzegac przed urzędem skarbowym, jeśli coś by było nielegalne, ale tak nie jest, wiec odbieram je pozytywnie. Dziękuję raz jeszcze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka