Dodaj do ulubionych

Pogotowiana prośba..

14.07.17, 20:18
Prośba niewielka, do Szczurysławy, i innych/ na wszelki wypadek/ dla których wyciągam karty w naszym Pogotowiu.
Podawajcie proszę, skąd przychodzicie z tymi kartami, tam gdzie z nimi idziecie, tak jest właściwiej i uczciwiej też, wobec osób które prosicie o pomoc w interpretacji.
Dziękuję.

Szczurysławo, o karty z przełożenia też powinnaś mnie zapytać, a nie dywagować, juz drugi raz na ich temat..
Bo po co przekładkę interpretujesz, komentujesz ,analizujesz z powątpiewaniem w jej znaczenie?To po co przekładasz? Prosciej ich nie podglądać.. ale skoro się samemu wrózy?
Pytasz innych co znaczą, a jednoczesnie zachowujesz się jak profesjonalistka.

Moje karty z przełożenia pokazują jaka energia wokół problemu panuje od strony pytającego, czyli twoje intencje, nastrój, nastawienie, nadzieje etc. Więc skoro ja je przekładałam z pytaniem dla Ciebie w głowie, to odpowiedz jak u mnie. Mam nadzieje ze pomogłam.

/pierwszy obszerny wątek podszywając się pod moje karty miałaś na szkólce w lutym, a teraz jest powtórka/
Masz dobrą rękę do kart, stwierdzono, miło mi....
Pogotowie jest po to by pomagać rozwiązywać nasze dylematy, ale nie by oszukiwać nam życzliwe osoby. sad
Obserwuj wątek
    • zaczarowanynick Re: Pogotowiana prośba.. 14.07.17, 23:15
      Nie czytałam wpisów Szczurysławy, ale przełożenie jest trochę jak dodatkowe karty do zinterpretowania, więc może komuś wprowadza to pewien chaos - nie interpretujesz kart, więc może niech będą również bez Twojej (zwyczajowej?) przekładki, bo zwyczaje karciane są różne - jeden chce kart z przełożenia, a innemu to utrudnia interpretację. Będą osoby, które zechcą konkretnie kart z przełożenia, ale jeśli np. podaje własne pytania, to przekładka może skomplikować i tak trudną sprawę, jaką jest interpretacja nie swoich kart, bo jeden odbiera karty z przełożenie, jako tło...drugi jako teraźniejszość...a dla trzeciego jest balastem, róźnie bywa.

Interpretacja kart jest czymś indywidualnym, więc chyba wręcz "nie wypada" interpretować czyjąś interpretację (nie mylić z weryfikacją, bo ona jest cenna), ale kto i co z wylosowanymi kartami zrobi, to chyba sprawa wolnej woli, czy nie?

Fajnie Ledo, że napisałaś, czym są dla Ciebie karty z przełożenia, bo to wskazówka, jak się do nich odnieść..big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka