Dodaj do ulubionych

Miałam sen

29.09.16, 21:01
Byłam w bloku u moich rodziców. idąc na górę zobaczyłam że w skrzynce n listy coś jest. Wyjęłam korespondencje podważając drzwiczki. Wyjęłam 3 listy, żaden nie adresowany do mnie i w ogóle na adres rodziców. W jednym była zbieżność nazwisk ze mną (moje panieńskie nazwisko) adresowana do Otwocka. każdy z listów był otwarty. Wyjęłam ten właśnie do Otwocka a tam był jakiś wyrok sądowy. Nie zagłębiałam się schowałam list do koperty i miałam dylemat co z tymi listami powinnam zrobić.
Byłam z córką na zakupach ona chciała jakieś sprawy kosmetyczne ja książki. Podeszła do mnie dziewczyna i zapytała czy mogłabym być jej "modelką" bo ona uczy się "na fryzjerkę" i obcięła by mi włosy i ufarbowała. Zgodziłam się. Obcinała mi przy pomocy jakiegoś szablonu. Miała farbę w spraju i psikała mi na włosy - kolor miał być śliwkowy. Okazało się że obcięła mnie na "Marylin Monroe" i zamiast tej śliwkowej farby to jak twierdziła pomyliła się i użyła platynowego blondu. Było mi całkiem nieźle w tych włosach.

No i co sądzicie - listy nie do mnie w mojej skrzynce i obcinanie włosów. Ciekawa jestem smile
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Miałam sen 29.09.16, 21:32
      Witam
      Listy nie do ciebie to akurat proste. Dostajesz listy - e'maile i one nie dotyczą ciebie, tylko klientów/klientki. To chyba z życia wzięte, co nie? Obciąża cię to psychicznie. W nocy zrzucasz to z siebie. Mam nadzieję, że nikt ci nie wygraża, bo nie masz 100% sprawdzalności. A włosy to wiesz... wezwanie do nowego życiawink "Już mi niosą suknię z welonem" = "już mi niosą setę z mielonym"! Może powinnaś zrobić te mielone?;-P Dla spokojności? Kiedy były u ciebie ostatnio mielone, hm?
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Miałam sen 29.09.16, 23:27
        Mielone robiłam ze 2 tyg temu big_grin Na jutro mam w planie knedle - może zrobię mielone w niedziele?
        Klientki mam stałe, to chyba im się coś sprawdza skoro wracają. Nie wygraża mi nikt - jeszcze nie wygraża, choć spodziewam się maila z pretensjami. Ta osoba o której myślę powie, że się nie sprawdziło, choć mogło się sprawdzić..
        Ale że w liście był wyrok sądowy? Ing nie masz Ty sprawy w najbliższym czasie? wink Może to list do Ciebie dostałam przez pomyłkę.. i ten Otwock w którym w życiu nie byłam. Gdzie Otwock, a gdzie Grodzisk gdzie mieszkałam dawniej.
    • inguszetia_2006 Re: Miałam sen 29.09.16, 21:35
      Witam
      P.S. A co z Chodakowską? Ile schudłaś? Ćwiczysz? Co się nie chwalisz?
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Miałam sen 29.09.16, 23:20
        Wolę Mell niż Chodakowską, ta przynajmniej sapie i się poci a Chodakowska jest zbyt idealna. W między czasie okazało się, że mam rozwaloną tarczycę i biorę leki dzięki nim metabolizm się podkręcił i tak skromnie powiem że 18 cm w pasie i 8 cm w biodrach - wagowo to nawet nie wiem - 4 kg? .. najważniejsze że nie tyję, a jak włażę na to ustrojstwo do ważenia to zawsze mi pokazuje mniej tkanki tłuszczowej - a to ważne. wink I teraz nie wiem czy Mell pomaga czy prochy - ważne czuje się zdecydowanie lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka