Prośba niewielka, do
Szczurysławy, i innych/ na wszelki wypadek/ dla których wyciągam karty w naszym Pogotowiu.
Podawajcie proszę, skąd przychodzicie z tymi kartami, tam gdzie z nimi idziecie, tak jest właściwiej i uczciwiej też, wobec osób które prosicie o pomoc w interpretacji.
Dziękuję.
Szczurysławo, o karty z przełożenia też powinnaś mnie zapytać, a nie dywagować, juz drugi raz na ich temat..
Bo po co przekładkę interpretujesz, komentujesz ,analizujesz z powątpiewaniem w jej znaczenie?To po co przekładasz? Prosciej ich nie podglądać.. ale skoro się samemu wrózy?
Pytasz innych co znaczą, a jednoczesnie zachowujesz się jak profesjonalistka.
Moje karty z przełożenia pokazują jaka energia wokół problemu panuje od strony pytającego, czyli twoje intencje, nastrój, nastawienie, nadzieje etc. Więc skoro ja je przekładałam z pytaniem dla Ciebie w głowie, to odpowiedz jak u mnie. Mam nadzieje ze pomogłam.
/pierwszy obszerny wątek podszywając się pod moje karty miałaś na szkólce w lutym, a teraz jest powtórka/
Masz dobrą rękę do kart, stwierdzono, miło mi....
Pogotowie jest po to by pomagać rozwiązywać nasze dylematy, ale nie by oszukiwać nam życzliwe osoby.