Dodaj do ulubionych

Oferta ograniczona

28.07.17, 16:34
Wszystkim, którzy wpiszą się w tym wątku do dziś do północy, wyciągnę kartę Ukrytych Królestw. Czas start.
Obserwuj wątek
    • pinia1214 Re: Oferta ograniczona 28.07.17, 17:25
      Babo , poproszę ☺
      • baba_potwor pinia1214 28.07.17, 21:03
        Strażnik Studni. Opadasz z sił. Sam upór nie wystarczy do realizacji celu, może wręcz wszystko popsuć. Stań w miejscu, odetchnij głęboko i wypij trochę wody ze studni, która jest źródłem twórczej siły. Zastanów się nad prawdziwym źródłem mocy, którym jest Bóg. Sięgnij do jego mądrości, posłuchaj muzyki, która brzmi w Twoim życiu, zregeneruj się i dopiero zrób kolejny krok.
        • pinia1214 Re: pinia1214 29.07.17, 14:33
          Tak rzeczywiście jest,ze opadam z sił.czuje się jakby walec po mnie przejechał.ale wyziera nadzieja z Twoich kart. Dziękuję Ci bardzo☺
    • adoptowany Re: Oferta ograniczona 28.07.17, 17:46
      ,..poproszę i ja, bo to takie kuszące, pokaz mi moje Krolestwo, i już Dziekuje smile
      • baba_potwor adoptowany 28.07.17, 21:10
        Głodne Duchy. Czy przypadkiem nie powtarzasz stale tych samych zachowań, oczekując innego wyniku? Może boisz się niedostatku i obsesyjnie skupiasz się na sukcesie materialnym? Możliwe też, że dla poprawy samopoczucia uzależniłeś się do czegoś, na przykład jedzenia czy zakupów. Porzuć złudzenie niedostatku i przyjmij wszystkie rzeczy takimi, jakimi są, czyli jako idealną manifestację Boga. Ufaj tylko dostatkowi Ducha i uświadom sobie, że to, czego pragnie większość ludzi i co według stereotypów daje szczęście wcale nie musi być najlepsze akurat dla Ciebie.
        • adoptowany Re: adoptowany 28.07.17, 22:00
          ,..Dziekuje, jestem pod wrazeniem, bo to prawda i od jakiegoś czasu walcze sam ze soba, tak Glodne Duchy to moje dotychczasowe srodowisko, doskonale zdaje sobie sprawę ze szukając spraw wielkich i ważnych jednoczesnie jednak krece się w miejscu.Mam nadzieje,ze ostatecznie uwolnie się od materialnego (to bardzo szerokie pojecie) uzależnienia, bo to pulapka,bo prawdziwa wolność to mieszanka milosci doskonalej i zrozumienia.uff..ale dalas do myslenia, mysle ze zobaczylas jeszcze cos i mam tego swiadomosc,..tak to prawda ale dobrze ze nie wspomnialas o tym, dziekuje.
          • baba_potwor Re: adoptowany 28.07.17, 22:10
            Cieszę się, że Królestwa pomogły smile.
            • adoptowany Re: adoptowany 28.07.17, 22:19
              ,..i długo będę o tym pamietal, mam o czym rozwazac przed snem, jeszcze raz dziekuje najpiękniej jak to tylko jest możliwe, potwornie jestem naladowany emocjami..jestem Ci wdzięczny,.. smile
    • niki.ix Re: Oferta ograniczona 28.07.17, 18:27
      Poproszę smile
      • baba_potwor niki.ix 28.07.17, 21:18
        Zaklinaczka Ducha. Zdaj się na jej przewodnictwo. Zaklinaczka Ducha szeptem przekazuje Twoim wyższym zmysłom boską mądrość. Dzięki niej zawsze wiesz, w którą stronę iść i co robić. Oddala Cię od kłopotów i inspiruje do pójścia naprzód. Kieruje Tobą tak, abyś osiągnęła swój najwyższy cel. Jej pojawieniu się towarzyszą natchnione pomysły, które w połączeniu z nieprzerwanym działaniem prowadzą do sukcesu.
        • niki.ix Re: niki.ix 28.07.17, 22:25
          Bardzo Ci dziękuję smile
          Zaklinaczka Ducha - to mój natalny Neptun. Zawsze czuwa, żeby mi się nic nie stało i żebym się nie wpakowała w kłopoty. Tylko, że on swoje a ja swoje. Ale zawsze (przynajmniej do tej pory) wygrywał on. Teraz o sobie przypomina smile
          Ma powód. Ale chyba jestem zbyt wielkim tchórzem, żeby zrobić to czego chce.
    • caro-caro Re: Oferta ograniczona 28.07.17, 20:27
      Gdybyś zechciała mi też wyciągnąć, poproszę 😊 pod urlop, który właśnie mi się szykuje.
      • baba_potwor Re: Oferta ograniczona 28.07.17, 21:22
        Dama Podarunków. Chce, żebyś dawała innym coś od siebie. Nie muszą to być pieniądze. Spójrz na innych, nawet biednych, jak na wartościowych ludzi, którzy odnieśli sukces i są ważni w boskim planie. Pokaż, że w nich wierzysz, a spotkają Cię błogosławieństwa. Obdarowuj innych szczerze i serdecznie, nie żądając niczego w zamian.
        • caro-caro Re: Oferta ograniczona 29.07.17, 07:32
          Bardzo Ci dziękuję Babo. To dobre przesłanie. Trochę mniej muszę myśleć o sobie, a skupić się, chociażby, na najbliższych. Wspólny wyjazd daje mi możliwość zaangażowania się we wspólne sprawy.
          Świat jest zbyt szybki dla mnie, wiele rzeczy mi umyka. Żeby być dla kogoś muszę sama zwolnić, rozejrzeć się.
          Jeszcze raz dziękuję 😊
          Życzę wszystkim pięknego dnia!
    • meda08 Re: Oferta ograniczona 28.07.17, 20:55
      Ale ja mam farta- zagoniona jak pies gończy i akurat w ramach relaksu zaglądam na forum i tu tyle szczęścia😀
      Bardzo poproszę😀😘
      • baba_potwor meda08 28.07.17, 21:27
        Król Koni. Pojawia się po to, żeby Ci udzielić pomocy, dzięki której dojdziesz do znakomitego celu. Jest Ci przeznaczone, żeby tej części podróży nie odbywać samotnie - każdy napotkany człowiek czy sytuacja ma być pomocą. Nie staraj się robić wszystko sama i wszystko sama kontrolować, bo to do niczego dobrego nie prowadzi, a poza tym męczy. Przyciągasz do siebie potężnych ludzi, którzy mogą Ci pomóc w realizacji marzeń - nie zamykaj się na tę pomoc.
        • meda08 Re: meda08 28.07.17, 23:18
          Bardzo dziękuję
    • bronxi Re: Oferta ograniczona 28.07.17, 21:23
      Ja też po proszę, bo teraz każda wskazówka dla mnie dobra, bo z lekka narwana i niecierpliwa jestem..
      • baba_potwor bronxi 28.07.17, 21:32
        Królowa Światła. Wzywa Cię do tego, żebyś rozbłysnęła własnym światłem. Nie obawiaj się, nie ukrywaj się ze strachu przed odrzuceniem, porażką albo sukcesem. Upewnij się, że Twoje intencje wypływają z serca, a nie z żądzy pieniądz, władzy albo tego, w Twoim mniemaniu przynosi miłość. Nie przywiązuj się do celu - jeżeli jest Ci przeznaczony, to Cię nie ominie.
        • bronxi Re: bronxi 28.07.17, 21:50
          Dziękuję smile Cena rada.
          Pozdrawiam serdeczniesmile
    • leda-is-one Re: Oferta ograniczona 28.07.17, 21:32
      Bardzo proszę smile
      • baba_potwor leda-is-one 28.07.17, 21:40
        Kosmos. Zawsze jest Sprzymierzeńcem, nigdy Wyzwaniem. Mówi, aby skupić się na twórczych projektach, a okażą się one sukcesem. Każde życie jest obdarzone wyobraźnią, a ty jesteś współtwórcą razem z Bogiem. Kosmos symbolizuje także bezkres wymiany energetycznej. Uczy, że każdy nasz zamiar ma wpływ na innych, od poziomu jednostkowego po globalny. Otwórz się na źródło kreatywności, które jest głęboko w Tobie. Bądź świadoma swoich myśli i działań, które wpływają na Twój świat zewnętrzny. Nie ustawaj w dążeniu do swoich celów, bo Kosmos odpowiada w sposób doskonały, żeby urzeczywistnić Twoje najwyższe przeznaczenie. Spłynie na Ciebie natchnienie, a Ty wpłyniesz swoimi dziełami na innych.
        • babowa Re: leda-is-one 28.07.17, 21:42
          i ja smile ja tez poprosze smile
          • baba_potwor babowa 28.07.17, 21:54
            Tobie też wyszedł Król Koni, więc napiszę tylko w skrócie: nie baw się w siłaczkę, nie próbuj robić wszystkiego sama i wszystkiego sama pilnować. Pozwól sobie pomóc. Ludzie, których spotykasz, właśnie po to są. Wrzuć luz i oddaj innym chociaż część kontroli, a dotrzesz do świetnego celu.
            • babowa Re: babowa 28.07.17, 21:59
              babowa dziekuje pieknie babie smile
        • leda-is-one Re: leda-is-one 30.07.17, 06:27
          Serdecznie Ci dziękuję smile
          Piękne przesłanie.
    • gosia44114 Re: Oferta ograniczona 28.07.17, 23:17
      bardzo proszę smile
      • baba_potwor gosia44114 28.07.17, 23:47
        Tobie też wyszedł Król Koni. Przyciągasz ludzi, którzy chcą i mogą Ci pomóc, tylko im pozwól i nie staraj się wszystko robić sama i osobiście kontrolować. Nie zamykaj się na tych, którzy oferują wsparcie, a osiągniesz wspaniały cel.
        • gosia44114 Re: gosia44114 28.07.17, 23:56
          dzięki wielkie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka