Dodaj do ulubionych

miłość do kasy

11.09.16, 22:07
Jakie karty albo jakie połączenia kart pokażą, że to nie jest miłość do osoby tylko miłość do kasy tej osoby ?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: miłość do kasy 12.09.16, 13:19
      hmm Królowa monet może kochać pieniądze, as monet - "dla pieniędzy zmienię życie". Połączenia kielichów z monetami - zwłaszcza as kielichów i as monet, 4 monet to też miłość do pieniędzy i oczywiście 6 monet zwłaszcza w pozycji klęczącej - 9 kielichów i 9 monet wink a w ogóle to co to za pytanie tongue_out Każdy kocha pieniądze - dodaj do nich karty miłości i .. oszustwa Mag, Księżyc, 7 mieczy, a może nawet 5 mieczy i 3 mieczy która jak dla mnie mówi kieruj się zimna kalkulacją smile i masz miłość do pieniądza a nie osoby
      • niki.ix Re: miłość do kasy 12.09.16, 16:38
        a w ogóle to co to za pytanie Każdy kocha pieniądze - co fakt, to fakt tongue_out ale tak sobie skróciłam temat.
        Jakieś dwa lata temu stawiałam jednej znajomej rozkład partnerski na pewnego pana. Karty były dobre. Niestety już ich nie pamiętam, może mam gdzieś zapisane, muszę poszukać. Wydawało się że wszystko jest OK. Pełna sielanka. Nawet ślub planowali. Aż jakieś pół roku temu pan "rozpłynął się we mgle" opróżniwszy uprzednio wszystkie konta bankowe znajomej. Zabrał też prawie wszystkie co cenniejsze rzeczy z domu i samochód, za który ona płaci kredyt a którego on jest właścicielem.
        W rozkładzie partnerskim wykładam po jednej karcie na pytanie. I teraz się zastanawiam, co przeoczyłam, i czy coś przeoczyłam. Bo wydaje mi się że w pytaniu o dalszą przyszłość związku musiało coś być, w pytaniu o uczucia też. Może faktycznie masz rację, jak po jednej stronie są kielichy a po drugiej monety, to coś jest nie tak.
        • algaria Re: miłość do kasy 12.09.16, 20:28
          Wiesz, przez 2 lata to pan mógł przestać kochać panią, a pokochał jej pieniądze. Także raczej nic nie przeoczyłaś tylko okoliczności przyrody się zmieniły same zwłaszcza, że zwykle karty stawia się na rok.
          • niki.ix Re: miłość do kasy 12.09.16, 21:08
            Tak też mogło być wink Chociaż to wygląda tak, jakby on to wcześniej sobie zaplanował.
            Trzeba chyba uważać na te "monety" .
            • algaria Re: miłość do kasy 12.09.16, 21:39
              Monety przy kielichach w Księżycu wink
    • caro-caro Re: miłość do kasy 14.09.16, 12:56
      Czy to nie jest tak, że duża ilość kart denarowych daje sygnał, że chodzi o finanse?
      Zawsze, gdy widzę 4 monety, to zagarnianie i trzymanie kasy blisko. 6 dawanie i branie - tu widzę różnice w statusie społecznym. A 9 to dla mnie chęć błyszczenia, dążenie do wyróżniania się z tłumu.
      Zastanawia mnie As denarów. To dar od losu, dla mnie karta niosąca nadzieję i wielkie możliwości, ale czy czasem nie jest to zwyczajne skorzystanie z okazji? np z 7 mieczy?
      • niki.ix Re: miłość do kasy 14.09.16, 20:52
        As monet z 7 mieczy - całkiem prawdopodobne.
    • rozmaryn_1 Re: miłość do kasy 14.09.16, 15:32
      Wydaje mi się, że na taki szwindel powinny wyjść mocne karty- diabeł, 5 mieczy, 7 mieczy i denary przy tym. Jesli Ci nie wyszły, to znaczy, że karty pokazały prawdopodobnie ich relacje na bieżąco, kiedy ją "rozpracowywał". Może rozkład masz zły? Może trzeba dodać pytanie o skryte intencje, tajemnice...
      Karty denarowe często mi pokazują zwyczajnie, że ludzi łaczą interesy i pieniądze, wspólna praca itp.
      Z pucharami to czasem miłość w pracy lub biznesie. A to jeszcze nie oszustwo. Trzeba kart dodatkowych.
      Tu mógł zawieść rozklad. Jakie tam w ogóle były pytania, o ile pamietasz?
      • niki.ix Re: miłość do kasy 14.09.16, 17:04
        Szukałam ale niestety nie znalazłam kart z tego rozkładu.
        To był rozkład partnerski Stanisławskiej.
        Karty na pewno pokazały co jest na bieżąco.
        Tylko, że na końcu jest pytanie o przyszłość związku i wydaje mi się, że tu powinno coś być.
        Chyba, że jak napisała Algaria to jest za długi okres czasu uncertain Nie wiem.
        • rozmaryn_1 Re: miłość do kasy 14.09.16, 20:55

Szkoda, że nie można się odnieść do kart. Też nie zapisuję rozkładów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka