niki.ix 12.07.17, 00:16 Ostatnio jak się loguje, to wyskakuje mi komunikat coś w ten deseń: "nie masz uprawnień do pisania na tym forum". I muszę się logować kilka razy. Coś blokujesz? Czy to wina gazety? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaczarowanynick Re: Pytanie "techniczne" do Algarii :) 12.07.17, 12:17 Spoko Niki, Algaria nikogo bez powodu nie blokuje, skąd ten pomysł - ja od wczoraj mam problemy z logowaniem się na moim własnym gazetowym mini miejscu... Nie napiszę, że wina, ale sprawa techniczna Gazety... Odpowiedz Link
zaczarowanynick Re: Pytanie "techniczne" do Algarii :) 12.07.17, 12:19 *problemy techniczne jak wprowadzą na Gazecie edycję, choćby w minutkę po opublikowaniu postu, to ja niepijąca otworzę szampana.. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Pytanie "techniczne" do Algarii :) 12.07.17, 15:38 ,..dziwne,bo u mnie to dziala blyskawicznie Odpowiedz Link
adoptowany Re: Pytanie "techniczne" do Algarii :) 12.07.17, 15:39 i ponownie w tej samej minucie Odpowiedz Link
algaria Re: Pytanie "techniczne" do Algarii :) 12.07.17, 16:02 Wina gazety - ja nic nikomu nie blokuje, chyba że dostał bana Ty z pewnością takiego nie dostałaś. Odpowiedz Link
niki.ix Re: Pytanie "techniczne" do Algarii :) 12.07.17, 18:07 Uff. Już myślałam, że wprowadzasz jakieś nowe zasady A to tylko "gazeta" uznała, że nie powinnam tu pisać. Poczekam, aż im przejdzie Odpowiedz Link