Dodaj do ulubionych

Tak jak obiecałam

01.11.17, 20:04
Pamiętacie wątek w którym pytałam czy moja córka zmieni pracę? Otóż jutro zaczyna w nowym miejscu. Warunki lokalowe i ogólne (grafik, nowa szefowa, podejście do pracownika itp.) jej się bardzo podobają, żałuje że będzie tylko na prowizji, bez stałej pensji - zobaczymy na razie jest bardzo pozytywnie nastawiona.

Pamiętacie za udział obiecałam Wam, że wyciągnę energię na 2018 rok więc raczej nie inaczej biorę się do pracy.
Obserwuj wątek
    • algaria Niki 01.11.17, 20:13
      Na 2018 rok wyciągnęłam Ci - 10 denarów
      Czy coś trzeba więcej? Chyba nie.. tzn jedyny żal że z końcem 2018 roku skończy się dobra passa, dobry rok i będzie tego szkoda - ta świadomość to mały cień, a poza tym. Radość, rodzina, związki, serdeczność, zacieśnianie więzów rodzinnych, rozwiązywanie zagadek rodzinnych, odkrywanie tajemnic, układanie drzewa. Powrót na łono rodziny, może spotkanie z kimś dawno niewidzianym. Spadek - tylko uważaj na oszustów, podających się na kancelarie z zagranicy, co to Twój rzekomy przodek zszedł itp w każdym razie kasę wpłać a spadek odzyskasz. Nie, nie - tu może być realny dość duży spadek. W ogóle kasa będzie i będzie dobry rok i tyle.

Wyciągnęłam Ci jeszcze mistrza

Matka Maryja
      Zaopiekuj się Sobą

Ostatnio dałeś dużo z siebie, teraz nadszedł czas, aby dać coś sobie. Wyciągnęłam Ci tę kartę, ponieważ potrzebujesz zaopiekować się samym sobą. To oznacza zatroszczenie się o swoje ciało przez sen, odtrucie i ćwiczenia. To także znaczy zajęcie się swoimi potrzebami tak, jak potrzebami innych. Aby mieć więcej energii, dostatku, spokoju, pomysłów i wszystkiego innego, czego pragniesz, zaopiekuj się sobą.

Dodatkowe znaczenie karty:

Zrównoważ dawanie innym z braniem dla siebie
      Szanuj swój wewnętrzny głos
      Odpocznij
      Zatroszcz się o swoje ciało
      Zaopiekuj się wewnętrznym dzieckiem
      Twoje cele życiowe są związane z pomocą dzieciom
      Maryja Matka jest z tobą, pomaga ci i prowadzi
      • niki.ix Re: Niki 01.11.17, 23:21
        Bardzo Ci dziękuje smile
        Podoba mi się ta 10 monet. Nie, żebym chciała od razu kogoś uśmiercać, daleko mi do tego ale jakiś "zapisik" by się przydałwink Matkę Maryję muszę przemyśleć, bo u mnie jakoś zawsze tak się dzieje, że choćbym nie wiem co robiła, to moje potrzeby zawsze lądują na końcu listy uncertain
      • niki.ix Re:ps 02.11.17, 10:58
        Jak ma ubezpieczenie i składki, to prowizja nie jest taka zła. Zdolna jest to szybko znajdzie stałych klientów.
    • algaria Leda 01.11.17, 20:18
      Tobie rok 2018 upłynie w energii 7 buław

Czeka Cię rok dość trudny jeśli chodzi o załatwianie wszelakich spraw, będziesz musiała stanąć sama przeciw wszystkim i udowadniać że nie jesteś zielona. Czeka Cię walka, nerwy i szarpanie.. ale na szczęście 7 buław mówi o walce wygranej, pokonaniu wszelakich trudności, przeszkód. Znajdziesz liczne rozwiązania i w końcu dopniesz celu.
      Także nie martw się jeśli będziesz musiała się z czymś zmierzyć, bo wygrasz to czego chcesz, ale co się naszarpiesz to Twoje.

Jako pocieszenie i wsparcie wyciągnęłam Ci Mistrza

Amaterasu

Wyjdź z Ukrycia

To czas, abyś poznał swoje prawdziwe uczucia i przekonania. Ta karta prosi, abyś wyjawił kim naprawdę jesteś i sobie i innym. To może pociągać za sobą szczerą rozmowę z ukochaną osobą lub pozwolenie innym zobaczyć twoją prawdziwą naturę. W tym procesie będziesz wspierany duchowo, a Mistrzowie Duchowi pomogą ci być szczerym. Rezultatem wyjścia z ukrycia będzie pogłębianie relacji, ponieważ będziesz wiedział, że jesteś kochany takim, jaki jesteś.

Przestań osądzać siebie i innych
      Wyrażaj z miłością swoją prawdę
      Pozwól innym na poznanie prawdziwego ciebie
      Uwierz, że prawdziwy ty jest miły i sympatyczny
      Im bardziej jesteś autentyczny, tym większa jest twoja energia i odnoszony sukces w twoich zamiarach
      • leda-is-one Re: Leda 03.11.17, 06:17
        Bardzo dziękuję. Całkiem trafna karta ta siódemka , bo ja już zaczynam walczyć, walczyć o swoje i swoje miejsce, a przeszkody wyłążą stamtąd skąd bym się ich juz nie spodziewała. Walka odkladana, ale w koncu się zebrałam. Troche to potrwa nietety sad
        Mistrz mi radzi szczerosc, wiare w siebie asertywnosc. Ciekawe to , bo mnie sie za to gani ostatnio. W związku z powyższym trzymam kurs. Dziękuję smile
    • algaria pinia 01.11.17, 20:27

Tobie rok 2018 upłynie w energii 3 buław.
      3 buław jest kartą bramą, która mówi by myśli wprowadzić w działanie. Czas na zmiany i Ty takie zmiany będziesz mogła wprowadzić w życie, ale musisz poczekać na odpowiedni moment, aż Twój statek zawinie do portu. Dla mnie 3 buław daje energię spokoju i wyczekiwania dlatego uważam że rok 2018 będzie dla Ciebie rokiem spokojnym, wyciszonym, ale tęsknym i takim właśnie jak przyczajony tygrys. Będziesz jak biegacz w starterach, ale jeszcze nie podejmiesz działań.
      Uważaj na trójkąty miłosne, bo może się nieźle wpakować - a tak wszystko powinno być ok.

Dodatkowo wyciągnęłam Ci Mistrza

Aengus

Bliźniaczy Płomień

Ta karta wskazuje na związek bliźniaczych płomieni, który jest najgłębszą formą romantycznej miłości. Aby stworzyć taki związek musisz podążać za swoim wewnętrznym przewodnictwem, przerobić lekcje rozwoju osobistego i być cierpliwym ufając, że wszystko nadchodzi we właściwym czasie. Gdy bliźniacze płomienie się odnajdą, wszystko w ich życiu osiąga nową jakość miłości i światła.

Osoba, o którą pytasz jest twoją bratnią duszą lub bliźniaczym płomieniem
      Wkrótce będziesz ze swoim bliźniaczym płomieniem
      Miej otwarte serce, pozytywne nastawienie i podążaj za swoim przewodnictwem, aby spełniły się twoje modlitwy dotyczące miłości
      • pinia1214 Re: pinia 02.11.17, 09:49
        Algario Wielkie Dziękuję.smile) napawa mnie optymizmem Twoja wrózba, bo ileż moze być pod wiatr.
        Córki prowizją się nie martw, byc moze za jakis czas sie to zmieni. Młoda jest więc nauczy się walczyc o prowizję. Na pewno bedzie dobrze. Kipery mi lepiej wychodząsmile)
    • algaria Inga 01.11.17, 20:37
      Inga przepraszam, ale 2 razy tasowałam 2 razy wyciągnęłam tę samą kartę jest nią 10 mieczy dołożyłam do niej Gwiazdę czyli po ostatnich łzach, ostatnim bólu, ostatnim zadanym ciosie nożem w plecy przyjdzie nadzieja na lepsze jutro, wszystko się unormuje, wygładzi. Uważaj na mężczyzn w swojej rodzinie, bo te noże mogą dotyczyć któregoś z nich. Dobre jest to że na strachu się skończy i dalej będzie już lepiej. Gwiazda jest dobrą kobiecą kartą, dająca dobrą przyszłość i tego się trzymaj.

Dodatkowo wyciągnęłam Ci mistrza

Biała Tara

Oczyszczenie

Coś, co jest związane z tą sytuacją potrzebuje oczyszczenia. To może być znak, żeby oczyścić swoje motywy i intencje, aby były nastawione na służbę, a nie lęki czy rywalizację. To może oznaczać oczyszczenie twojego ciała lub dietę. Albo to po prostu znaczy poprawienie swojego życia, aby wszystkie twoje działania były zgodne z twoimi prawdziwymi przekonaniami. Biała Tara będzie wspierać i pomagać temu oczyszczaniu zapewniając, że będzie to proces harmonijny, który przynosi wielkie dobrodziejstwo dla ciebie i innych.
      Skoncentruj się całkowicie na tym "jak mogę służyć" zamiast "co mogę z tego mieć", a wszystko pójdzie lepiej
      Myśl o sobie i innych myślami pełnymi miłości
      Unikaj chemikaliów i toksyn
      Unikaj działań prowadzących do poczucia winy czy wstydu, bo to obniża twoje samopoczucie
      Porzuć sprawy, które nie są zgodne z twoimi prawdziwymi przekonaniami
      • inguszetia_2006 Re: Inga 02.11.17, 10:53
        Witam
        Matko, dziękuję. Nie boję się 10 mieczy. Jestem jak chomik w kołowrotku, może i co dobrego wyjdzie z tej 10 mieczy. Zmęczenie materiału mam, wypalenie. Oczyszczenie też się przyda, bo coś mi kolanka siadają. Starość, czy co?wink
        Pzdr.
        Ing
    • algaria Caro 01.11.17, 20:42

Dla Ciebie rok 2018 upłynie w energii 2 mieczy. To takie wycofanie się na swoje własne życzenie, układanie strategii do dalszej walki, przemyślenia będą Ci towarzyszyły przez cały rok. 2 mieczy mówi o rozdzieleniu przeszłości i przyszłości - takie lekkie stanie w rozkroku, już będziesz żegnać to co było, ale jeszcze nie witać co będzie. Do tego karta ta jest świetna jeśli chodzi o dochodzenie do zdrowia i.. latanie samolotem.

Jako mistrza wyciągnęłam Ci

Oshun

Pij Więcej Wody

Ta karta przychodzi do ciebie jako znak, że twoje ciało jest spragnione czystej wody. Symptomy takie jak zmęczenie, trudności z koncentracją, irytacja, nadmierny apetyt mogą oznaczać ukryte odwodnienie. Woda pomaga wypłukać złą energię i toksyny, które inaczej zaabsorbowałoby twoje wrażliwe ciało. Pobłogosław wodę przed jej wypiciem, aby zapewnić sobie większą dawkę pozytywnej energii.

Spędzaj czas w pobliżu morza, jeziora czy rzeki
      Deszcz ma istotne znaczenie
      Kup oczyszczacz do wody
      Unikaj picia płynów z zawartością chemii (z sodą, kawą czy alkoholem)
      Wypoć się poprzez ćwiczenia, w łaźni lub saun
      • caro-caro Re: Caro 02.11.17, 16:46
        Bardzo dziękuję 😊
        Ta dwójka mieczy jest dla mnie w sam raz. Lubię być z tyłu, nie wychylać się. No i nakaz picia więcej wody, "zmęczenie, trudnosci z koncentracją, irytacja, nadmierny apetyt" - zwłaszcza apetyt i ciągłe wkurzenie - Oshun to dla mnie. Przyjmuję z wdzięcznością 😊
    • algaria nagietek 01.11.17, 20:47

Dla Ciebie Nagietku rok 2018 pogna bardzo szybko w rycerzu buław. Nie dość że ciągle w podróży, rozjazdach, komunikacji to jeszcze może jakaś przeprowadzka gdzieś. Dużo się będzie działo, dużo myśli, działań, zwrotów akcji. rycerz buław to chłop - na chwilę, ale zmysły rozpali, serce rozbuja i poleci. krótki ale bardzo namiętny romans może Ci się przytrafić. W ogóle w 2018 roku nie licz na nic stałego, wszystko będzie na chwile - tylko wspominać będziesz bardzo długo... i tak pomyślałam uważaj Ty dziewczyno w samochodzie i na samochody.

Jako dodatek wyciągnęłam Co Mistrza

Melchizedek

Duchowe Prawo Przyciągania

Sytuacja, o którą pytasz przyszła do ciebie poprzez działanie Duchowego Prawa Przyciągania. Przyciągnąłeś określonych ludzi czy sytuacje jako lustro twoich myśli, emocji, przekonań. W ten sam sposób ludzie i sytuacje, które kiedyś cię pociągały, odchodzą teraz z twojego życia, ponieważ twoja energia zmieniła się poprzez podążanie ścieżką duchowego rozwoju. Podobne przyciąga podobne - to znaczy, że wszystko i wszyscy, których przyciągnąłeś do swojego życia pasują do twoich wzorców myślowych. Jeśli chcesz zmienić co lub kogo przyciągasz, utrzymuj myśli bardziej pozytywne, pełniejsze miłości i radości. Mistrzowie Duchowi i Aniołowie mogą ci pomóc w tej zmianie.

Możesz zmienić lub uzdrowić tę sytuację poprzez wzniesienie swoich myśli na bardziej pozytywny poziom
      Twoje modlitwy i afirmacje przyciągnęły wspaniałą nową osobę lub sytuację do twojego życia
      Ta sytuacja nie jest ani nagrodą, ani karą - przyciągnąłeś ją, co oznacza, ze możesz ją odeprzeć lub w nią wkroczyć, co jest twoim wyborem
      Wizualizuj i afirmuj tylko to, czego pragniesz
      • nagietek123 Re: nagietek 02.11.17, 15:10
        Bardzo dziekuję, wierze w Duchowe Prawo Przyciągania. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka